» »

Prenosnik-dvd-rw ne dela

Prenosnik-dvd-rw ne dela

koli99 ::

Pozdravljeni!
Pred 8 meseci sem kupil prenosnik Sony Vaio FE21B. Snemanje na cd in dvd-je je bilo do sedaj brez napak, sedaj pa so se mi pojavile težave. Če dam snemati dvd, mi ga snemalnik zapiše brez težav, nero napiše da je bilo snemanje uspešno opravljeno. Vendar, če ta isti dvd(cd) vstavim nazaj v prenosnik in poskušam te fajle nazaj prenesti na računalnik računalnik zmrzne ali pa napiše napaka pri branju(CNC error?). Če vstavim DVD z video posnetki v dvd player(hišni kino) nekaj časa deluje vse normalo, potem pa začne slika na videu zmrzovati in preskakovati naprej.
Ali je crknil snemalnik?
Hvala

ant ::

očitno

na mojem vaiotu se dogaja isto. pri meni pa cd deluje nekje do polovice normalno, potem pa začne štekat(pri muski se to pozna v slabi kvaliteti)

LP

lizza ::

Tud jaz imam probleme s Sonyem. Imam ga en teden, nov model Vaio FE41E in ne bere nobenga cd-ja s filmi. Cd-je z glasbo še prebere, tud DVDje normalno, ko pa dam gor CD s filmom (format avi ali mpg) pa čist zmrzne. In ga sploh ne odpre. Najprej sem pomislila, da je mogoče res crknil, potem sem pa ugotovila da tudi prijatlci ne bere (Prestigio). Zdej ne vem..imajo tudi drugi prenosniki težave pri branju cd-jev? Ali je res kaj narobe z mojim in naj ga čimprej nesem nazaj? Bi bili lahko tudi krivi novi Windowsi-Vista?
hvala, lp

Cokolesnik ::

Vsekakor bi se jaz na vašem mestu odpravil na pooblaščen servis - prej bi seveda iste medije preizkusil v računalnikih drugih proizvajalcev. Ne pozabite na račun oz. garancijski list. Poskusite tudi z Googlom, morda je problem res globalni in so serijsko vgrajene cd enote serijsko zanič.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[DVDR/divx] snemalnik in Divx predvajalnik (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Zvok in slika
36863378 (15868) Buffy
»

NEC dvd-rw 3500/3520/3540 (strani: 1 2 3 427 28 29 30 )

Oddelek: Strojna oprema
1496103043 (27552) nuclear
»

Optiarc AD-7173A!! Kaj je res tako zanič? (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
578626 (5637) mtosev
»

kateri prenosnik..... na hitro

Oddelek: Kaj kupiti
61241 (1091) emilio777
»

[Hi-Fi] - Debata: original CD vs CD-R (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
10111184 (8580) Quikee

Več podobnih tem