Forum » Pomoč in nasveti » Računalniški Servis v Ljubljani
Računalniški Servis v Ljubljani
Gaber ::
Lep pozdrav
Kolega išče kvaliteten računalniški servis v ljubljani, pa me zanima če imate kakšna priporočila?
Po dveh neuspešnih obiskih pri Mlacomu(no ja, oni so ga uspešno ocurili za 30k) bi mu res rad priporočil en servis kjer vsaj zrihtajo to kar zaračunajo
Najlepša hvala
Kolega išče kvaliteten računalniški servis v ljubljani, pa me zanima če imate kakšna priporočila?
Po dveh neuspešnih obiskih pri Mlacomu(no ja, oni so ga uspešno ocurili za 30k) bi mu res rad priporočil en servis kjer vsaj zrihtajo to kar zaračunajo
Najlepša hvala
RokDaKirba ::
A bi lahko še meni kakšen servis priporočali. Vidim, da je napisan samo en servis. Bi prosil, če lahko napišete še kakšen kvaliteten servis na področju Ljubljane, Domžal in okolice...
Hvala
Hvala
I Tie A Rope Around My Penis And Jump From A Tree!
Don't You Wanna Grow Up To Be Just Like Me?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ford Mondeo 2011 2.0 Disel ne vžge pri -COddelek: Na cesti | 2034 (1761) | francek1 |
» | RAM2 servis -kaj naj naredim?Oddelek: Mobilne tehnologije | 11465 (10439) | LuGi |
» | solonote 1559-AOddelek: Kaj kupiti | 1829 (1505) | Damjan Jagar |
» | k750i - joystick in sprožilec na telefonu crknilaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 935 (848) | Big_Al |
» | Napihnjeni kondenzatorji...Oddelek: Strojna oprema | 1430 (1181) | damjanster |