Forum » Loža » WTC_What Was In Building 7 in kaj se je dejansko dogajalo 9/11 -
WTC_What Was In Building 7 in kaj se je dejansko dogajalo 9/11 -
Temo vidijo: vsi
XsenO ::
Ehm ker varnostne kamere so namenje varovanju tistega, ki so dogaja potleh?
Ehmm... hud strokovnjak za varnost, si ti meni... lol.
Vsaka poslovna stavba (NY je poslovno središče sveta) ima na strehi tudi kamere. Vse bi moralo bit posneto iz stotine različnih kotov.
Ne čisto srsly vsaj en primer varnostne kamere (ne meteorološke ali tiste ki imajo na RTVSLO3), ki snema v milo nebo. Edina možna varianta bi bila kamera vsmerjena na pristajalno ploščad. Pa še ta po kmečki logiki bi morala biti vsmerjena na območje ploščadi in ne na okliš.
1 + 1 = 1
Samuel ::
Streha je absolutno zaščitena, ker so najpomembnejše pisarne na vrhu poslovnih zgradb in je najlaže priti do njih seveda preko strehe. To je čisti common sense, ki nekaterim tukaj tako ali tako manjka.
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: kuglvinkl ()
A res? Glede na tlorise, imajo stavbe na vrhu tudi več tisoč kvadratnih metrov in nekaj kamer pokriva tudi samo streho. Mislim, kake vam je treba razlagat?!
PS: Torej, kamera na strehi recimo 200 metrov visoke stolpnice bo gledala proti tlom? Kake pokate, res. SAj ni čudno, da imate težave pri razumevanju vsebine tega threada, ki jo nekateri navajamo.
PS: Torej, kamera na strehi recimo 200 metrov visoke stolpnice bo gledala proti tlom? Kake pokate, res. SAj ni čudno, da imate težave pri razumevanju vsebine tega threada, ki jo nekateri navajamo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Samuel ()
Zheegec ::
A res? Glede na tlorise, imajo stavbe na vrhu tudi več tisoč kvadratnih metrov in nekaj kamer pokriva tudi samo streho. Mislim, kake vam je treba razlagat?!
Da, kamere pokrivajo streho!!! Niso na strehi in gledajo v nebo, ampak so na strehi in gledajo na streho. Ali horizontalno (v tem primeru se vidi spodnjih nekaj nadstropij WTC), ali pa so na kakšnem drogu, dimniku in pokrivajo STREHO.
Kje si že videl kamero, ki je na vrhu stavbe in snema v nebo?
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zheegec ()
Ok naj ti bo vse kamere v bližini WTCja so bile tako usmerjene, da poleg lastne ploščadi zajemajo v celoti WTC. Te so na dan napada posnele, da sploh ni bilo letal toda hologrami+energetska oržja, ki so razsula WTC. Ti varnostiniki pa so seveda tudi del zarote...dej zresni se malo.
Še kamere "najbolj" varovane stavbe zgleda niso zajele kretena, ki je na njo streljal s puško 7 do 10 krat.
Še kamere "najbolj" varovane stavbe zgleda niso zajele kretena, ki je na njo streljal s puško 7 do 10 krat.
1 + 1 = 1
Zgodovina sprememb…
- spremenil: XsenO ()
SPloh ne rabijo pokrivat samo WTCja. Rabimo video letal, ki so se približevala WTCjema. In tega bi moralo bit NY kolikorhočeš.
Zgodovina sprememb…
Zheegec ::
Daj najdi vsaj eno kamero v Lj ali NY, ki snema golo nebo? Sploh pa, če snema golo nebo zelo visoko nad, sabo, kjer so bila letala?
Drugače pa sem jaz letalo videl v prenosu v živo na CNN, mimogrede.
Drugače pa sem jaz letalo videl v prenosu v živo na CNN, mimogrede.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Daj izobrazi se malo. Vpraš kakšnega strokovnjaka za varnost, če ne znaš razmišljat s svojo glavo.
Problem je v tem, da teh posnetkov v javnosti ni. Niti iz okoliških stavb zraven WTCjevih dvojčkov.
Problem je v tem, da teh posnetkov v javnosti ni. Niti iz okoliških stavb zraven WTCjevih dvojčkov.
Predpostavimo, da so te kamere na vrhu res bile postavljene tako da so poleg pristajališča res zajele del horizonta mi lahko poveš na kateri od teh stavb naj bi se nahajala kamera, ki bi kazala kam v bližino točke zanimanja?
1 + 1 = 1
Zgodovina sprememb…
bluefish ::
Mislim, kake bedarije. Tudi če so vse varnostne kamere v okolici snemale samo in edino WTC, ni nobenega razloga, da bi se ti posnetki znašli na internetu.
Zakaj potemtakem ni posnetkov ropa SKB iz vseh okoliških stav ali ropa ene random pošte, seksa na avtobusu LPP,...?
Zakaj potemtakem ni posnetkov ropa SKB iz vseh okoliških stav ali ropa ene random pošte, seksa na avtobusu LPP,...?
Arto ::
O jezus, a zdej že letal sploh ni bilo. A se vi zavedate kako neumen bi bil tako kompleksen načrt? Kot iz risanke no. Če se že gremo teorije zarote, a ne bi bilo tisočkrat lažje, če bi CIA na skrivaj izurila teroriste, da so se zaleteli v WTC in ostale cilje? Ali tam mogoče delajo taki heckoti, ki imajo radi Rube Goldberg machine?
Saj ni fora v tem. Fora je v tem, zakaj so bili posnetki v živo spremenjeni in očitno zrežirani iz ene točke.
Jaz tudi ne vidim razloga zakaj smetiš to temo.
Mislim, kake bedarije. Tudi če so vse varnostne kamere v okolici snemale samo in edino WTC, ni nobenega razloga, da bi se ti posnetki znašli na internetu.
Jaz tudi ne vidim razloga zakaj smetiš to temo.
Zgodovina sprememb…
Torej trdiš, da v resnici nihče od mimoidočih (takrat so ravno hodili na delo) ni videl trka drugega letala, pa čeprav so verjetno vsi zijali v tisto smer po prvem?
Jaz samo trdim, da ko sem prvič videl posnetek padca obeh WTCjev (na dan, ko se je to zgodilo) sem takoj rekel vsem okol, da tole je pa malo preveč filmsko. Brez heca. Šele naslednje leto 2002 ali 2003 je nek francoski novinar začel z idejo o zaroti (glede na dokaze, ki jih je dobil).
hamax ::
No daj Mondeo, vzemi si 10 minut casa in v parih odstavkih opisi kaj se je po tvoje dogajalo 9/11.
Sem napisal že x-krat. Vedeli so, da se bodo napadi zgodili in pomagali so jim, kolikor so jim lahko, da so bile posledice karseda prepričljive za javnost.
PacificBlue ::
Da vam mal pomagam, tole je recimo 10% nekonsistentnosti v posnetkih..se veliko več nepravilnosti je na tem linku, ki ga je dal DM.
Sem pa včeraj v novici o wikileaks omenil da je to delo Strategic Communication Laboratories (SCL)
Ni bilo nobenega ugrabljenega letala.
Sem pa včeraj v novici o wikileaks omenil da je to delo Strategic Communication Laboratories (SCL)
An Opcentre is a command facility for strategic communications.
What can the OpCentre do?
* Launch a powerful psyop campaign against an engaged enemy
* Engender support within the national community for proposed military action
* Re-engineer foreign perceptions to potentially avert conflict altogether
* Develop national resilience and behavioural compliance for homeland security issues
* Produce powerful public diplomacy campaigns for political, economic, military issues
* Maintain an 'always ready' public communication command centre for critical incidents
* Develop more effective public information campaigns for social and health issues
Zgodovina sprememb…
Kaj naj bi s tem hotel povedati?
Nisem nevem kakšen fotograf toda, reč lahko zelo preprost repliciraš doma. Na mizo postavi nekaj pločevink ali knjig različnih velikosti. Te bodo predstavljale nebotičnike. Na približno meter in pol postavi nek predmet ki bo predstavljav naš most. Zdej kot opazovalec s kamero se postavi na enih 40 cm razdalje od pločevink in fokusiraj pogled nekako kot je tam v sliki. Z zelo rahlimi premiki boš videl da se ospredje skoraj nič spremeni medtem ko naš "most" v ozadju gre na "sprehod". Kolkor vem do tega "pojava" pride, ker kamere nimajo globinskega pogleda (naj me kakšen ekspert popravi, če se motim)
Ne razumem, kaj hoče tukaj povedat, saj slika zgleda kot, ad je bila pobrana za avtomobilsko šipo
Kaj naj bi s tem hotel povedati?
Prenos v "živo" 4tw. Še letos, ko sem svetovno gledal na RTV (ali je pop imel prenose?) in občasno na RSI (boljši komentatorji) so na RSIju imeli enih 10 sekund zamude čeprav naj bi prenos v živo. Ali te kaj drugega tukaj muči
Če me spomin ne vara je to bilo razloženo že daleč nazaj. Kdo ki se ukvarja s fotografijo ti bo ziher znal razložit.
Jah jebiga na Foxu so zaposleni kreteni, hvala bogu drugim postajam kjer ni bilo prekrito.
Podobno toda ne enako
Se ti zavedaš koliko zaprtih gobcev, bi potreboval ta scenarij?
1 + 1 = 1
tadvet ::
Verjetno ste že videli tale video. Ne vem pa, če ste opazili da se je video od leta 2006 ko je bil naložen na you tube močno spremenil. Spomnim se, da ko sem ga prvič gledal, to je bilo nekje predlani, je bil video še nedotaknjen. Sedaj pa je en kup in pol delov zrezanih, posebej takrat ko pride do trkov...
Se ti zavedaš koliko zaprtih gobcev, bi potreboval ta scenarij?Sodeč po enem od prejšnjih komentarjev le par 10 folka. Heh, pajade.
Verjetno ste že videli tale video. Ne vem pa, če ste opazili da se je video od leta 2006 ko je bil naložen na you tube močno spremenil. Spomnim se, da ko sem ga prvič gledal, to je bilo nekje predlani, je bil video še nedotaknjen. Sedaj pa je en kup in pol delov zrezanih, posebej takrat ko pride do trkov...In to, da nekdo lasten video secira in obdeluje je kronski dokaz za zaroto?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
Matev ::
Ne resno, predstavi mocne dokaze v prid temu da se je v wtc2 zaletelo nekaj drugega, ne letalo.
resno?
ali za hec
Arto ::
Zakaj bi bilo pametno, da bi v WTC zaleteli nekaj drugega kot letalo?! Že tisti termit je nelogičen, ampak tole je pa že precej višja stopnja domišljije.
Tole je nekaj, kar teoretikom ni jasno: Occam%27s razor @ Wikipedia
When competing hypotheses are equal in other respects, the principle recommends selection of the hypothesis that introduces the fewest assumptions and postulates the fewest entities while still sufficiently answering the question.
ali na kratko
The simplest explanation is usually the correct one.
When competing hypotheses are equal in other respects, the principle recommends selection of the hypothesis that introduces the fewest assumptions and postulates the fewest entities while still sufficiently answering the question.
ali na kratko
The simplest explanation is usually the correct one.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
Zakaj bi bilo pametno, da bi v WTC zaleteli nekaj drugega kot letalo?! Že tisti termit je nelogičen, ampak tole je pa že precej višja stopnja domišljije.
Se nebi čudil če bomo čez par dni tukaj brali, da WTC v bistvu sploh ni obstajal...
1 + 1 = 1
_Enterprise_ ::
ja, na strani 85 bosta Mondeo in PacificBlue razlagala, kako sta stolpa v bistvu bila hologramski projekciji
mislim ljudje lepo vas prosim, če degradirate do te mere da mislite, da sta letali bili projekciji, dejte se prosim lepo mal zamislit
pa še enkrat vprašam trutherje, zakaj potem ukrivljanje zunanjih sten? tudi na posnetku se tik pred zrušitvijo lepo vidi, kako se stena naenkrat še bolj ukrivi, dokler ne poči. z nobenim supernanoholografskim termitom ne moreš tega doseči.
mislim ljudje lepo vas prosim, če degradirate do te mere da mislite, da sta letali bili projekciji, dejte se prosim lepo mal zamislit
pa še enkrat vprašam trutherje, zakaj potem ukrivljanje zunanjih sten? tudi na posnetku se tik pred zrušitvijo lepo vidi, kako se stena naenkrat še bolj ukrivi, dokler ne poči. z nobenim supernanoholografskim termitom ne moreš tega doseči.
Dokazi jasno kazejo da so bili posnetki zmontirani,da bi gledalci dobili vtis da sta se zaleteli letali. Nedvomno, toliko napak da kr mrgoli..zato je zdaj lazje umestiti v celoto tisto napako bbc, ko so v zivo govorili da se je wtc 7 podrl, čeprav je se stal. Na sliki novinarke, ki sem jo dal se spremeni ozadje, čeprav stoji se vedno v istem prostoru. Pojavi se se v video tudi drug posnetek, kjer novinar v studio govori da se je v wtc2 zaletelo letalo, čeprav se še sploh ni. Očividci ki govorijo v živo, sploh ne omenajajo letala, ker ga niso videli. Policijski helikopter ki krozi okoli wtc, 5 sekund pred zrusitvijo odleti vstran, na nekaterih drugih live prenosih pa sploh ni viden.
Xseno
Razlagaj si kakor si hoces, sam zame je stvar tukaj koncana. Mi je pa neverjetno da po toliko dokazih ne spregledate..tle sem vam predstavil dokaze, ki 100% govorijo v prid,da ni bilo letal. Vse se sklada, tud tisto da niso nasli na nobenem izmed crash mestov ostanke pravih boeningov. Ostanki letala ki je padel nekje na ruralnem obmocju so nabrali v par malih kosev za smeti.. Dokazi da so bili na "letalu" teroristi pa je potni list arabca, arabska ruta, in kapitanov dnevnik..Prav neverjetno, ko pa je od "letala" ostalo v bistvu nič.
Potem letalisce, kamor naj bi prisli sorodniki domnevno "mrtvih" letalskih potnikov, so zaprli za javnost, tako da noben ni videl kaksnega. None , null. Pa to niti ni vse...koliko razsodnosti premorete? Če nič, potem lahko kar koncamo.
Xseno
Razlagaj si kakor si hoces, sam zame je stvar tukaj koncana. Mi je pa neverjetno da po toliko dokazih ne spregledate..tle sem vam predstavil dokaze, ki 100% govorijo v prid,da ni bilo letal. Vse se sklada, tud tisto da niso nasli na nobenem izmed crash mestov ostanke pravih boeningov. Ostanki letala ki je padel nekje na ruralnem obmocju so nabrali v par malih kosev za smeti.. Dokazi da so bili na "letalu" teroristi pa je potni list arabca, arabska ruta, in kapitanov dnevnik..Prav neverjetno, ko pa je od "letala" ostalo v bistvu nič.
Potem letalisce, kamor naj bi prisli sorodniki domnevno "mrtvih" letalskih potnikov, so zaprli za javnost, tako da noben ni videl kaksnega. None , null. Pa to niti ni vse...koliko razsodnosti premorete? Če nič, potem lahko kar koncamo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PacificBlue ()
z osebkom, ki vidi logiko v tem, da so taprave avione nekam drugam poslali namesto v zgradbe, jih minirali in v njih poslali hologramske projekcije, se nima smisla pogovarjat.
samo nekaj bi hotel vprašati, koliko si star?
samo nekaj bi hotel vprašati, koliko si star?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: _Enterprise_ ()
z osebkom, ki vidi logiko v tem, da so taprave avione nekam drugam poslali namesto v zgradbe, katere so minirali in v njih poslali hologramske projekcije, se nima smisla pogovarjat.
Niso bila to letala, ampak missiles, verjetno jmms. Pač več let ze gledas te posnetke pa jim čisto verjames, saj te razumem. Sam ko dobro pogledas vse stvari skupaj, opazis napake...če jih ti ni, je to vprasanje nečesa drugega. Recimo zakaj ne najdes koliko sem star? Saj to je javen podatek.
Mi je pa neverjetno da po toliko dokazih ne spregledate..tle sem vam predstavil dokaze, ki 100% govorijo v prid,da ni bilo letal.
Sam, da sem ziher
Je dokaz da je vse skupaj forgano?
1 + 1 = 1
Kolk sem star?
Toliko da verjamem v kaj več, kot pa v blabla USA vlade. Vidva pa v pravljice.
Toliko da verjamem v kaj več, kot pa v blabla USA vlade. Vidva pa v pravljice.
Je dokaz da je vse skupaj forgano?
Je, ni pa to edina napaka. Jih je več..se bolj sokantne. Ja in kamera je bil apri miru, skoz snemala iz iste tocke..
Ja in kamera je bil apri miru, skoz snemala iz iste tocke..
kamera ni bila pri miru...
in ni snemala iz iste točke... dokaz je na fotografiji
shrani si obe slike na namizje ter ju poglej eno za drugo pa boš videl da kemera ni bila niti približno na miru
Ali poskusite ta eksperiment:
Na mizo postavi nekaj pločevink ali knjig različnih velikosti. Te bodo predstavljale nebotičnike. Na približno meter in pol postavi nek predmet ki bo predstavljav naš most. Zdej kot opazovalec s kamero se postavi na enih 40 cm razdalje od pločevink in fokusiraj pogled nekako kot je tam v sliki. Z zelo rahlimi premiki boš videl da se ospredje skoraj nič spremeni medtem ko naš "most" v ozadju gre na "sprehod".
1 + 1 = 1
torej, hočeš rečt, da je bila kamera v teh nekaj sekundah premaknjena za nekaj sto metrov v desno?
lol
aha, in ta optična prevara, ki zjebe možgane, funkcionira tud na kamere? nisi resen...
lol
Ali poskusite ta eksperiment:
Na mizo postavi nekaj pločevink ali knjig različnih velikosti. Te bodo predstavljale nebotičnike. Na približno meter in pol postavi nek predmet ki bo predstavljav naš most. Zdej kot opazovalec s kamero se postavi na enih 40 cm razdalje od pločevink in fokusiraj pogled nekako kot je tam v sliki. Z zelo rahlimi premiki boš videl da se ospredje skoraj nič spremeni medtem ko naš "most" v ozadju gre na "sprehod".
aha, in ta optična prevara, ki zjebe možgane, funkcionira tud na kamere? nisi resen...
Zgodovina sprememb…
bebček
ni optična prevara
PacificBlue je izjavil:
ja no pa zakaj poslati rakete, če pa so itak že imeli letala? ker bi bila eksplozija in rušilna moč znotraj večja? poglej si malo posnetke letalskih nesreč, ko navadni lovci brez oborožitve strmoglavijo in ustvarijo ogromno ognjeno kroglo. 767 s polnimi krili kerozina, leteč pri 750km/h, useka še toliko bolj.z osebkom, ki vidi logiko v tem, da so taprave avione nekam drugam poslali namesto v zgradbe, katere so minirali in v njih poslali hologramske projekcije, se nima smisla pogovarjat.
Niso bila to letala, ampak missiles, verjetno jmms. Pač več let ze gledas te posnetke pa jim čisto verjames, saj te razumem. Sam ko dobro pogledas vse stvari skupaj, opazis napake...če jih ti ni, je to vprasanje nečesa drugega. Recimo zakaj ne najdes koliko sem star? Saj to je javen podatek.
iz tega sledi logičen sklep, da ni bilo nobene potrebe, da bi pentagon in dvojčka bombardirali s čemerkoli drugim in iz tega sledi logičen sklep, da je pošiljanje raket s hologramskimi krili in podkupovanje očividcev res neumna razlaga. podprta s tem, da sta dva frejma v videu različna.
aha, in ta optična prevara, ki zjebe možgane, funkcionira tud na kamere? nisi resen...bebček
ni optična prevara
ja kaj pa je, če ni optična prevara??? A se most res odpelje? Saj vidimo z možgani ne očmi, idiot.
_Enterprise_ je izjavil:
iz tega sledi logičen sklep, da ni bilo nobene potrebe, da bi pentagon in dvojčka bombardirali s čemerkoli drugim in iz tega sledi logičen sklep, da je pošiljanje raket s hologramskimi krili in podkupovanje očividcev res neumna razlaga. podprta s tem, da sta dva frejma v videu različna.
poglej že video... sploh nista "dva frejma". tega je kolikor hočeš
Zgodovina sprememb…
PaX_MaN ::
pa še kako je bila pri miru
poglej si video posnetek
torej, hočeš rečt, da je bila kamera v teh nekaj sekundah premaknjena za nekaj sto metrov v desno?
lol
Sicer itak vemo, da ste trutherji slepi, ali ipak:
Da ne omenjamo da se je tista črna pika desno na sredini v drugi sliki podaljšala za milimeter ter, da je del horizonta kar naenkrat malo višji od tiste stavbe na desni. JA KAMERA JE RES STALA NA MESTU!
1 + 1 = 1
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Kdo vodi svet in podobne zarote (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 32638 (3527) | T-h-o-r |
» | Resnična zgodovina - kdo zares vlada na zemlji (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Problemi človeštva | 43775 (30683) | Matev |
⊘ | Irak ll. Mogoče se bo pa komu posvetilo :) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Problemi človeštva | 24279 (20165) | jype |
⊘ | 11 september in teorija zarote!? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 13919 (9542) | jype |