Forum » Pomoč in nasveti » Predvajanje DTS audio - zamrzne miška
Predvajanje DTS audio - zamrzne miška
tedo-dedo ::
Pozdravljeni,
naprošam za pomoč - če se je kdo že srečal s sledečo težavo:
- pri predvajanju h.264 720p ali 1080p filmov mi pri zagonu audia DTS sesuje odzivnost wirelss miške skoraj do stopnje, ko ta zamrzne.V kolikor ne predvajam audio preko reciverja, mi vse dela brezhibno in tudi odzivnost miške je O.K. Po drsniku playerja se pomikam tekoče, brez zastojev.
Za predvajanje uporabljam player The Core Media Player/Zoom Player in codeke CCCP.
Audio procesiram direktno iz MB preko digital coax, video preko HDMI na TV.
V čem bi bila težava?
Hvala za pomoč in lep pozdrav,
Tadej.
naprošam za pomoč - če se je kdo že srečal s sledečo težavo:
- pri predvajanju h.264 720p ali 1080p filmov mi pri zagonu audia DTS sesuje odzivnost wirelss miške skoraj do stopnje, ko ta zamrzne.V kolikor ne predvajam audio preko reciverja, mi vse dela brezhibno in tudi odzivnost miške je O.K. Po drsniku playerja se pomikam tekoče, brez zastojev.
Za predvajanje uporabljam player The Core Media Player/Zoom Player in codeke CCCP.
Audio procesiram direktno iz MB preko digital coax, video preko HDMI na TV.
V čem bi bila težava?
Hvala za pomoč in lep pozdrav,
Tadej.
- spremenil: tedo-dedo ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Gorenje predvajalniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 33894 (7725) | copkacopi |
» | WD TV.. kdo ima? (strani: 1 2 3 4 … 29 30 31 32 )Oddelek: Zvok in slika | 153216 (35785) | king67 |
» | Playon!HD Media player (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 59838 (45769) | goby |
» | Mrežni audio predvajalnikOddelek: Kaj kupiti | 1179 (1033) | Garibaldi |
» | HD codec (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 17420 (10305) | GrimReaper |