» »

Pritožbe in pohvale računalniških trgovin

Pritožbe in pohvale računalniških trgovin

Temo vidijo: vsi
««
62 / 78
»»

Turboslav ::

Nič ne sanjam, poglej si njihovo spletno trgovino, pa boš sam videl.
Sir je dober

miraldi ::

Nateg..
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

FlyingBee ::

na pol v angleščini, slovnične napake, plačilo v naprej ... super je, mogoče že jutri nakažem prvi znesek

Janac ::

uau majo pocen fotoaparate...

Brias ::

Turboslav je izjavil:

Nič ne sanjam, poglej si njihovo spletno trgovino, pa boš sam videl.

kaj je ze un model ki je imel lepo spletno trgovino in lepo fizicno trgovino, firmo ki je lepo delovala, pa je nategnil pol slovenije ...

bluefish ::

Uh, Brumen je bil sploh slovenski fenomen. Ne toliko zaradi svojih mutnih poslov, bolj zaradi naivnega folka, ki je kljub številnim opozorilom in slabim izkušnjam drugih še kar nakazoval denar.

BorutK-73 ::

Turboslav je izjavil:

70% kupnine plačati vnaprej

Mislim da je to dovolj dober razlog da ne kupovati v tej trgovini

Eureka ::

Enaa so se mi tudi zamerili pred kakim letom dni, naročil sem 2 izdelka za cca 25 eur. Pisalo je sicer da imajo vse na zalogi, pa tudi če ne bi imeli, ne vem zakaj so mi pošiljali zadevi v 2 različnih pošiljkah (2 dni narazen in zadevi sta bili majhni, daljinec in filter vložek za vodo) in seveda mi zaračunali vsako posebej(poštnino+ pakiranje), da me je na koncu prišlo pošiljanje skoraj za polovico naročenega ...

Saj gre le za par eur, ampak meni so se zamerili s temi nepotrebnimi stroški ...

zila90 ::

Mene pa zanimajo vaše izkušnje z trgovino Hermes Nova. Pri njih nameravam namreč naročiti prenosnika, vendar zaenkrat z njimi še nisem imel nobenih izkušenj in sem malo skeptičen.

demon#666 ::

zila90 je izjavil:

Mene pa zanimajo vaše izkušnje z trgovino Hermes Nova. Pri njih nameravam namreč naročiti prenosnika, vendar zaenkrat z njimi še nisem imel nobenih izkušenj in sem malo skeptičen.

Pri njih sem naročil prenosnik.
Nisem imel nobenih težav. Upoštevan dostavni rok, odpisali so po mailu, če sem kaj rabil, tako da pozitvna izkušnja.
Sabertooth Z87|4670K|8GB|840 PRO 256GB|
R9 270X WindForce|Seasonic 660|Define R3

Sriple Tix ::

Pohvalil bi Leški MR2.

Pred mesecem dni sem jim nesel v popravilo računalnik z okvarjenim napajalnikom in na njem so mi odkrili še eno manjšo napako, ki jo sam niti opazil nisem ter jo seveda brezplačno odpravili (ventilator se je "odlepil" od procesorja). Iz čiste radovednosti sem prosil, naj mi naredijo predračun za malce močnejšo mašino in cena je bila cca. 150€ nižja, kot so mi jo našteli konfiguratorji pri konkurenci. Kupil računalnik pri njih in če bo nivo ponudbe ter prijaznosti ostal na tem nivoju, najbrž tudi vse naslednje.

Zadovoljen in vsem znancem jih bom priporočil!

medenko ::

Kdo pa je bila konkurenca?

Ne želim delati antireklame nikomur, ampak eni imajo online konfiguratorje, drugi prodajajo že sestavljene mašine želenem v rangu, pri tretjih sem "peš" sestavil zadevo ter seštel skupno vsoto komponent in izmed vseh so bili pri MR2 najugodnejši :).

medenko ::

Čudno, ker ponavadi niso ali pa imajo pofl robo :)

Ravno zato sem jih za predračun prosil iz čiste radovednosti, da vidim, koliko mi bodo našteli. Nato pa prijetno presenečenje ...

Sriple Tix je izjavil:

Pohvalil bi Leški MR2.

Pred mesecem dni sem jim nesel v popravilo računalnik z okvarjenim napajalnikom in na njem so mi odkrili še eno manjšo napako, ki jo sam niti opazil nisem ter jo seveda brezplačno odpravili (ventilator se je "odlepil" od procesorja). Iz čiste radovednosti sem prosil, naj mi naredijo predračun za malce močnejšo mašino in cena je bila cca. 150€ nižja, kot so mi jo našteli konfiguratorji pri konkurenci. Kupil računalnik pri njih in če bo nivo ponudbe ter prijaznosti ostal na tem nivoju, najbrž tudi vse naslednje.

Zadovoljen in vsem znancem jih bom priporočil!

sedaj se cene v enem mesecu niso spremenile, morda je 7870xt drazja za 20 eur ... :)

povej tocno sestavo ki so ti jo dali ...

pa ne povej cene ki si jo dobil ...

pa da vidimo :)

take razlike niso možne oziroma konkurenčna sestava je bila občutno predraga, tako da slej ko prej bomo ugotovili kje keč

OK, itak nisem pričakoval česa drugega od prenapenjanja in nekega dokazovanja.
Glede na to, da nisem z ničemer povezan z MR2 razen v razmerju prodajalec/kupec, mi verjemite, da sem glede na vse primerjave, ki sem jih opravil pred nakupom precej preko 1K € vredne mašine nadvse zadovoljen s svojo pridobitvijo. Vam pa verjamem, da bi vi našli še za kakšen € nižjo ceno, zato smo zdaj najbrž zadovoljni vsi skupaj :).

@Sriple Tix

ce se spoznas na razliko v chipsetu plate ( asus plata je lahko 55 eur ali 200 eur )
ce razumes da je vcasih 6 jeder manj kot 2
ce ti je jasno da je neka 3gb grafika slabsa od neke 1gb grafike

gledam cenik mr2 ...

ce vzamem cene za solarje, ki so kao najnizje ... je model se vedno absolutno predrag ...

najcenejsa h61 plata, z popustom za solarje .... 66,6 eur
najcenejsa h61 funtech, 41.7 eur
http://www.funtech.si/si/vsi-oddelki/ko...

i5 box 3330 funtech 175 eur http://www.funtech.si/si/iskalnik/?sear...
mp2 cena za solarje 195 eur

i3 3220 box 113 eur funtech
127 eur mr2

lepo te prosim, pretipkaj racun oz . predracun ...

EDIT: ne mi rect, da si izpustil funtech, dinokomp ali vsaj mlacom ....

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Brias ()

Sriple Tix je izjavil:

Ne želim delati antireklame nikomur,...
S tem, ko poveš, ponudbo katere trgovine si direktno primerjal, ne delaš antireklame. Je namreč med ponudniki računalniške robe precej odstopanj.

Sriple Tix je izjavil:

OK, itak nisem pričakoval česa drugega od prenapenjanja in nekega dokazovanja.
Glede na to, da nisem z ničemer povezan z MR2 razen v razmerju prodajalec/kupec, mi verjemite, da sem glede na vse primerjave, ki sem jih opravil pred nakupom precej preko 1K € vredne mašine nadvse zadovoljen s svojo pridobitvijo. Vam pa verjamem, da bi vi našli še za kakšen € nižjo ceno, zato smo zdaj najbrž zadovoljni vsi skupaj :).

ni logično

Počakal sem, če bo kdo izplaval iz varnih vod teorije, ugibanj ter poučevanja o tehničnih lastnostih posameznih komponent in se morda praktično, s telefonom v roki pozanimal pri dotičnem podjetju, zakaj se lahko nekdo na forumu hvali s ceno, kakršno sem napisal tule včeraj. Pa seveda ni šlo.
Tukaj je slika zadnjih vrstic predračuna, kjer se vidi, da so mi dali popust za komponente, kupljene in nato sestavljene pri njih (kar mi ni ponudila nobena izmed ostalih trgovin, kjer sem zanimal za nakup PC-ja) ter ga je bilo celo nekaj več, toda ker sem na koncu vzel še par drobnarij, sem jih pač pozabil odšteti od skupne cene.

… in ker vem, da zdaj sledi še enkrat toliko pregovarjanja, kot ga je bilo že do sedaj, prostor z veseljem prepuščam samo še vam.

bdoxx ::

kaj pa če bi prilepil celoten konfig?

celoten konfig prosim in bomo takoj videli, brez megle in pretiravanja, garantiramo ti

šernk ::

Jst tud lahko dobim račun z 30% popusta na prenosnik, a kaj ko je bil le 20€ cenejši od vseh ostalih.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

Leks ::

Ogromni popusti so vedno prisotni, a končna cena je še vedno previsoka. Žal ljudje še vedno padajo/mo na "popuste".

mah, vse kar je Sriple Tix napisal je čudno, recimo tudi zadnja gesta, da pokaže le končni popust je brez veze ... vsekakor je hote ali nehote povzročil nekaj več obiskov na strani trgovine, ampak dokler ne vidim konfiguracije s cenami in popusti, ne verjamem

Zgodovina sprememb…

solatko ::

Ne more, ker dela pri tej firmi.
Delo krepa človeka

Sriple Tix je izjavil:

Počakal sem, če bo kdo izplaval iz varnih vod teorije, ugibanj ter poučevanja o tehničnih lastnostih posameznih komponent in se morda praktično, s telefonom v roki pozanimal pri dotičnem podjetju, zakaj se lahko nekdo na forumu hvali s ceno, kakršno sem napisal tule včeraj. Pa seveda ni šlo.
Tukaj je slika zadnjih vrstic predračuna, kjer se vidi, da so mi dali popust za komponente, kupljene in nato sestavljene pri njih (kar mi ni ponudila nobena izmed ostalih trgovin, kjer sem zanimal za nakup PC-ja) ter ga je bilo celo nekaj več, toda ker sem na koncu vzel še par drobnarij, sem jih pač pozabil odšteti od skupne cene.

… in ker vem, da zdaj sledi še enkrat toliko pregovarjanja, kot ga je bilo že do sedaj, prostor z veseljem prepuščam samo še vam.

prijatelj, padel si na 16% popust za solarje ali gotovino ...

i5 3330 BOX 193.96 PPC brez davka

195.51 PPC z DDV in 16% popustom za solarje ali gotovino

funtech normalna cena BREZ POPUSTA 175 eur
svedata cena brez popusta 172 eur
demise brez popusta 174 eur
mlacom brez popusta 184 eur
dinokomp brez popusta 172.80 eur

Funtech ima včasi smešne akcije: Vse 20% popusta, ampak to je seveda na redne cene in ne na spletne, kar pomeni da v najboljšem primeru 2% popusta, ker so itak skor vse z 18 ali 19% popusta na redne cene

Gerbic ::

Ni res, poglej recimo to avtoradio
Imaš od do, vsi pa imajo na koncu 20% na redne cene. Pri enih stvareh dobiš več popusta, pri drugih pa manj. 20% dol na spletne cene ni realno pričakovat. Vsaj, če spremljaš kaj računalniško branžo (rvc-ji so tudi pod 5%).

Sriple Tix je izjavil:

... in ker vem, da zdaj sledi še enkrat toliko pregovarjanja, kot ga je bilo že do sedaj, prostor z veseljem prepuščam samo še vam.

Mah, se bom še enkrat oglasil, kajti osnovno razumevanje napisanega v mojem prvem postu vam povzroča preveč težav ... in še vedno sem prepričan, da marsikomu ne bo dovolj razumljivo.
Torej (cene so zgolj figurativne, da se ne bi kdo obešal še na to)!
V prvi trgovini sem prosil za izračun računalnika, sestavljenega iz komponent A, B, C in naračunali so mi ceno 1500€.
V drugi trgovini sem v konfigurator vstavil komponente A, B, C in izračun je pokazal seštevek 1500€.
V tretji trgovini sem iz ponudbe izbral izdelke A, B, C in peš naračunal, da me bo sestavljen računalnik prišel 1500€.
Do sem razumljivo, bo šlo?
Nisem med seboj primerjal izdelke A in A1 oziroma B2 in B3 ali C4 in C1, temveč izdelke iste firme, istega namena ter istih specifikacij. Zatorej sploh ni pomembno, kaj je napisano na predračunu in kaj v svojem drobovju vsebuje moj računalnik, kajti govorim o istih komponentah, ki sem jih primerjal med različnimi trgovinami. Še vedno razumljivo?

No, potem so mi v četrti trgovini s popustom za računalnik, sestavljen iz komponent A, B, C, ki so izdelki istega proizvajalca, istega namena ter istih specifikacij kot pri prvih treh, naračunali cca. 150€ nižjo ceno.

Je razumljivo?
Iste komponente, istih proizvajalcev, istih specifikacij v štirih trgovinah in v zadnji so bile sestavljene v računalnik za 150€ cenejše od ostalih.

sken celotne konfiguracije s cenami ... to razumemo dobro, tako da ajde, da vidimo

šernk ::

Še zgornji del predračuna nam daj, kjer so cene posameznih komponent in bomo vsi verjeli in najbrž je jutri 10 naročil že zrihtanih za firmo ;)
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

Sriple Tix je izjavil:

Iste komponente, istih proizvajalcev, istih specifikacij v štirih trgovinah in v zadnji so bile sestavljene v računalnik za 150€ cenejše od ostalih.
Še enkrat, irelevantno, če si hodil v pregovorno dražje trgovine.

Res ne vem, zakaj tak strah pred imenovanjem konkurence (razen seveda, če si predstavnik te firme s "popustom"), ko pa skorajda ni trgovca, ki se ga ne bi omenilo na tem forumu.

estons ::

Wtf je zadnje čase z Enaa in poštnino? Hočejo več kot 7 evrov, da mi dostavijo tri mini stvarce, ki jih imajo na zalogi?

Po drugi strani je Mimovrste znižal stroške dostave s 5 na 4 evre.

Eureka ::

Ja saj meni so pri enaa za 2 stvarci vse posebej računali in kar ločeno pošiljali ;((
For some, it's drugs. For some, it's gambling. For many of us, it's food.

fosil ::

Pri enaa določene stvari pošiljajo kar njihovi dobavitelji.
Moraš tam pod ceno pogledat lokacijo.
In če nabereš izdelke iz različnih lokacij, ti za vsako lokacijo računajo posebej poštnino.
Tako je!

Dr_M ::

Nevem kje si ti najdu samsunga 840 120GB. Sploh ga nimajo na ceniku.

Aws3nicK ::

Okroglih 130EUR za takle SSD zelo solidna cena, sploh če ne računajo poštnine. Kolega pri njih nek hud Corsair ram vzel. Baje da je naslednji dan dobil in bil ful zadovoljen s hitrostjo dostave...

p.s.: Evo, pa so celo ceno spustl na 125,93 EUR :)))))))

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Aws3nicK ()

demon#666 ::

125€ je konkurenčna cena, ker gre za PRO serijo. Če bi bla navadna serija, bi bila taka cena rahlo pretirana :)
Sabertooth Z87|4670K|8GB|840 PRO 256GB|
R9 270X WindForce|Seasonic 660|Define R3

NightHawk ::

Sriple Tix je izjavil:

Sriple Tix je izjavil:

... in ker vem, da zdaj sledi še enkrat toliko pregovarjanja, kot ga je bilo že do sedaj, prostor z veseljem prepuščam samo še vam.

Mah, se bom še enkrat oglasil, kajti osnovno razumevanje napisanega v mojem prvem postu vam povzroča preveč težav ... in še vedno sem prepričan, da marsikomu ne bo dovolj razumljivo.
Torej (cene so zgolj figurativne, da se ne bi kdo obešal še na to)!
V prvi trgovini sem prosil za izračun računalnika, sestavljenega iz komponent A, B, C in naračunali so mi ceno 1500€.
V drugi trgovini sem v konfigurator vstavil komponente A, B, C in izračun je pokazal seštevek 1500€.
V tretji trgovini sem iz ponudbe izbral izdelke A, B, C in peš naračunal, da me bo sestavljen računalnik prišel 1500€.
Do sem razumljivo, bo šlo?
Nisem med seboj primerjal izdelke A in A1 oziroma B2 in B3 ali C4 in C1, temveč izdelke iste firme, istega namena ter istih specifikacij. Zatorej sploh ni pomembno, kaj je napisano na predračunu in kaj v svojem drobovju vsebuje moj računalnik, kajti govorim o istih komponentah, ki sem jih primerjal med različnimi trgovinami. Še vedno razumljivo?

No, potem so mi v četrti trgovini s popustom za računalnik, sestavljen iz komponent A, B, C, ki so izdelki istega proizvajalca, istega namena ter istih specifikacij kot pri prvih treh, naračunali cca. 150€ nižjo ceno.

Je razumljivo?

Če prav razumem ti praviš, da si v tej trgovini kupil komponente veliko ceneje kot so ti jih ponudilih v drugih, X trgovinah.
Komponente so stale 1058€, ampak ne poveš pa katere komponente to so, tako da ne moremo preveriti ali se splača tam kupovati ali ne.

Kaj je potem namen tvojega pričanja? Daješ občutek kot da si užaljen, ker ne verjamemo kako poceni so. A brez problema bi lahko dokazal svoj prav, če bi poleg končne cene pokazal še kupljeno blago.
Sedaj boš rekel, da nimaš namena česarkoli komurkoli dokazovati. Ampak toliko napisanega iz tvoje strani pravi nasprotno...

Skyman ::

Zdravo mene pa zanima ima mogoce kdo izkusnje s http://www.tech-lab.si/ imajo kar ugodne zadeve.Hvala

kmetek ::

o nas nič ne piše, ignore.

http://www.bizi.si/TECHLAB-D-O-O/

Davčni zavezanec: NE yeah, right.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kmetek ()

novinec09 ::

Kmetek malo si falil

Na strani jim piše, da je lastnik strani Polona Rant s.p. ( http://www.tech-lab.si/contacts ) ;)

Tukaj imaš pravi BIZI izpis:
http://www.bizi.si/POLONA-RANT-S-P/

Čeprav piše, da imajo Računovodstvo, čudno.....

Skyman ::

Sm gledal neko stavar imajo cca 50-60EUR cenejso zadevo napram mlacomu zdele sm jih kontaktiral pa je rekel da mora zadevo preverit da me poklice nazaj in me je res poklical.Da se osebni prevzem narediti samo pravi da nimajo poslovalnice da se prevzame na sedezu podjetja.Vrjetno bom res prisel nakoncu v racunovodsko podjetje.Pravi da delajo z izjemno malo maržo cudno..

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Skyman ()

integral15 ::

Zdravo mogoce kdo ve kaksna je kaj trgovina BFC shop ima ze kdo kake izkusnje. Hvala

Resno noben ?

Zgodovina sprememb…

Sašo5 ::

Jaz sem ugriznil in kupil preko tech-lab.si
Dobava je bila malo daljša ampak dobil sem vse dele, ki tudi (tok tok) delajo.

Za enkrat zelo zadovoljna stranka =)

ima kdo še sveže izkušnje z solo.si? je "real deal"

tech-lab http://www.tech-lab.si/contacts

a je to kakšen spin off Mlacoma? kaj pomeni, da je bila dobava malo daljša? ker na O nas je je napisano (malo nerodno), da ne zamujajo:
Zavihali smo rokave in se odločili, da se bomo svojim strankam posvetili ter upoštevali njihove želje 110%. Predvsem pa delali natančno, dosledno, strokovno in profesionalno, česar pri nas primankuje.

Zgodovina sprememb…

Solo.si - oba računa zaprta.
Če se ti da čakati na dobavo, iskati pooblaščene servise,... kar naroči.

Bi bilo res fino, ko bi folk take trgovce konkretno kaznoval in se jih niti taknil ne.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()
««
62 / 78
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Spletna trgovina Comshop (izkušnje...) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
14423557 (10181) Ganon

AGT računalniki (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

562140178 (79718) kuglvinkl
»

spletna trgovina solo.si (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

786121178 (52519) r3dkv1c4
»

Trgovina Agt.si (strani: 1 2 3 4 )

16533198 (22040) cholt45

Več podobnih tem