» »

AMD Phenom- uporabne informacije: CPUji, plošče, BIOSi, izkušnje- držite se teme, prosim !

AMD Phenom- uporabne informacije: CPUji, plošče, BIOSi, izkušnje- držite se teme, prosim !

««
11 / 22
»»

x45 ::

O nadgradljivosti AM2+ se pa itak samo govori, kako bo, bomo pa še videli. Medtem pa VSI LGA 775 procesorji pašejo v VSE LGA 775 plate, izdane po poletju 2006 (po izidu C2D)... Toliko o resnici.

775 itak gre v zgodovino, to pa ni res da je kriežm vse kompatibilno od 2006.

AM2+ do mel poleg podpore vseh am2 cpu jev in 65 nm AM2+ cpu ev še najmanj 2 deneba za AM2+, stavim pa da bo še kak zraven prletel.

PrimozR ::

x45 pa dej bri, na VSE plate, izdane po poletju 2006 (torej vse 965, 975 in naprej, skupaj z 945, ki imajo v10.1 napajanje, za C2Dje) pašejo VSI rpocesorji, saj so, za razliko od AMDjevih plat, proizvajalci v BIOS dodali podporo 45 nm procesorjem. Še vsaj 2 deneba je pa zelo malo za t.i. noro nadgradljiv socket. Itak pa vemo, kako je s starimi platami in Phenomi.

In nisem vedel da ima Nehalem K10 jedro. Torej je Intel dejansko kupil tehnologijo AMDja? Zanimivo da ni v novicah...

M-XXXX ::

In nisem vedel da ima Nehalem K10 jedro. Torej je Intel dejansko kupil tehnologijo AMDja? Zanimivo da ni v novicah...

To je spet v x45 svetu....

Deneb že na 4+ ghz nehalem tudi oz. mogče malo več ( oba K10 jedro , IMC ipd... )

Dokler ni CPU-Z validacije, zame ne obstaja... (aja nanhelmi gredo 4200+ na zraku...)

(aja nanhelmi gredo 4200+ na zraku...)

Hmmm ne vem... na 3600mhz kažejo temperature jeder 90 stopinj, to je na meji oz. se lahko že kaj pokadi iz njega...
Poraba je temu primerna.

Po moje bi rabil vsaj vodo če ne tekoč dušik za 4200 mhz.

http://www.guru3d.com/article/intel-cor...

Spet ena traparija v smislu x45:D

http://www.xtremesystems.org/Forums/sho...

Da nebi omenjal da gre to za 920 (najcenejši model) pa toliko o tvoji ZELO visoki temapraturi:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: M-XXXX ()

najdi si en bolj običajen povperčen primerek, tole pač rata extremistom na extreem systems, mogoče enemu primerku sam močno dvomim, če se tak greje zadeva.

če pa že delaš take primerjave : agena gre na 4+ ghz do Deneb tud prilezel vsaj 10% višje če ne 20% ( na 4+ ghz je že ) , in potem boš mel tud AMD je extremni primerek :D

Sicer pa X4 je odličen nakup plošča ram in cpu ji so poceni napram nehalem kompletu tega , ki pride nekje 750 eur. Tule intel zgubi , P/P ma AMD :D.

Dr_M ::

Ma dejte spet srat s tem no.

Pojdite intel fanboyi kam drugam trollat.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

PrimozR ::

Samo zate, x45: Klik!

najdi si en bolj običajen povperčen primerek, tole pač rata extremistom na extreem systems, mogoče enemu primerku sam močno dvomim, če se tak greje zadeva.

Pojdi na XS, je cel forum poln takih navitij, jaz pa še zdaj nisem videl CPU-Z validacije Denaba na 4ghz

če pa že delaš take primerjave : agena gre na 4+ ghz do Deneb tud prilezel vsaj 10% višje če ne 20% ( na 4+ ghz je že ) , in potem boš mel tud AMD je extremni primerek :D

Take primerjave bom videl, ko bo kašen konkreten dokaz... (še zdaj čakam validacije 4ghz+)

AMD 45 nm Shanghai - benchi lepo in vzpodbudno :

http://www.computerbase.de/news/hardwar...

Brane2 ::

Phenom 9950 125W na Foxconn A7DA-S plati.

Na 3 GHz dela rutinsko samo s preklopom množilnika na 15.

Na 3.2 GHz dela nestabilno ob majčkeno povišani napajalni napetosti 50-75mV.

Stabilnost bi dosegel z večjim OV a s tem se nisem zafrkaval.

ACC funkcija v BIOSu ima bolj marginalen efekt, vsaj na tej 9950tki.
On the journey of life, I chose the psycho path.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Brane2 ()

DJ MartiNi ::

Bom videl kako bo s to foxconnko uspevalo navijanje X3 8450. Sem jo ravno danes dopoldan naročil.
Ryzen 7 7700/ASRock B650 LiveMixer/2x16GB G.Skill Ripjaws S5 5200/RX 5700 XT
Ryzen 3 4100/ASRock B550 PG Velocita/2x16GB SP XPOWER Zenith RGB 3200/R9 270X
Phenom II X3 720BE/Foxconn A7DA-S/2x2GB Mushkin PC2-6400/HD 3300

Plata sama zase dela fino. Minus je samo 6 SATA portov. Definitiven plus pa je Broadcomova mrežna namesto Realtekove 8111.

To pa na Linuxu pomeni dober hardver, dober driver in 9000-bytni jumbo frame.

In BTW Liquid metal dela super, le drag je ko prasica. Bo treba zmešat malo svoje robe, ne mislim tega kupovat za take denarje.

Evo par slikc poslikanih na brzino med sestavljanjem, če koga zanima.

Par besed razlage:

Čip in hladilnik sem namazal s tekočo kovino že prej. Ker je nisem imel več, sem novega Phenoma podrgnil čez starega in tako pobral tekočino, vendar ta ni hotela omočiti čipa dokler je nisem vtrl z robom OLFA noža.

Hladilnik je Thermaltake IFX-14, ki dela super, le tistega dodatka s heatpipeom, ki hladi spodnjo stran plate, nisem dal gor, ker nimam placa zanj. Ventilator sem zmontiral sredi hladilnika, zaradi česar sem moral zamenjati orginalne pritrdilne vijake z bistveno nižjimi, sračni tk pa sem usmeril s kosom folije, s katerim sem oblepil tako vent kot strani hladilnika ( termopatrone).

Phenom9950BE, ravnokar namazan

Vtiranje kovine v čip

12cm vent. oblepljen s folijo in pripravljen za postavitev v hladilnik

Postavljen vent, limanje folije...

Vse skupaj, priložen box cooler za primerjavo

Zgodovina sprememb…

• zavaroval slike: kuglvinkl ()

Čestitam za takole namazano pasto... Imaš pa živce da takole namažeš- sam sem ene parkrat probal pa mi je pobegnila, tako da sem jo samo še obrisal pa AS5 gor vrgu (da ne omenjam da bi mi kmalu 2900XT zjebala, ko se je iztisnila izpod jedra) tako da od zdaj naprej samo AS5 za 24/7 ter keramična za sub0

Tekoča kovina ni ravno najprimernejša za mazanje na nekovinske površine ( silicij etc).

Cela fora kovine je, da se "zaspajka" na obe površini - hladilnik in kapo CPUja.

Če vsaj ena od površin ne prime na tekočo kovino, je mogoče pametno razmislit o klasični pasti.

Pa še nekaj- povedano že parkrat in ravno tolikokrat preslišano.

Ko nanašaš kovino, je pomembno, da jo vtreš v podlago s kovinskim _ostrim_ robom. NA OBEH PODLAGAH.
Tako čipu kot hladilniku.

Tako kot na sliki z OLFA nožem. Tudi majhna sila na ostrem robu povzroči velik pritisk in tako prebije oksidno plast kovine, ki vedno preprečuje stik tekočine s podlago. Ko oksid enkrat prebiješ, tekočina zleze skozi razpoko in se razširi pod sosednji oksid, ki splava po njej in ga lahko razdrobiš z vlečenjem rezila.

Ne gre za posebno težko delo. Čip sem imel pripravljen v manj ko minuti, ravno tako hladilnik.

In ko je delo opravljeno, lahko potegneš višek tekočine ( z nabranimi ostanki oksida ) na rob in jih pobereš z robcem, nato pa naliješ in razmažeš še malo nove tekočine.

Zgodovina sprememb…

Foxconnovo plato sem dobil. Cena 125€, kar mislim da je dokaj ugodno, glede na to da GigaByteova ali ASUSova plata z enakim čipsetom stane okrog 150€. Asrockov model z 790GX+SB750 pa po moje nebi dosegel dosti nižjo ceno v primerjavi s to Foxconnko. Brane2...mogoče je to tebi bolj znano.

EDIT: Aja...tale Foxconnka naj bi bila dokaj limited. Zato je dobavljivost rahlo pod vprašanjem.

Zgodovina sprememb…

Mitja358 ::

Lep oda si jo dobil.
no poročaj nam še navijanje x3 8450.

Po miijh podatkih je Asrockova plata majčkeno cenejša od te Foxconnke, je pa tako da je bil pri tej generaciji Foxconn v prednosti in so bile te plate pravzaprav "safest bet" glede ACC navijanja.

Prvi občutki ob igranju z ACCjem na 9950:

- pred tem igranjem je treba CnQ in tisti C1nekaj power savings obvezno izklopit.

-ACC faktor ne igra nobene vidne vloge, dokler se ne približaš meji.
- višji ACC pri isti napetosti pomeni boljše delo- večjo stabilnost, vendar glej naslednjo točko
- kot je videti, pozitivni ACC niso združljivi s povečanjem napoetosti. V smislu, da ne moreš obojega povečevat v nedogled.

Ko prideš do meje, si je ttreba ogledati kaj se zgodi ob :
-povečevanju Vcore pri istem ali manjšem ACC
-povečanju ACC pri isti ali manjši Vcore.

Baje da višji ACC poveča porabo in stem gretje čipa, vendar tega ob svojem norem hladilniku in tekočo kovino ne morem ravno potrditi.
CPU je vedno enako topel, odstopanja težko ločim od statističnega šuma.

Tole sedaj pišem pri 200x16.5 = 3.3GHZ Vcore + 100 mv, ACC=8 ( pri tej napetosti navidez dela od 4 naprej ).

Lep OC ni kaj. Lepo da si spisal svoje izkušnje z ACC. Če prideš do kakih novih ugotovitev pa poročaj.

dober OC Brane2

Prišel do 17x200= 3.4 GHz na stroju, na katerem tole sedaj tipkam.
ACC= +4, Vcore = +175mV.

Pri stock napetostih in frekvencah lahko ACC nastaviš na karkoli.
3.1 GHz sem dosegel dobesedno samo s flipom multija na 15,5.

Pri 3.2 in 3.3 GHz sem moral dvigniti Vcore na +100mV in ACC= 4.

Za 3.4 GHz sem moral dvigniti Vcore na +175 mV pri enakem ACC.

Pri nižjih OC se da obdržati nižji Vcore in samo povečati ACC, vendar sem po dosedanjih ogranjih ugotovil, da se ne splača.

Kadarkoli sem imel optimum pri ACC>4, sem boljši rezultat dosegel z višanjem Vcore in nižanjem ACC.

Negativni ACC imajo verjetno uporabno vrednost, ko je treba pri neki stock ali nižji frekvenci extra zmanjšati porabo čipa, je pa še vedno dosti lufta (= je čip sposoben delati pri dosti višjih frekvencah v danih pogojih).

Brane2: me veseli, da bos utisal ljudi, ki trdijo, da phenom ne gre cez 3GHz >:D

hehe, jaz tut

še moj amd athlon x2 4850E 2.5GHz gre preko 3GHz

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mitja358 ()

Sem spustil frekvenco na 3.2GHz, ker se je zadeva začela rušiti pri polni obremenitvi vseh 4 jeder.

Saj bi jo spravil v red, pa se mi ni dalo zaje*avat. 175mV ni ravno majhen OV, pa nisem hotel "mučit živali".

Sem raje spustil frekvenco in OV na +125 mV ob ACC=+4.

Stvar sedaj dela povsem stabilno z nekaj rezerve v napetosti oziroma ACC.

Skoda :(

TOP ::

Brane2 me veseli za tvoj dosežek in ti si edini ki tukaj lepo napiše do kolk gre,dobro bi bilo da nalimaš kakšen skren.Ne kot X45 ki sam nekaj nabija in nič ne pokaže.

Brane2 me veseli za tvoj dosežek in ti si edini ki tukaj lepo napiše do kolk gre,dobro bi bilo da nalimaš kakšen skren.Ne kot X45 ki sam nekaj nabija in nič ne pokaže.

+1
Z veseljem vidim take rezultate- in tudi brane vsaj stoji na trdit tleh in objektivno vidi stvari...

Bi lahko temu še kašne benchmarke prilepil? Si kaj testiral max OC (proca, FSB-ja,...?)

Gor mam Linux, zanj pa nimam utilityjev, ki bi malali lepa okna.

Lahko ti nalimam slikco tekstualnega terminala z zlistano frekvenco, a to najbrž nima kaj dosti pomena.

No, sicer pa ti lahko skopiram teksta sam:

brane2@brane ~ $ cat /proc/cpuinfo
processor : 0
vendor_id : AuthenticAMD
cpu family : 16
model : 2
model name : AMD Phenom(tm) 9950 Quad-Core Processor
stepping : 3
cpu MHz : 3200.109
cache size : 512 KB
physical id : 0
siblings : 4
core id : 0
cpu cores : 4
apicid : 0
initial apicid : 0
fpu : yes
fpu_exception : yes
cpuid level : 5
wp : yes
flags : fpu vme de pse tsc msr pae mce cx8 apic sep mtrr pge mca cmov pat pse36 clflush mmx fxsr sse sse2 ht syscall nx mmxext fxsr_opt pdpe1gb rdtscp lm 3dnowext 3dnow constant_tsc rep_good nopl pni monitor cx16 popcnt lahf_lm cmp_legacy svm extapic cr8_legacy abm sse4a misalignsse 3dnowprefetch osvw ibs
bogomips : 6400.21
TLB size : 1024 4K pages
clflush size : 64
cache_alignment : 64
address sizes : 48 bits physical, 48 bits virtual
power management: ts ttp tm stc 100mhzsteps hwpstate

( odrezan ponovljen tekst za jedra 1,2 in 3)

Zgodovina sprememb…

+1
Z veseljem vidim take rezultate- in tudi brane vsaj stoji na trdit tleh in objektivno vidi stvari...

Bi lahko temu še kašne benchmarke prilepil? Si kaj testiral max OC (proca, FSB-ja,...?)

Posebnih benchmarkov nisem delal, ker me v bistvu ne zanimajo. Na stroju imam Gentoo Linux 64-bit, tako da klasični benchmarki najbrž ne pridejo v poštev.

Jedro sem navil do 17x200 MHz=3,4GHz. Navitje ni bilo povsem stabilno, a mislim da bi ga lahko uštimal, če bi res upenalil Vcore/ACC odnos u nulo, a kot rečeno se mi ni dalo.
IMHO bi bilo možno doseči mogoče tudi 3,5GHz.

FSBja nisem navijal, ker nima pomena. Ravno tako ne HT linkov, ker so več ko zadosti hitri in se spet ne bi nikjer poznalo, razen pri zanesljivosti in porabi. Frekvenca RAMov je odvisna bolj od RAMov, kot od vvgrajenega memory controllerja, zato sem tudi tega pustil pri miru.

V praksi se moji Patriot VIperji DDR-2 800MHz ne navijajo frekvenčno kaj prida, zato pa proizvajalec pravi, da lahko pri 800MHz spustim latence na 4-4-4-12, če napajanje dvignem z 1,8 na 2,1V, kar sem tudi storil.

Z drugim se nisem ubadal. V bistvu te v praksi pri Phenomu daleč najbolj zanima končna frekvenca corea in mogoče malo frekvenca RAM-a ( ker je nanj vezan memory controller, nanj pa L3 cache, ki tako dela s frekvenco pomnilnika).

To je to. S čipom sem zelo zadovoljen. Zelo dober pravi QC za prgišče Ojrov.

Aja, enako velja za to Foxconnko.

Ne znam pa ocenit vrednosti ACC. Na 9950-tki ima bolj efekt "pike na i".

Tako na uč bi reku, da mi je dal zadnjih 100 MHz, mogoče kaj več, bi se pa znal bolj poznati pri porabi bolj zmernih navitij.

All in all, not bad.

Sedanja kombinacija dela na 3,2GHz ene tolk stabilno, kot je prejšnja delala na 2,8 GHz.

Zelo lepo Brane2, koliko amd procesorjev si ti že kupil? :D

10?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mitja358 ()

Lepo si ga navil. Jaz sem pa naletel na težavo imenovano NB Frequency. Nikjer v BIOSu ne najdem kje bi zmanjšal množnik le-tega. Tako da sem s tem omejen. CPU Speed (FSB) sem probal dati na 255MHz in je še delalo. Pri 260MHz ne več. Tega množnika že pri ASUSovi AM2 plati M2N-SLI deluxe nisem zasledil. Na Gigabytovih AM2+ platah pa ja, tako da sem na njih dosegel višji OC kot na Foxconnovi ali ASUSovi plati.

Še eno zanimivo dejstvo: HT link, ki je pri X3 8450 stock 1800MHz (9x200MHz) mi pri 8x200MHz namesto 1600MHz da ven 1000MHz. Enako je pri recimo 6x200MHz. Če pa dam to na AUTO ali na 9x(1800MHz) je pa OK.

Ne vem, če se splača. Odklenjen QC čiperaj tudi ni tako drag...

Pšenični ::

GA-MA69G-S3H (rev. 1.0)- AMD 690G + SB600 chipset Brane kaj misliš ali bodo delovali novi prihajajoči procesorji na tej moji plati. Vsaj dvojedrni.? Sedaj dela gor 5000+ black edition.

Težko rečem.

Sploh pa nove plate niso tako drage- stvari se začnejo pri ~€50.

Tale tvoja Gigabytka tudi ni bogvekaj...

Pšenični ::

"Tale tvoja Gigabytka tudi ni bogvekaj" Vem ampak dela pa v redu. Jeah , da bi gor delal kakšen novi trijedrni procesor so moje pobožne želje. Teli taprvi AMD ji bodo delali še na ddr2 , potem pa nič več, če se ne motim.
Potem bi šel pa na ddr3. Zato se mi pa zdi škoda kar zdejle menjat plato na kateri bi bil še ddr2. No, upam da bo kaj. Zanima me če veš kaj naj bi bila glavna ovira, da recimi ne bi delovali na AM2 platah. Napajanje, frekvenca.?

Jah, če ti X3 dela, potem bo glavna ovira v BIOSu, ne pa toliko v hardveru.

Pa mogoče VRMju, ki najbrž ni deklariran za 125 ali 140W...

Kar se RAMa tiče, se ne bi sekiral. V praksi ni DDR-2 čisto nič slabši od DDR-3.

Mogoče kak sintetični test pokaže razliko, to je vse...

l0g1t3ch ::

Kaj menite o plati Gigabyte GA-MA78GM-S2H. So kaki problemi ce je plata AM2+ proc pa samo AM2 ?

mtosev ::

ne.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Stran od Gigabytea. Njihov support je ogaben.

Drugače pa poglej v "CPU Support list". ker ta vsebuje besedo "Support" se nanjo npri Gigabyteu ne moreš zanesti.
Lahko da je res tako, ali pa tudi ne...

Ponavadi pa AM2 proci delajo brez težav v AM2+ platah.

l0g1t3ch ::

Pomoje bi mogu athlon X2 5200 delat na njej BP. Phenoma pa pomoje nav vidla, ker bo to bolj pisarnišk sistem in se pomoje niti ne bo kaj nadgrajeval.

@Brane2
Priporočaš kako drugo plato za max 100€

Zelo lepo Brane2, koliko amd procesorjev si ti že kupil? :D

10?

Več.

Samo v starih platah imam še nekakšne Semprone ( ene 5 kosov). Potem so tu še 3 Tyanke, vsaka z 2 Opteronoma 240.
Potem so prišle na vrsto 6000+ X2 s platami ( ene 3-4, ne spomnim se več).

Potem pa 4 Phenomi. Dva od teh pokojna, bog jim dušu prosti.

Ziher sem še precej tega pozabu...

Mislim, da bi mi AMD lahko šenkal vsaj kako majico ali pa mousepad.

Pravzaprav, če lahko zbiram, hočem komplet programersko dokumentacijo za CPUje, čipsete in grafikulje... >:D

@Brane2
Priporočaš kako drugo plato za max 100€

Če ne misliš kaj dosti OC, potem ne rabiš SB750.

Sam sem imel MSIjevo K9A2GM-FIH in stvar dela O.K. njena maloprodajna cena bi morala biti okrog €80. (780V+ SB700)

MSI K9A2VM-FD je zelo podobna, vendar precej cenejša. Njena maloprodajna cena je verjetno €70, mogoče manj.

Drugače pa bi znala imeti E-Misija poceni Biostar.

TA790GX A2+ (790GX+SB750, 64MB SIDEPORT RAMa) naj bi bila €80+DDV, TA790GX3 A2+ ( 790GX+SB750, 128MB SIDEPORT RAM) pa €90+DDV...

Asus ma cel kup plat kjer bodo delali denebi- seznam - začetni seznam :

Model BIOS-Version BIOS različica
M3A79T-Deluxe M3A79T Deluxe AMD 790FX + SB750 AMD 790FX + SB750 0504
M3A78 AMD 770 + SB700 AMD 770 + SB700 0703
M3A78-EM AMD 780G + SB700 AMD 780G + SB700 1103
M3A78-VM AMD 780G + SB700 AMD 780G + SB700 0802
M3A78-CM AMD 780V + SB700 AMD 780V + SB700 0902
M3N78 GeForce 8200 GeForce 8200 0504
M3N78-EM GeForce 8300 GeForce 8300 0418
M3N78-VM GeForce 8200 GeForce 8200 0804
M3N78-CM GeForce 8200 GeForce 8200 0607
M3N78-AM GeForce 8200 GeForce 8200 0708
M3N78 SE M3N78 SE GeForce 8200 GeForce 8200 0305
M2N68 GeForce 7050PV + nForce 630a GeForce 7050PV + nForce 630A 0412
M2N68-AM GeForce 7025 + nForce 630a GeForce 7025 + nForce 630A 0317
M2N68-VM GeForce 7050PV + nForce 630a GeForce 7050PV + nForce 630A 0409
M2N68-CM GeForce 7050PV + nForce 630a GeForce 7050PV + nForce 630A 0322

Vir : computerbase

Zdaj lahko vtihnejo vsi nakladači ki pravijo kako je amd slabo združljiv....

jest10 ::

Naštej mi AM2 plate, ki bodo podpirale 45nm cpuje. Še 65nm pol AM2 plat ne podpira...
Če pa AM2+ ne bi podpirale 45nm, bi bil pa AMD zrel za odstrel

To je kar se ASUSa tiče.

rgv45vg4t335 ::

Tu je še AM3 seznam od MSI-ja. Moj board je seveda gor :D

K9A2 Platinum AMD® 790FX Beta BIOS(A7376AMS.166)
DKA790GX AMD® 790GX A7550AMS.130
DKA790GX Platinum AMD® 790GX A7550AMS.130
KA790GX AMD® 790GX Beta BIOS(A7551AMST.123)
KA780G AMD® 780G Beta BIOS(A7551AMST.G23)
KA790GX-M AMD® 790GX Beta BIOS(A7551AMST.H23)
KA780G-M AMD® 780G Beta BIOS(A7551AMST.323)
K9A2 Neo2 AMD® 770 Beta BIOS(A7388AMS.713T)
K9A2 Neo-F AMD® 770 Beta BIOS(A7388AMST.185)
K9A2 CF AMD® 790X Beta BIOS(A7388AMST.185)
K9N2 Diamond NVIDIA nForce® 780a SLI Beta BIOS(A7375NMS.221T)
K9N2 SLI Platinum NVIDIA nForce® 750a SLI Beta BIOS(A7374NMS.331T)
K9A2GM-FD / FIH / FIH-S AMD® 780G Beta BIOS(A7501AMS.153)
K9A2VM-FD AMD® 780V Beta BIOS(A7501AMS.153)
K9A2VM-FIH AMD® 780V Beta BIOS(A7501AMS.153)
KA780VM AMD® 780V Beta BIOS(A7549AMS.111)
KA780GM2 AMD® 780G Beta BIOS(A7549AMS.311)
KA780GM AMD® 780G Beta BIOS(A7552AMST.211)
KA780GM-M AMD® 780G Beta BIOS(A7552AMST.121)
MSI K9A2 Platinum@260MHz, Athlon X2 4850e@3GHz, 4GB RAM@1000MHz
Radeon HD 4850

OChack ::

sam so drekači, če moja asus m2n sli delux ne bo podpirala deneba pol grem direkt na intel
Int€l inside, IDIOT Outside
««
11 / 22
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

AMD Phenom II Uporabne informacije, izkušnje, testi, navijanje, plošče ..... (strani: 1 2 3 499 100 101 102 )

Oddelek: Strojna oprema
5088265000 (97662) x45
»

intel nehalem ali amd phenom

Oddelek: Kaj kupiti
151431 (1018) LordTado
»

AMD Phenom (strani: 1 2 3 424 25 26 27 )

133257051 (32509) Brane2
»

High-End računalnik (naveza amd/ati)!!! (strani: 1 2 )

Oddelek: Navijanje
867135 (5187) Vuli
»

Kdaj pridejo phenomi X4 9x50? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

25313665 (9882) gruntfürmich

Več podobnih tem