Forum » Zvok in slika » SIOL TV + DVD Rekorder???
SIOL TV + DVD Rekorder???
Godzila ::
Ali ima kdo ti dve stvari povezani? Kako vam je uspelo uskladit Guide+, če pa na DVDR ni podatkov za SLO, SIOL in Amino.
Ali se da tudi brez tega normalno uporabljat, ker v navodilih piše, da moraš potem ročno in več nastavit sproti.
Dobrodošli vsi, ki imate DVDR ali le izkušnje z njimi. Zdele se mi ravno spoznava z vsemi programi in lahko traja tudi do 24ur, samo ne vem če bo popolnoma uspelo, ker sem dal Avstrijske nastavitve, ker naših ni.
Slovenija? Kje je že to? V južni Ameriki? Nee... a ni to ena jed?
lp
Ali se da tudi brez tega normalno uporabljat, ker v navodilih piše, da moraš potem ročno in več nastavit sproti.
Dobrodošli vsi, ki imate DVDR ali le izkušnje z njimi. Zdele se mi ravno spoznava z vsemi programi in lahko traja tudi do 24ur, samo ne vem če bo popolnoma uspelo, ker sem dal Avstrijske nastavitve, ker naših ni.
Slovenija? Kje je že to? V južni Ameriki? Nee... a ni to ena jed?
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DVDR/divx] snemalnik in Divx predvajalnik (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 63540 (16030) | Buffy |
» | Philips 1640P in BenQ 1620 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Strojna oprema | 28331 (13282) | e-marko |
⊘ | DVD in podnapisi, kako jih dodatiOddelek: Zvok in slika | 5481 (4425) | podtalje |
» | dvd snemalniki na tvOddelek: Kaj kupiti | 1039 (932) | urbi |
» | DVD Divx CDOddelek: Zvok in slika | 1416 (1329) | S-Master |