» »

Pritožbe in pohvale računalniških trgovin

Pritožbe in pohvale računalniških trgovin

Temo vidijo: vsi
««
63 / 78
»»

Janac ::

Spletna trgovina btracunalniki.si ne obratuje več.

Ka?? Pa tak lep in spoštljiv odnos so imeli, zgleda ne dovolj al ka?

miraldi ::

Ima kdo izkušnje z to trgovino? Servis, garancija, dobava, odnos itd?

http://www.goblin.si/
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

kmetek ::

v redu so.

TroxWe ::

hoh.de vplačilo vnaprej kako gre to rpi njih? greš na banko in plačaš? ali kako?

Tilen ::

Najbolje, da kar Paypal uporabiš, če ga imaš. Drugače pa normalno z UPN obrazcem oz. nakazilom v tujino.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

slovens24 ::

integral15 je izjavil:

Zdravo mogoce kdo ve kaksna je kaj trgovina BFC shop ima ze kdo kake izkusnje. Hvala

Resno noben ?

Iz prve roke ti lahko povem da je vse BP.
Odzivnost, cene, dostava...
Priporočam!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: slovens24 ()

solatko ::

slovens24 - A ti si pa lastnik, da si se danes prijavil, samo zato, da bi pohvalil štacuno.
Delo krepa človeka

slovens24 ::

Ti si pa res en solatko ...

Nisem lastnik, sem pa njihova stranka, večkratna! Prav tako bi lahko pohvalil mimovrste tudi pri njih kupujem večkrat, prav tako pa bi lahko napisal marsikatero pripombo čez kako drugo štacuno, pa ne bom, ker sem se odzval le na določeno trgovino...

Upam da sem odgovoril na tvoje vprašanje, ki je tipično slovensko in izhaja iz same fovšije.

Verjetno si pa ti lastnik kakšne trgovine? Zaupaj mi ime in jo obiščem, naročim v bodoče kakšen izdelek in mogoče tudi napišem dobro mnenje...

Lep dan ti želim še naprej ;)

solatko ::

slovens24 - Velikokrat se je že zgodilo, da je ne forumu sodeloval lastnik in hvalil na vse pretege, ko pa smo šli pogledat, je bilo pa več ali manj bogo vse skupaj.

Sem velik potrošnik v računalniških trgovinah, lastnik pa nebi bil, ker se scena prehitro menja in mimo grede zaplavaš, glede na majhnost trga.
Delo krepa človeka

barbi45 ::

Zanima me ali ima kdo izkušnje s tole trgovino http://mojracunalnik.com/

gzii ::

Moja izkušnja je sledeča:
Satelitski sprejemnik, kupljen Pri "Oskar veliki",
je kazal že od začetka znake nestabilnosti. Po cca 23 dneh,
poslan nazaj na "Oskar veliki", z opisom stvarne napake in
namenom, da se po tem postopku obravnava "Oskar veliki", je to
ignoriral in šele na opomnik odposlal sprejemnik nazaj.
Opomnik sem poslal jaz, ker je takrat potekel tudi zadnji, skrajni rok
garancijskega popravila. Torej ni imel druge možnosti po nobenem zakonu.
Po mejlu je sporočil, da so ga ravnokar pripeljali in ga bo takoj poslal.

Sprejemnik, ki sem, ga prejel nazaj je v istem, pokvarjenem stanju, kot sem ga odposlal.
Paket je bil odprt v prisotnosti dveh prič.
Gre za isti sprejemnik, ker sem mu zgoraj odstranil folijo.

Vmes pa je "Oskar veliki" vedno ogovarjal na mejle, toda po mojem
mnenju njegova izmuzljivost nima meja.

Torej si vsakdo lahko izračuna koliko prihrani pri "Oskar veliki".

Želim, da "Oskar veliki" še dolgo obstane, da bom lahko uveljavil svoje namere.

Racunalnik ::

Da ne berem vsega, ali lahko kdo priporoca kaksno trgovino za pc v ljubljani, pa da bi tudi sestavili recimo pc pa da so vredu cene?

funtech/mlacom

nofaith ::

in dinokomp?
(nism čist šur)
V prostem in neprostem času tehnološki entuziast.

matejm1994 ::

Ima kdo izkušnje s to trgovino? trgovina.over.net

Zgodovina sprememb…

Vkun ::

Jaz imam OK izkušnje s Fun-tech, nazadnje sem kupil skener, naročen zvečer, naslednje dopoldne že obvestilo, da so ga dobavili.

Uveljavljal pa sem tudi že garancijo na matično ploščo, pa je bilo vse brez problemov. Ko sem matično kupoval, sem mislil vzeti še kak ekstra SATA kabel, pa me je prodajalec prijazno opomnil, da sta že dva zraven v škatli, kar se mi zdi pohvalno.

ja funtech so res zanesljivi in hitri. Samo cene niso najboljše :S

FlyingBee ::

zdaj nimajo več toliko artiklov z dobavnim rokom 1-2 dni ... žalostno

Vkun ::

Pa ne vem, takrat se mi niso zdeli kaj dosti drazji, resda pa nisem sel prebirat po trgovinah v 3pm, ki bolj obratujejo preko spleta.

Tale computercenter vsi limajo za prenosnike, ima kdo izkusnje? Ali je to vse via Deutschland :D

klkkkkkkkkkk ::

Pohvalil bi rad tech-lab

Dostavljeno v določenem roku.
+ Dosti poceni komponente, kakor HDD/ram in če se prijavite/registrirate dostavijo brez poštnine

Zato, se kar splača kupovat
http://www.tech-lab.si/pomnilniki.html

Zgodovina sprememb…

LeQuack ::

Skritizirati je potrebno Amazon (npr. nemškega), ki ti po dodajanju izdelka v košarico oziroma kasneje ko izdelek hočeš plačati zviša ceno, razloga pa pravijo da je v tem, ker ima Slovenija sedaj 22% DDV in to naj bi nekako vplivalo na nakup izven Slovenije, kar je seveda neumnost.

Primer recimo, dodaš nek izdelek za 300EUR v košarico, ko greš na checkout da ga plačaš bo cena magično narasla na 310EUR. Tako da pazite pri naročanju, da ne boste po nepotrebnem podpirali tega lupljenja.

Cena v košarici:

Cena pri checkoutu:

Quack !

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LeQuack ()

Pohvalil bi Cooler Master, ker sem v 3 dneh iz USA dobil popolnoma nov top panel za ohišje, brez da bi mojega pošiljal k njim. Zraven sem pa še dobil 5 posterjev, policijski trak(10M), neke zavesice, majco, 3x trak za ključe, ogromno nalepk pa CM logotov skratka zakon :D

Razen tega, da sem dobil top panel v napačni barvi.

Dodal so mi še 5 HDD trayev kar tako :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Janac ()

kmetek ::

lequack: to je vedno tako žal.

kmetek je izjavil:

lequack: to je vedno tako žal.

Kako misliš vedno, to je prva tuja trgovina, vsaj iz EU, kjer sem to opazil, pa sem že večkrat naročil kaj.
Raze če je to kaka nova EU zadeva, se ne bi čudil da še na ta način hočejo uničiti gospodarstvo.
Quack !

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LeQuack ()

Dejansko mi je ceneje recimo za tisti zgornji primer poslati izdelek preko http://mailboxde.com/, kjer si lahko zastonj registriraš nemški naslov, in potem oni prepošljejo v SLO za neko zelo malo provizijo (1-3 EUR). Enkrat sem stvar že sprobal in deluje odlično, lahko si celo izbereš s katerim pošiljateljem ti bodo poslali in dejansko na koncu pride ceneje kot da bi plačal tisto oderuško razliko med DDV-jev in še Amazonovo poštnino.
Quack !

BorutK-73 ::

Janac je izjavil:

Pohvalil bi Cooler Master, ker sem v 3 dneh iz USA dobil popolnoma nov top panel za ohišje, brez da bi mojega pošiljal k njim. Zraven sem pa še dobil 5 posterjev, policijski trak(10M), neke zavesice, majco, 3x trak za ključe, ogromno nalepk pa CM logotov skratka zakon :D

Podariš kakšen reklamni izdelek?

alkoo ::

Razmišljam o nakupu pri anni d.o.o. (poceni izdelek, ki ga želim kupiti). Nekaj strani nazaj v tej temi sem našel slabo mnenje vendar je že kar star zapis. Ima še kdo izkušnje z njimi? Ali pa s pričaraj.si?

LeQuack je izjavil:

Skritizirati je potrebno Amazon (npr. nemškega), ki ti po dodajanju izdelka v košarico oziroma kasneje ko izdelek hočeš plačati zviša ceno, razloga pa pravijo da je v tem, ker ima Slovenija sedaj 22% DDV in to naj bi nekako vplivalo na nakup izven Slovenije, kar je seveda neumnost.

Primer recimo, dodaš nek izdelek za 300EUR v košarico, ko greš na checkout da ga plačaš bo cena magično narasla na 310EUR. Tako da pazite pri naročanju, da ne boste po nepotrebnem podpirali tega lupljenja.

Cena v košarici:

Cena pri checkoutu:

A ni to poštnina? (ravnokar se ogrevam za nakup sennhaiser hd558 z amazona)

medenko ::

LeQuack je izjavil:

Dejansko mi je ceneje recimo za tisti zgornji primer poslati izdelek preko http://mailboxde.com/, kjer si lahko zastonj registriraš nemški naslov, in potem oni prepošljejo v SLO za neko zelo malo provizijo (1-3 EUR). Enkrat sem stvar že sprobal in deluje odlično, lahko si celo izbereš s katerim pošiljateljem ti bodo poslali in dejansko na koncu pride ceneje kot da bi plačal tisto oderuško razliko med DDV-jev in še Amazonovo poštnino.

uk tudi?

nofaith je izjavil:

LeQuack je izjavil:

Cena v košarici:

Cena pri checkoutu:

A ni to poštnina? (ravnokar se ogrevam za nakup sennhaiser hd558 z amazona)

Ni poštnina, to je posebej. Sicer pa dodaj si slušalke v košarico in pojdi v checkout skoraj do konca pa boš lahko sam videl.

medenko je izjavil:

LeQuack je izjavil:

uk tudi?

Za UK nisem probaval, ampak mislim da je isto, ker Amazon vzame DDV iz države prejemnika, v tem primeru Nemčije. Samo iz UK v Nemčijo je že neka poštnina, medtem ko iz Nemčije v Nemčijo velikokrat pri Amazonu ni (nad 20€ ali nekaj takega).
Quack !

medenko ::

ja samo amazon.de ni tako ugoden hehe.

McMallar ::

Amazon je iz Nemcije v Avstrijo tudi brez postnine in sam sem ze narocil precej stvari ki so tudi 50% ceneje kot v trgovinah, je pa res, da ni slo za tehnicno blago.
Why can't a programmer tell the difference between Halloween and Christmas?
Because OCT31 = DEC25

smarkic ::

alkoo je izjavil:

Razmišljam o nakupu pri anni d.o.o. (poceni izdelek, ki ga želim kupiti). Nekaj strani nazaj v tej temi sem našel slabo mnenje vendar je že kar star zapis. Ima še kdo izkušnje z njimi? Ali pa s pričaraj.si?

Pri Anni sem junija nabavil monitor in pomnilniško kartico s kodo za popust, ki pri spletnem naročilu sicer ni delovala. Po opozorilu so jo upoštevali, komunikacija je bila odzivna in korektna. To je moja edina izkušnja z njimi, vsaj s trgovsko mrežo je bila pozitivna.

Vem da tole ne spada ravno v to temo. Vendar a kdo ve kje bi pod 150€ lahko kupil Sennhaiser HD558 in Zalman ZM-MIC1? Iz nemškega amazona ne pošljejo tega mikrofona :S.

Hayabusa ::

js osebno ::

Kakšno je mnenje o ComputerCenter.si? Cene imajo zelo nizke8-O

BorutK-73 je izjavil:

Janac je izjavil:

Podariš kakšen reklamni izdelek?

S kje si?

BorutK-73 ::

Janac je izjavil:

S kje si?

okolica Žalca, če hočeš, lahk pošlješ po pošti in jaz krijem ptt.

Ang3lo ::

js osebno je izjavil:

Kakšno je mnenje o ComputerCenter.si? Cene imajo zelo nizke8-O

Majhna trgovina, ampak solidna. Pred kratkim sem nabavil prenosnik pri njih s plačilom na TRR brez problemov. Edino za zalogo jih je verjetno dobro povprašati, ker ne verjamem da naročajo večje količine hkrati. Kako da imajo tako nizke cene, pa tudi meni ni čisto jasno. Sklepam pa na skoraj ničelne obratovalne stroške in iznajdljivost z dobavitelji.

počas ::

Zanima me mnenje o http://www.hardwareversand.de/home.jsp, saj določen izdelek cenejši, če ga poiščeš preko http://www.idealo.de/ in nato nanj klikneš.

iskano na strani spletne prodajalne
iskano na idealo.de

Zgodovina sprememb…

• spremenil: počas ()

klkkkkkkkkkk ::

trgovina je vredu nedavno kupil napajalc, kišto + cpuc ooler ravno zaradi idealo.de ker doš še ceneje komponente.

m0LN4r ::

Spet moram pohvalit hoh.de
- Naročil in plačal v ponedeljek 21.10, (pol izdelkov ni blo na zalogi, napajalnik pa celo 5-10 delovnih dni)
- v sredo 23.10 potrdili plačilo
- paket pa je že dans prispel v slovenijo 30.10

Edina jeba je da so zdaj prazniki pa verjetno bo iz ljubljane do mene v mb, trajalo vse do torka.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

Assass1n ::

Imam manjšo grajo na trgovino ekwb.com. V nedeljo sem naročil in plačal 3 artikle, katere sem upal, da bom dobil pred prazniki, vendar je moje naročilo vseskozi v čakanju do danes. Plačal sem po predračunu in v ponedeljek so dobili plačano, vendar zgleda ne delajo, a imajo dopust ta teden ne vem.
Mojih par centov, če imajo dopust bi bilo lahko vsaj napisano, sej vsi vemo da smo "geeki" neučakani:8)
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne

cvetko2005 ::

Pograjal bi spletno trgovino dinokomp. Imam že dve slabi izkušnji zato vas tudi opozarjam.

Pred tremi leti sem pri njih sestavil računalnik, s katerim sem bil zelo zadovoljen. Dobra cena, korektno sestavljen in testiran pc. Po 1,5 letu se mi je začel rač. sesuvat, dokler se ni hotel več prižgati. Pošljem nazaj na dinokomp, pri katerem so mi v roku 1 meseca končno zamenjali rame. Po dostavi "kište" dobim poškodovano ohišje (polomljena vratca), zvito...bil je poslan v originalni škatli dobro zaščiten. Škatla je bila v dobrem stanju, torej ni bila kriva dostavna služba.

Dobro, računalnik dela brez problema nekaj mesecev, ko se začenja spet sesuvat. Bluescreen, restart...
Shodi mi napajalnik kateri je še v garanciji. Pošljem ga na dinokomp, odkoder ga nimam še po več kot enem mesecu. Kličem tja in mi odgovorijo, da imajo vsak izdelek celo verigo do proizvajalca kateri menja/popravlja napajalnik. Dinokomp, dobavitelj, distributer, proizvajalec. Proizvajalec pa ima 45 dnevni rok, da zamenja kos. Se pravi, ko se vam kos pokvari, si 2 meseca brez delujočega rač. zato ker ne mora že trgovina zamenjati kosa in ti novega poslati novega nazaj. Pri uveljavljanju garancije pri nekaterih trgovinah že v roku 1 tedna dobiš nov kos, saj je logično, da se komponente danes nič več ne popravljajo. Torej uveljavljanje garancije pri podjetju dinokomp je zelo dolgoročen proces, katerega vam ne privoščim.

Lp

Ang3lo ::

Uh, mislim da je bilo že večkrat omenjeno - pa ne samo na SloTechu - da se pri trgovinah kot je DinoKomp plača in prevzame osebno (zato da ti ne zavlačujejo z dobavnimi roki) in garancijo uveljavlja pri zastopniku proizvajalca posamezne komponente (ki bo stvar zrihtal dosti hitreje kot posredniki). Pri butičnih trgovinicah, z majhno delovno silo, je nakup celotnega PCja slaba ideja, zaradi dolge čakalne dobe.

Omenil bi pa trgovino TechTradeCenter v centru Ljubljane, ki je zelo priročna če morate skočit po kak kabel, SD kartico, ali kakšno drugo malenkost, so pa tudi dobro založeni z rač. opremo vseh vrst. Cene imajo spodobne in včasih so boljša izbira kot npr. Mimovrste, ker ne računajo stroškov pakiranja za majhne artikle.

cvetko2005 je izjavil:

Pograjal bi spletno trgovino dinokomp. Imam že dve slabi izkušnji zato vas tudi opozarjam.

Pred tremi leti sem pri njih sestavil računalnik, s katerim sem bil zelo zadovoljen. Dobra cena, korektno sestavljen in testiran pc. Po 1,5 letu se mi je začel rač. sesuvat, dokler se ni hotel več prižgati. Pošljem nazaj na dinokomp, pri katerem so mi v roku 1 meseca končno zamenjali rame. Po dostavi "kište" dobim poškodovano ohišje (polomljena vratca), zvito...bil je poslan v originalni škatli dobro zaščiten. Škatla je bila v dobrem stanju, torej ni bila kriva dostavna služba.

Dobro, računalnik dela brez problema nekaj mesecev, ko se začenja spet sesuvat. Bluescreen, restart...
Shodi mi napajalnik kateri je še v garanciji. Pošljem ga na dinokomp, odkoder ga nimam še po več kot enem mesecu. Kličem tja in mi odgovorijo, da imajo vsak izdelek celo verigo do proizvajalca kateri menja/popravlja napajalnik. Dinokomp, dobavitelj, distributer, proizvajalec. Proizvajalec pa ima 45 dnevni rok, da zamenja kos. Se pravi, ko se vam kos pokvari, si 2 meseca brez delujočega rač. zato ker ne mora že trgovina zamenjati kosa in ti novega poslati novega nazaj. Pri uveljavljanju garancije pri nekaterih trgovinah že v roku 1 tedna dobiš nov kos, saj je logično, da se komponente danes nič več ne popravljajo. Torej uveljavljanje garancije pri podjetju dinokomp je zelo dolgoročen proces, katerega vam ne privoščim.

Lp

To kar sem ti boldal je isto.

45 dni pa velja od datuma ko je napajalnik sprejet na dinokomp, tak je zakon v SLO.

Dinokomp ima 45 dni v katerih mora zamenjat izdelek.

Hayabusa ::

cvetko
dinokomp.si ali at ?
Ker to kar je prilepil Janac velja za .si .

cvetko2005 ::

Hayabusa je izjavil:

cvetko
dinokomp.si ali at ?
Ker to kar je prilepil Janac velja za .si .

Kupoval sm na .si Takrat še ni bilo .at (kaj je razlika pri uveljavljanju garancije?)

Torej še vedno, če uveljavljaš garancijo pri zastopniku lahko vse skupaj traja 45 dni?

ice t ::

Lep pozdrav! Nujno mam eno vprašanje glede nakazila v tujino. Naročil sem pri Hardwareversand in danes popoldan sem šel na banko nakazat denar. Vse lepo pa prav tam sem trikrat preveril vse podatke,zdaj pa doma vidim, da le ni vse prav. Vsi podatki od IBAN do B.I.C štimajo opazo sem edino da je Banka, Deutsche Postbank Frankfurt am Main, mogla bi bit pa Dortmund. Bojo vseeno dobili denar al kaj naj naredim ?

m0LN4r ::

Teoretično, ja. Mi je enkrat na banki povedal, da je naslov potrebno napisati samo za fizične osebe. Če sta iban pa bic prav pol 99% bo šlo skozi.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
««
63 / 78
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Spletna trgovina Comshop (izkušnje...) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
14423557 (10181) Ganon

AGT računalniki (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

562140178 (79718) kuglvinkl
»

spletna trgovina solo.si (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

786121187 (52528) r3dkv1c4
»

Trgovina Agt.si (strani: 1 2 3 4 )

16533199 (22041) cholt45

Več podobnih tem