» »

Pritožbe in pohvale računalniških trgovin

Pritožbe in pohvale računalniških trgovin

Temo vidijo: vsi
««
9 / 78
»»

antonija ::

Kaj pa opciji b) in c)?
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

mtosev ::

Vidim da bom v sredo rabil iti do njih
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

BendeR ::

Birostroj. Uveljavljal garancijo pri monitorju (bil rastavni eksponat in je crkno po enem tednu) in cd rom enoto. Z monitorjem je blo malo dretja, ker so rabli 40 dni, da so sploh monitor pogledli. Novega dobo 4 free dostavljenega na dom. CD-ROM bil menjan brez mutnje. :)

Comtron: Uveljavljal garancijo pri tipkovnici. Zadeva naenkrat več ni poznala šumnikov in tipke space. Ko prinesem na servis je govno btcjevo začelo delat (prej pa celi dan pri meni doma ni). Prinesem domov in ne dela. Nesem na servis in spet dela. Nakar jo pred stavbo comtrona na tržaški vržem v kanto. :D

Emisija: Uveljavljal garancijo pri matični plošči. Plošča je imela serijsko napako s kondenzatorjem in se je povezavo z x2 procesorji PC sam ugašal. Plato poslal po pošti v ponedeljek popoldne, v sredo ob 8h zjutraj mi je poštar potrkal na vrata z novo. :D

Kupoval sem še v Jae, eventus, enaa, mojatrgovina, pcplus, .... nisem rabo še nič reklamirat. :))
:=)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BendeR ()

frnca ::

Posiljam izkusnjo kolega pri nakupu v spletni trgovini www.nakupovanje.net
--------
Torej...v neki spletni trgovini sem kupil prenosnik Lenovo, Intel Core Duo 1,66 ghz, 512 rama, 80 GB diska, nvidia geforce graficna itd. Vse lepo in prav, dokler danes ne odprem paketa in vidim, da so mi poslali podoben laptop z enako oznako, a z "malo" izjemico, ki se ji rece Celeron 1,43 ghz. Klicem po telefonu in povem, da to ni to, kar sem narocil, nakar se mi opravicijo, ker je kao prislo do napake. Seveda na moje presenecenje ni sledilo: "Posljite nazaj, pa vam ga bomo zamenjali.", pac pa so me vprasali, ce mogoce ne bi vseeno obdrzal Celerona, oni pa bi mi vrnili tistih nekaj jurjev razlike v denarju. Tako kot bi se vsak kupec Mercedesa zlahka odlocil za Forda, ce mu dajo popust, kajne? No v glavnem, to moznost zavrnem, povem, da me ne zanima. Osebno nesem laptopa nazaj (v Tacen?!?), ker se mi ne da zajebavat s posto in paketi. Vprasam, ce se da vseeno dobiti izbrani laptop, pa magari za kakega jurja vec, vendar mi odgovorijo, da tega modela zal nimajo vec na zalogi in da ne vedo, kdaj, oziroma ce sploh, ga bodo se imeli. Napaka naj ne bi bila v ceni na njihovi spletni strani, pac pa v tem, da ga niso imeli vec na zalogi. Recem OK, bom sel kupit drugam in se poslovim. Ko pridem spet do interneta, takoj pogledam njihovo spletno stran, ki so jo medtem seveda ze popravili, in glej ga zlomka....ponujajo tocno tak laptop, kot sem ga narocil, le da tokrat za cca 50 jurjev drazje.

http://www.nakupovanje.net/customer/product.php?productid=1105026&cat=65&page=1

Torej, zakaj pisem vse to.....a mogoce kdo ve (meni se dozdeva, pa nism preprican), ali niso po zakonu dolzni prodati izdelka po ceni, ki so jo imeli navedeno na spletni strani, ce je ta izdelek se vedno na zalogi? Sj bi lohk reku, ajde nj grejo v k..... in jih pustil pri miru, ampak me moti to, da so mi rekli, da tega laptopa sploh nimajo vec na zalogi, nato pa popravijo ceno na spletni strani in ga ponujajo se naprej.
------

Upam, da bo tole vsaj koga odvrnilo od nakupovanje pri njih!

sonce z vami, frnca

AndrewSmith ::

Tako je soseda kupla PC od Dell-a
pri Telekomu:\
Pentium D dual core 2x2.8Ghz,512 rama x600....
Vse lepo in prav,ce nebi bil proc
namesto dual core,P4 single core 3Ghz.
S tem da njo boli k..c,in je pustila
tako kot je8-O :\
1)Venice3200/DfiUltraD/2x512UltraX-BH5/X800Xl/LG DVDRW/Seagate320Gb
2)3xTechnics1210MK5/FinalScratch/DJM600/SennheiserHD25/
2xProel15A@250rms/1xB&C 15"@750rms

Sparkl ::

Frnca, pojdi in zhtevaj zamenjavo, saj si se orientiral po podatkih iz njihovee spletne strani in je krivda njihova in ne tvoja. Ker so te tako lepo spravili v avto in prisilili v (nezastonjsko) vožnjo, bilahko zahteval celo povračilo (popust). NIč ne oklevaj! Če pa ti tudi to ne uspe,pa jim vrni komp in zahtevaj denar nazaj, pošlji jih u k in s tistim denarjem kupi kje drugje, recimo Mimovrste, ena-a ali pa funtech...
www.google.com

Zheegec ::

Omeni inšpekcijo, in pa glede na to da si prenosnik že plačal za določeno ceno (torej nisi samo gledal ponudbe, v katerem primeru se dopuščajo tipkarske napake v disclaimerju), moraš dobiti takšen prenosnik kot je pisalo za takšno ceno kot si jo plačal. Čisto simpl 0:)
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

perci ::

Ni čisto tako simpl. Objave na internetu štejejo le kot povabilo k dajanjem ponudb in ne kot ponudba. Seveda pa bi se dalo interpretirati, da tu ne gre zgolj za objavo ampak oznacbo cene v trgovini (analogija fizicni), vendar neke prave sodne prakse na to temo afaik ni.

Fizikalko ::

To že, ampak on ni robe le gledal na netu. Jo je že plačal in dobil račun, na katerem je najbrž napisan model. Če je to model z močnejšim procom, MORA to tudi dobit, to je 100%.

Ja Perči, on je že plačal in dobil robo, saj sem napisal - ne gre se samo za ponudbo, temveč za že plačano blago in takšna "napaka" pač ni izgovor.
Janez Janša, 29.04.2014

ja, sej skor ne morem druzga, kot se strinjat z vama

AngelOfDeath ::

nakupovanje net ima zgleda velike probleme s cenami na internetu

slikca:

No mene so prej poklicali in povedali da je napaka...

edit:

link
edit: Slovnica

Zgodovina sprememb…

Muzo ::

Po tej ceni mislim da bi jih hitr zmanjkalo :D

Nevihta ::

Evo pa še eno grajo na račun ENAA!

8 dni nazaj sem naročil komplet DVD-jev, za katere je bil rok dobave 2-3dni. Že nasledji dan sem dobil obvestilo, da je naročilo v izvedbi, ker po dobrem tednu nisem prejel ne paketa ne obvestila o tem zakaj ga ni, sem klical na ENAA, kjer so rekli, da se bodo pozanimali in me poklicali nazaj. Trajalo je cca 2 uri da so me poklicali, nakar so rekli, da dostava trenutno ni možna in da bo možna šele konec drugega tedna. Enaa mi je še dala možnost, da lahko prekličem naročilo ali pa pač počakam.

Hja kaj naj rečem, vsekakor močno upam da bodo konec drugega tedna res prišli, seveda o kakšnem opravičilu ali kakem popustu ni bilo govora, pri Mimovrste so mi enkrat za podobne težave na račun nakazali 1.000,00 SIT, za nevšečnosti. Skratka neprofesionalen odnos.

Mislim, da bom pošteno premislil, predno bom spet naročil pri Enaa!
Nevihta

Muzo ::

Naj ti povem mojo dobro izkušnjo z enaa.. kupil sem UPS pred 1 letom, in mi je nehal delovati nekaj dni po preteklem 12 mesečnem roku. Verjetno je napaka nastala prej,samo nisem opazil. So mi potem v okviru garancije želeli popraviti UPS, vendar ker popravilo ni možno, so mi izdali dobropis.

Izkušnje so torej lahko zelo različne :)

BendeR ::

Ne vem, jaz z enaa nimam nobenih problemov pa sem že dost stvar pri njih nabavo. :))
:=)

dadooo ::

čao vsem.

Pohvalil bi bigbang v Kopru kjer sem kupil komplet rač in monitor, zaenkrat dela vse b.p (1 leto pa7 mesecev), niti enkrat na servisu.

Nekaj pa bi vprašal:

Torej odločam se za nakum prenosnika v Harvey Normanu v Kopru (nova trgovina:) ), zanima me ali je imel kdo kakšne dobre ali slabe izkušnje z nakupom prenosnika v tej trgovini.

mtosev ::

evo pri ronalu so ohišje poslali in so rekli da so pozabli mi mail poslati WTF???????????????????
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

kody ::

hja na drugih straneh je pa za ta model tale opis
* Procesor: Intel Celeron M 370 1.5Ghz
* Pomnilnik: 512MB 333-MHz DDR SDRAM
(razširljiv do 2GB, prosta reža)
* Trdi disk 80 GB
* DVD +/- RW enota Double Layer tehnologija
* Grafika: Integriran Intel Media Graphics Accelerator 900 do 128 MB ”shared''
* Zaslon 15'' TFT XGA (1024x768)
* Mrežna kartica 10/100 in analogni modem V.92
* Brezzična mrežna kartica WLAN 802.11G
* Vmesniki: 1xVGA, 1xFireWire, 2xUSB 2.0 , PC Card Type I/Iiii
* Li-Ion baterija (do 4h) 6 celična
* Dimenzije: 3.0 x 32.9 x 26.7cm – 2.7kg
* Windows XP home (angleški in slovenski)

ki se mi zdi bolj pravilen....
ne vem...koliko se je fajn zanašat na te karakteristike...vedno preveri na uradni strani

jureluki ::

Najbolša trgovina v Savinjski okolci je 100% EGT. Majo res zlo strokovne delavce še posebi Roman Cafuta ki ga tut osebno poznam in menim da je najbolši računalničar. Tudi drugi tako pravijo ne samo jas. Oglasite se pri njih v Žalcu in videli boste da to ne govorim kar nekam v tri dni.
Jure

opeter ::

Želel bi pohvaliti spletno prodajalno Mimovrste, posebej pa njihov servis. Fantje na servisu (posebej Jure) so bili zelo prijazni in mi pomagali pri identifikaciji problema z matično. No, kot se je izvedelo je bil kriv moj domači napajalnik... :\

Jutri pričakujem po pošti tako matično, kot procesor (ki sem jim ga poslal za testiranjeI) + nov LC6550W napajalnik.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

gforce ::

Še moja izkušnja s COMTRONom. Pri njih sem kupil računalnik (tronote) - že nekaj let nazaj, ko še ni bilo ravno "znano" kako sranje je to. Prepričala me je pač cena in konfiguracija. S prenosnikom sem imel seveda same težave. Komponente so se kvarile kot po tekočem traku. Ko so popravili eno stvar, se je kmalu pokvarila druga. V bistu je bil prenosnik v celoti zamenjan saj se je v dveh letih praktično pokvarilo vse (matična, DVD-večkrat, ram, LCD, celo kišto so menjal, ker je bila od pregrevanja "sežgana"). Prenosnika seveda niso hoteli reklamirati (grožnje z inšpekcijo niso pomagale, zavod za varstvo potrošnikov tudi nič ni mogel) meni se pa tudi ni dalo preveč ubadati, ker sem imel že tako ali tako zaradi neprestanega kvarjena veliko škode in sem ga bil prisiljen po ugodni ceni prodati (za 20% cene, praktično "šenkal", čeprav je bil nov prenosnik 250k). Sicer mi pa ni najbol jasno kako je možno, da ti v prenosniku zamenjajo VSE vendar se ta še naprej konstantno kvari (100% pa sem prepričan, da so nekatere pokvarjene komponente zamenjali s starimi). Zgodilo se pa je tudi, da se mi je pokvarila komponenta, ki so jo po 40 dneh zamenjali vendar, ko sem prišel domov sploh ni delala in sem moral ponovno na servis.:( Bil sem redna stranka servisa in moram reči, da je bil servis dobro obložen s pokvarjenimi računalniki. Po moje jih je bilo več na servisu kot pa so jih imeli v trgovini. Škoda, da včasih nisem slikal tega prizora saj so bili računalniki eden na drugem v res velikem številu in glede na to, da je tu samo sprejem in oddaja računalnikov se lahko samo zgražam nad "Comtron kvaliteto". Še nekaj o serviserjih. Res so skrajno neprijazni, arogantni, lažnivi, nesposobni in pravi lenuhi. Upam, da mi praga Comtrona nikoli več ne bo potrebno prestopiti, ker mi gre na kozlanje, ko se že mimo njihove trgovine peljem. Edina stvar, ki me je veselila, ko sem prihajal na servis, je bil pogled na skoraj prazno trgovino. Ne vem, če je bilo v trgovini kdaj več kot 5-10 obiskovalcev. Upam, da jih bo v bodoče še manj. Iz lastnih izkušenj vam lahko samo MOČNO ODSVETUJEM NAKUP V COMTORNU!!!

LP

Zgodovina sprememb…

• spremenil: gforce ()

epicus ::

Ej ma kaj je s to mimovrste? V zadnjih 4 mescih sem pri njih naročil 3x zvočnike, ki pa je pisalo da so dobavljivi v roku enega tedna. Naročilo so mi odobrili, vendar kasenje 3x stornirali naročilo zaradi nedobavljivosti. Potem grem pogledat na njihovo stran in res piše da stvar ni dobavljiva. To se mi je zgodilo že trikrat. mislm počutm se kot inšpekcija, ki ugotavlja ali je blago res dobavljivo - ffs
Open mind for a different view

Boeing ::

Še moja izkušnja s Comtronom. Prvič, zadnjič in nikoli več.... banda lažniva nesposobna.

Klik
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX

Torej:
Pred manj kot enim mesecem sem v harvey normanu kupil prenosnika hp Compaq nx6610, prodajalec mi je povedal da ima ta prenosnik 512 MB ram-a, ok uzamem (tako je pisalo tudi na listu nad prenosnikom) Ok, veste v čem je zdej problem, vsi program mi kažejo da ima prenosik 256 MB ram-a.
Kaj naj naredim?

Wox ::

Mogoče si ostalih 256MB lasti integrirana grafika.
Commodore 64

marvin42 ::

danijel2: imaš integrirano grafično kartico?
Mostly Harmless

Verjetno da ja..
(prenosnik)

asus ::

kaj ti pa bios pokaže

cryptozaver ::

Pogledat kaj pise v deklaraciji in primerjat z dejanskim stanjem. Kar pa je prodajalec 'rekel' ne pomaga dosti. Tudi ce se je zmotil (nalasc ali nenalasc) lahko zanika, dokazat pa mu ne mores nic.

Ja ne, tako je pisalo tudi pod specifikacijami od prenosnika (na nekem listu zraven cene)

cryptozaver ::

Hvala bogu, torej ce se izkaze da je not manj kot pise na deklaraciji lepo peljes nazaj...

Boroot ::

trgovina JAE
bil je prejšnji petek ko sem se odločil da si bom kupil novo grafično ravno sem dobil še neke dnara ko sem delal oktobra :D
in gledam jaz cene pa tak malo inse odločim za GF 7600 GT v trgovini JAE
kul
pokličem vprašam če majo na zalogi , mi reče da ne ampak če se mi mudi lahko do ju3 (se pravi sobote) sem reko ne ni take sile naročte samo tak da ziher bo v ponedeljek.mi reče ok
kul
prdiem jaz v ponedljek v trgovino rečmo po 10 min čakanju ko se mi je končno posvetil ga vprašam če je moja grafična prispela po enem 5 minutnem iskanju je prišel do ugotovitve da kartice še ni , je reko žal dans še ni ju3 pride grafična rezervirana na tvoje ime ob 1 pridi do takrat bo sigurno
eh bad
ampak še vedno ne taki sem mislo ok napaka pač sej kul
pridem jaz ta torek tja mislim daj je blo 20 - 30 min čez 1 za ziher
se postavim v vrsto in tam se en z kartico GF7600 GT prav lepo prijatlsko smeje z prodjalcem, ki ni bil isti kot prejšnji dan mu jaz povem kak pa kaj in takrat on čakaj grem jaz unga vprašat ki je zgleda čepel v nekem kafiču ...
pride nazaj in mi natveti da grafične za mene še ni in mu jaz rečem da nisem slep in sem vido da je mel tip pred mano 7600 gt grafično
nakr mi prav nesramno butne vun da jo je on že mel dolgo rezervirano ... ;(( takrat nisem vedo al bi se smejal al bi ga nabil obnašanje je bilo kot da se mu jebe za stranko glavno da zavaljen debeluh 0 ne dela da mu je**m mater
obnašal se je do mene kot da je nekaj več od mene češ kaj bi zdaj jaz rad mel ? ;((
sem se samo obrno pa sem ow in ko sem prišow domov sem poklical na rolan čeprav je tam bila kartica 3k dražja sem jo naročil v torek i nje reko 2-3 dni dobava zastojn in sem jo danes dobo !
Rolan ZAKON (---------------) NIKOLI VEČ V JAE !!!

miko 55 ::

Tole, kar prebiram, mi gre na bruhanje. Trgovec v kafiču, ja saj je on tudi človek in pavza ne škodi. Da te nategujejo lahko vidiš takoj. Če se trgovec spomne, kaj si mu naročil je res pozabil in te ne nateguje. Če pa ti blebeta, pa je nategun. Nategi s kompi so grdi in udarci pod pas. Rečte, da vzamete računalo, če vam ga odprejo iz škatle in prižgejo, da takoj vidite konfiguracijo. Če vam tega ne naredijo so nateguni. To je tako, kot da bi bike prodajal v škatli, pol pa stranki rekel, naj si ga doma sestavi. Plača drago stvar, dobi šrot.

Če ni tako kot piše na listu, na katerem izdelek oglašujejo jim ga lahko ( pazi )
! V roku 8 dni vrneš v originalni embalaži, oni ti pa morejo vrnit denar brez vprašanj!

Če se vam da kregat, rečte za poslovodjo al pa se s trgovcem zmenta za kaj pametnega. Direktor je vedno v igri. Najavi se pri njemu in še njega napizdiš. Vedno vžge. >:D
LP
2 GOOD 2 B 4GOT10
NAJPREPROSTEJŠA RAZLAGA JE NAJVERJETNEJŠA

Zgodovina sprememb…

Miko 55 - pozabi teh 8dni. Če je prišlo do zavajanja so roki za vrnitev blaga dooooooooosti daljši >:D

Pa seveda moraš to nekako dokazati, kar brez vprašanj ne gre ponavadi, kar je tudi prav konec koncev.
Janez Janša, 29.04.2014

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Zheegec ()

zbogi ::

@miko 55, pa se ti zdi normalno to, da moreš ti dejansko prosit trgovca da kej od njega kupiš, pa to da moreš popizdit, zahtevat šefa, grozit, ne vem kaj še, za to da kupiš eno ubogo stvar, ej sorry, sam men se to ne zdi normalno, pač greš drugam.
Member of OC-Lab Team
http://www.oc-lab.si/

Boroot ::

se popolnoma strinjam z bogijem
sem šow drugam in pač so zgubli eno stranko( vejretno še več no, ker sem to raztrobo okol ko radio ) >:D >:D >:D :D

McHregec ::

Ni čudno, da je bil JAE toliko v minusu in se je prodajal.
Destroyer Of The Worlds.

AngelOfDeath ::

S temlje JAE-tom imam vedno več slabih izkušenj :\
Še vsako stvar ki sem jo dal so rabli 45 dni da so mi dali drugo... izjema je bila edino prva grafična kartica ampak s svojim poslovanjem so se mi zamerli.
edit: Slovnica

Primoz78 ::

Zdaj sem koncno videl zakaj mate vsi tolk cez Mlacom...No pred casom sem prodal Tagan 480W, ki sem ga kupil pri Mlacomu...zadeva se vedno v garanciji in glej ga zlomka en dan zadeva noce delat vec...kupec nese na Mlacom skupaj z racunom, ki so mi ga oni dali...in kaj oni pravijo? Da serijska stevilka na racunu se ne ujema s serijsko stevilko napajalnika...in se da ta PSU je 1 leto starejsi kot pise na racunu...mislim no...brez komentarja...8-O ;(( ;((

Lp Primoz
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/

koyotee ::

molotovke na mlacom, pa 2 gorili da pobereta iz skladisca vse ;)
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Zdaj sem koncno videl zakaj mate vsi tolk cez Mlacom
Dolgo si rabil, da si se zbudil. :\

BuDi79 ::

Jaz lahko pohvalim Funtech, vsa čast profesionalcem.

Najslabše izkušnje pa imam z Mlacomom ... garancijo lahko uveljaviš samo z dvema gorilama in bejzbol palico.

gfighter ::

Ena nova zgodbica: Pri e-misiji v Kamniku je prijatelj vzel miš Razer Copperhead. Ker mi je bila miš všeč, sem jo šel še sam kupit tja. Ker miši niso imeli na zalogi, mi je prodajalec predlagal da jo naroči in me pokliče ko jih dobijo (predvidoma 1 teden). Čez cca. 14 dni kličem tja in vprašam, kaj je z mojo mišjo in ali so dobili novo pošiljko. Nihče ni nič vedel o kakršnem koli naročilu, miši seveda ni bilo, jaz pa sem isti dan naročil miš drugje. Poklical me do danes (dva meseca) ni nihče. Če bi bil jaz šef v tej trgovini, bi takšnega trgovca, ki se dobesedno brani vzeti denar od stranke, ročno postavil pred vrata...
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput saxum immane mittam

snajper_SLO ::

Za Comtron sem jaz tudi slišal veliko o njihovem " servisu " ampak z kupljeno robo pri njih (ni TRON) nimam problemov. Zdaj pa mam eno vprašanje glede servisa kupil sem 1GB rama za mojega ASUS-a in sem jim pisal ter klical in mi pravijo, da če ga sam vgradim mi poteče garancija (Comtron vgradnja 3400 :)) ) In me zanima ali je to res, da mi garancija poteče, če dadam pomnilnik ?
~Q6600 G0 + Mugen ~ ASUS P5KC ~ Crucial 2x1GB D9~
~XFX 8800GTX ~ Logitech G15 ~ MX518 ~ LG 22" Wide~
~Antec P182 EU ~ Logitech X-230 ~ X-Ray Thunder 8~

Zgodovina sprememb…

Pyr0Beast ::

Ni. Garancija na vgrajene komponente ti še vedno ostaja.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

igor0203 ::

Ja če si pri njih kupil računalnik in je še vedno pod garancijo, potem garancije ni več. Če pa je že izven garancijskega obdobja, ga lahko komot zamenjaš.
Lahko pa uno nalepko tud mal z vodo namočiš, da tisto lepilo malce popusti in jo dol odlimaš, zamenjaš oz. dodaš komponente in nalepko nazaj nalimaš. :)

snajper_SLO ::

Ke pa garancija na prenosnika ? Pa pravijo, da poteče če to storim ali oni samo hočejo totih 3400SIT, da bi služli, ker jaz itak ne zaupam nobenemu servisu razen sebi :))
~Q6600 G0 + Mugen ~ ASUS P5KC ~ Crucial 2x1GB D9~
~XFX 8800GTX ~ Logitech G15 ~ MX518 ~ LG 22" Wide~
~Antec P182 EU ~ Logitech X-230 ~ X-Ray Thunder 8~

Zgodovina sprememb…

Snajper - večina normalnih ferm - ala Sony, HP, Dell, Acer bla bla bla... ne daje garancijskih nalepk čez reže za RAM. Vstaviš RAM in to je to, tudi če prineseš na servis prenosnik z lastno vgrajenim recimo Kingston RAMom in ni vzrok napake v tem dodatnem RAMu ali pa v slabi vgradnji (:D ), ti ga lepo vzamejo v popravilo.

Če pa Comtron daje sam kakšne nalepke, ali pa to počne Asus pa ne vem, ampak če nalepk ni, tako in tako ne more nihče ugotoviti da si vgrajeval RAM.
Janez Janša, 29.04.2014
««
9 / 78
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Spletna trgovina Comshop (izkušnje...) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
14423586 (10210) Ganon

AGT računalniki (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

562140500 (80040) kuglvinkl
»

spletna trgovina solo.si (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

786121404 (52745) r3dkv1c4
»

Trgovina Agt.si (strani: 1 2 3 4 )

16533286 (22128) cholt45

Več podobnih tem