Forum » Omrežja in internet » Težave s povezavo (SIOL)
Težave s povezavo (SIOL)
crazy kure ::
Evo učeri ob 17 mi prekine povezavo mam adsl 1/256, resetiram modem(iskrin) nč,10X nč, javlja mi napako 678.kličem siol probavamo neke stvari,sj itak ne ve ka govori.Pregledam z nod in ad aware ne najdeta nič,naložim na novo driverje za mrežno kartico spet ne pomaga.
kličem spet na siol, mogoč se bo kak pametnejši oglasu -ni se pri njih je itak vse u redu.Ajde mogoč je modem crknu, sm mu reku naj nardi prijavo pol na telekom, no in dans zjutri prie tip(medtem je bil na centrali in vse štima) proba modem na prenosniku dela, proba z mojim geslom-dela(me ni blo zraven, če ne..). Res ne vem več ka naj probam zato help
Še neki. pri ponovni namestitvi driverjev za mrežno mi teži za sistemsko datoteko pci, ki naj bi bila na cd sp2,lol, no ta file je v rač. pokažem pot do dat. in driverji se naložijo.
a je loh to kj povezano z problemom, pa v device manager je vse ok.matična je pa asus a8n-sli
kličem spet na siol, mogoč se bo kak pametnejši oglasu -ni se pri njih je itak vse u redu.Ajde mogoč je modem crknu, sm mu reku naj nardi prijavo pol na telekom, no in dans zjutri prie tip(medtem je bil na centrali in vse štima) proba modem na prenosniku dela, proba z mojim geslom-dela(me ni blo zraven, če ne..). Res ne vem več ka naj probam zato help
Še neki. pri ponovni namestitvi driverjev za mrežno mi teži za sistemsko datoteko pci, ki naj bi bila na cd sp2,lol, no ta file je v rač. pokažem pot do dat. in driverji se naložijo.
a je loh to kj povezano z problemom, pa v device manager je vse ok.matična je pa asus a8n-sli
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: Stepni Volk ()
dosedaj ni bilo problemov,reset modem pa dela.1-2X na mesec. Zelo si mi pomagal. Hvala še enkrat
~Speed ::
Ja, oprosti, res ni bil moj odgovor v pomoč.
Sorry.
Sorry.
~~~~~~~~
www.resevanje-podatkov.net | www.icteam.info
www.resevanje-podatkov.net | www.icteam.info
moram priznat da nisem pričakoval takega navala pomoči in koristnih nasvetov.Pa alo a vete da sm brez interneta.
Gwanaroth ::
Start, Run, vpiši "cmd" [brez "], se ti odpre command prompt. Vpiši:
netsh interface ip reset
netsh interface ip reset
Lights often keep secret hypnosis..
nč se ne zgodi, to sm probavu z siolovcem, sam pomakne se v sp. vrstico in črtica utripa, ne zgodi se pa nč še log.txt sm dodal na koncu
še kaka varianta. Prvi siolovec mi je to svetoval, drugi je pa reku da to pride v poštev sam če si dejansko že povezan, tk da nč več ne vem, sam vem da bom šou spat ob 20:00.
plis help
še kaka varianta. Prvi siolovec mi je to svetoval, drugi je pa reku da to pride v poštev sam če si dejansko že povezan, tk da nč več ne vem, sam vem da bom šou spat ob 20:00.
plis help
Gwanaroth ::
Če je njemu na laptopu delalo, potem je mogoče kaj s tvojo mrežno. Je integrirana? Pojdi po novo mrežno (1.500 SIT) in poizkusi s to. Itak imaš rok vračila 8 dni.
Lights often keep secret hypnosis..
ja integrirana je na mb asus a8n-slo, plato mam že kako leto, mislim da garancija vela,sam dvomim da je mrežna oz. matična če je v device manager vse ok. mislim da mam doma še posebej mrežno ja, bom to probu ko pridem domov če bom znal.drgač bom pa šou spat.
farko ::
Zbriši povezavo ter jo nato ponovno vzpostavi pa bo delalo ali pa prvo poskusi popravi v kolikor to ne gre je rešitev ibriši omrežne povezave ter nato ponovno vspostavi.Kateri modem pa imaš?
farko
boss-tech ::
probi kje dobit kakšno mrežno in boš vidu če dela. men na moji mrežni ni delal- sm dal eno drugo pa tkoj
naj še povem,da sem zjutraj izklopil stikalo za elektriko na rač., to je tut včasih pomagal če ni reset modem, sam včeri se nism spomnu ko so me siolovci pa telekom razfukal
BlazP ::
Se pravi si se brezveze pizdil cez telekomovce pa siolovce, pa se telekomovc je mogu pridit k teb domov, da je ugotovil, da je s povezavo vse vredu.
SaXsIm ::
če se ti to večkrat dogaja, potem je težava zagotovo na strani telekoma. Tudi sam sem imel podobno težavo, u petek zvečer internet crknu in sem bil cel vikend brez neta. Klicu sem jih ko nor, ampak čez vikend niso prišli. Potem pa u ponedeljek zjutraj zadeva začne delati, telekomovec se pa pizdi na mene. To se mi je zgodilo tam ene 6x. Na koncu sem jim jeb*al ma*er toliko časa, da mi je pršu u soboto pogledat (prej mi niso vrjel in so mislal da se norca delam). In tip u soboto ugotovu, da mi res neki drka in mi je zamenju priklučk v centrali in od takrat dela lepo.
SaXsIm
lol, ne bi jih klicu če neb vse probu, no razen fizični izklop rač. iz struje, ampak 100% je pr njih neki na centrali zajebaval.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Inrenetna povezava ne deluje!Oddelek: Omrežja in internet | 2483 (1874) | BlazP |
» | ADSL ne dela!!!Oddelek: Omrežja in internet | 2393 (1642) | Pyr0Beast |
» | adsl ne dela :(Oddelek: Omrežja in internet | 1806 (1338) | polde66 |
» | modem adsl callisto821Oddelek: Strojna oprema | 1346 (1228) | Paramedic |
» | ADSL Siol - pobiramo staveOddelek: Loža | 2088 (1156) | tx-z |