Forum » Kaj kupiti » Pritožbe in pohvale računalniških trgovin
Pritožbe in pohvale računalniških trgovin
Temo vidijo: vsi
pivo ::
miha loooool
marže 50% ja...pr cunah ja,ne pr računalništvu! :D
marže 50% ja...pr cunah ja,ne pr računalništvu! :D
žiulenje ni potica...pa tut testu za štrudl ne
Super Sonic ::
"Če ga uradni uvoznik in distributer nima, potem ga tudi trgovina ne more imeti, torej tvoje razpredanje o cenah pri dilerjih in "šrkrtarjenju" tukaj odpadeta in je to posledica tvoje nevednosti oziroma nepoznavanja tržnega toka izdelkov, ki se dobijo na policah prodajaln."
Uradni uvozniki obveščajo svoje stranke kaj je in kaj ni na zalogi. V vseh panogah je tako in mislim, da je tako tudi v računalniški branži. Če zadeve ni na zalogi je pač ne moreš imeti na ceniku. O tem sem govoril in pika. Torej če hočeš povedat, da Funtech kupuje od uradnega uvoznika, potem je težava nekje drugje. Težava pa vsekakor je ker je izdelek, ki ga nimata ne uvoznik in ne trgovina, na zalogi. Čisto zapravljanje časa potrošnika, ane. In nismo vsi degenerirane ovce, da bi samo kimal in govoril, da razumemo.
"Ne vem, kaj se sploh vmešavaš v debato, če kupuješ v tujini. "
Malo si preberi o čem sem pisal v postu in si oglej v kaj si se zapičil in kako naprej smetiš forum. Oziroma na grdo opravičuješ Funtech. Če ti moje osebno mišlenje ne paše, piši na ZS oz. si zvrtaj luknjo v koleno.
Uradni uvozniki obveščajo svoje stranke kaj je in kaj ni na zalogi. V vseh panogah je tako in mislim, da je tako tudi v računalniški branži. Če zadeve ni na zalogi je pač ne moreš imeti na ceniku. O tem sem govoril in pika. Torej če hočeš povedat, da Funtech kupuje od uradnega uvoznika, potem je težava nekje drugje. Težava pa vsekakor je ker je izdelek, ki ga nimata ne uvoznik in ne trgovina, na zalogi. Čisto zapravljanje časa potrošnika, ane. In nismo vsi degenerirane ovce, da bi samo kimal in govoril, da razumemo.
"Ne vem, kaj se sploh vmešavaš v debato, če kupuješ v tujini. "
Malo si preberi o čem sem pisal v postu in si oglej v kaj si se zapičil in kako naprej smetiš forum. Oziroma na grdo opravičuješ Funtech. Če ti moje osebno mišlenje ne paše, piši na ZS oz. si zvrtaj luknjo v koleno.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share
Izy ::
No, potem mi pa naštej 1 računalniško trgovino, ki ima na zalogi vse kar ima na ceniku. Sploh pa nikjer ne piše, da je stvar na zalogi, temveč, da je potrebno zalogo oz. dobavni rok preveriti na mail. Če je stvar dobavljiva v parih dneh ni nič narobe, če je v ceniku. Dobavni rok obstaja tudi v računalništvu. Slabo ti gre branje in razumevanje od rok, mogoče ti gre vrtanje lukenj v koleno kaj boljše...
Spock83 ::
@SuperSonic: Rač. robe ne moreš imeti veliko na zallogi, še posebej manjše trgovine. Saj hitreje zastari od jogurta. Če pa bi jaz imel super sposobnost, da bi točno določil št. prodanih kosov v naslednjem mesecu bi bil zdaj miljonar.
para-site ::
Torej ker je debata šla predaleč se mi zdi prav, da obrazložim, kaj se je zgodilo.
Miha je danes računalnik dobil vključno s 4400 X2 procesorjem. Ker mi kupujemo AMD pri uradnem distributerju za SLO in ta v tem trenutku ni imel zaloge, smo se za stranko potrudili (glede na to, da si je želel računalnik imeti čimprej) in dobavili procesor od pooblaščenega prodajalca AMD v SLO. Toliko o resnosti in dobavnih rokih.
Uradni uvozniki obveščajo svoje stranke kaj je in kaj ni na zalogi. V vseh panogah je tako in mislim, da je tako tudi v računalniški branži.
Zgleda, da bolj slabo poznaš razmere v SLO. Mogoče ne bi bilo napačno, če bi začel govoriti o stvareh, ki jih poznaš.
Miha je danes računalnik dobil vključno s 4400 X2 procesorjem. Ker mi kupujemo AMD pri uradnem distributerju za SLO in ta v tem trenutku ni imel zaloge, smo se za stranko potrudili (glede na to, da si je želel računalnik imeti čimprej) in dobavili procesor od pooblaščenega prodajalca AMD v SLO. Toliko o resnosti in dobavnih rokih.
Uradni uvozniki obveščajo svoje stranke kaj je in kaj ni na zalogi. V vseh panogah je tako in mislim, da je tako tudi v računalniški branži.
Zgleda, da bolj slabo poznaš razmere v SLO. Mogoče ne bi bilo napačno, če bi začel govoriti o stvareh, ki jih poznaš.
Super Sonic ::
"No, potem mi pa naštej 1 računalniško trgovino, ki ima na zalogi vse kar ima na ceniku. Sploh pa nikjer ne piše, da je stvar na zalogi, temveč, da je potrebno zalogo oz. dobavni rok preveriti na mail."
Zelo slabo bereš, s teboj sem zaključil tule. Če boš povedal še kaj pametnega, lahko na ZS, ostalo je zapravljanje časa.
"Rač. robe ne moreš imeti veliko na zallogi, še posebej manjše trgovine."
No sej o tem sem govoril tu. Vsak šalabajzer ima lahko vse in hkrati nič. Težko je pa tud srat na wc-ju, sam je treba, ane.
Miha:
"mene pa zanima ena stvar.v ponedeljej 8.5 sem pri funtechu naroču računalnik sam mi je prodajalec reku da ga lahko dobime šele v ponedeljek ker takrat dobijo matično ploščo.pa sm reku ok se splača počakat.potem sva nardila predračun ki naj bi veljal kot naročilo in to je blo to.po me pa zdele zjutri kliče da pa tistga procesorja k sm ga jesto hotu nimajo da lahko šele nasledn četrtek al pa da vzamem slabšga."
para-site:
"Miha je danes računalnik dobil vključno s 4400 X2 procesorjem. Ker mi kupujemo AMD pri uradnem distributerju za SLO in ta v tem trenutku ni imel zaloge, smo se za stranko potrudili (glede na to, da si je želel računalnik imeti čimprej) in dobavili procesor od pooblaščenega prodajalca AMD v SLO. Toliko o resnosti in dobavnih rokih."
Ne vem. Tisto kar pove Miha kaže na šalabajzerja, para-site pa pravi nasprotno. Zanimivo.
Mogoče pa slo-tech pomaga, ane.
"Zgleda, da bolj slabo poznaš razmere v SLO."
Jah če rečem tisto, kar sem, zelo težko zgrešim mimo, ker povem široko trditev, ki jo težko izbijaš s kakšnim pol stavkom. Žal.
Bom v pon. mal poklicu na okoli, da vidim kako je s tem v največjem podjetju pri nas.
Zelo slabo bereš, s teboj sem zaključil tule. Če boš povedal še kaj pametnega, lahko na ZS, ostalo je zapravljanje časa.
"Rač. robe ne moreš imeti veliko na zallogi, še posebej manjše trgovine."
No sej o tem sem govoril tu. Vsak šalabajzer ima lahko vse in hkrati nič. Težko je pa tud srat na wc-ju, sam je treba, ane.
Miha:
"mene pa zanima ena stvar.v ponedeljej 8.5 sem pri funtechu naroču računalnik sam mi je prodajalec reku da ga lahko dobime šele v ponedeljek ker takrat dobijo matično ploščo.pa sm reku ok se splača počakat.potem sva nardila predračun ki naj bi veljal kot naročilo in to je blo to.po me pa zdele zjutri kliče da pa tistga procesorja k sm ga jesto hotu nimajo da lahko šele nasledn četrtek al pa da vzamem slabšga."
para-site:
"Miha je danes računalnik dobil vključno s 4400 X2 procesorjem. Ker mi kupujemo AMD pri uradnem distributerju za SLO in ta v tem trenutku ni imel zaloge, smo se za stranko potrudili (glede na to, da si je želel računalnik imeti čimprej) in dobavili procesor od pooblaščenega prodajalca AMD v SLO. Toliko o resnosti in dobavnih rokih."
Ne vem. Tisto kar pove Miha kaže na šalabajzerja, para-site pa pravi nasprotno. Zanimivo.
Mogoče pa slo-tech pomaga, ane.
"Zgleda, da bolj slabo poznaš razmere v SLO."
Jah če rečem tisto, kar sem, zelo težko zgrešim mimo, ker povem široko trditev, ki jo težko izbijaš s kakšnim pol stavkom. Žal.
Bom v pon. mal poklicu na okoli, da vidim kako je s tem v največjem podjetju pri nas.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
roli ::
Danes pa moram pohvalit comtron NM.Sem bil danes tam zaradi mrknjenega napajalnika,da bi ga zamenjal.Niso imeli takega modela zato sem vzel malo slabšega (zamenjali brez problemov).Ker se doma računalnik še vedno ni prižgal sem letel nazaj kjer smo 30x probali različne napajalnike,kable... Enkrat je delal,drugič ne... To je trajalo 1 uro.Nazadnje smo dobili delujočo stvar in ugotovili,da bi lahko bila vzrok za nedelovanje poleg napajalnika tudi kaka PCI kartica.Doma smo počistili kontakte na zvočni in z novim napajalnikom je stvar delala.Naročili smo še 550W LCja,da bo mir.Menda pride v torek.
Torej vse pohvale comtronu!
Torej vse pohvale comtronu!
http://www.r00li.com
Good Guy ::
No, potem mi pa naštej 1 računalniško trgovino, ki ima na zalogi vse kar ima na ceniku. Sploh pa nikjer ne piše, da je stvar na zalogi, temveč, da je potrebno zalogo oz. dobavni rok preveriti na mail. Če je stvar dobavljiva v parih dneh ni nič narobe, če je v ceniku. Dobavni rok obstaja tudi v računalništvu. Slabo ti gre branje in razumevanje od rok, mogoče ti gre vrtanje lukenj v koleno kaj boljše...
cool-pc ma zelo dober sistem glede tega...
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Dejancek ::
Super Sonic : Še dobro da ne poznaš na 4 oči tega MIheta, tako da hvala bogu ostajaš sam pri besedah
Good Guy ::
dejancek... kašn lol.. lepo majo semafor zelena zaloga je (veliuko število, rumena zaloga je ampak je zelo malo rdeča ni na zalogi je tko težko za razumet?
http://goo.gl/7ItKpU
roli ::
Pohvale zaradi tega,ker so mi dali začasno nov napajalnik in si tudi vzeli 1 uro časa zame.
http://www.r00li.com
Chevap ::
Najslabša izkušnja do zdaj: Mlacom. m**** jim! Sm kupu AMD procesor, na poti domov kolega pogleda v škatlo, pa je na spodnji strani procesorja taka črna pika in začne spraševat zakaj je to tako. Js sm reku da tk že mora bit! Proc dam v komp zadeva ne lavfa, nesem nazaj uveljavljat garancijo, pa mi tipo na servisu reče da ne bo nobene garancije, ker je procesor skurjen in kot dokaz mi kaže na črno piko na spodnji strani procesorja. Najraj bi mu glavo lično odstranu.
Fantje Mlacom kupovati NIKOLI!
Fantje Mlacom kupovati NIKOLI!
Pyr0Beast ::
Zavod za varstvo potrošnikov. Nima ti kej jamret tudi če je proc skurjen.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Vajenc ::
Če si kupil novega, ga imaš itak v garanciji, če si ga pa frizerku...no ja to nisi omenil.
rovtarček ::
Zanimivo je, da velja pri prodajalcih, tud drugod po svetu, da če je proc odspod črn, da si ga sam skuril. Pa ne sam proc, tud plate, grafične, če so kje kej zažgane.
Edin men tle ni jasn ZAKAJ!!!! Kaj jim daje to pravico, dejansko si frajer če ti rata A64 očrnit, to niso več thunderbirdy.
Če se pregreva 100°+, bi se mogel uklopit thermal throteling, torej feller proca, z previsoko voltažo, pa še noben proc ni ratal črn, ker odkuriš samo memcontroler.
Edin men tle ni jasn ZAKAJ!!!! Kaj jim daje to pravico, dejansko si frajer če ti rata A64 očrnit, to niso več thunderbirdy.
Če se pregreva 100°+, bi se mogel uklopit thermal throteling, torej feller proca, z previsoko voltažo, pa še noben proc ni ratal črn, ker odkuriš samo memcontroler.
Osem tisoč sto sedeminšestdeset rovtarčkov je suvalo kuglfrinkla v rit,
ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še Serious Sama
http://img90.imageshack.us/img90/856/rovt0df.jpg
ko so ugotovili, da stvar je zanimiva, so poklicali še Serious Sama
http://img90.imageshack.us/img90/856/rovt0df.jpg
Dead_Eye ::
rovtar, ko sem jaz hotel kupit icemat2 podlogo v coolPC je pisalo da je na zalogi, a jih ni bilo. Je bil en problem z uvoznikom, tako da...
To glede mlacoma pa samo LOL. kaj ti ni preizkusil procesorja pred tabo če dela?
To glede mlacoma pa samo LOL. kaj ti ni preizkusil procesorja pred tabo če dela?
The one and only
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Dead_Eye ()
Irmscher ::
Jz sm dons kupu novo kišto v Mlacomu. Zaenkrat dela vse BP.
Tudi sm se zmenu z Nenadom da mi da dol gar. nalepko, je reku da lohk delam kar hočem. ;)
Tudi sm se zmenu z Nenadom da mi da dol gar. nalepko, je reku da lohk delam kar hočem. ;)
antonija ::
Jz sm dons kupu novo kišto v Mlacomu. Zaenkrat dela vse BP.
famous last words
famous last words
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.
Azrael ::
Hja zakaj pa naj bi bil Mlacom kar sinonim za težave?
Bratu TH7 II RAID kupljena pri Mlacomu deluje že več kot 2 leti brez težav in takrat je JAE izpadel točno tako kot nekateri opisujejo Mlacom. Neresni, zavajajoči in nesramni, ko so poskusili prodati rabljeno in nekompletno plato za novo , ki je bila za povrh še brez RAID kontrolerja, skratka pot z Bleda do Ljubljane za brez veze... Mlacom po telefonu: "Ni problema, bomo naročili in poslali po pošti", kar se je tudi zgodilo v dogovorjenem roku in za manj denarja kot v JAE.
Bratu TH7 II RAID kupljena pri Mlacomu deluje že več kot 2 leti brez težav in takrat je JAE izpadel točno tako kot nekateri opisujejo Mlacom. Neresni, zavajajoči in nesramni, ko so poskusili prodati rabljeno in nekompletno plato za novo , ki je bila za povrh še brez RAID kontrolerja, skratka pot z Bleda do Ljubljane za brez veze... Mlacom po telefonu: "Ni problema, bomo naročili in poslali po pošti", kar se je tudi zgodilo v dogovorjenem roku in za manj denarja kot v JAE.
Nekoč je bil Slo-tech.
muzičar ::
JAE je mene "nategnil" dve leti nazaj. Kupil sem Gigabyte-ko, ki je šla po mesecu in sem peljal na servis. Ker niso imeli več Gigabyte so rekli da mi lakho dajo Asus P4C800 brez doplačila (takrat je bila 50k in je bila 4k dražja od Gigabyte). Nisem se branil. No potem sem ugotovil da ni vse notri ampak h3h dela pa BP že 2 leti tako da mi ni nič žal.
badboy7 ::
če ima kdo težave z zombiji (mlacom) - seveda na servisu s tistim p*********m zapisnikarjem (on je kao šef servisa), greste samo eno nadstropje višje, na upravo in tam se da vse zment.
virusss8 ::
imel sem že problem na mimovrste: naročal sem mp3 player črne barve in velikosti 1GB.
Prvo: Dobil sem ga par dni čez rok...
drugo: bil je sive in ne črne barve...
tretje: cel flekast, kot bi ga nekdo že uporabljal nekaj časa...
četrto: Priložen je bil napačen kabel za komunikacijo z računalnikom (moral bi biti miniUSB ampak je bil en popolnoma drugačen)
Potem sem izdelek vrnil in zahteval vračilo denarja. Sedaj pa je že več kot en mesec od tega in denarja še vedno ni na banki.
A slučajno kdo ve kolk časa imajo rok da vrnejo denar?
Prvo: Dobil sem ga par dni čez rok...
drugo: bil je sive in ne črne barve...
tretje: cel flekast, kot bi ga nekdo že uporabljal nekaj časa...
četrto: Priložen je bil napačen kabel za komunikacijo z računalnikom (moral bi biti miniUSB ampak je bil en popolnoma drugačen)
Potem sem izdelek vrnil in zahteval vračilo denarja. Sedaj pa je že več kot en mesec od tega in denarja še vedno ni na banki.
A slučajno kdo ve kolk časa imajo rok da vrnejo denar?
Tux is my best pal!
Jan987 ::
Mal pokliči gor pa ti bodo kuj zrihtal, pa reč če ti ne bodo da boš naredu bum na preverjeno da prodajajo napačno robo, pa se bodo usrali in boš mel denar kuj pr sebi!
perci ::
Najprej se poskusi lepo zmenit - ni treba takoj neki grozit pa jebat mater - lahko naletiš na negativen odnos.
matey19 ::
Jst bi pa pohvalu lancom. Cene njihov namiznih računalnikov neon so zelo v redu tudi osebje v njihovi poslovalnici v Ljubljani je prijazno.
Kupil sem računalnik so ga v roku 7 dni poslali iz maribora v Ljubljano tako kot piše na ponudbi.
Z računalnikom sem zelo zadovoljen sicer pa se mi zdi da so pooblaščeni za samsung v sloveniji ker je veliko komponent od samsunga. Sicer imajo v Ljubljani samo neko majhno pisarno ampak res pohvale vredno.
Comtron-poden od podna. V poslovalnici v Kranju sem pred dvema letoma kupil računalnik dal 150000 Sit za škatlo. Vmes mi je crknila že grafična, ram , disk na srečo so vse zamenjali vendar sem na popravilo čakal cel mesec za vsako stvar.Proti temu novemu računalniku je od Trona glasen da te kar uhlji bolijo. Res kr neki.
Pa spet bo treba na servis ga dat ker spet neki šriplje. 10 min da se naložijo winsi.
Kupil sem računalnik so ga v roku 7 dni poslali iz maribora v Ljubljano tako kot piše na ponudbi.
Z računalnikom sem zelo zadovoljen sicer pa se mi zdi da so pooblaščeni za samsung v sloveniji ker je veliko komponent od samsunga. Sicer imajo v Ljubljani samo neko majhno pisarno ampak res pohvale vredno.
Comtron-poden od podna. V poslovalnici v Kranju sem pred dvema letoma kupil računalnik dal 150000 Sit za škatlo. Vmes mi je crknila že grafična, ram , disk na srečo so vse zamenjali vendar sem na popravilo čakal cel mesec za vsako stvar.Proti temu novemu računalniku je od Trona glasen da te kar uhlji bolijo. Res kr neki.
Pa spet bo treba na servis ga dat ker spet neki šriplje. 10 min da se naložijo winsi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: matey19 ()
gzibret ::
Jaz sem kupoval do sedaj v teh dveh spletnih trgovinah:
http://www.rolan.si/
http://www.jae.si/
Obakrat sem pošiljko dobil že naslednji dan, notri pa je bilo točno tisto, kar sem naročil. Roba je bila obakrat povsem BP.
http://www.rolan.si/
http://www.jae.si/
Obakrat sem pošiljko dobil že naslednji dan, notri pa je bilo točno tisto, kar sem naročil. Roba je bila obakrat povsem BP.
Vse je za neki dobr!
Ziga Dolhar ::
Ah joj no.
Zadnjič sem bil v kranjskem Comtronu. Dva prodajalca in štiri stranke.
Prvi prodajalec nas je (odlično) postregel, medtem ko je tacajt drugi ('blagajnik') lepo flirtal s svojo bejbo.
Zadnjič sem bil v kranjskem Comtronu. Dva prodajalca in štiri stranke.
Prvi prodajalec nas je (odlično) postregel, medtem ko je tacajt drugi ('blagajnik') lepo flirtal s svojo bejbo.
https://dolhar.si/
opeter ::
Pohvalil bi Comtron v Murski Soboti. Fantje so bili zelo prijazni, prejšnji teden sem pri njih kupil en LG DVD-pekač. Priporočali so mi LG-ja namesto NEC-a, ker ima LG 24 mesecev garancije. Do zdaj deluje vse OK.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
yanker ::
Opeter!!!
NEC pekači imajo pri uradnem distributerju 24 mesecev garancije! Ne vem zakaj jo ima potem Comtron samo 12!! Res čudno!
NEC pekači imajo pri uradnem distributerju 24 mesecev garancije! Ne vem zakaj jo ima potem Comtron samo 12!! Res čudno!
Matek ::
LOL ce ma 24, ma 24, saj si ne more prodajalec izmisliti, da je je manj.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Pol tista pohvala za Comtron sploh ni vec pohvala...
kihc ::
Hja, jaz sem tud pri nas (sicer že dolgo nazaj), kupil en WDjev disk in so mi dali 2 leti garancije, čeprav jo WD uradno daje 3 leta (sem pogledal za natanko tisto serijo kot sem jo imel).
K sreči ga mam že več kot 3 leta pa še ni crknu :)
K sreči ga mam že več kot 3 leta pa še ni crknu :)
x
yanker ::
Problem je ker Comtron ni pooblaščeni uvoznik in kupuje od druge firme! Ta da njim 24 mesecev oni pa naprej 12!
snajper_SLO ::
Meni pa je od spletnih trgovin naj mimovrste ! Sem že pri njih kupil 6 stvari in brez problemov !
~Q6600 G0 + Mugen ~ ASUS P5KC ~ Crucial 2x1GB D9~
~XFX 8800GTX ~ Logitech G15 ~ MX518 ~ LG 22" Wide~
~Antec P182 EU ~ Logitech X-230 ~ X-Ray Thunder 8~
~XFX 8800GTX ~ Logitech G15 ~ MX518 ~ LG 22" Wide~
~Antec P182 EU ~ Logitech X-230 ~ X-Ray Thunder 8~
MiranRxx ::
Mene pa muci, ker nisem dobil slovenskih navodil za router asus WL 500. Jih tudi "uradni" uvoznik JAE nima. Oziroma ima dva lista.
Zraven pa so originalna navodila cca 50 strani ali vec.
Kaj pa naj s tem naredim.
Zraven pa so originalna navodila cca 50 strani ali vec.
Kaj pa naj s tem naredim.
Pyr0Beast ::
... Začni prevajat :D
Some nanoparticles are more equal than others
mtosev ::
Pri rolanu sn pred točno enim tednom naročil ohišje. Do zdaj naročilo ni potrjeno. Pred kakih 45min sn jim pisal pa še nič.
Kaj naj naredim?
Kaj naj naredim?
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mtosev ()
a) Poklici?
b) naroci ohisje drugje?
c) izberi drugo ohisje?
b) naroci ohisje drugje?
c) izberi drugo ohisje?
mtosev ::
Odgovora še ni.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spletna trgovina Comshop (izkušnje...) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 23583 (10207) | Ganon |
⊘ | AGT računalniki (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Kaj kupiti | 140496 (80036) | kuglvinkl |
» | spletna trgovina solo.si (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Kaj kupiti | 121392 (52733) | r3dkv1c4 |
» | Trgovina Agt.si (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 33284 (22126) | cholt45 |