Forum » Zvok in slika » Philips DVP 5960
Philips DVP 5960
drugninja ::
Pozdravljeni,
kupil bi Philips DVP 5960, zanima me sam se par stvari, in sicer:
1. region - ali je player odklenjen za vse regije, oz. ce ni a se da odklenit brez dodatnih stroskov?
2. DivX filmi z podnapisi cez USB vhod - kako to deluje, a se kej zatika, a sploh dela??
3. hrup - a se slisi kaj da bi ropotal, vrtenje diska ipd
4. FF pri DivX-ih - kolk hitr je, pri nekaterih playerih je zal samo 2x in konc, hitreje ne gre
5. FW - kateri je aktualen, prebral sem da so pri enmu kul podnapisi ampak se zatika pri Xvid-ih, ta drugi ima originalne podnapise, se pa nc ne zatika....
please, ce se vam da mal okrog tega, biu bi zelo hvalezn...
Hvala in lp,
P.
kupil bi Philips DVP 5960, zanima me sam se par stvari, in sicer:
1. region - ali je player odklenjen za vse regije, oz. ce ni a se da odklenit brez dodatnih stroskov?
2. DivX filmi z podnapisi cez USB vhod - kako to deluje, a se kej zatika, a sploh dela??
3. hrup - a se slisi kaj da bi ropotal, vrtenje diska ipd
4. FF pri DivX-ih - kolk hitr je, pri nekaterih playerih je zal samo 2x in konc, hitreje ne gre
5. FW - kateri je aktualen, prebral sem da so pri enmu kul podnapisi ampak se zatika pri Xvid-ih, ta drugi ima originalne podnapise, se pa nc ne zatika....
please, ce se vam da mal okrog tega, biu bi zelo hvalezn...
Hvala in lp,
P.
- zaklenil: podtalje ()
podtalje ::
Philips predvajalniki že imajo svojo temo. Povezavo najdeš v mini KAZALO oddelka Zvok in Slika. Zaklepam.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: podtalje ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Yamaha predvajalniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27596 (7128) | monaco |
» | [DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 4 … 42 43 44 45 )Oddelek: Zvok in slika | 324657 (50001) | cryptozaver |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 24834 (9448) | bizi72 |
» | [divXvid] štekanje/trzanje pri predvajanju (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 13698 (7587) | yoco |
» | [divxvid] Quart predvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 4193 (2531) | boss98 |