Forum » Pomoč in nasveti » Nemogoče zbrisati DVD - RW Verbatim
Nemogoče zbrisati DVD - RW Verbatim
waters ::
Dobrih 14 dni nazaj sem kupil 2 kom DVD-rw 6x. DVD je made in Taiwan. Z enim ga lahko delam kar hočem: brišem, pišem...
Drugim pa nič! Ne more ga zbrisati ne Nero ne Alcohol. Res pa je, da je pri pisanju le tega prišlo do napake. Alcohol pravi, da je medij zaseden. Na LG GSA 4163B pa stalno gori rumena ledica.
Še to na mediju ni nobene fizične - vidne napake.
Ima kdo kakšno idejo?
Drugim pa nič! Ne more ga zbrisati ne Nero ne Alcohol. Res pa je, da je pri pisanju le tega prišlo do napake. Alcohol pravi, da je medij zaseden. Na LG GSA 4163B pa stalno gori rumena ledica.
Še to na mediju ni nobene fizične - vidne napake.
Ima kdo kakšno idejo?
trek@s ::
A če daš v npr. nerotu neki zapečt gor, pa te pred peko vpraša če ga zbriše, tudi ne gre? Zgleda da je medij zanič. Sicer pa imam sam kar nekaj teh dvd-rw 6x verbatim medijev, pa delajo brez problemov.
waters ::
Probal in dobil sledečo informacijo:
Error, _SCSI_CMD_ReadFormatCapacities
Skratka error
Bom kar vrgel v smeti in dosti zgubljanja cajta.
LP
Error, _SCSI_CMD_ReadFormatCapacities
Skratka error
Bom kar vrgel v smeti in dosti zgubljanja cajta.
LP
krho ::
Tako je, čeprav, eden od pekačev ali Plextor ali LG, mi je zadnjič uničil 2 medija, Sem prenašal podatke med računalnikoma, sem pekel na DVD+RW je. Formatiral/pekel 1x n enem, drugič na drugem oz. pekel/brisal/pekel samo 1x, potem je bilo vsega konec. Bi rekel, da je bilo pri meni isto, ker je kazal kapaciteto 0MiB
(Druga mašina brez mrežne kartice, pa nobene doma )
(Druga mašina brez mrežne kartice, pa nobene doma )
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net
vander ::
Kar naenkrat mi NEC ND 2510A noče več zbrisati prepisljivega DVD. Poiskusil sem z različnimi dvdeji, pa mi vedno napiše da disk ni prepisljiv, čeprav je. Poiskusil sem z različnimi programi pa ne gre. A bo treba nov pekač ?
Lery ::
Imel podoben problem pa sem zbrisal programe: Nero, Alcohol, Demon tool in podobne programe. Potem sem pa ponovno nalozil samo Nerota in je lepo spet brisal RW.
Lp
Lp
vander ::
Hvala Lery, po tvojem receptu je uspelo tudi meni.Mislim, da je bil vzrok CC čistilec.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: vander ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Philips 1640P in BenQ 1620 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Strojna oprema | 28115 (13066) | e-marko |
» | NEC dvd-rw 3500/3520/3540 (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Strojna oprema | 103006 (27515) | nuclear |
» | Nero 6.x in zmrzovanje pri 99%?Oddelek: Programska oprema | 1740 (1159) | bastadu |
» | DVD-R mediji, njihova kvaliteta z NEC 2500a in TEAC DV-W50D (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 10421 (7574) | reber |
» | Kateri DVD+/-RW? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 9610 (7234) | AtaStrumf |