Forum » Izdelava spletišč » Izdelava strani s podnapisi
Izdelava strani s podnapisi
MaCoFaCo ::
Nekaj me samo zanima, zato prosim za nekaj mnenj. Prvo kot prvo, nudenje podnapisov ni ilegalno, right? Drugo kot drugo, kaj če se podnapise pridobi z neke druge strani. Npr., da se vse podnapise downloada iz podnapisi.net? :> Verjetno nimajo copyrigta za podnapise, right?
Pimoz ::
lej...temu kar b ti rad počel se reče leeching in to ni dobro za živce admina primarnega sistema...zato tega ne počni, spljoh nikdar!
zeeero ::
Pol boš pa imel kar precej dela z downloadanjem vseh podnapisov... Ker je treba downloadati vsak podnapis posebej. Zaščito proti masovnemu downloadu datotek imajo vse tovrstne, vsaj večje strani. Da, da, tudi Podnapisi.NET
Za to boš pa porabil večino svojega življenja
Za to boš pa porabil večino svojega življenja
One Step Closer To Oblivion...
#000000 ::
Mislim da je Ilegalno. Pa sej itak ne vem kako ti bo to ratal sej lahko DL-aš samo če si član oz. če si lpgiran na strani, drugače dl link ne dela. LP
To bi mogoče lahko ustavili s tisto generirano sliko, ki bi jo moral prepoznati, ko bi dowloadal podnapise. Bi pa to odvrnilo veliko uporabnikov. Mah nima veze, samo informativno me zanima...
#000000 ::
Ma čist točno ne vem, ampak verjetno je podobno kot pri filmih. A se spomniš mogoče tiste hrvaške strani kjer so jih ukinli zaradi tega ker ni bilo legalno. No sej bo verjetno kdo napisal točno zakaj ni dovoljeno. LP
Mah pol bi že ukinli podnapise.net. A je res ilegalno če mi originalni podnapisi niso všeč pa napišem svoje? Ne vrjamem... Seveda moraš imeti originalni DVD, to ni dvoma
Hair ::
In kaj bo tvoja stran ponujala takega, česar Podnapisi.NET nima?
Whenever people agree with me, I feel I must be wrong.
Nič - zato ker je to le razmišljanje. Jaz samo sprašujem če je kaj takšnega dopustno, oz. če ti lahko kdo teži za objavo podatkov (mišljeno podnapisov), ki v osnovi niso njegovi. Vse ostalo je offtopic.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: MaCoFaCo ()
user4683 ::
Copyright ima avtor podnapisa, razen če je pravice predal tisti strani. Je pa res, da nikjer ne piše kaj lahko s podnapisi počneš, ko jih potegneš dol - vsekakor pa vprašaš avtorja (nosilca © pravic) če dovoli.
Pomoje
Pomoje
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | podnapisi.net (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 35749 (4078) | donvito |
» | Sublight - program za samodejni prenos podnapisov (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Zvok in slika | 109642 (14246) | Morison |
» | Netflix kradeOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 9551 (8080) | MrStein |
» | Linki s podnapisi za filme (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 178222 (55418) | Dead_Meat |
» | Maco se igra (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Izdelava spletišč | 25108 (14814) | MaCoFaCo |