Forum » Kaj kupiti » Pritožbe in pohvale računalniških trgovin
Pritožbe in pohvale računalniških trgovin
Temo vidijo: vsi
počas ::
So vam že odpremili naročilo na hardwareversand.de, jaz sem naročil in plačal 4.11., potrdilo prejel naslednji dan, sedaj pa nič o mojem naročilu. Odgovora na elektronsko pošto tudi ne dobim.
2013-11-04 at 09:14 Online-Order
2013-11-04 at 16:07 We received your payment amounting to ...,.. EUR .
2013-11-05 at 09:39 Due to your payment the order was cleared for delivery.
2013-11-04 at 09:14 Online-Order
2013-11-04 at 16:07 We received your payment amounting to ...,.. EUR .
2013-11-05 at 09:39 Due to your payment the order was cleared for delivery.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: počas ()
ice t ::
Men se je vstavlo pri We received your payment ... če glih je blo tisti dan vse na zalogi. Bomo vidli drugi teden :)
galu ::
No, štorija z avstrijsko trgovino e-tec se počasi končuje.
Ker se mi celotne zgodbe res ne da pisati, bom samo povzel zakaj NE kupovati pri njih:
- na mail odgovorijo po 1-2 dneh, pa še to s "kr enim" odgovorom
- na določene maila sploh ne odgovorijo
- o angleščini ima večina zaposlenih lih tolko pojma kot Italijani
- precej nakladanja, izmišljevanja novih pravil in izpodbijanja (prejšnjih) izjav svojih lastnih zaposlenih
- smešen način vračila denarja... Že par tednov mi dolgujejo cca 313€ (dobrih 30€ od tega sem dobil prejšnji teden)
- dobavni roki/sistem obveščanja o le-teh ipd., so sfalirani
Prišparajte živce in kupite robo kje drugje. Z Mylemonom sem do sedaj imel v redu izkušnje (sploh glede na njihove cene), le kot pri e-tecu, niso ravno ažurni (dobiš cca 0.5-2 odgovora na dan).
Ker se mi celotne zgodbe res ne da pisati, bom samo povzel zakaj NE kupovati pri njih:
- na mail odgovorijo po 1-2 dneh, pa še to s "kr enim" odgovorom
- na določene maila sploh ne odgovorijo
- o angleščini ima večina zaposlenih lih tolko pojma kot Italijani
- precej nakladanja, izmišljevanja novih pravil in izpodbijanja (prejšnjih) izjav svojih lastnih zaposlenih
- smešen način vračila denarja... Že par tednov mi dolgujejo cca 313€ (dobrih 30€ od tega sem dobil prejšnji teden)
- dobavni roki/sistem obveščanja o le-teh ipd., so sfalirani
Prišparajte živce in kupite robo kje drugje. Z Mylemonom sem do sedaj imel v redu izkušnje (sploh glede na njihove cene), le kot pri e-tecu, niso ravno ažurni (dobiš cca 0.5-2 odgovora na dan).
Tako to gre.
FlyingBee ::
kaj, so imeli prenizke cene na hoh.de ?
http://www.hoh.de/oft-gestellte-fragen
kam gre ta svet, celo velika Nemčija ni imuna
http://www.hoh.de/oft-gestellte-fragen
kam gre ta svet, celo velika Nemčija ni imuna
solatko ::
Naveličal so se ukvarjat s SLO kupci in rednimi vračili naročenega.
Zakaj pa bi bila nemška podjetja izjema. Živeli so od bančnega denarja, saj ima svojega, redko katera firma na svetu. To je pač kapitalizem, vsak hoče večji kos pogače, za katero pa ne morejo plačat polne cene.
Zakaj pa bi bila nemška podjetja izjema. Živeli so od bančnega denarja, saj ima svojega, redko katera firma na svetu. To je pač kapitalizem, vsak hoče večji kos pogače, za katero pa ne morejo plačat polne cene.
Delo krepa človeka
korošc ::
Ni ravno trgovina pač pa servis
Bi pohvalil podjetje GALINTECH. Super cene storitev in hiter servis
Bi pohvalil podjetje GALINTECH. Super cene storitev in hiter servis
galu ::
Pa ne kupovati pri Gamestop. No, razen če vam ni kaj veliko mar za garancijo. E-mail support je... nonexistent.
Tako to gre.
_5er_ ::
klik
Mlacom -> oceni trgovino -> mnenja uporabnnikov
Se bodo kar sami ocenili izgleda... Dvomim da si so lanskoletno priznanje pošteno prislužili...
Mlacom -> oceni trgovino -> mnenja uporabnnikov
Se bodo kar sami ocenili izgleda... Dvomim da si so lanskoletno priznanje pošteno prislužili...
misek ::
Pohvalil bi trgovino in servis Comtron v MB. Kupil USB ključ znamke Transcend, ki sem ga zaradi izjemno nizke hitrosti reklamiral (niti TV ni zmogel snemati programa). Po nekaj dneh sem dobil novega. Ampak istočasno bi izjemno pograjal servis Transcend, ki je sicer poslal novi ključ, ampak ta je deloval enako počasno. Očitno sem pač kupil en slabi model. No, Comtron mi je zaradi tega vrnil denar. Sedaj pa v lov za novi ključ.
hojnikb ::
Pohvalil bi trgovino in servis Comtron v MB. Kupil USB ključ znamke Transcend, ki sem ga zaradi izjemno nizke hitrosti reklamiral (niti TV ni zmogel snemati programa). Po nekaj dneh sem dobil novega. Ampak istočasno bi izjemno pograjal servis Transcend, ki je sicer poslal novi ključ, ampak ta je deloval enako počasno. Očitno sem pač kupil en slabi model. No, Comtron mi je zaradi tega vrnil denar. Sedaj pa v lov za novi ključ.
v kaj ga imaš formatiranga ?
hitrosti si zmeru z crystaldiskmark ?
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
Seljak ::
Pohvalil in malce okaral bi dve spletni trgovini.
Mimovrste:Zvečer naročil napajalnik drugi dan ob 9 uri sem že lahko šel po njega.Paket je bil zelo lepo in varno zapakiran in tudi dosti poceni sem ga dobil od ostalih spletnih trgovin(slovenskih).
Dinokomp: Kupil grafično kartico. Čez dva dni mi je bila dostavljena na dom.Ni kaj,poceni na pram drugih slo spletnih trgovin,ampak glede na to,da sem doplačal 9€ za pošiljko z katero morajo ravnati previdno je zgleda za to ceno všteto le to,da mi je ni dostavila nesposobna pošta Slovenije ampak njihov kurir.Namreč grafična je bila v osnovni tovarniški škatli in ne kot pri Mimovrste,kjer ti izdelek lepo zapakirajo še v kartonsko škatlo,ki jo obdajo z peno ali pa z papirjem,da se ne poškuduje. Drug minus gre temu,ki je pošiljko dostavil,saj je bil aroganten.OK vsak ima kdaj pa kdaj slab dan,ampak,če na njihovi strani piše sledeče:
...potem pričakujem,da mi bo tip,ki mi dostavi pošiljko to tudi prijazno storil. Nasprotno,on je dejal,da je izdelek zapakiran in da je itak vse OK.
Res pa je,da sem dobil tako kot je treba vse izpravno(hvala bogu),z potrjenim računom in garancijo. Torej minus gre Dinotu le zaradi dostavljalca strojne opreme.
Mimovrste:Zvečer naročil napajalnik drugi dan ob 9 uri sem že lahko šel po njega.Paket je bil zelo lepo in varno zapakiran in tudi dosti poceni sem ga dobil od ostalih spletnih trgovin(slovenskih).
Dinokomp: Kupil grafično kartico. Čez dva dni mi je bila dostavljena na dom.Ni kaj,poceni na pram drugih slo spletnih trgovin,ampak glede na to,da sem doplačal 9€ za pošiljko z katero morajo ravnati previdno je zgleda za to ceno všteto le to,da mi je ni dostavila nesposobna pošta Slovenije ampak njihov kurir.Namreč grafična je bila v osnovni tovarniški škatli in ne kot pri Mimovrste,kjer ti izdelek lepo zapakirajo še v kartonsko škatlo,ki jo obdajo z peno ali pa z papirjem,da se ne poškuduje. Drug minus gre temu,ki je pošiljko dostavil,saj je bil aroganten.OK vsak ima kdaj pa kdaj slab dan,ampak,če na njihovi strani piše sledeče:
- Naročila z varno dostavo:
GARANTIRAMO, DA BOSTE IZDELEK PREJELI BREZHIBEN IN NEPOŠKODOVAN! Vsak kupec, kateri prejme narocilo dostavljeno na dom, lahko preveri vsak izdelek posebej, če je resnično nov in, da nima kakšnih poškodb, saj naknadnih reklamacij o poškodbah NE sprejemamo!
...potem pričakujem,da mi bo tip,ki mi dostavi pošiljko to tudi prijazno storil. Nasprotno,on je dejal,da je izdelek zapakiran in da je itak vse OK.
Res pa je,da sem dobil tako kot je treba vse izpravno(hvala bogu),z potrjenim računom in garancijo. Torej minus gre Dinotu le zaradi dostavljalca strojne opreme.
Seljak ::
Ne morem verjeti.Torej si trenutno brez grafe in minilo je že 45 dni.Po zakonu veš kaj ti pripada.Zahtevaj NOVO ali pa še bolje celotno kupnino ti naj vrnejo,pa jo kupiš drugje. Itak pa sam veš kako to gre,kajne?! Jaz bi jih že zrihtal. Še vredu,da si napisal tukaj,kajti 100% ne bom pri njih ničesar več kupil.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Seljak ()
Ang3lo ::
Pohvalil bi Enaa. V nekaj urah sem dobil sprocesirano naročilo in izdelke dostavljene iz skladišča v trgovino, kjer sem jih spotoma prevzel. Dobra alternativa Mimovrste po hitrosti dobave in konkurenčne cene, poleg tega pa ne računajo pakiranja in imajo večji nabor izdelkov.
Edino njihov portal je rahlo čuden, ker imajo napisanih več istih izdelkov z različno ceno in sistem obveščanja imajo tak, da ne veš točno kdaj bo izdelek pripravljen za prevzem.
Pri TechTradeCenter pa se mi je prvič zgodilo, da niso imeli v trgovini izdelka, ki je bil označen, da je na zalogi. Sicer razumljivo v teh prazničnih časih, ampak bolje da povprašate o zalogi na e-pošti in si prihranite skok v center.
Edino njihov portal je rahlo čuden, ker imajo napisanih več istih izdelkov z različno ceno in sistem obveščanja imajo tak, da ne veš točno kdaj bo izdelek pripravljen za prevzem.
Pri TechTradeCenter pa se mi je prvič zgodilo, da niso imeli v trgovini izdelka, ki je bil označen, da je na zalogi. Sicer razumljivo v teh prazničnih časih, ampak bolje da povprašate o zalogi na e-pošti in si prihranite skok v center.
LeQuack ::
Pohvalil bi Enaa. V nekaj urah sem dobil sprocesirano naročilo in izdelke dostavljene iz skladišča v trgovino, kjer sem jih spotoma prevzel. Dobra alternativa Mimovrste po hitrosti dobave in konkurenčne cene, poleg tega pa ne računajo pakiranja in imajo večji nabor izdelkov.
Edino njihov portal je rahlo čuden, ker imajo napisanih več istih izdelkov z različno ceno in sistem obveščanja imajo tak, da ne veš točno kdaj bo izdelek pripravljen za prevzem
Ja samo če pri njih osebno prevzemaš se po njihovem odpoveš pravici do vračila v 15-dneh, ker po njihovem ne gre za spletno naročilo več. Sem že doživel, tako da je to iz prve roke.
Quack !
Nwanko ::
Cene so različne zarad različnih dobaviteljev.
Snegec ::
Comtron ne obstaja.
Comtron obstaja. Poleg foto studia, popravila tiskalnikov za podjetja, vzdrzevanjem sterznikov in ostale strojne opreme podjetjem imajo tudi spletno stran: Link. In ne, to NI reklama.
Mogoce je mislis to, da Comtron offline-trgovin nima.
Snegec & Snežinka, mala potepinka.
GALINTECH ::
Včasih je bila Comtron trgovina ampak so se potem razdelili na Comshop - kjer prodajajo računalniške izdelke - in Comtron. Minus tega je da si lahko včasih v Comtronu dobil 10% gotovinski popust ov nakpu večje količine sedaj pa lahko da največ 3%
Ang3lo ::
Karkoli imate s Comtronom opraviti, samo ne jim nest računalnik na servis v Mariboru. Mojemu znancu so zaračunali 15€ za pregled PCja, popravili pa nič, češ da je škatla za odpis. Potem sem jaz pogledal, kaj bi lahko bil problem in ugotovil, da je voltaža v BIOSu bila avtomatsko nastavljena previsoko. Ročno sem jo nastavil na normalno deklarirano vrednost in računalnik dela še danes kot urca.
Janac ::
Mlacom me je letos za božič obdaril s novo 7790
7790 zamenjava za mojo 6790.
Nimam pripomb glede njihovega servisa. Zelo spoštljiv in korekten odnos, kljub zakasnjelim odgovoru. Mogoče bi lohk bli Dinokompu za v zgled. Tip vsak stavek konča s ! ...
7790 zamenjava za mojo 6790.
Nimam pripomb glede njihovega servisa. Zelo spoštljiv in korekten odnos, kljub zakasnjelim odgovoru. Mogoče bi lohk bli Dinokompu za v zgled. Tip vsak stavek konča s ! ...
computeruniverse ... 4 artikle naročil pri treh je bilo vse kot so obljubljali pred naročilom, 4. pa so za 2 dni podaljšal nato pa kar naekrat ni bil več dobavljiv ... jaz razočaran, preklical vse in čakam na vračilo denarja ... tudi Njemačka ni več kar je bila
Zgodovina sprememb…
- spremenil: FlyingBee ()
m0LN4r ::
Problem teh štacun bi se rešil zelo hitro, če bi imeli oddelke za tujino. Po mojem niso pričakovali takega navala, preden so šli prodajat v celotni eu.
Jaz samo čakam, da bo neka tuja firma odprla svojo dostavno službo v dotični državi in se stem izognila pošti. Potem bi lahko naše štacune zaprli.
Jaz samo čakam, da bo neka tuja firma odprla svojo dostavno službo v dotični državi in se stem izognila pošti. Potem bi lahko naše štacune zaprli.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()
djready ::
AGT d.o.o
Na njihovi strani nikjer ne piše ali je izdelek na zalogi ali ne.
Tako da sem mislil da je, če je izdelek objavljen.
23.10.2013
Naročim Ohišje in rame. In oni meni potrdijo da je oprema naročena in ko bo prispela me bodo obvestili.
6.11.2013
Vprašam koliko časa se čaka da oprema prispe. Oni meni odgovorijo 5-10 delovnih dni. Ne delajo sobote tako da je to od 23 okt. do 6 nov. že 10 dni, ampak okej rečem bom še malo počakal.
11.14.2013
Od naročila do 11.14.2013 je minilo že 16 delovnih dni. Še enkrat vprašam kaj se dogaja z mojim naročilom. Obvestijo me da jim dobavitelj z ohišji zamuja in da bo najkasneje pri dobavitelju 22.11.2013 nato šele odpremljeno v AGT.
11.27.2013
Od obvestila da bo 22 nov. ohišje pri dobavitelju do 27tega nov. je 5 dni. Ohišja še vedno nikjer. Obvestim jih da če ohišje nebo tu za par dni bom moral vzeti svoj denar nazaj. Nakar me obvestijo da bo ohišje 5.12.2013 v AGTju in naslednji dan pri meni. Nakar sem ga končno dobil.
Trajalo je 30 delovnih dni da sem dobil eno ohišje. Ki so ga ostale trgovine že imele na zalogi. Tako da ja... nevem če bom še kdaj kupi kej pri AGTju. Trenutno mi je Funtech še vedno najboljši, piše kaj je in kaj ni na zalogi, cene so samo mogoče 1-2 eura večje od AGTja.
Na njihovi strani nikjer ne piše ali je izdelek na zalogi ali ne.
Tako da sem mislil da je, če je izdelek objavljen.
23.10.2013
Naročim Ohišje in rame. In oni meni potrdijo da je oprema naročena in ko bo prispela me bodo obvestili.
6.11.2013
Vprašam koliko časa se čaka da oprema prispe. Oni meni odgovorijo 5-10 delovnih dni. Ne delajo sobote tako da je to od 23 okt. do 6 nov. že 10 dni, ampak okej rečem bom še malo počakal.
11.14.2013
Od naročila do 11.14.2013 je minilo že 16 delovnih dni. Še enkrat vprašam kaj se dogaja z mojim naročilom. Obvestijo me da jim dobavitelj z ohišji zamuja in da bo najkasneje pri dobavitelju 22.11.2013 nato šele odpremljeno v AGT.
11.27.2013
Od obvestila da bo 22 nov. ohišje pri dobavitelju do 27tega nov. je 5 dni. Ohišja še vedno nikjer. Obvestim jih da če ohišje nebo tu za par dni bom moral vzeti svoj denar nazaj. Nakar me obvestijo da bo ohišje 5.12.2013 v AGTju in naslednji dan pri meni. Nakar sem ga končno dobil.
Trajalo je 30 delovnih dni da sem dobil eno ohišje. Ki so ga ostale trgovine že imele na zalogi. Tako da ja... nevem če bom še kdaj kupi kej pri AGTju. Trenutno mi je Funtech še vedno najboljši, piše kaj je in kaj ni na zalogi, cene so samo mogoče 1-2 eura večje od AGTja.
bluefish ::
Fino je, če se pred nakupom dejansko pozanimaš o trgovini. Naletel bi recimo na to temo, kjer je kup primerov nategovanja z dobavnimi roki s strani AGT: AGT računalniki
djready ::
Ja bilo bi fajn da je to v priponki ali kot obvestilo na prvi strani ko odpreš "Kaj kupiti" thread tako kot "Pritožbe in pohvale računalniških trgovin" thread. Bolj bi bilo pregledno in opozorilo prihodnjim kupcem.
misek ::
first_line ::
Jaz bi pohvalil Mlacoma. Sem rezerviral prenosnika in so ga zame že imeli v trgovini, nakar je Hofer dal boljšo opcijo in sem preklical naročilo- niso nič komplicirali.
Sedaj upam da mi ga bo ratalo dobiti v Hoferju, drugače bom moral z repom med nogami nazaj k mlacomu :)
Sedaj upam da mi ga bo ratalo dobiti v Hoferju, drugače bom moral z repom med nogami nazaj k mlacomu :)
first_line ::
Ja, priznam da sem jih 'nategnil'. Nažalost sem cca 3 mesece gledal za prenosniki, po celi EU in ravno sedaj je Hofer ponudil dobesedno nekonkurenčno alternativo. :(
Janac ::
first_line je izjavil:
Ja, priznam da sem jih 'nategnil'. Nažalost sem cca 3 mesece gledal za prenosniki, po celi EU in ravno sedaj je Hofer ponudil dobesedno nekonkurenčno alternativo. :(
Hofer je bil konkurenčen, vsi drugi niso bli(niso).
medenko ::
first_line je izjavil:
Jaz bi pohvalil Mlacoma. Sem rezerviral prenosnika in so ga zame že imeli v trgovini, nakar je Hofer dal boljšo opcijo in sem preklical naročilo- niso nič komplicirali.
tist 1 kos, k ga imajo moraš it kampirat čez noč. glej, da se toplo oblečeš + čaj
axee ::
Vedno sem bil zadovoljen z Mlacom-om, zelo dober odnos, tako preko maila, kot tudi osebno. Načeloma raje kupujem pri taki zanesljivi trgovini, kot pa da iščem najcenejšo.
Edino pripombo pa imam, da na maile ne odgovarjajo hitro. Ravnokar čakam Corsair RM650 in MSI 760-ko že 3 tedne. Kljub mojim mail-om odgovora ne dobim, ali so vsaj prejeli nakazilo, okviren čas dobave itd. Resno mi je škoda, ker se mi je Mlacom res priljubil, samo s takim odnosom da 3 tedne po tem, ko stranka nakaže denar niti odgovorijo ne na mail in pojasnijo zamudo.. sramota! Najbrž jih bom jutri klical.
Je kašen Mlacom-ovec na ST??
Edino pripombo pa imam, da na maile ne odgovarjajo hitro. Ravnokar čakam Corsair RM650 in MSI 760-ko že 3 tedne. Kljub mojim mail-om odgovora ne dobim, ali so vsaj prejeli nakazilo, okviren čas dobave itd. Resno mi je škoda, ker se mi je Mlacom res priljubil, samo s takim odnosom da 3 tedne po tem, ko stranka nakaže denar niti odgovorijo ne na mail in pojasnijo zamudo.. sramota! Najbrž jih bom jutri klical.
Je kašen Mlacom-ovec na ST??
Zgodovina sprememb…
- spremenil: axee ()
a si jim zdaj med prazniki pisal? zaenkrat dokaj v redu, enkrat so mi grafično z odprto embalažo prodal pa je potem pritožbo glavni rešil dokaj gladko, tisti v skladišču pa so pač bili šlampasti
axee ::
Ma pisal sem jim že pred, med prazniki in danes. 10 minut po tej objavi sem dobil mail, da me čaka grafična.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: axee ()
neznanko ::
No pa še moja izkušnja z AGT:
29.11.2013
Naročim prek spletne trgovine dva izdelka v skupni vrednosti 555,83€
30.11.2013
Dobim predračun za to naročilo in ga še isti dan poravnam, v pričakovanju potrditve plačila čakam 2 dni
2.12. 2013
Kličem po telefonu in nobenega ne dobim več ur, zato uporabim elektronsko pošto in še isti dan dobim odgovor da so prejeli plačilo in da bodo izdelki dobavljeni v 10 do 30 dneh
9.12.2013
Malo povprašam glede dobave... nič novosti, izdelkov še nimajo
16.12.2013
Telefonski klici, nobenega se ne dobi. Na mail odgovorijo negativno
23.12.2013
Ponovno vprašam, pravijo da še ni nič znanega glede dobave
24.12.2013
Prek elektronske pošte jih pisno obvestim da odstopam od naročila in zahtevam vračilo kupnine. Dobim odgovor da moram izpolniti nek obrazec, ki ga izpolnim in jim pošljem nazaj.
4.1.2014
Spet jih kličem na telefon in v prazno zvoni. Pišem mail kdaj bo vračilo. Dobim odgovor da imajo v pogojih poslovanja napisano, da je vračilo v 10 delovnih dneh. In da bo vračilo opravljeno do 13.1.2014
13.1.2014
Ponovo pišem mail, kdaj bo vračilo in dobim odgovor da je v zakonu navedeno da se vračila opravijo v roku 30 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe.
17.1.2014
Pišem tale post in študiram če bi jih osebno obiskal, ker denarja še vedno nisem dobil nazaj?
29.11.2013
Naročim prek spletne trgovine dva izdelka v skupni vrednosti 555,83€
30.11.2013
Dobim predračun za to naročilo in ga še isti dan poravnam, v pričakovanju potrditve plačila čakam 2 dni
2.12. 2013
Kličem po telefonu in nobenega ne dobim več ur, zato uporabim elektronsko pošto in še isti dan dobim odgovor da so prejeli plačilo in da bodo izdelki dobavljeni v 10 do 30 dneh
9.12.2013
Malo povprašam glede dobave... nič novosti, izdelkov še nimajo
16.12.2013
Telefonski klici, nobenega se ne dobi. Na mail odgovorijo negativno
23.12.2013
Ponovno vprašam, pravijo da še ni nič znanega glede dobave
24.12.2013
Prek elektronske pošte jih pisno obvestim da odstopam od naročila in zahtevam vračilo kupnine. Dobim odgovor da moram izpolniti nek obrazec, ki ga izpolnim in jim pošljem nazaj.
4.1.2014
Spet jih kličem na telefon in v prazno zvoni. Pišem mail kdaj bo vračilo. Dobim odgovor da imajo v pogojih poslovanja napisano, da je vračilo v 10 delovnih dneh. In da bo vračilo opravljeno do 13.1.2014
13.1.2014
Ponovo pišem mail, kdaj bo vračilo in dobim odgovor da je v zakonu navedeno da se vračila opravijo v roku 30 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe.
17.1.2014
Pišem tale post in študiram če bi jih osebno obiskal, ker denarja še vedno nisem dobil nazaj?
Brias ::
@neznanko
pa kako ti ni alarm ze .... placajte predracun?
a je mogoce firma v nemciji?
ze samo ko ti omenijo 100% avans, googlas agt problemi ....
pa kako ti ni alarm ze .... placajte predracun?
a je mogoce firma v nemciji?
ze samo ko ti omenijo 100% avans, googlas agt problemi ....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spletna trgovina Comshop (izkušnje...) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 23582 (10206) | Ganon |
⊘ | AGT računalniki (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Kaj kupiti | 140483 (80023) | kuglvinkl |
» | spletna trgovina solo.si (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Kaj kupiti | 121387 (52728) | r3dkv1c4 |
» | Trgovina Agt.si (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 33283 (22125) | cholt45 |