» »

Trgovina Agt.si

Trgovina Agt.si

«
1
2 3 4

Kristjan15 ::

Pozdravljeni!
Mene pa zanima če je že kdo od vas kupoval pri agt.si, ker si tam nameravam sestaviti računalnik. In kako je kaj z obresti če kupiš na obroke?
LP

opeter ::

Zakaj ne uporabljaš iskanja?
Imamo kar nekaj takih teh...

AGT računalniki
Agt
AGT Mnenje; Kdo koga? ; zahvala
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

solatko ::

Cenovno so se kar dobro popravli, vendar jih mal zajebava rok dobave. Drugače imajo pa dost prijazen odnos, ne komplicirajo za zastonj sestavo, če kakšno od komponent prineseš od drugje (v primeru, da jih dobavitelj nateguje - imel sem primer s procesorjem, na naročen računalnik), imajo pa verjetno bankkredit, pa poglej za obresti, najbolje pa da jih pokličeš, ali pošleš mail, so dosti odzivni.

gt55gre ::

Graja leti na trgovino agt si , izgleda ,da jim je vseno za njihove kupce . Naročil sem matično ploščo , rame.Kasneje pa še grafično kartico. Od dne 07.04 ,pa do 15.4 , se ni premaknilo praktično nič, še vedno piše ,pod status naročila , da je v obdelavi . Ker se mi je zdelo sumljivo , da je moje naročilo , še vedno v obdelavi sem dne 8.4 jih poklical ,in oglasila se je gospa , ki pa mi je rekla , da izdelkov ne morejo poslati ,zaradi nedobavljivosti matične plošče , in ,da so jo naročili. In od dne 7.4 do danes 15.4 se ni premaknilo praktično nič. Da ne omenjam ,da računalnik podnujno potrebujem. Mi že tako presedajo ,da pri njih v prihodnje ne kupim več nič. V primerjavi z Mimovrste , naročim izdelek ,in čez dva dni ,oz 1 dan imam že pripravljeno na prevzem . Kaj se grejo pri agt mi ni jasno , kot ,da se bi norca delali, iz nas potrošnikov.

darkolord ::

Ker del "zaradi nedobavljivosti" ti pa ni jasen? Če stvari nimajo, ti je ne morejo poslat. Niti na mimovrste.

gt55gre ::

Že, že samo , verjetno ne traja dobava ,v nedogled . Baje ,da so matično naročili ?! . Koliko časa pa traja ,da jim dobavitelji dobavijo izdelek? . V mojem primeru ,gre za matično ploščo ASUS P5Q SE . In danes jih bom poklical ,in preklicav izdelek ,ker sem jih že sit. Tak odnos do stranke !, oz če mi že nočejo dobavit naročenega , mi naj vasaj prek gsm ali e pošte sporočijo , da pa meni zaradi takšnih in drugačnih vzrokov nebodo dobavili. Ne pa ,da čakam in nič.Saj je dobrih trgovin m,kjer se z veseljem zagrebejo za stranko še ogromno npr. (Mimovrste).

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: gt55gre ()

darkolord ::

Od kdaj pa je 1 teden v nedogled? A misliš da te plošče štancajo v sosednji vasi?

Naročili so in zdej oni ČAKAJO. Ko dobijo tvoj izdelek, ti ga bojo še isti dan poslali.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: darkolord ()

DavidK ::

Pr elektroniki jo imajo na zalog.
Klik Klak

gt55gre ::

Kako pa je s tem datumom zapadlosti , ker pri meni piše za matično in rame ,datum zapadlosti 14.04. , at o to potem pomeni ,da pač to naročilo ne velja več ,ker smo že 15.4 ,kako je s tem?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: gt55gre ()

Steinkauz ::

Ja lej imaš uvoznike za celotno Slovenijo. Ti potem dajo naprej po trgovinah. Nekaterim hitreje poide kot drugim, se naroči preko uvoznika, in je čakalni čas najbolj odvisen od uvoznika. Kdaj čakaš tudi po 3 tedne ali več. Pač pogledaš, če je kje drugje na zalogi.
Bi pa te lahko poklicali po parih dneh in sporočili, da bo treba čakat. Sm pri mimovrste čakal en prenosnik 3 tedne, ker so pošli po celotni Sloveniji, tko da so čakal da pridejo iz tujine. Pa se pač nism pizdil, ampak sm prečikiral vse trgovine in nikjer ni blo, zato sm mogu pač počakat.

gt55gre ::

Nevem ,zakaj imajo pa potem matično ASUS P5Q SE , vprodaji ,če je nimajo na zalogi , ali pa vsaj v svojem skladišču?

gt55gre ::

Steinkauz , hvala , upam ,da res ,oz ,da niso na moje naročilo preprosto pozabili, ali pa ga ignorirali.

darkolord ::

Zakaj imajo pa potem matično ASUS P5Q SE , vprodaji ,če je nimajo na zalogi , ali pa vsaj v svojem skladišču?
Ker se jim potem ne bi več splačalo. Vse spletne trgovine delajo tako, da imajo bolj popularne izdelke na zalogi, ostale pa naročajo po potrebi. Za firmo je zaloga najslabša stvar.

opeter ::

Steinkauz , hvala , upam ,da res ,oz ,da niso na moje naročilo preprosto pozabili, ali pa ga ignorirali.


Če nisi potrpežljiv, zakaj potem naročaš? Tudi na Upravni enoti moraš počakat, ali pa pri zdravniku (pa marsikje drugje), če kaj urejaš oz. nujno potrebuješ.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Leks ::

sploh pri računalništvu lahko najverjetneje zaloga pokoplje štacuno, saj se cene tedensko, če ne dnevno spreminjajo.

gt55gre ::

opeter , sem potprežjiv , samo , prej sem naročal preko Mimovrste , in je bilo običajno pripravljeno na prevzem okoli 2 dni , tukaj pa mine 9 dni , in še vedno nič! , še obvestila ne . Naj si prej pripravijo zalogo , potem pa naj prodajajo!

neres ::

Jaz imam tudi slabe izkušnje z dobavljivostjo pri AGTju. Niso znali niti povedat kdaj bo, tako da sem se na koncu precej načakal.

gt55gre ::

Na njihovi strani od agt pa piše , da lahko postopek odpreme traja 5 delovnih dni . Jast pa čakam že okoli 9 dni.

Leks ::

Če nimajo na zalogi, naroči drugje, simpl ko pasulj.

gt55gre ::

Leks hvala . Razmišljam ,da bi odpovedal vse skupaj in naročil na Mimovrste.

mihec87 ::

gt55gre torej po tvoje naj imajo na internetni strani samo stvari ki so na zalogi. Dvomim da imajo na mimovrste za vse kar imajo na strani na zalogi. Če nujno potrebuješ se pa pač prej pokliče v trgovino če imajo na zalogi.

connel ::

normalno da nimajo vsega, vendar izdelke za katere piše, da jih imajo na zalogi potem tudi dejansko imajo na zalogi, sprobano večkrat. Sem naročil po internetu določene izdelke in ker se mi je mudilo, sem jih še isti dan šel iskat (brez sporočila od njih da je že pripravljeno) in sem vse lepo dobil isti dan :) Seveda je govora o Mimovrste, za agt ne vem kako delajo.
Človek ne pričakuje da bodo vse imeli na zalogi, vendar če neke stvari nimajo, se napiše pod opis izdelka in nek normalen rok dobave, ne da do traja več kot en teden, sploh pa če gre za razširjeno plato, če bi naročal neko exotiko še ne rečem, tako pa,...

Opkow ::

Sej na AGT-jevi strani nikjer ne pise, ce imajo kaj na zalogi. Zato se jih prej poklice in se pozanima o dejanskem stanju.

Leks ::

V prejšnjem postu sem pozabil dopisati, da je najboljša praksa, da se pred oddajo naročila preveri po telefonu dejansko stanje zaloge pri trgovini oz. pri dobavitelju. Potem pa skorajda ne more iti več kaj narobe, ane?

gt55gre ::

connel hvala , moje mnenje je enako , da , če izdelka nimajo na zalogi ,naj vsaj napišejo dobavni rok , oz naj napišejo ,da ga ni na zalogi. Sicer sem jim pa že napisal mail , kdaj bom dobil stvari ,in ni odgovora , oz popolna ignoranca.

mihec87 ::

Ja na maile zgleda bol počas odgovarjajo, na telefon sem jih pa zmerej dobil.

gt55gre ::

Hvala , jutri jih pokličem in odpovem.

castor ::

No naj povem še mojo zgodbo.

Vse se je začelo 25.2.2009, ko sem oddal naročilo za računalnik. Gre za računalnik višjega cenovnega razreda, ki ga potrebujem (ne sej ne, samo računalnik kupujem na vsake 3-4 leta pa takrat ne ravno varčujem) za službo in domačo uporabo.

Dobavni rok naj bi bil 1 teden.... ampak po enem tednu ne prejmem klica s strani Agtja, pa se odpravim do njih, da ugotovim kaj se dogaja. Očitno nimajo izdelkov od Silverstone (ohišje in napajalnik) in dobavni rok se podaljša še za en teden, ker dobava traja baje najdlje 1 teden.
Po enem tednu spet nobenega klica. Se ponovno odpravim v Agt, očitno po novem nimajo tudi grafične rok se podaljša še za en teden. Ampak glej ga zlomka po enem tednu spet nobenega klica se ponovno odpravim na agt očitno jim je zmanjkalo tudi windowsov (WTF) in wd raptorjev ampak dobijo še naslednji teden, ampak po enem tednu telefon spet ni zvonil, ves v strahu kaj jim bo tokrat dodatnega manjkalo spet odidem na Agt. Očitno so dobili okna (bravo), raptorje in grafično ampak manjkajo jim še izdelki od Silverstone baje bo najkasneje naslednji teden (baje so tokrat kao dobili potrdilo od njih da je pošiljka oddana)..... ok....... Ampak naslednji teden spet nobenega klica (ja telefonsko so imeli pravo če se sprašujete) Spet se odpravim na Agt da vrnejo vnaprej plačan denar (Pač po enem mesecu sem pač moral zahtevati denar nazaj, ker so se obnašali kot podjetje pred propadom in sem se zbal za vnaprej plačan denar). Denar je sicer po hudih mukah in ponovnih klicih na Agt prišel. Na računalnik pa še vedno čakam in čakam in čakam .......

Danes mineva že 50!!!! dni od naročila računalnika pa še vedno nisem prijel niti poklicali me niso. Me prav zanima kdaj bom prejel klic iz Agt-ja da je računalnik narejen (vas bom obvestil če se bo ta čudež zgodil).

Se opravičujem za kakšno pravopisno napako ker sem pisal na hitro in v rahli jezi. Ampak folk naj ve kaj naj pričakuje od Agtja (Sem se prijavil na to stran prav s tem namenom da povem to zgodbo).
Pa še vprašanje za vas:
- 1. Kakšen se vam zdi odnos Agtja do stranke (Da te v 50dneh niti enkrat ne pokličejo)?
- 2. Fiktivni ceniki, vas motijo ali ne (Izdelek je na ceniku ampak ga podjetje recimo niti v 2 mesecih ne more dobaviti... čeprav so uvozniki!??)?
- 3. Dobavni roki, kakšen se vam zdi normalen dobavni rok za računalnik če ima podjetje vse komponente na ceniku? Nekaj dni, en teden, dva tedna, en mesec, pol leta, eno leto ali več kot eno leto? V življenju sem kupil če več kot 30 računalnikov (zasebe, za prijatelje ali za podjetje) pa še nikoli nisem čakal več kot 2 tedna.
- 4. Bi prevzeli računalnik po 50 dneh čakanja?

DJ MartiNi ::

Jaz samo to vem, da vnaprej ne plačam nič.
1:Phenom II X3 720BE/ASRock 970M Pro3/2x8GB G.Skill Aegis/Radeon HD2600XT
2:Athlon X2 BE-2300/Foxconn A7DA-S/2x2GB A-Data PC2-6400/Radeon HD3300

gt55gre ::

Hvala castor za podporo , zanimivo , da nihče od zaposlenih nič ne ukrene oz vodstva glede tega.

fosil ::

Jaz bi rekel, da če si zahteval denar nazaj in so ti ga tudi vrnili, da oni smatrajo zadevo za zaključeno, torej da si odpovedal nakup.
Tako je!

castor ::

Sem jim povedal (posebej poudaril) da želim računalnik vseeno kupiti to je trgovec v agtju tudi zelo jasno razumel in mi celo obljubi da mi bo dal novejši intelov procesor core z novim stepingom (se bolje navija), ki naj bi jih dobili nasledni teden, ampak ta teden je zeloooo dolg in ima že 20 dni.
Pač računalnik sem mislil plačati ko bi ga videl v trgovini sestavljenega, ker jim drugače ne zaupam več in trgovec je to zelo dobro razumel in se stvarjo strinjal.
Tako da nihče ni odpovedal nakupa. Samo ne morem jim pustiti par tisoč evrov na računu oni me pa niti ne pokličejo enkrat v celem mesecu, to preprosto ni resen odnos no vsaj dosedaj še nisem imel opravka s takim "poslovnim partnerjem"

janezek67 ::

Osebno imam z AGT dobro izkušnjo - je pa res, da sem kupoval le komponente, ki so bile na zalogi, potem sem jih šel sam iskat. Mi je pa zadnjič tam trgovec jamral, da zaradi recesije težje dobijo blago - očitno oni niso direktni uvozniki s Kitajske. Naši kao da nimajo več robe, v Nemčiji pa da se še kar dobi, a da zadeva traja. No tole je nekako povzetek poante glede dobave.

bosmla ::

Tudi sam sem (sluzbeno) narocil nekaj komponent na AGT (nic eksoticnega vse iz njihove strani) placali smo takoj prve stvari dobili po slabem mesecu (po dveh klicnih intervencijah) ostalo pa je trajalo se skoraj mesec dni ene mrezne kartice pa se sedaj nismo dobili (placano 15.1.09) torej danes je ravno 3 (TRI) mesece....

Edit: napake

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: bosmla ()

M-XXXX ::

in mi celo obljubi da mi bo dal novejši intelov procesor core z novim stepingom (se bolje navija), ki naj bi jih dobili nasledni teden, ampak ta teden je zeloooo dolg in ima že 20 dni.

Če misliš na i7 D0 potem to ni njihova krivda, saj bi morali biti proci tukaj že pred mesecom, prav tako jih nima niti uvoznik za intel...

mpovh ::

Pohvaliti moram to trgovino, saj zelo lepo ravnajo s strankami in so zelo prijazni. Nima pa najnižjih cen. Jaz ti jo priporočam, ker imam same dobre izkušnje z njo.

Leks ::

zanimivo, bi stavil, da sem imel do danes zelo dobro mnenje o AGTju (bna podlagi tega foruma) in sem ga tudi priporočal kolegom, danes pa berem vse te kritike. Do sedaj še nisem imel izkušenj z njimi, bi pa v prihodnje zagotovo kaj kupil pri njih, sedaj pa tole...bom pa pred nakupom poklical in raje preveril zalogo.

MitkoVIP ::

vidim same kritike na račun te trgovine...sam sem že večkrat pri njih naročal in nikakor nisem imel takih težav in vedno so bili zelo prijazni. enkrat se je zgodilo da sem res moral cakati par dni (mislim da celih 4) tako kot so mi obljubili (ni bilo matične), amapak ni bilo panike. sem pa veckrat raje po telefonu prej preveril ce omenjeno zadevo imajo na zalogi in ce nimajo kdaj dobijo :D ponavadi pomaga :D

Meizu ::

gt55gre, tebe pa malce fajn zezajo vejice v glavo kajneda? :)) Sm hotel past dol od smeha ko sem bral tvoje spise.

No, anyway še moj komplyment na tole trgovino.

Pri AGTju sem kupil že veliko stvari, vse pa so bile pri meni doma v roku 3 dni največ (3 dan je bilo že pri meni doma). Tako da osebno nimam pritožb proti njim. Prijazno, korektno osebje, očitno lepo izobraženo (v nekaterih trgovinah pridejo takšni pacienti, da morm ubistvu jst njim razlagat, kaj določena stvar pomeni, ker enostavno nimajo pojma za kaj se gre). Pri AGT pa se lepo pogovoriš, prideš do skupnega zaključka in naročiš nekaj, za kar si ugotovil pač da ti bo najbolj ustrezalo.

Uglavnem z moje strani - AGT pa Mimovrste FTW to je moje mnenje.

KuhaR ::

No še jaz z mojimi izkušnjami. Sicer ne z AGT direktno ampak z njihovo spletno štacuno Wotam. Cca pol leta nazaj sem za tamalga kupoval igrice za Wii. Zraven artikla je bil naveden rok dobave 8 dni. Sem naročil zadevo in potem čakal, pa čakal pa še čakal. Pa jih mal pobaram kako? Pa oni meni v roku enega tedna. Pa še čakam. Pa Janezek ponovi vajo, oni pa spet čez teden dni. Na moje vprašanje zakaj imajo na stani še zmeraj rok dobave 8 dni, če jaz čakam na igro že 40 dni, mi sploh ne odgovorijo. 45 dan storniram zadevo in kupim drugje za pol cene. Me pa ena češplja kliče dva dni nazaj, da so zadevo dobili, da ima še zmeraj odprto postavko in ali bom kupil igro. Halo, po pol leta! Drugače pa je bil osebni stik z zaposlenimi kar v redu.

gt55gre ::

Meizu , in kaj naj zdaj , v jok pa na drevo? . Me veseli ,da so ti všeč moje vejice.

opeter ::

No, jaz sem tudi pri AGT-ju naročil Silverstone mATX ohišje (pa še neke druge komponente) v skupni vrednosti cca. 300 €. Zaradi ohišja sem na paket od TNT-ja čakal cca. 16 dni, ampak se je splačalo. Ohišje je odlično.

Ena gospa oz. gospodična, ki je tam zaposlena, me je prijazno poklicala, če želim, da mi montirajo katero od komponent v samo ohšije, ker so dobavili vse komponente in je vse skupaj pripravljeno, da stvari pošljejo na moj naslov.

Pohvala! Že dosedaj sem pri njih kupil razne stvari in me še nikoli niso razočarali.
Res pa je, da sem bolj potrpežljive sorte, ne tako kot gt55gre.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

mihec87 ::

Jst sm naročil ko se po dveh dneh ni nič premaknilo sem poklical pa so mi povedali da nimajo napajalnik, pa pač da bo za počakat. Res pa je da ko sem drugič poklical pa niso imeli matične tako da sm pol ene 14 dni počakal..

Leks ::

Tele vaše izkušnje se mi zdijo nekaj podobnega kot pri SOLO, kjer čakajo na morebitno znižanje cen, da lahko potem izdelek ponudijo po oglaševani ceni. Ali si preveri ceno matične plošče po 14 dneh?

Azrael ::

Malce off topic

@gt55gre

Če si tako pisal maile na Agt, kot so tvoji posti tukaj, ni nič čudnega na noben odziv.

Jaz take, ki mi pošljejo besedna skrpucala podobna tvojim postom, prvič opozorim naj pišejo razumljivo, če ne pomaga, gre brez milosti njegov mail na spam listo in njihovi morebitni nadaljni maili direktno v null.

Dešifriranje besedilnih zmazkom vzame mnogo preveč časa (da tega, da so take smeti običano brez repa in glave ter dvoumne, niti ne omenjam). In v firmah je čas denar, zato, ko jih kontaktiraš, pazi na sintakso napisanega.

On topic

Pred leti sem kupil nekaj stvari v Agt, osebni prevzem, naročene grafe niso imeli, baje so nekaj zamučkali na carini. To je bilo ob 8:30. Ob 13:00 istega dne me pokličejo, če sem še v Ljubljani, da lahko pridem po grafo. Ker sem takrat ravno prišel domov, to ni bila varianta, zato so mi grafo poslali po paketni dostavi, pošiljanje pa so plačali oni.

Tako, da takrat brez pripomb, res pa se dobro podjetje lahko pokvari v zelo kratkem času.
Nekoč je bil Slo-tech.

gt55gre ::

Pišem pravilno slovnično .. Izvoli ti kar briši ni problema , samo sigurno nisem edini , ki po tvojem mnenju piše skropucala !!! , jih je še kar nekaj . Če ti gre pa moje mnenje o agt tako v nos , potem pa izvoli , Briši , pa ob tej priliki bi še vprašal zakaj ne morem v profilu spremeniti teme na črno podlago?

Zbrisano

Azrael moje poste od Agt lahko , če hočeš zbrišeš .

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: gt55gre ()

mihec87 ::

Sem gledal ter so upoštevali(nisem čisto prepričan) cenejšo če se ne motim..

Meizu ::

gt55gre - Slovnično pravilno pišeš... Hmm, odvisno kaj ti smatraš kot "slovnično pravilno napisano"...

klinker ::

Jst sem narocu nekaj stvari pri njih...za slabih 700€...ker sem opazu da je moje narocilo se v obdelavi,sem jim danes zjutraj poslal mail kaka je
situacija z mojim narocilom in sem po cca. 1h dobil odgovor da bi naj blo v roku 2-3 dni vse pri njih.
Bomo vidli...pocakam max do konca naslednjega tedna...ce ni,odpovem in vzamem pri nakupi.net za par € vec in je :)

nejko8 ::

sam sem pri njih naročil procesor. Tja sem šel osebno, prodajalec mi zagotovi da ga bodo imeli v manj kot enem tednu, mogoče že čez 4 dni. Yea right - kličem čez en teden (7 dni) in mi reče ena ženska, da MOGOČE čez še en teden pa bodo dobili. Sem sam rekel "ahaaaaaa" in odložil. Poklical Funtech in imel procesor NASLEDNJI dan. Toliko o njihovih obljubah in toliko o nedobavljivosti procesorjev...
«
1
2 3 4


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

AGT Računalniki, AGT Trgovina (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Kaj kupiti
785300676 (36222) igorpec

AGT računalniki (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Kaj kupiti
562132210 (71750) kuglvinkl
»

www.agt.si (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
9511500 (6301) dxx
»

AGT računalniki d.o.o. (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
6815493 (11291) gendale

Več podobnih tem