Forum » Loža » WTC_What Was In Building 7 in kaj se je dejansko dogajalo 9/11 -
WTC_What Was In Building 7 in kaj se je dejansko dogajalo 9/11 -
Temo vidijo: vsi
Double_J ::
Brez veze. Folk je že pozabil oz. jim ni več mar za to zadevo.
We are no longer accepting comments on this article.
http://www.dailymail.co.uk/news/article...
Ne zgleda tako... tale deep state v ZDA ne more trajati kar v nedogled. To je samo vprašanje časa kdaj bo razmontiran.
Dve šivanki...
D3m ::
Kdo je Philip Marshall ne ti ne mi ne moremo vedeti še najmanj pa mediji. Pišejo samo, kar jim dajo.
|HP EliteBook|R5 6650U|
Vajenc ::
Kdo je Philip Marshall ne ti ne mi ne moremo vedeti še najmanj pa mediji. Pišejo samo, kar jim dajo.
Glede na podatke je možakar bivši pilot in teoretik zarote o 9/11, ki je v trenutku obupa "rešil" sebe in svoje trpljenja na tem svetu. To je po Ockhamovi britvi precej bolj verjetno kot, da so ga skupaj z otroci (ženo pa pustili) ubili hudobni tajni agentje.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen
Woody Allen
Glede na podatke je možakar bivši pilot in teoretik zarote o 9/11
Problem je, da je bil pilot, tako kot je bil Danny Jowenko strokovnjak za rušitve. Takšni strokovnjaki lahko potem pričajo v kakšnem sodnem postopku, zato jih že prej zmanjka. Poleg njih so tarče še določeni očividci nesreče, en primer je Barry Jennings, ter nekateri člani družin umrlih, ki so preveč moteči v 9/11 komisijah, en primer je Beverly Eckert.
Beverly Eckert @ Wikipedia
Dve šivanki...
Smurf ::
Aha.
Imas teorijo zarote, potem jo nekdo zagovarja, in ce slucajno umre je zagotovo zato, ker ga je odstranila drzava, kar pa tudi pomeni, da teorija drzi.
Sedaj mi je vse jasno!
Imas teorijo zarote, potem jo nekdo zagovarja, in ce slucajno umre je zagotovo zato, ker ga je odstranila drzava, kar pa tudi pomeni, da teorija drzi.
Sedaj mi je vse jasno!
Hja kaj naj ti rečem... opravi izpit za pilota, pa za rušenje stavb, potem pa pojdi v ZDA in predavaj na univerzah o 11/9(takrat ne boš več zagovarjal uradne verzije). Poleg tega se izobrazi še v pravu in družine umrlih naj te izberejo za svojega odvetnika.
Na tem forumu bomo pa spremljali kako dolgo ti uspeva tvoja nova kariera, ter polagali stave kaj se bo zgodilo. Glavne opcije za stavo so... srčni napad, avtomobilska nesreča, letalska nesreča in samomor.
Dve šivanki...
Tudi Kramberger je podlegel pijanemu jagru. Kar me spomne na humoristične komedije.
|HP EliteBook|R5 6650U|
jest10 ::
Seveda jo bo. Še bolj.
Verjetno jo bo res, če bi rad še naprej ostal živ.
Dve šivanki...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Double_J ()
Smrekar1 ::
Glavne opcije za stavo so... srčni napad, avtomobilska nesreča, letalska nesreča in samomor.
Kakšno stavno razmerje daš za opcijo "ne bo zagovarjal teorije zarote"?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Smrekar1 ()
Sej ne, da 99.99% pilotov in gradbenikov ne zagovarja zarote.
Aja sej res, vsem je grozila CIA/prostozidarji/ilimunati/reptiljanci.
To je dosti bolj smiselno in mozno ja.
Aja sej res, vsem je grozila CIA/prostozidarji/ilimunati/reptiljanci.
To je dosti bolj smiselno in mozno ja.
Cifra iz riti povlečena. Noben ne govori, da ne zagovarjam/o. Ni mi/nam v interesu. Še najmanj pa, da se izpostavljam/o.
|HP EliteBook|R5 6650U|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: D3m ()
Cifra iz riti povlečena. Noben ne govori, da ne zagovarjam/o. Ni mi/nam v interesu. Še najmanj pa, da se izpostavljam/o.
Kakšne kvalifikacije pa imaš, da lahko govoriš o tem?
Ko sem to pred leti vprašal na forumu Pilots for 9/11 truth so me doživljensko bannali Če zakaj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Smrekar1 ()
Ce si vsaj univ dipl. ing. grad. gradbenistva bi pricakoval, da bos dal vsaj nek strokovno (lahko poljudnoznanstveni clanek), ki potrjuje tvoje teze, ne pa da se opiras na rumene medije. To bi te pa faks ze lahko naucil.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Smurf ()
Mogoče osebno ob kavi. Ne bom pa tukaj nekomu govoril/pisal oz. se pregovarjal z nekom, ki se je že odločil v kaj verjame in ne mislim spreminjati vašega mnenja.
Žal fanta.
Žal fanta.
|HP EliteBook|R5 6650U|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: D3m ()
Ziga Dolhar ::
Argumentirana debata je zajebana reč. (Opozorilo.)
https://dolhar.si/
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ziga Dolhar ()
Mogoče osebno ob kavi. Ne bom pa tukaj nekomu govoril/pisal oz. se pregovarjal z nekom, ki se je že odločil v kaj verjame in ne mislim spreminjati vašega mnenja.
Žal fanta.
Daj vsaj povej kakšno stavno razmerje daš, da ne bo zagovarjal teorij zarote. Če si res tak strokovnjak kot namiguješ in zagotovo veš kaj je res bi dal vsaj 1000:1
Argumentirana debata je zajebana reč. (Opozorilo.)
Razen kadar je tema o Putinu.
Dve šivanki...
Glavne opcije za stavo so... srčni napad, avtomobilska nesreča, letalska nesreča in samomor.
Kakšno stavno razmerje daš za opcijo "ne bo zagovarjal teorije zarote"?
Nekaj javnih zagovornikov uradne verzije je že bilo umorjenih zaradi maščevanja, s strani zagovornikov teorije zarote. V teh primerih seveda ni šlo za kakšne sofisticirane napade, ki jih lahko izvede samo država, ampak so bili pretepeni ali pa porezani do smrti.
Skratka nič posebej dobrega se ni izcimilo iz te zadeve 11/9.
Dve šivanki...
Zgodovina sprememb…
Loocas ::
še najbolj fascinantno dejstvo pri sesutjih obeh dvojčkov je to, da se je praktično ves beton iz obeh stavb dobesedno uprašil, še preden je priletel na tla (oba dvojčka sta se praktično spremenila v fantastičen oblah prahu)
se spomnim, ko se to dramo gledal pred TVjem ... že takrat sem rekel, tole je pa čist skregan z zdravo pametjo in folk okol mene me je sam debelo gledal..
eh, kje so ti cajti
se spomnim, ko se to dramo gledal pred TVjem ... že takrat sem rekel, tole je pa čist skregan z zdravo pametjo in folk okol mene me je sam debelo gledal..
eh, kje so ti cajti
Matev - najslabši troll vseh časov
še najbolj fascinantno dejstvo pri sesutjih obeh dvojčkov je to, da se je praktično ves beton iz obeh stavb dobesedno uprašil, še preden je priletel na tla (oba dvojčka sta se praktično spremenila v fantastičen oblah prahu)
eh, kje so ti cajti
Tega pa nisi takrat vedel ane...
Dve šivanki...
Zheegec ::
eh, kje so ti cajti
kako veš, da se je uprašil? saj imaš fotke aftermath 9/11 in pa filmčke, kjer lahko vidiš, kako so še MESECE odvažali beton. je bilo pa res veliko prahu ja, že samo 1% betona se spremeni v prah, pa je to že kar zajeten nekaj tonski oblak prahu. saj WTC ni bil vrtna uta, no.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
v bistvu so odvažali jeklo, betona je bilo pri tleh silno malo:
še od precej nižjih WTC4/5/6 je več ostalo, kot od dvojčkov
ne boš verjel, ampak dejansko je blo tako (samo en ogromen oblak dima v luftu - ko sm takrat spremljal)
še od precej nižjih WTC4/5/6 je več ostalo, kot od dvojčkov
Tega pa nisi takrat vedel ane...;)
ne boš verjel, ampak dejansko je blo tako (samo en ogromen oblak dima v luftu - ko sm takrat spremljal)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Loocas ()
WTC 7 je še najbolj skregano z logiko. V uradni verziji je malo omenjen.
|HP EliteBook|R5 6650U|
RejZoR ::
eh, kje so ti cajti
Tega pa nisi takrat vedel ane...
Sorry, sam tole je pa fail razlaga da kar boli. In pol kažejo avtobus pri hitrosti 60 (40mph) na uro kako prileti v betonski zid. Al pa kako primerjajo udarec letala v vodo z udarcem letala v pretežno stekleno stranico stolpnice. 747 ima 65 ton, ko to združiš s hitrostjo 250 MPH (400 KMH), a res še nikol niste videl kaj naredi samo z avtom, ki ima 1,2-1,5 tone pri hitrosti 150 al pa 200km/h, ko prileti v steno. En olupek. Ko to preneseš na 65 ton pri 400 KMH v stekleno stavbo naj bi se filsmko razletel že prej. Lol. Struktura letala se je zrezala med nadstropja, med nosilne stebre. To ni isto kot trk v trdo površino brez šibkih lukenj. Pa komentarji, da je šel nos skozi stavbo. Bedaki slepi, to ni nos ampak eksplozija, ki je potisnila prah, dele stavbe in opremo skozi okna na drugi strani. Zakaj neki snemajo eksplozije s super hitrimi kamerami, da sploh kaj ujamejo. In tle delajo analize na posnetkih narejenih s 30fps kamero. Ko letalo zadane stavbo, bo eksplozija na drugi strani že zdavnaj ven preden bi zanič kamera sploh karkoli ujela.
In ko začnejo bluzit o hologramih sem zaprl video... "mysterious white plane" in meglena slika kot v primerih "vesoljcev". Lol...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Cervantes ::
No, jaz sem že takrat (sem tudi gledal) rekel "pi**a, tole je Controlled Demolition"...!
Po takrat še ni bilo nobenih teorij.
Po takrat še ni bilo nobenih teorij.
Seveda, ker folk je do tedaj videl že nešteto trkov letal v stavbe, da bi lahko delali zaključke na podlagi eksplozije ane? 99% vseh trkov letal je bilo v tla. Kjer pa način kako izgleda eksplozija niti slučajno ni isti kot če letalo prileti v luknjasto oviro. Več zraka v vse dimenzije ne samo navzgor od tal, drugačna razpreditev goriva ob kontaktu, drugačno raztrganje trupa letala itd itd itd. Delat neke zaključke, ker folk nima nobene prave vzporednice za primerjavo je mal smešno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: RejZoR ()
In ko začnejo bluzit o hologramih sem zaprl video... "mysterious white plane" in meglena slika kot v primerih "vesoljcev". Lol...
Pokaži mi posnetek vsaj enega izmed teh dveh letal ko leti čez mesto, torej ko je še par kilometrov oddaljen od stolpnic.
Dve šivanki...
eden novejših video:
Zgodovina sprememb…
Heisenberg ::
ali je kdo seznanjen z Directed Energy Weapons ? Vaša mišlenja?
Sam sem pogledal sponji video in sem kar malce brez besed.
Pomislim samo na Nikola Tesla
.
.
Heh, thermite conspiracy. Sej ne da je bilo aluminija od letala na pretek, prav tako rje in seveda ognja...
Cheney napoveduje, da se bo hmalu zgodil dosti hujši napad od 9/11...
http://rt.com/usa/195956-cheney-kristol...
http://rt.com/usa/195956-cheney-kristol...
Dve šivanki...
Zgodovina sprememb…
Heisenberg je izjavil:
ali je kdo seznanjen z Directed Energy Weapons ? Vaša mišlenja?
.
dober video... rušenje je zgledalo kot delovanje vulkana, ker je "prah" kar bruhal ven iz mesta, kjer je bila prej stolpnica
Ker seveda v stolpnici ni kakšnega plinovoda oz drugih vnetljivih stvari, ki so pod pritiskom in ob vročini eksplodiranjo...
Ker seveda v stolpnici ni kakšnega plinovoda oz drugih vnetljivih stvari, ki so pod pritiskom in ob vročini eksplodiranjo...
dajmo pogledat ta video.. je jebeno nazoren in sprašuje prava vprašanja.. imaš tudi dovolj video/slikovnega materiala
Heisenberg ::
tale slika je najboljša (zajema nekaj sekund iz TV prenosa):
dobesedno uprašitev betona in jekla (ter vsega ostalega)... no comment
dobesedno uprašitev betona in jekla (ter vsega ostalega)... no comment
Zgodovina sprememb…
jest10 ::
Heisenberg je izjavil:
Na kaj pa?
Na neumnosti, v katere je zabluzil v svojih poznih letih? Ali na "odkritja", ki mu jih pripisujejo urbane legende?
Aston_11 ::
Vidva sta zrela edino za Darwin award. Boh ne daj, da bi vidva sla gledati kateri koli film frame-by-frame. Bi vaju srat primplo, kako se ze od pamptiveka vse spreminja v prah. Kot fotografija premikanja s casom manj kot 1/25. Sta pa res gumpca'
GTX970 ::
Mhm, če kdo verjame da je alu piksna (kar je b767) uspela prerezati temeljne jeklene strukturne profile aka jedro obeh dvojčkov, da sta oba se oba zrušila/padla z 95% hitrosti prostega pada,naj si pogleda trk b767 v lesen 12" drog
tl:dr
kot bi s maslo (b767) lahko rezal v katano (jekleni profili).
Potem obstajajo raziskave (brez raznih iluminatov, reptilov in laserjev), ki jih je naredil ex zaposleni v laboratoriju, kjer so testirali jekla iz wtc na visoke temperature:
Kevin Ryan 2006 "A New Standard for Deception"
+kdo je imel dostop do wtcja in ostale "malenkosti"
http://www.911review.com/articles/ryan/...
Dalje obstajajo v ZDA razna resna/strokovna združenja (Pilots for 9/11 Truth, architect and engineers for 9/11 truth), ki so ovrgla uradno teorijo 11/9 po dolgem in počez.
Piloti so tudi delali iz uradnih podatkov simulacije letov, ki naj bi se zgodili.
tl:dr
kot bi s maslo (b767) lahko rezal v katano (jekleni profili).
Potem obstajajo raziskave (brez raznih iluminatov, reptilov in laserjev), ki jih je naredil ex zaposleni v laboratoriju, kjer so testirali jekla iz wtc na visoke temperature:
Kevin Ryan 2006 "A New Standard for Deception"
+kdo je imel dostop do wtcja in ostale "malenkosti"
Dalje obstajajo v ZDA razna resna/strokovna združenja (Pilots for 9/11 Truth, architect and engineers for 9/11 truth), ki so ovrgla uradno teorijo 11/9 po dolgem in počez.
Piloti so tudi delali iz uradnih podatkov simulacije letov, ki naj bi se zgodili.
posledica uprašitve:
recimo padec WTC7 je povzročil potres 0.6 po Richterju.. to je tako kot bi eksplodiralo cca 100 gramov TNTja oziroma ekvivalent padca 2.6 nadstropne stavbe.. itd
iz obeh strani:
recimo padec WTC7 je povzročil potres 0.6 po Richterju.. to je tako kot bi eksplodiralo cca 100 gramov TNTja oziroma ekvivalent padca 2.6 nadstropne stavbe.. itd
iz obeh strani:
Zgodovina sprememb…
AC_DC ::
Jebe lud zbunjenog ali Iran mora za 11. september plačati 10,5 milijarde dolarjev odškodnine
http://www.rtvslo.si/svet/iran-mora-za-...
15/19 napadalcev so bili Saudijci, nobenega Iranca.
smrekar in pacman bosta lahko vesela.
Zheegec ::
Ja, krejzi res
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Cervantes ::
Jebe lud zbunjenog ali Iran mora za 11. september plačati 10,5 milijarde dolarjev odškodnine
Ma tole so ene 10 let stara jajca, poden od MMC "novinarjev".
So že umakmili.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Kdo vodi svet in podobne zarote (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 32897 (3786) | T-h-o-r |
» | Resnična zgodovina - kdo zares vlada na zemlji (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Problemi človeštva | 43980 (30888) | Matev |
⊘ | Irak ll. Mogoče se bo pa komu posvetilo :) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Problemi človeštva | 24504 (20390) | jype |
⊘ | 11 september in teorija zarote!? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 13991 (9614) | jype |