» »

Tretja graficna kartica

Tretja graficna kartica

ViperR ::

Zdravo,

Trenutno imam:

- RTX 5080
- RTX 4060

Potreboval bi še eno grafično za dodatne 4 monitor slote. Podpirat mora 3x/4x 60Hz 4k. Problem je tudi, ker mora biti majša, samo za 1 slot saj nimam več fizično prostora.

AI svetuje nekaj od tega:

-RTX A400
-T400/600

A400 je dejansko solidna izbira na anno za 160€ brez kablovja.

Sem gledal rabljene na ebay pa se mi zdijo cene kar nore, 200/300€..? To je isto kot nova 4060..

A bi znal kdo svetovat kaj uzet oz a se da dobit kje kaksno rabljeno poceni? Ne bi rad dal 200€+ samo za graficno ki ne bo nic delala.. poleg tega so vse te miniDP, bom se en kup denarja zmetal za kable spet..

pegasus ::

Low end nvidij ne poznam, so pa "ta modri" radeoni pro super. Polaris čip, dela zanesljivo in povsod, dobiš sff, single slot full height in če rabiš več, tudi dual slot opcije z aktivnim hlajenjem.

tetriandoch ::

Saj si si že sam odgovoril. Neka cenejša varianta profi ala A400 T400 itd in kabli seveda. Imaš specialne zahteve. 4k, en slot in 4 konektorje. Tega na grafičnih za igre ne boš videl.

klinker ::

Jst bom samo reku da noces imet graficnih razlicnih proizvajalcev, oz. driverjev razlicnih proizvajalcev.
Na enaa imas single slot GT730 s 4x HDMI za 80€, pa preveri ce fura enake driverje kot tvoje dve RTX in izhodi ponujajo resolucijo, ki jo potrebujes, drugace pa A400. Ce rabis in si porabu tolko kesa za tolko zaslonov verjetno ni zaradi hobija in ti dodatnih 50-100€ za kable ne bo obubozalo

tetriandoch ::

klinker je izjavil:

Jst bom samo reku da noces imet graficnih razlicnih proizvajalcev, oz. driverjev razlicnih proizvajalcev.
Na enaa imas single slot GT730 s 4x HDMI za 80€, pa preveri ce fura enake driverje kot tvoje dve RTX in izhodi ponujajo resolucijo, ki jo potrebujes, drugace pa A400. Ce rabis in si porabu tolko kesa za tolko zaslonov verjetno ni zaradi hobija in ti dodatnih 50-100€ za kable ne bo obubozalo

OP hoče 4k 60, kar pa gt 730 ne da od sebe.

klinker ::

Hja, HDMI 1.4b je res samo 4k@30hz.

joez7 ::

Quadro RTX4000.
Sem mali provokator, po potrebi diktator, dvomim v vse in nič ne vem.
Marsikdaj se motim, zato prosim me popravi.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Centralni PC za več uporabnikov in NAS

Oddelek: Strojna oprema
204768 (3852) max00slo
»

Matična in grafična

Oddelek: Pomoč in nasveti
6808 (662) Meizu
»

Upgrade AMD sistema, kaj kaj kaj

Oddelek: Kaj kupiti
321939 (1497) mr1two
»

"High-End" graficne kartice in cena v prihodnje (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Strojna oprema
15410091 (6737) ombre

Več podobnih tem