» »

Pritožbe in pohvale računalniških trgovin

Pritožbe in pohvale računalniških trgovin

Temo vidijo: vsi
««
2 / 78
»»

Meduza ::

Ja, Trirog, je možno. In SO take razlike v ceni. Zato, ker ena naredi več prometa kot druga.
Naredi ga, ker ima dobro reklamo, ker jih folk hvali, ker ima dobro spletno stran,... mogoče bi lahko teoretično tudi bilo zaradi prijaznosti, ampak po moje je samo zaradi cene in poznanosti. So pa tudi druge trgovine, ki so ugodne (enako ali skoraj enako), vendar ne toliko hvaljene. In morajo se boriti za vsak tolar: s prijaznostjo, dobro ceno, pomočjo strankam, ugodnim in hitrim reševanjem garancij, itd. Pa še zmeraj ne bodo imeli toliko prometa, ker bodo drugi govorili, da so mimovrste in enaa zakon.
Poglej še enkrat anketo na levi strani tega foruma. Vidiš, kaj folku pomeni največ? Tisto kar govori večina. In, če večina govori, da so enaa in mimovrste zakon, se lahko vsi ostali j...

driller ::

Evo... jaz sem tiste sorte kupec, ki bo šel tam, kjer bo dobil najcenejše..... garam za vsak tolar in vem koliko krvi me stane... Pc-Dom npr. ima nagravžno spletno stran, so pa zato cene dobre (nekaj sem naročil, bomo sploh vidli če bo prišlo! ;) )...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: driller ()

SodVina ::

Mislim, da v tem topicu niti ni toliko govora o samih cenah v posameznih trgovinah, kot o pozitivnih in negativnih izkusnjah z dolocenimi trgovinami oz. njihovim osebjem. Tukaj pa nastopa predvsem prijaznost, ali pa vsaj korektnost, a ne?

Ziga Dolhar ::

Meduzi predlagam, da se obrne na Urad RS za varstvo konkurence.

Al pa kar direkt na varuha človekovih pravic.

>:D
https://dolhar.si/

Meduza ::

driller
ja pc-dom ima ogabno stran in je nepismen:D :D :D , ampak pusti ti sp je na strani. Govorim o firmah.

Gandalfar ::

Mogoce pa lahko firme kej naucijo od s.p.-jev.

Meduza ::

Kaj? Prodajat Matrox diske????
Al delat ogabne spletne strani z obilico slovničnih napak? :D :D :D

Pyr0Beast ::

Za pograjat bi mel Comtron v Novem mestu, ker je zame eno čist navadno sr4nje. Robo najo večinoma staro ali napol pokvarjeno. Kupil ups, ki naj bi pri polovični obremenitvi zdržal 15 min. Pri 34% je zdržal 9 min. Pred tem sem ga filal 2 dni. Nesem nazaj, pa prodajalec reče naj ga nafilam. Sm mu reku, da sem ga že on pa vztraja in trdi svoje. Garancije pa ni hotel priznati.

Gremo s fotrom kupit USB kartico na PCI, vprašamo prodajalca če jo majo, reče da nimajo in da dobijo naslednji teden. Človk še v register ni šel pogledat. Potem ko sem jo po parih minutah iskanja sam našel v vitrini in mu dokazoval da je to tista kartica se je vdal in kartico prodal. >:D >:D
V Comtronu Nm so predvsem dijaki iz programa računalničar, ki nimajo pojma o pojmu.

Zelo bi pa pohvalil JAE in Harlem, pri katerih so s strankami zelo prijazni in se vsaj aktivno pogovarjajo. :))
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

hostar ::

Moje mnenje:

Enaa: prodajalci :D
cena izdelkov :D
Jae: prodajalci :))
cena izdelkov:D
Eventus: prodajalci :D
cena izdelkov :))
Pc Dom: prodajalci nimam pojma samo na vse maile odgovarjajo tako da :D
cene :D
dobavljivost :| (lahko traja tudi mesec, prijateljove izkušnje)

Ali opazite odstopanje? Vsaka trgovina ima svoje hibe.
To je moje mnenje.

P.S. O trgovini, ki sliši na ime M*****(sram me je izgovorit imena) ne bom izgubljal besed. V redu edino ena oseba je kolikor tok. Človek ki dela v izdaji blaga je kar v redu.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: hostar ()

DominusSLO ::

meduza
1)kje pa si zasledil matrox diske?? mogoče si mislil maxtor.....btw če tebi niso všeč še ne pomeni da so slabi
2)Ocene spletnih strani so subjektivne, zato nas prišparaj svoje arogance... še vedno raje vidim slovnične napake, kot pa arogantne prodajalce

COMTRON KP: Popolnoma brezbrižni prodajalci, tudi če imaš 500k sit v roki...dokaj dragi, po vrhu tega še dosti izdelkov znamke LG(osebno me ne prepriča)
MENTEK KP: Zelo šibka zaloga, prodajalka obvlada le osnove, je pa vsaj prijazna...
COOL-PC: Vse ok, razen cen(še bom tam kaj kupil)
Trgovine v trstu: se ne splača več:'(, včasih vseeno kaj bolj poceni, prodajalci pa dobesedno lezejo v rit>:D
EDDY je pa the best...

Meduza ::

DominusSLO
toimenske diske je "izumil" Pc-dom...:D :D :D
Če se pogovarjamo o Maxtor diskih, lahko rečem samo to, da so meni osebno dobri.
Zakaj praviš, da so moje izjave subjektivne? Argumenti, prosim.

DominusSLO ::

meduza matrox:D
* Al delat ogabne spletne strani z obilico slovničnih napak?
Ocena česarkoli je subjektivna...npr. en avto je meni lahko zelo všeč, tebi pa grd za popizdit...
Sorry...ne bom več smetil teme:8)

alum ::

off_topic:
Meduza. Kaj hoces torej povedat (misljeni tvoji "zgodnejsi" posti)...ne kupuj v trgovini, ki dobi po cenejsi nabavni ceni?? Verjetno ne:\
end off_topic;


no kakorkoli...cene med posameznimi trgovinami se ponavadi ne razlikujejo mocno (ce pa ze pa je to prej izjema kot pravilo)...se pa med trgovinami mocno razlikuje odnos do stranke (kar smo ze ugotovili)...

ne pljuvam brez razloga...moj razlog, ki sem ga najbol zameril trgovini comtron v centru maribora..."zaposlenost prodajalcev s samim sabo" in informacijska nepismenost...nekoc pred davnimi meseci (zdaj namrec vec tja ne zahajam8-) ) sem se ustavil v zgoraj omenjeni poslovalnici z zelju kupiti navadni mono podalsek za 5.1 sistem. No zaposlena tam me je odpeljala na "odelek s kablovjem", kjer je po petminutnem iskanju nasla stereo podalsek, sam pa sem ji pojasnil da rabim mono. Ko je slisala besedo mono me je le belo pogledala in mi obljubila, da se mi bo posvetil njihov strokovnjak za to podrocje (za kable?!?>:D )...dobro sem si mislil to se prezivim, bom pocakal na "strokovnjaka"...po petih minutah cakanja, ko sem ze sam se enkrat pogledal paleto kablovja na steni, mojstra se vedno od nikoder...odpravil sem se do prej omenjene prodajalke, ki mi je povedala, da je njihov "strokovni sodelavec s podrozja kablov" zaseden (ozrem se proti mizi, kjer je sedel sam, in vidim da nekaj dela za racunalnikom)...in to je sodu zbilo dno...

torej...moje mnenje...
- cene, ki vseeno limitirajo proti isti vrednosti - PREZIVIM,
- strokovna neusposobljenost in informacijska nepismenost - RECIMO!?!?
- ignoranca - NIKOLI!!!

humanoid ::

Comtorn(Koper): Sramota za človeštvo. Če je to računalniška trgovina oz. sploh trgovina si ne zasluži niti ene stranke. Pojma nimajo kaj imajo na zalogi, pojma nimajo o artiklih, osnovni računalniški pojmi jim delajo težave, prodajalci so neprijazni, da kar glava boli. Na vsak način hočejoo od kupca istržiti še zadnji tolar.
Pokvarjen izdelek nadomestijo, vendar dajo pokvarjenega v škatlo in ta gre nazaj na polico. Sramota in žalost. Se jim niti ne približam več.

BigBang (Koper): Podobno kot za zgornji primer. No ja, to vsaj ni specializirana računalniška trgovina, tako, da jim lahko oprostimo, če nam reče, da nima kartuše za HP, ki so za njegovim hrbtom.

Mlacom (Ljubljana): Nobenih pritožb, prijazni, odgovarjajo na maile, včasih še nižje cene kot na ceniku, dobro založeni.

JAE (Ljubljana): Brez pripomb, še poštnino so mi plačali, ko so mi ohišje poslali, cene so zelo konkurenčne, pravzaprav so včasih prav smešno nizke. V prodajalni je premalo trgovcev, tako da čakaš več časa na robo, pa še 3× mu moraš povedati po kajs i prišel.

BOF (Ljubljana): Prodajalci so zakon, se znajo pohecat, poznajo svoje področje (oddelek za prenosnike, dlančnike) Prodajalci vedo za kaj se katera stvar uporablja, ve kaj je kaj, zna povedati razlike med dvemi komponentami,... Zatakne se pri garancije, ko ti da listek s telefonsko od servisa, naprej pa moraš sam rihtat.

PC-DOM(Celje mislim vsaj): SUper cene, kot nam večkrat v cenikih piše :) prijaznost, da se zmeniti kako in kaj, naročiš danes, danes dobiš mail, jutri robo že dobiš, poština ni vsakič tako kot piše, recimo 500 SIT, včasih je več. Za garancijo mu pošlješ, drugi dan dobiš novo, brez komplikacij.

Taipan(Ljubljana, ne vem, če še obstaja): Super cene, dalo se je zmeniti za naročila, popuste, prijazen možakar.

Kotar (Ljubljana): Prodajalci se ne spoznajo kaj dosti v blago, se pa trudijo, cene so včasih nizke, včasih 3× previsoke. Prijaznost je odvisna od dneva

Mimovrste (Jesenice): Pokvarjeni do tilta. Najprej navijejo ceno za 50%, potem pa dajo 51% popusta, tako da pride izdelek vseeno dražji kot drugod brez akcije. Cene so včasih nesramno visoke. Zelo neprijazni, ne komunicirajo rad s strankami, pri garanciji pa so problemi. Pošlješ izdelek, ga imajo 1 mesec, nato ti ga pošljejo v: neoriginalni poškodovani embalaži, isti izdelek, niti popravljen niti zamenjan, brez papirjev, brez obrazložitve, potem pa še na mail nočejo odgovoriti.
Pri njih imam res slabe izkušnje z garancijo in ne kupim več ničesar, naj se grejo solit, so pokvarjeni do tilta!!!!!!!!!

Cool-PC (Cerknica, če se ne motim): Ne vem kaj bi rekel.... ko ima ekskluzivno en izdelek, navije ceno, da ti pride slabo, ko to dobi še kakšna štacuna, takoj spusti ceno za 100 SIT nižjo od konkurence... nesramno početje za moje pojme. Zaloga je kar je, cene previsoke, lahko bi bile nižje, in to zelo.

Izid (Jesenice): Dobre izkušnje, garancija je kar je, včasih se držijo proizvajalčeve garancije, včasih ne (recimo na Logitech miši),... blago naročil in dobil v roku, odgovarjajo na maile, se trudijo za prave podatke, ne zavajajo kupcev.
Sem pa imel slabo izkušnjo z njimi, ko sem naročil Logitech dual optical, pa je ni in ni bilo, pa so rekli, naslednji teden in sem 4 tedne čakal, nakar so rekli,d a jih Logitech več ne dostavlja. OK, so vsaj bili iskerni in mi zaupali, da prihaja MX500 v Slo in naj počakam.

Rolan(Maribor): Dobre izkušnje, odgovarjajo na maile, vse je tako kot na strani piše, cene so odvisne od izdelka, včasih nizke, včasih visoke.
Slaba izkušnja je bila le 5k SIT poštnina, ki pa sem izdelek zavrnil. Potem so me čez 2 mesca poklicali in vprašali zakaj sem pošiljko zavrnil (so pregledovali papirje). Sem jim povedal, kaj je bilo, pa so rekli,d a se bodo zmenili z dostavno službo, ker naj to ne bi bil prvi primer in, da se iskreno opravičujejo.

EnaA(Ljubljana): Super izkušnje, cene so zelo nizke, dobiš takoj odgovor na mail, tudi v nedeljo, nimam nič proti. Pa še Intereuropo majo za dostavno službo, ki te pokličejo in vprašajo če boš doma, kdaj kako,... se zmeniš in bo zmenjeni uri ti zvnijo na vrata, re super organizirano.

TechTrade(Ljubljana): Čudni pridajalci, vstopil vtrgovino, povprašal o izdelku, me gledajo kot tele v nova vrata, sem rekel OK in šel ven.

AGT(Ljubljana): Trgovci so OK, ampaks em kupoval samo 1×, pa še to je bilo prek telefona in prek navadne pošte. Cena je bila prava kupčija. Na maile odgovarjajo,s o pa bolj tako, kar je na ceniku, lahko dobiš, drugega ne.


Upam, da bo ta seznam komu koristil.

LP

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: humanoid ()

roli ::

Humanoid: Hvala zdaj vem kje moram pazit.

Jaz imam ponavadi srečo glede trgovin.Za noben izdelek še
nisem uveljavljal garancije.
Mogoče pa comtron le ni tako dobra trgovina:\ .
Z nobeno nisem imel še slabih izkušenj.
Sem pa tudi sam kupoval pri PC DOM in pride vse hitro
pa še poceni je.
LP!
http://www.r00li.com

Realman ::

Jaz sem sicer ze od nekdaj kupoval v avstriji.Predvsem pri Pelugi, vendar zdaj ne vec, zato ker se je odnos precej spremenil, sploh glede garancije.Ne priporocam vec.
Drugace pa v slo, comtron v MB, me ziher ne vidijo, ziher najbolj stupid trgovci na zemeljski obli, ceprav prek spleta narocevanje, moram reci, da deluje ok.
Pohvalil bi pa PC-dom, kaj sem jaz zaenkrat kupil moram reci izredno hiter reakcijski cas, hitra dostava.Cena pa tako ali tako, ze skoraj primerljive z najnizjimi v Avstriji.V glavnem zakon.

Jeebs ::

Pohvala gre:

Mlacom: Pred nekaj dnevi nabavil pri njih RAM (SDRAM 256Mb). Ker na žalost nisem preden sem šel pogledal, kakega točno rabim (mal se mi je mudilo), sem vzel na žalost napačnega (moja plata namreč potrebuje 16 chip varijanto). Jim pišem na mail, mi odpišejo, da ni problema, mi lahko zamenjajo z doplačilom. Grem s tastaro tja (da je šla gor v komercialo uredit zadeve, ker sam ne morem zaradi invalidnosti) in najprej zavijem spodaj v ''izdaja blaga'', da se najprej tam prepričam, če imajo takšen RAM, kot ga potrebujem. Medtem, ko sem čakal, da matka pride dol, sem z modelom, ki je bil btw zlo prijazen vsekal še eno debato, prav tako pa se je sam spomnil gor na komercialo poklicat, za kateri RAM morajo napisat račun. Skratka, brez problema in zeli prijazni.

Harvey Norman: Od računalniških stvari sem pri njih kupil sicer samo tiskalnik (Canon S750), ampak so dobesedno edina štacuna (poleg Mlacoma), pri kateri sem dobil občutek, da prodajalec dejansko ve o čem govori, ko ti razlaga in ni nekaj napiflan.

Grajam:

Comtron: Naj si zaposleni vendar že končno omislijo službene majice ali pa vsaj priponko z imenom, priimkom in fukncijo v podjetju. Če mi gre kej na živce, mi gre to, ko moram iskat prodajalca po celi štacuni, potem pa me še neki čudno gleda, ker sem pač poslušal, kaj se pogovarjajo, da sem sploh ugotovil, če gledam res prodajalca. Kot drugo pa naj se naučijo poslušat, kaj jim kupec govori. Zadnjič sem namreč recimo rabil enostavne distančnike, da sem lahko disk priklopil na mesto za CD-ROM pogone. Ker nisem točno vedel, kaj rabim, sem prodajalcu to DOBRO razložil, bukselj pa me pelje med razne stvari za serverje... Poleg tega imajo tiste distančnike v nekih glupih vrečkah in šparajo tudi pri neumnem selotejpu, tako da sem v razdalji od trgovine od avta praktično izgubil 3 vijake od 4 priloženih. Obup, da niti ene posrane vrečke ne morejo zalepit! Prav tako, bi jih očitno kap, če bi pri ceni 500SIT za dva koščka železa zraven dali kak dodaten vijak!;(
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!

jero_no1 ::

@Jeebs: res je da v Mlacomu se da kej zment edino z unima modeloma v izdaji blaga, gor v komerciali so polni samih sebe, da o servisu rajš ne zgublam besed - sm meu enkat problem s pekačem pa sem ga mogu 2x nazaj nest da so mi ga zamena (oz. da so se ga sploh lotl pogledat)l k mi je model bluziu kr neki (dokler dejansko ne pop****š se nč ne premakne se mi zdi).

drgač pa use pohvale JAE - sm dost tam kupvau, ponavad dobim popust k (kot stalna stranka) poznam že večino trgovcev in tam majo res cajt za vsazga (včasih celo preveč da morjo pol drugi čakat).

cdflip ::

Najboljša računalniška trgovina je: SunRise v Škofji Loki. Verjemite. Sem preizkusil že vse možne trgovine od Mlacome , Emisije, Pc handa,
Gambita ... Ne vem sicer kako je pri SunRisu v drugih poslovalnicah po Slo ,ampak v Šk. Loki je super. Preizkusite...

Mulh ::

Največji bullshit je e-misija, tudi mlacom je bolš... 8-O Za 7× 120mm vente me nategujejo če 9 dni, oz mislijo da me, js že mam vente, sam preverjam jih še >:D

Jeebs ::

jero_no1: Ne vem zakaj, ampak kr pričakoval sm komentar v tvojmu stilu. Jebat ga, sej kar se komerciale tiče se mi je že marsikje zgodilo, da so bili rahlo ''leseni''.
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!

tiborrr ::

Offtopic: Zivcek, slucajno ves, ali imajo pri eMisiji na zalogi okoli 6 120mm Titanov?
Don't test the captain's validity or his vulnerability!

Šimpanz ::

No iz vsega tega sodeč je zmagovalec Comtron. Da pa je stavar še bolj resna so ga spluvali po celi Sloveniji in ne le v enem kraju. Mislim da bi se morali odgovorni pri Comtronu malo zamisliti.

mimovrste=) ::

Zamislili smo se tudi pri mimovrste=)

Cenimo vasa mnenja in veseli smo obvestil o kakrsnihkoli tezavah, na katere naletite med nakupovanjem v nasi prodajalni. V kolikor se zgodi kaksna neljuba situacija, se bomo potrudili, da bi jo resili v korist kupca, zato se nemudoma obrnite na nas na info(at)mimovrste.com

Verjamemo, da nenamenoma storimo tudi kaksno napako, vendar se bomo se naprej trudili ostati najprijaznejsa spletna prodajalna, tudi s sodelovanjem v tem forumu.
www.mimovrste.com

Zgodovina sprememb…

  • odbrisal: boštjan ()

Muzo ::

Itak, pa še zastonj reklama, ni lepšga.

Za use neki dobrga al kako :8)

lp

Matek ::

Jaz sem imel nasprotno od nekoga malo višje z mimovrste precej dobre izkušnje. Do sedaj sem še vse, kar sem naročil, prejel naslednji dan. Garancijo sem uveljavljal samo 1x, pa še takrat sem bil pozitivno presenečen, poslal sem mail z opisom problema, pa me je en od zaposlenih že čez 15 minut klical na GSM in razčistil zadeve, tako da smo vse skupaj kmalu rešili.

Iz Mlacoma sem dosedaj naročil le ohišje, na katerega garancije še nisem uveljavljal :D

S Comtronom tudi nimam pretirano slabih izkušenj (očitno imam srečo), čeprav je res, da pri njih še nisem uveljavljal garancije. Moti me, da robo iz e-trgovine pogosto pošljejo malce pozno.

Izishop - sem uveljavljal garancijo na plato, malce se je zavleklo, niso pa prav nič komplicirali, čeprav je šlo za skurjeno plato (no sej ni crknla po moji krivdi, ampak s skurjenimi komponentami so me ponekod že poslali domov)

Jae - Precej pozitivne izkušnje, cene so ok, z webshopom ni problemov.

e-misija - naročil samo eno tipkovnico, ni bilo problemov

agt - naročil en napajalc, brez problemov


Drugače pa se strinjam glede tega, da so privatniki ponavadi malo bolj prijazni. Vsaj tule v Rogaški je tako, pri Omen Computers sem se še zmeraj do zdej vse lepo zmenu, pa tudi kišto sem nesel na servis in je po pregledu tip zavrnil kakršnokoli plačilo ker ni uspel odkrit napake.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

OZZY ::

Mlacom..Zaenkrat dobre izkunje..Z servisom in prodajo nisem nikoli imel problemov. Tud ko sem enrkat v komerciali prosil zavračilo blaga in denar nazaj zarai nekompatibilnosti ni bilo problemov, čeprav nisobili zelo navdušeni, kar se jim je videlo na obrazih. Skoraj vs kupujem pri njih in bom še okler m ne razočarajo.

Jae...Vse najboljše. Servis me je pa malo razočaral. Prinesem comp, ker je palta crknila...zamenjajo - traja 2 dni...Priem domov in vidim da flopy kontroler ne dela...nesem nazaj....povem kaj je z plato narob..predvsem flopy kontroler..bojo zrihtal. Priem čez dva-tri dni...pravjo, da vse deluje. Pridem domov.....isti šit...Za popizdit...Nesem nazaj nakar sprobajo takoj in vidijo o čem govorim....zopet vzamejo nazaj in zamenjajo....Pol je pa delal. So bili pa prijazni a namesto 2 dni je bil comp pri njih skor 10 dni.
So pa prodajalci tud prijazni tko a je to druga štacuna za nakup ko kaj rabim.

e-misija.....Nikoli več...Škoa besed.
Comtron...isto kot e-misija.

sunrise...Zelo ok. SAm dobro o njih.

Anni...Ok a dragi.

bel-bled + kfm...Nič posebnega za povedat. Kar sem kupil je delovalo po telefonu so bili pa tudi prijazni.

pc-dom --- malo mešani občutki ob nakupu. Tip nima glih popolnih infomacij o artiklih-predvsem kera firma je kaj.... Nemogoč je telefonski kontakt-kličeš a nikoli se nobenne oglasi. Po mejlu hitro odpiše a zelo skopo..Mamo na zalogi al pa nimamo...redko odgovori na vprašanje.
Go with the flow.

MEDENA ::

Očigledno nobenih pritožb kranjskega Comtrona :D .

Pač ownajo :D .

polde66 ::

kranjski comtron - zelo vredu poba obadva, obvladata sceno, se pozanimata, ne blefirata, sta polna podatkov skratka super.
polde

Mirč ::

V comtron sem sel kupit 10m patch kabla pa ga niso imeli, pa so mi rekli da ga naredijo: samo so mi hoteli zaračunati 1500 sit se pravi 15min njihovega dela za patch kabel+kabel +priključki. Svašta tako bi dal za 10 m patch kabla ca.3000sit.Kupil sem ga pol drugje za 1000sit.
lp
svašta

Krushi ::

Hej jaz sploh ne vem zakaj tak comtron šinfate... oni so čist cool....... JA ZIHER!!!
OK.. ne bom rekel da sem neki vrhunski računalničar ali kakšen višji razvijalec softwera, ampak ko pa poslušam te tipe v comtronu
pa ne vem kaj naj mslim... ali sem jaz tako budalo da ne vem kaj mi tip hoče povedat ali pa enostavno ne zna...


O ja ta naš comtron... Zgodbic o njem bi lahko povedal 1000 in eno ampak škoda placa na serverju....
No vglavnem comtron je pač podo, približno kot atomic harmonik na glasbeni sceni...;(

Zelo so me presenetli v BOF trgovini v Mariboru, kjer sem pred kratkim kupo leptopa... Na začetku sem bil malo skeptičen ampak ko sem prišo z
prodajalci v pogovo sem ugotovil da so pametni dečki... in še povrh prijazni in potrpežljivi:)

Prav tako se mi zdi zelo kvaliteten FAST FORWARD v mariboru... kompetenca na zelo visokem nivoju , cene so konkurenčne in kvaliteta je prava... pa tud
najbolj eksotično robo ti zrihtajo če hočeš...:)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Krushi ()

darh ::

Najboljse izkušnje do sedaj -- Mimovrste (tako nakup HW kot domen pri samo domenci...) in JAE (trgovina!). Tudi Ena-A so ok, čeprav se je potrebno izogibat human-contact ker so prodajalci v živo totalno neprijazni (ok.. res da je bil eden izmed najbolj vročih dni v lanskem poletju, but fuck, tam so zato da mi prodajo čimveč in majo da se smejijo cel čas - al zahtevam preveč?). JAE servis - nesposobnost na višku, vse se je rešilo ko sem v trgovini povzdignil glas in na srečo je bil tam šefe (vsaj mislim da je bil to šef), ki je menjavo ventilatorja na kartici zrihtal in-no-time (Moment, bom preveril če mamo na lagerju; mamo; mu dam kartico; prnese tip iz skladišča nazaj v treh minutah :))
Excuses are useless! Results are priceless!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: darh ()

AtaStrumf ::

Anni so navadne pi*de. Zanalašč so zavajujoče oglaševali 24x TEAC pekača kot 40x-nega (zamenjali so vrstni red cifr, tako da je bilo prvo branje in zadnje pisanje, namesto obratno ;(() in še ko sem obakrat po e-mail-u in pri plačilu explicitno vprašal ali gre res za 40x-ni pekač, ker je bila cena sumljivo nizka, so mi obakrat potrdili. V faco se mi je zlagal prodajalec!!! Skratka Peeeeeezde falusove. Pri njih nikoli ničesar več!!!

Pa na našmu faxu od njih kupujejo, kar mi gre kar na bruhanje ko vidim tist njihov beden LOGO, ampak največja fora, da so imeli skor vsi LCD-ji vsaj en RDEČ mrtev pixel. Marš banda ušiva!

Največji lopov vseh časov je pa definitivno PC Kotar. Če ste karkoli kupili pri njih raje preverite kaj imate zares v kišti! Tista 3 leta garancije večino prepriča, da nikoli ne pokukajo v notranjost. Zgodba je dolga zato se mi je ne da pisat, ampak naj bo dovolj če povem, da skor nič v PC-ju ni bilo kot na računu, ampak BISTVENO slabše! Najraje bi ga zadavu dihurja jednega, samo je vse zamenjal, tako da smo ga pustili živeti >:D.

Mlacom so tudi vredni svojega denarja (ne dobesedno :D), čeprav so se malo popravili od svojih dni v tistih ruševinah na Opekarski ulici. Tip, ki izdaja blago v Mlacomu pa tudi ni noben angelček, kot sem prebral od nekoga v tej temi, saj sem imel opravka z njim izven službe in ...

Tolk za enkrat. Hvalil ne bom nič, ker ste že ostali večinoma pohvalili, kar je tega vredno.

suse80 ::

Takole bi rekel:
Verjetno imam srečo, ampak razen enega proca enkrat mi v 10 letih ni crknilo še nič, kar bi bilo v garanciji, tako da o servisih ne morem reči nič. Lahko pa rečem, da pač ne kuujem robe npr. v big Bangu ali podobnih trgovinah ( spar), ker pač tam trgovci o robi ne vejo skoraj nič in je to za njih pač en izdelek več v akciji ( med praškom in svinjsko zarebrnico). Tudi po spletu ne kupujem, ker cene niso dosti nižje pa še pošto je treba čakat... Ker sem uporabnik Linuxa (no wins on my machine) sem še toliko bolj omejen v vprašanjih pri trgovcu, ker pač ljudje ki delajo tam, za linux večinoma še niso slišali. Ali pa vejo o računalnikih le to, kar so prebrali v kaki reviji. No, tipi v Comtronu v Mb pa znajo še igrice igrat med delovnim cajtom... isto sem doživewl tudi v Comtronu v Lj ( mar izbirajo samo med igričarji?).
Pohvalil bi Mentek iz Lj ( ne vem, če še obstaja), pa Teal v Laškem, pa Toptex v trbovljah. So hitri in večinoma korektni. Pograjal bi Comtron v Ce. rosim lastnike Comtrona, naj prodajalce naučijo poleg klikov z miško tudi o obstoju ne-windows uporabnikov....!!"!!!. Pa tudi, da Novell še živi in mrežna oprema zanj tudi...
Obiščite stran o astronomiji ijn astrologiji http://www.mojevesolje.org

TommyLee ::

Govor o Rolanu! Kupu grafično kartico 9800Pe po ugodni ceni 2.11.2004( Čaku sm 1 mesc in zato so mi dali dodaten popust). Kartica se je po dobrem mescu uporabe pokvarla(19.12.2004). Pošljem v garancijo ( 20.12.2004) in garancijo so mi rešili DANES (8.2.2005). Morem rečt, da zelo korekta in dobra trgovina(beri: prijazno osebje), ampak kar se garancije tiče pa podn (moje mnenje iz moje izkušnje) ;)
www.dornik.si

suse80 ::

.... pa da se odločijo ali bodo v reklamah, ki jih dobim na dom pisali specifikacije v našem jeziku in ne samo kopirali prospektov. Npr. 3,5" Floppy je že dolgo disketni pogon ali disketnik. ( jaz ga sicer sploh nimam v pc in ga nikoli ne bom imel). Ne vem, zakaj ta nesrečni disketnik še venomer navajajo kot pomemben del opreme pc-ja. In ga zaračunavajo. (sem se odločil, da odprem novo temo.)

Neon87 ::

mimovrste.com

že velik kaj tam kupil pa vse blo OK, za nič mi ni blo žal vse vredu dela še zdaj,..
lepa izbira, dolga garancija,....
:)

berta ::

Pohvala za DAR-Computers iz Domžal (se da z njimi vse zment) in JAE Ljubljana (sploh Matjaž je v redu)

Mulh ::

Na e-misiji nimajo pomoje sploh nič na zalogi, za vse govorijo da majo, oz rečejo, da glih naslednji dan pride, in to naročijo, in oni tudi dobijo naslednji dan, naj bi dobili, vsi pa veste kaj vse se lahko pripeti >:D

P.S. Tiborrrrrrrr :D 6 komadu zihr nimajo, boš čaku kšn teden 0:)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Mulh ()

Talula ::

Jaz imam s Comtronom mešane občutke. Lahko pohvalim njihovo garancijsko službo, ker so mi do sedaj vso defektno robo menjali brez zapletov in to takoj. Enkrat sem bil za defekt celo sam kriv :D . Cene za tiskalnike, kartuše in sestavljene sisteme so zelo ugodne, posamezne komponente pa niso ravno ugodne.
Mi gre pa pri Comtronu zelo na živce to, da ob izdajah njihovega kataloga kot po pravilu reklamirane robe nimajo na zalogi. Ne vem ali imam samo jaz to smolo ali pa se to tudi drugim dogaja.

Z Mlacomom imam zelo slabe izkušnje zaradi uveljavljanja garancije pred leti, tako da jih niti povoham ne več in to kljub temu da so cenovno ugodni.

Bof: zelo založena trgovina, za računalniško blago celo preveč, kar je po mojem mnenju zelo velika napaka ali pa res toliko robe prodajo, in slabo strokovno znanje zaposlenih, kar je verjetno posledica tega, da je to bolj mlado podjetje. Visoke cene.

Merkur: večinoma drago, slabo znanje zaposlenih. Njihova garantirano najnižja cena v Sloveniji mi velikokrat polepša dan z duhovitostjo, saj imajo drugje "normalne" cene nižje kot pri njih garantirano najnižje :D .

Z drugimi trgovinami pa nimam izkušenj.

Sindzo ::

Tudi jaz največ pripomb nad Comtronovo prodajalno v centru MB. Sama firma mi je sicer ugajala, cene pa ponudba..., ampak kaj pa dela prodajno osebje v trgovini je pa višek. Sam sem kupil že 4 računalnike v Comtronu, vse je delalo odlično, ni kaj a vedno ko sem šel po kako stvar spraševat v prodajalno MB in to je bilo pogosto, sem dobil občutek, da sem tam "niko i ništa". Eni nimajo pojma o zadevah (so ženskega spola), drugi pa so bogovi nad bogovi - to si očitno mislijo. Ne vem morda res veliko mladine hodi v trgovino in "teži" - kaj naj bi to po prodajalčevem mnenju pomenilo, ne vem. Občutek sem dobil, da so se z mano normalno pričeli pogovarjati šele takrat, ko sem jim pokazal, da tudi sam nekaj vem o tehnologiji, ki jo prodajajo.

So me pa enkrat fajn. Naročim računalnik, čakam malo dlje kot smo se zmenili, ko sem zatežil glede rokov, ga končno sestavijo, prinesem domov pa ugotovim, da combo ne peče - uničuje CD-je. Se zajabav.. z njim cel dan, ker škatle nisem smel odpret (izguba garancije) mi je toliko uspelo odpreti prednji pokrov na kišti, da s pomočjo majhne lučke nekako razberem da so mi podtaknili? BTC-ja namesto LG. Nesem nazaj v trgovino....kilometrina....najprej me dajo čakat, potem pa končno tip (kapo dol), ki je vse zrihtal - zamenjava komponente v doglednem času, in ker sem bentil kako so kable poštimali (imam prozorno ohišje), mi je zato ker so imeli gužvo, dal dodatno garancijsko nalepko in dovolil, da sam odprem mašino in si jih porihtam. A to je le en tip od vseh, mislim, da je tam taglaven. Naj si malo le odnos poštimajo do strank pa bo vse v redu.

So pa še tudi druge cvetke, o katerih niti govoril ne bom v stilu kdaj boste dobili?...v sredo...prideš v sredo...v petek.....prideš v petek...drugi teden... prideš drugi teden....ne bomo dobili..!!!. Pa mi je dekl dol vrglo, sem rekel, da me v tej prodajalni več ne vidijo.

KAr se tiče trgovine comtron v Murski Soboti ali com-shopa pa nimam nobenih pripomb, kakor se zmenimo tako je - do sedaj vse OK. Zaenkrat tudi dobra izkušnja z EnaA.
ASUS A7N8X Deluxe, AMD 2600 Barton, 1024 MB, Club3D 6600 GT AGP

Jeebs ::

Aja, še ena iz moje strani, kar se tiče Comtrona. Sicer ni čez osebje, ampak čez cene. Enkrat sem namreč šel mimo Comtrona v City Parku (LJ) in sm hotu nabavit Verbatim CD-R medije, ki jih vedno kupujem. No ja... Ko sem zagledal ceno 7.500 SIT sem samo debelo gledal. Za 50 kosov tortico to govorim.8-O
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!

Gandalfar ::

Jeebs: pomojem si ti DVD-je gledal

Myth ::

Zdajle trenutno nimam časa, ampak ko si ga bom danes čez noč vzel, bom prebral kritike Comtrona in jih zaščitil... več info @ night here at slo-tech.com :D
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

neo977 ::

Da se jaz pristavim loncek:

Acord 92: najdaljsi cenik, najmanj stvari na zalogi (oz. sploh mozno dobit), najvec napak v HW, na sreco je slo vse v garancijo (samo je vseeno tecno vsako drugo stvar nazaj nosit).

Comtron: raje sploh ne zacnem (edina delujoca stvar je bil Iiyama !7" monitor).

Avtera: precej zadovoljen, servis ok, lahko pa bi imeli vecjo izbiro. QDI osnovne plosce (kaj je to asus, msi...) itd...

Jae: zadovoljen, zaenkrat se ni blo nic na servisu...

Megahit (e-misija): Ojej... narocilo (CRN Nec DVDRW 3520, USB kabel A-B, slusalke Logitech Extreme PC Gaming HS). najprej je trajalo 1 teden da so dobili slusalke (receno je bilo naslednji dan), po 1 tednu dobim !!! BEIGE !!! Nec, USB !!!podaljsek!!!, slusalke Logitech Precision PC Gaming (ki jih sploh nimajo v ceniku...). Tak da ce je slucajno ze kdo iskal te slusalke na e-misiji in si jih namerava kupiti, raje ne, ker jih ne bo dobil...

Rolan: ok, samo malo dragi

igor0203 ::

Jst mam tud pripombo čez Comtron v BTC-ju (un ta velik)... Kupil sem rame in ker so me neki zajebaval sem jih vrnil nazaj in dobil denar vrnjen. Vendar sem tam pri servisu tipa čakal eno uro da mi je pomagal. Medtem ko sem čakal, se je pa on z eno pogovarju, kako se drži, zakaj ga nč ne pokliče....., drug serviser me pa gleda, pol se pa obrne in začne igrce nažigat... :\ Mislm višek....
Mam pa tud pripombo čez Mlacoma, kjer sem kupil Sapphire 9600xt in se mi je skurla, pol so mi pa dal Celestico 9600xt. Ko sem to opazu sem nesel nazaj in zahteval da mi dajo od Sapphire in mi serviser reče da bom zadovoln s to in mi une ne bo dal....
Drgač pa JAE itaq seka, pa tud enaa je v redu štacuna...

Jeebs ::

Gandalfar: Just how stupid do u think I am???:\
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!

Gandalfar ::

Kaj pa vem. Men se je to ze zgodilo :)

klemen1 ::

Kar se tiče AZA RAČUNALNIŠKO SVETOVANJE IN INŽENIRING ( http://www.aza-ms.si/index.php) si preberte tukaj klik če še niste..
v glavnem katastrofa...
lp

cryptozaver ::

Moram popluvat enaa.com

Stalno mi po mailu posiljajo reklamna sporocila, a hkrati na mail enaa@gambit.si sploh ne odgovarjajo. Prejsnji teden sem imel neko vprasanje za katerega mailbox SAMI ponujajo - torej jim po mojem mnenju NE-TEZIM z brezzveznostimi. Te dni sem poslal spet na PONUJEN mailbox povprasevanje po zalogi za nek artikel - spet NIC.

Dobro res ni slo za zelo velike denarje - drugje vzroka za ignoranco ne vidim, potem pa naj vsaj napisejo da kupci ki zapravijo pod 20.000 sit niso zanimivi.

Nastel bi se kaksen primer pa se mi ne da. Tole posiljanje e-mailov je zame navaden SPAM in ga bom posredoval sicertu.
««
2 / 78
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mimovrste (strani: 1 2 3 486 87 88 89 )

Oddelek: Kaj kupiti
4419842232 (5520) delavec44

AGT računalniki (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Kaj kupiti
562132210 (71750) kuglvinkl
»

spletna trgovina solo.si (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Kaj kupiti
786116064 (47405) r3dkv1c4
»

Trgovina Agt.si (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Kaj kupiti
16531494 (20336) cholt45

Več podobnih tem