» »

trebušne mišice

trebušne mišice

1 2
3
»

proA ::

Ne meči vsega v en koš, po moje ciljaš na tiste napihnjene balone, ki se filajo z raznoraznimi snovmi, temu absolutno nasprotujem! Grejo ven in opazujejo, če jih kdo gleda. Komaj hodijo od napihnjenih mišič ... Po 100 m teka že hočejo umret.


Tako je... na take ciljam..

jype ::

Pri takih je mene vedno strah, da se bo zadel ob kakšen oster predmet, se preluknjal in odfrčal.

veteran ::

jype:
> Omislite si zahtevnega psa ali pohodniške palice
> in planinsko knjižico (ali pa kar oboje).

Hehe, zanimiva tema. Kako planinska knjižica pomaga pri trebušnih mišicah? Jo daš na trebuh in magično predela maščobo? ;)

jype ::

Vanjo štempljaš trikotničke z dvatisočakov. Z vsakim štempljem si lahko nekaj tisoč kalorij lažji (in se ti trebušne mišice vidijo bolje).

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

veteran ::

jype,

brez diete bodo trebušne mišice še vedno pod plastjo maščobe, zato ne bodo vidne.

Za samo izboljšanje kondicije je tvoj nasvet seveda OK, vidnih trebušnih mišic pa jaz v kar nekaj letih rednega hribolazenja še nisem pridelal. Seveda pa mi na kraj pameti ne pade, da bi meril telesno maščobo, prešteval kalorije in ob vsakem obroku pazil na to, koliko B, M in OH si bom lahko privoščil.

Pa tudi, zakaj bi imel sixpack, če imaš lahko cel sod? :)

jype ::

veteran> Pa tudi, zakaj bi imel sixpack, če imaš lahko cel sod? :)

No, tega tudi jaz ne razumem - sam tudi nič ne shujšam od hribolazenja, zgolj od solate :)

kixs ::

Fora je samo v intenzivnosti.

Ce bi vsak dan sel na tisocak ali dvatisocak, bi se ti hitro poznalo. Precej kilc bi izgubil. Vendar samo v primeru, da se ne bi prevec basal s hrano pred in po pohodu.

In ja, najprej je potrebno shujsat, sele potem delas na oblikovanju telesa. Oboje hkrati ne gre!

Se najvecji problem pa je drzati en urnik/ritem v tem hitrem svetu. Saj ze hujsanje lahko traja mesece...

lp

Galaxy ::

Recimo da sem srednješolec in glih nimam vlke izbire pri hrani, kaj bi blo najboljše da se znebim VSE maščobe nad trebuhom (imam 6-pack, ampak očitno ne-viden) v roku 1-2 mesecov?

Predlogi?

Matev ::

1-2 meseca

če intenzivno hujšaš boš zgolj izgubil ta že sedaj neviden 6-pack

sodček ti bo pa ostal

v 1-2 meseca zadeva ne gre

moraš vsaj 6 mesečni okvir predvideti
da se ti 6-pack vidi (pa še to mogoče zgolj zato ker si še mlad)

Galaxy ::

Okay, how?

Blinder ::

Ma niso lahke. Optimisticno bos zgubil mascobe in obdrzal mišice. Če pa ti ne bo šlo vse najboljše, boš zgubil mišice in maščoba bo ostala. Mislim tezko je shujsat pravilno. Pa enkrat ko shujsas si spet v tezavah, ko se ti telo hoce vrnit v prvotno stanje. Nevem kolko časa zdrži človek pri tem, da mora trpet lakoto. Kolikšen del punc uspe shujšat in potem dolgoročno obdrzat tako postavco?
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 1080 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

Zheegec ::

Ne pretiravati ane. Galaxy - že če za 1-2 meseca porabiš več energije, ki je vneseš se bo poznalo če začneš na solidni osnovi.

Najlažje je tek/kolesarjenje z nekaj malega telovadbe (uteži) vmes. Kaj preveč pa na 1-2 meseca ne gre.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

BigWhale ::

V dveh mesecih bos iz sebe spravil odvecno vodo in nekaj mascobe. :)

kixs ::

There is no magic pill. :8)

Konkretno moras spremeniti zivljenski stil (prehrambene navade in telovadba). Edino tako lahko na dolgi rok obdrzis postavo. Sicer je res, ko enkrat dosezes cilj, ni vec tako tezko.

Kar se tice izgubljanja mascobe, je zmotno misliti, da lahko izgubljas samo na dolocenem delu telesa! Ali izgubljas po celem telesu ali pa nikjer. Res pa je, da imajo nekateri deli malo vec zaloge ;)

Edini nacin ti je, vsak dan telovadba, ki traja okoli 45min in pravilna prehrana, ki ti dnevno prinasa deficit kalorij in ni vrag, da se ti ne bo nekaj poznalo po kaksnem mesecu. Ne pa pretiravat, ker na hitro ne gre nic.

Telovadba bi lahko bila taksna: hoja v hrib, dviganje utezi, tek, kolesarjenje, plavanje

Nekateri kombinirajo anaerobno (intenzivno) in aerobno (kardio) po dnevih, nekateri tudi v enem dnevu. Recimo delas pol ure z utezmi, nato gres za 20min tect.

Ce imas cilj, potem se samo loti in ga bos dosegel.

lp

tmmt ::

jow
mene zanima ce je za kupt klop za delanje trebusnih? in v koliksnem casu lahko pricakujem vidne rezultate?
drugace mam pa ze sedaj sportno postavo nimam problemov z telesno tezo

PINki ::

Kaj ti bo klop. Trebušnjakov lahko delaš xy vrst izvedb brez klopce, ki so pravtako učinkoviti. lol

ripmork ::

Read

Kar se pa diet tiče; Diete so že v samem štartu obsojene na fail... ker če greš NA dieto, prej ali slej tudi prideš Z diete - pa hitro prideš tja, kjer si začel. Če pa spremeniš življenjski stil dolgoročno, si pa zmagal. Enkrat ko ti to postane navada, je pa sploh veliko lažje.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ripmork ()

tvoja_mama ::

pozdravljeni
star sem 15 let in 9 mesecev, visok 182cm in tehtam 82 kg. na 600m imam čas 96s na 60m pa 7.9. rad bi dobil bolj izrazite trebušne in prsne mišice. isto bi rad povečal mišice na svojih rokah. na teden se vsaj 4x po vsaj uro in pol ukvarjam s športom(predvsem nogomet) igram tudi košarko, občasno grem tudi laufat(2km). nimam možnosti hoditi v fitnes( oddaljenost) zato me zanima kaj mi priporočate, da bi delal doma. včasih delam doma sklece ali pa trebušnjake. lahko jih naredim res zelo veliko in se me zdi, da je problem predvsem v moji prehrani. v šoli jem hotdoge, sendviče in čokolade. zanima me kaj mi priporočate za hrano in za piti. če mi kdo lahko napiše kake vaje bi moral delati. torej vaje za celo telo. vaje lahko delam v nedogled, ker se res nikoli ne izmučim. če ma kdo cajt bi torej prosil da mi napiše kakšne vaje moram delati( lahko so tudi take da boli oz. kajkoli, rad bi samo da bi čimprej bil opazen napredek) lahko si tudi kupim kake uteži, orodja, boksarsko vrečo oz. če se da doma kaj naredit. torej rad bi nekaj čisto poceni da pridem skozi pa da se v čimkrajšem času ojačam. bi z boksanjem bil viden napredek?
prosil bi za čimhitrejši odgovor ker bi rad začel že sedaj;((
lp in res vam hvala za vse odgovore.

d0rK ::

Ma ja dej, bulšit. Najraj imam take poste. Sred maja, delat za poletje.

Hiter napredek, ane. Kaj, 10 kil mišic preden greš na plažo čez en mesec? 82 kil je za to višino, če nimaš že dost mišic, preveč. Torej salo, ki ga moraš izgubit. Da trebušne pridejo do izraza potrebuješ nizek procent telesne maščobe. Da jih pridobiš kaj potrebuješ vsaj 2-3 mesece. Torej recimo tri mesce da pridobiš mišično maso in en mesec da izgubiš odvečno maščobo. Septembra maš pa spet šolo. To poletje lahko pozabiš na očaranje deklin z nevem kakšnim trebuhom. Prsne in roke so pa praktično isti postopek. Manj izgubljanja maščobe, recimo. Ampak to boš tako ali tako z definicjo za trebuh. Dva do tri mesece dela. Za opazen napredek. S pošlihtano prehrano in fitnesom.

Howgh.

;-) ::

Po 2 mesecih fitnesa se ti konkretno pozna da hodiš v fitnes če ješ prave stvari zraven

Zheegec ::

Ma ja dej, bulšit. Najraj imam take poste. Sred maja, delat za poletje.

Bi bil presenečen, koliko je tega. Fitnes ima zdajle pravi naval ljudi, ki bi radi bili že čez en mesec omare :) Fora je, da se to dejansko da - če treniraš pravilno izgledajo mišice čez 2 meseca intenzivnega treninga bistveno bolje. Nek hud napredek to ni, ker je to v glavnem samo voda, ampak izgleda pa bolje!
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Avenger ::

V 2h mescih lahko čisto lepo in realno zgubiš nekaj kil špeha in to bi na tvojem mestu tud počel. Sicer je pa prvi naval v fitnesu nekje sredi zime, običajno takrat tud stopit nimaš kam ker je tok folka. Drugi je potem seveda malo pred poletjem, poleti do jeseni je pa k britof opolnoči.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

fraising ::

na prejšni strani sem prebrau neki zanimivih postov glede jajc...

Osebno jih pojem cca 35-40 na teden in tudi nekaj mojih kolegov enako + ostala porihtana prehrana, pa imam holesterol pod povprečjem. Razmerje med slabim in dobrim pa v prid slednjega!

Glede trebušnih mišič... Vaje za trebušne mišiče ne bojo pomagale k vidnosti le teh, to bo pripomogel % maščobe ( tam cca 10% ). Vaje pomagajo le k razvitosti mišiče.

tvoja_mama ::

am jaz bi prosil, če bi mi kdo lahko napisal katero hrano naj jem ker to kaj zaj delam je tak hudo glupo, ko celo zoisovo zapravim za hrano, ki sploh ni zdrava. v šoli glih nimam neke vlke izbire takda bi si kupoval v trgovini doma pa bi tak nekaj jedo, kar bi pač se z mamo zmeno.. takda res lepo prosim, če mi kdo lahko napiše kaj bi naj jedel. če jem čokolino;(( je to v redu? pa mleko me zanima če je v redu kr zaj trenutno ziher, da ga spravim v sebe vsaj kak liter pa četrt na dan(predvsem ga toliko porabim za čokolino).
LP

demon#666 ::

Pozdravljeni!

Imam 17 let, 183cm visok, 70kg. Rad bi povečau mišično maso, nogomet treniram redno 6x tedensko + delam vaje (trebušnjaki, hrbtni, skleci, dvigam 5km/roka). Glede prehrane, ne jem najbolj zdravo, ker ne jem sadja in zelenjave. Zjutraj pijem 0,25l mleka, čez dan bežno malico, kosilo, zvečer večerjo (ki je kar zežka, ker sem izmučen od treninga).
Mislil sem, da bi naročil proteine, a se ne spoznam najbolj, tako da nebi rad riskirau.
Torej, kako bi prodobil malo "mišic", ker to kar delam pljune le trenušnjake in ramena, bicepsi pa štrajkajo :))

LP
Sabertooth Z87|4670K|8GB|840 PRO 256GB|
R9 270X WindForce|Seasonic 660|Define R3

fraising ::

Če bi rad poveču MM, moraš preprosto met suficit in obremenitev. Simple as that! Glede prehrane...
Zjutraj imej kompleksne OH, B, ter M. Isto v obroku pred treningom ter po treningu. Večerjo bi jaz dau 4-5 jajc, ter vmesno malco zjutraj B+M. Po treningu lahko shake OH+B (malto + whey). Pred lahko kakšen booster etc... Zelenjava je nujna, sadje v jutranjih urah ( fruktuza ni lih tvoj prijatelj ).

To je na grobo use kar rabiš vedit.

lp,

demon#666 ::

tnx. za podrobneje bom povprašau kakega trenerja 8-)

LP
Sabertooth Z87|4670K|8GB|840 PRO 256GB|
R9 270X WindForce|Seasonic 660|Define R3
1 2
3
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vaje za "six pack" (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Loža
749131581 (92777) fosil
»

Prsne mišice. Kako? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13116447 (13179) m0LN4r
»

Fitnes-trening (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10614631 (8938) ripmork
»

Trebušne mišice + odstranitev maščobe na trebuhu

Oddelek: Loža
4921185 (18966) noraguta
»

Zdravje - bildanje (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
27730296 (20406) Avenger

Več podobnih tem