Forum » Zvok in slika » [divXvid] glasnost motorčka
[divXvid] glasnost motorčka
sreckom ::
Pozdrav vsem.
Pred meseci sem skušal na temle forumu zvedeti, kateri DivX predvajalnik oddaja najmanj "ropota" - torej da ima čim bolj tih motorček, pa je bila tema hitro zaklenjena (očitno sem preveč omenjal Elto). Upam, da bom imel tokrat kaj več sreče. Imam namreč enostavno vprašanje - kako glasni so predvajalniki, če izklopite zvočnike - zmanjšate glasnost na tišino? Imam Elto 8883, ki je v tem oziru zelo glasna in je poslušanje umirjene glasbe zaradi motorčka moteče. Kako pa je s Kiss, Yamada, .... in drugimi predvajalniki podobnih zmogljivosti? Želim vaše izkušnje.
Pred meseci sem skušal na temle forumu zvedeti, kateri DivX predvajalnik oddaja najmanj "ropota" - torej da ima čim bolj tih motorček, pa je bila tema hitro zaklenjena (očitno sem preveč omenjal Elto). Upam, da bom imel tokrat kaj več sreče. Imam namreč enostavno vprašanje - kako glasni so predvajalniki, če izklopite zvočnike - zmanjšate glasnost na tišino? Imam Elto 8883, ki je v tem oziru zelo glasna in je poslušanje umirjene glasbe zaradi motorčka moteče. Kako pa je s Kiss, Yamada, .... in drugimi predvajalniki podobnih zmogljivosti? Želim vaše izkušnje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Elta predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Zvok in slika | 58193 (14294) | darexx |
» | [DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 4 … 42 43 44 45 )Oddelek: Zvok in slika | 324654 (49998) | cryptozaver |
» | [divXvid] Amstrad predvajalniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 22684 (10493) | timzl |
» | Kateri Divx Player?Oddelek: Kaj kupiti | 1461 (1184) | azeed |
» | Elta 8882 - DVD,dvx playerOddelek: Zvok in slika | 1274 (1044) | kokoon |