Forum » Omrežja in internet » VLC server
VLC server
jabka ::
Pozdravljeni!
Zanima me, ce mi lahko svetujete, kaj bi uporabil za naslednjo stvar.
Torej, rad bi postavil streznik, na katerega bi se uploadal stream, ki bi ga en uporabnik PC-ja posnel preko kamere.To kar bi ta uporabnik posnel, bi lahko videli ostali preko VLC media playerja, kot stream in obenem, bi se na strezniku delal arhiv teh posnetkov, za kasnejse predvajanje.
Uporabil bom svoj lastni streznik, na katerem imam nalozen FreeBSD 7.0.
Ima mogoce kdo vec izkusenj z tem, kajti jaz prvic to delam, kolikor sem gledal po internetu pa nisem zasledil veliko clankov na to.
Zaenkrat sem na server instaliral VLC server... Mi lahko kdo razlozi kaj dejansko vse potrebujem?
hvala
Zanima me, ce mi lahko svetujete, kaj bi uporabil za naslednjo stvar.
Torej, rad bi postavil streznik, na katerega bi se uploadal stream, ki bi ga en uporabnik PC-ja posnel preko kamere.To kar bi ta uporabnik posnel, bi lahko videli ostali preko VLC media playerja, kot stream in obenem, bi se na strezniku delal arhiv teh posnetkov, za kasnejse predvajanje.
Uporabil bom svoj lastni streznik, na katerem imam nalozen FreeBSD 7.0.
Ima mogoce kdo vec izkusenj z tem, kajti jaz prvic to delam, kolikor sem gledal po internetu pa nisem zasledil veliko clankov na to.
Zaenkrat sem na server instaliral VLC server... Mi lahko kdo razlozi kaj dejansko vse potrebujem?
hvala
misek ::
Spodnja linka nič ne pomagata?
Chapter 7. Stream from an MPEG encoding card
Chapter 8. Stream from an acquisition card or a webcam
To pa bi skoraj moralo: Encoding live streams
Chapter 7. Stream from an MPEG encoding card
Chapter 8. Stream from an acquisition card or a webcam
To pa bi skoraj moralo: Encoding live streams
Zgodovina sprememb…
- spremenil: misek ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IP kamera MJPEG stream embedded na spletno stranOddelek: Programiranje | 1609 (1096) | abazuu |
» | Videokonferenca 24/7 v lokalnem omrežjuOddelek: Omrežja in internet | 676 (478) | Invictus |
» | Siol TV STB - softwareOddelek: Omrežja in internet | 10468 (3240) | Klemen Košir |
» | Stream iz pc na stb -t2Oddelek: Omrežja in internet | 6343 (2868) | Freaxx |
» | IPTV na PC: STB vs. VLC (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Omrežja in internet | 127101 (51301) | Looooooka |