Forum » Omrežja in internet » Je res vsega kriv Telekom?
Je res vsega kriv Telekom?
barabl ::
Zadnje čase opažam,da vse več novih internetnih ponudnikov za svoje težave krivi Telekom,na koncu pa se izkaže,da je težava pri njih samih.Živi primer temu so internetni ponudniki Sinfonika in T-2,Amis.....Pri Sinfoniki je bilo težave opaziti med 5 in 15 decembrom in vseskozi so na pritožbe odgovarjali,da je krivda na strani Telekoma,na koncu,ko so pa težavo odpravili so mi pa na pisni ugovor odgovorili,da so nadgradili opremo,T-2 tako ali tako že od vsega začetka stresa krivdo na Telekom,njihov kader je pa totalno na psu,Amis je pa sploh vse splošno znan,da je za vse težave kriv uporabnikov računalnik,Telekom, ali pa pri kabelskem internetu kabelski ponudnik( Telemach,Ljubljanski kabl....),oni so skratka zlati,v resnici pa ni tako.Ne dragi moji internetni ponudniki,mi smo pogodbo podpisali z vami,če pa ste vi podpisali slabe pogodbe za vzdrževanje sistema,je pa to vaš in ne naš problem,se pravi če znate izstavljat položnice,boste poskrbeli še za vzdrževanje in tehnično podporo.Skratka zadnji čas je,da v Sloveniji vsak začne odgovarjati za svoja dejanja ne pa, da smo vedno znova deležni podtikanj in prevar.V kolikor ste tudi vi imeli podobne izkušnje vas prosim,da jih opišete.
- spremenil: barabl ()
Dark Angel ::
Se čist s tabo strinjam...
T-2 mi je po odklopu od Telekoma (četrtek) še cel vikend zatrjeval da so me oni priklopil in da bi mi moral vse delat. Link je utripal. Seveda so zraven dodali da je kriv Telekom, da je njihov tehnik zaježkal priklop al pa ni varovalke odstranil, da bo trajal kakšen teden da oni pošljejo pisno naročilo za pregled linije Telekomu, itd, itd.......
Nakar sem se v ponedeljek oglasil pri njih in mi en tehnik (ki je prijazen in se očitno tudi spozna na stvari - vedno se z njim tam menim) reče naj počakam 5 minut in po 5 minutah pride nazaj da stvar zdej dela - razlog: oni me niso vpisali v njihove mašine.
Tolk o tem kolk so sploh prej preverjal da bi mi moral vse delat
T-2 mi je po odklopu od Telekoma (četrtek) še cel vikend zatrjeval da so me oni priklopil in da bi mi moral vse delat. Link je utripal. Seveda so zraven dodali da je kriv Telekom, da je njihov tehnik zaježkal priklop al pa ni varovalke odstranil, da bo trajal kakšen teden da oni pošljejo pisno naročilo za pregled linije Telekomu, itd, itd.......
Nakar sem se v ponedeljek oglasil pri njih in mi en tehnik (ki je prijazen in se očitno tudi spozna na stvari - vedno se z njim tam menim) reče naj počakam 5 minut in po 5 minutah pride nazaj da stvar zdej dela - razlog: oni me niso vpisali v njihove mašine.
Tolk o tem kolk so sploh prej preverjal da bi mi moral vse delat
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Katerega internetnega ponudnika izbrati? (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Omrežja in internet | 601604 (580) | bm1973 |
» | Sinfonika (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Omrežja in internet | 28410 (12595) | overlord_tm |
» | katerega internetnega ponudnika mi priporočate?Oddelek: Omrežja in internet | 2184 (1425) | ljusmir |
» | T-2: Splošna debata in iskanje zarote (strani: 1 2 3 4 … 59 60 61 62 )Oddelek: Omrežja in internet | 272003 (68218) | beta1 |
» | siol ali t2? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6895 (4638) | Nixxon |