» »

Viewsonic VX912 Digital LCD - utripajoča slika

Viewsonic VX912 Digital LCD - utripajoča slika

memento ::

Pozdravljeni...

Imam novi VX912 LCD display, ki sem ga po defaultu nastavil na nativ resolution 1280x1024 @ 60 Hertz. Slika mi konstantno utripa...neglede na to kako se poigram z resolucijo barvo ali refreshom. Poleg monitorja sta bila priložena oba DVI ter VGA kabel tako en kot drug mi dajeta enak efekt na ekranu. Trenutno imam v računalniku GF 6800 GT, vendar sem tudi probal z staro grafično GF4 ULTRA, ki ni pokazala nobene bistvene razlike. Zamenjal sem graficne driverje sprobal par programov, ki sem jih našel na internetu (vendar to so bili le pripomočki za mrtve pike, kar niso prav nic pomagali)..po vsem tem, sem prijel monitor in ga nesel v firmo..ga stestiral na treh različnih mašinah, ena z GFX(radeon) druga z(matroxom) in tretja neki on board Si2 ce se nemotim ( grafikulja )..uglavnem vsi sistemi so različni, vendar na vseh sistemih enak efekt...Zadnja varianta, ki sem jo probal..vendar se mi je zdela popolnoma blesava je bila ta, da sem na novo nalozil Win XP..heh.. butl je butl rezultat je isti.... Monitor imam od petka... danes pa je že nedelja... moja glava boli od utripanja slike in oči so zmatrane in težke.. Veliko časa sem prebiral po internetu in googlal svoj problem..na žalost bolj razočaran kot vesel, ker namesto, da bi našel problem sem našel pohvale glede VX912.. ne vem več... :) ..

anyway.. dejte mi povedat.. naj jutri reklamiram tale monitor? .. al jaz delam kaj narobe?..probal sem vse kar sem se spovnil..Hvala vsem tistim, ki si boste vzel čas za odgovor.. :))
/

kingkong ::

če ne pomaga osveževanje monitorja z 75 hercov, potem je najbolje da neseš monitor nazaj v trgovino in ga reklamiraš.

Myth ::

Točno tako. Ne muči se ti, za ta denar bi moral delovati brezhibno. Tak da kar na servis nesi al pa kaj.
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

memento ::

Obema hvala za odgovor... danes bom zadevo reklamiral .. hvala še enkrat !!
/

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Zvok in slika
1962585011 (24340) Dominator
»

mrtvi pixli

Oddelek: Pomoč in nasveti
408183 (7143) Pyr0Beast
»

Matrox grafična kartica.

Oddelek: Strojna oprema
262674 (2274) opeter
»

Kaksni so ti SOLOnote prenosniki? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
14113983 (8267) Damjan Jagar
»

Temna slika pri gledanju DIVX-ov!

Oddelek: Zvok in slika
192492 (2150) JagPanzer

Več podobnih tem