Forum » Kaj kupiti » Pomoč pri nakupu DVD/DivX predvajalnika
Pomoč pri nakupu DVD/DivX predvajalnika
JackONeill ::
po več letih uspešnega predvajanja dvd-jev in divx-ov je moja Yamada DVX6600 omagala in prišel je čas, da nabavim nov predvajalnik. Tu pa potrebujem malce pomoči oziroma kakšen predlog.
Iščem namreč DVD/DivX predvajalnik cenovnega razreda tja do 80 EUR oz. kak euro čez je tudi sprejemljivo. Mora pa imeti tudi 5.1 kanalni audio izhod.
Zaenkrat se odločam med tema dvema:
Xoro HSD 8410
LG DVX286
Bil bi zelo vesel, če bi mi podali kakšno mnenje oziroma izkušnje so še bolj zaželjene. Pripravljen sem kupiti tudi rabljen player, vendar mora biti v garanciji, zato da ne kupim mačka v žaklju.
Iščem namreč DVD/DivX predvajalnik cenovnega razreda tja do 80 EUR oz. kak euro čez je tudi sprejemljivo. Mora pa imeti tudi 5.1 kanalni audio izhod.
Zaenkrat se odločam med tema dvema:
Xoro HSD 8410
LG DVX286
Bil bi zelo vesel, če bi mi podali kakšno mnenje oziroma izkušnje so še bolj zaželjene. Pripravljen sem kupiti tudi rabljen player, vendar mora biti v garanciji, zato da ne kupim mačka v žaklju.
jan01 ::
Poglej pod philipsovo temo o predvajalnikih, tam je en dober-tak kot yamada 6600.
//in čez par minut bo en moderator videl to temo, podal link(in zaklenil) do bedne, zares bedne glavne teme o tem vprašanju, kjer pa piše natanko nič pametnega... (stavek ni mišljen žaljivo, le nobeden ne pogleda teme na katero link poda)
//in čez par minut bo en moderator videl to temo, podal link(in zaklenil) do bedne, zares bedne glavne teme o tem vprašanju, kjer pa piše natanko nič pametnega... (stavek ni mišljen žaljivo, le nobeden ne pogleda teme na katero link poda)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Xoro predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 39 40 41 42 )Oddelek: Zvok in slika | 228087 (38593) | fr33sat |
» | [DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 4 … 42 43 44 45 )Oddelek: Zvok in slika | 325529 (50873) | cryptozaver |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 24985 (9599) | bizi72 |
» | Nasvet pri nakupu Divx predvajalnika za TVOddelek: Kaj kupiti | 1082 (1082) | BigBoss_ |
⊘ | Kateri DVD/Divx predvajalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 2284 (2024) | Stepni Volk |