» »

Pritožbe in pohvale računalniških trgovin

Pritožbe in pohvale računalniških trgovin

Temo vidijo: vsi
««
10 / 78
»»

snajper_SLO ::

Nalepk ni :) zdaj pa mam eno vprašanje preden ga odprem piše mi da mam zaseden slot2, zdaj pa nevem ali je to ta spodaj al ta pod tipkovnico. Ker ima enega spodaj enega pa pod tipkovnico!
~Q6600 G0 + Mugen ~ ASUS P5KC ~ Crucial 2x1GB D9~
~XFX 8800GTX ~ Logitech G15 ~ MX518 ~ LG 22" Wide~
~Antec P182 EU ~ Logitech X-230 ~ X-Ray Thunder 8~

nuclear ::

En velik nasvet: NIKOLI NE KUPUJTE V COMTRONU. Nikoli!

Totalno so me zaje*ali! In če boste poskušali kaj kupiti, vedno imejte kamero da boste snemali kaj vam govori prodajalec. KEr toliko koliko te lahko zajeb*jo to ni res. In povrhu pol še lažejo.

NIKOLI VEČ V COMTRON!

:\
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB

snajper_SLO ::

Nič ne lažejo, če ni ne vejo :)
~Q6600 G0 + Mugen ~ ASUS P5KC ~ Crucial 2x1GB D9~
~XFX 8800GTX ~ Logitech G15 ~ MX518 ~ LG 22" Wide~
~Antec P182 EU ~ Logitech X-230 ~ X-Ray Thunder 8~

dadooo ::

Kaj pa je blo (spet):D !

psychoshorty ::

Lp.

Ravno danes sma bila s kolegom v Comtronu (Mb, Trzaska). Ko sva prisla noter, je bila trgovina cisto prazna. 3-je prodajalci, ki so vziseno stali na svojih mestih nepremicno, se niso niti potrudili, da bi malce premaknili svoje okostje in pristopili do naju ter vprasali, ce lahko kako pomagajo. Na sreco sma vedela kje in kaj iskati, ampak vseeno. Edini nasmesek v celotni trgovini je imela prikupna blagajnicarka, za katero pa mi je zal, da dela v tej "greznici". Kaj se odnosa tice, so grozni.

Amen!

britanec ::

COMTRON (Ljubljana BTC); Pri njih sem kupil računalnik. V času garancije se mi je 3x pokvaril. Ko sem jo uveljavljal nikoli ni bilo problema. Vedno so mi zadevo porihtali. res da je enkrat popravilo trajalo cel teden, dvakrat pa presenetljivo hitro 2 dni.
Tudi v trgovini sem vedno našel prijaznega trgovca. Zato jih lahko samo, pohvalim.

igor0203 ::

Si pa eden redkih, ki so zadovoljni s Comtronom. Zlasti s tistim v BTCju. Pomoje lahko na eno roko naštejemo njihove zadovoljne kupce.

BlazP ::

Slabe izkusnje s Comtron BTC tudi tukaj. Kupoval sem torbo za prenosnik, pa bi iz 30x30 pixlov velike JPG slike izvedel vec info o iskanem.

djpiky ::

Kolega je kupoval nov prenosnik. Ker pač malo bolje poznam zadeve kot on sm šou zraven njega mal po štacunah. Pridema v comtrom v celju, v njej sigurno 3 prodajalci+tisti na blagajni, poleg naju pa še 1 stranka. se že zagledava v nek hp prenosnik, bereva, ga ogledujema, primerjama, skratka stojima pred laptopom sigurn 10-15min pa se božji kurac ne zmeni za naju. Kolega ga je hotu 100% kupit ko je vidu da se noben ne zmeni za njega sma preprosto odšla in si mislila svoje. Enostavno mi ni jasno kako da še comtrom sploh ima kj prometa ker koker berem že skor ni več stranke ki bi bila zadovoljna z njimi.

Aja pa še to: v trgovini sm bil sigurno že 15x in še nikoli nism slišu Dober dan od njih!

Pohvalil bi trgovino Partners. Kupil sem prenosnik HP Pavilion po zelo ugodni ceni, prodajalec je bil zelo prijazen, celo par priporočil oz. nasvetov mi je dal. Prenosnik sem plačal včeraj, danes sem ga že dobil po pošti v brezhibnem stanju. Priporočam trgovino!

Jožko ::

Hay

Pred kratkim sem nabavil tale računalnik pri comp.com.
Po treh dneh mi DVD-RW NEC ni hotel več brati nobenega DVD-ja.
Stvar sem reklamiral in istem dnevu dobil nov DVD-RW na dom,
iskreno opravičilo zaradi napake,ter darilo igralni plošček"game pad".
Sem zelo prijetno presenečen nad hitrim odzivom in prijaznostjo.
Skratka,priporočam,odlično!!!

nicjasno ::

Pohvalu bi trgovino Mimovrste, kjer sem si prejsnji teden kupil vse komponente za novo masino. Poleg zelo ugodnih cen je roba tudi hitro prispela. Manjkali so edino sravfi in podlozke za maticno plosco v ohisju ki sem ga narocil, a so mi po tem, ko sem jih obvestil o pomanjkljivosti, podlozke z dodatnimi sravfi brezplacno poslali. Priporocam.
www.nicjasno.com | www.vsejasno.com

Jernej L ::

Pridružujem se pohvalam od "nicjasno", so zelo profesionalni, sem na mimovrste v soboto naročil novo grafiko (http://www.mimovrste.com/katalog/produc... in napajalnik, pa v ponedeljek vidim da so naročilo potrdili, niso ga pa zaključili, kar se ponavadi zgodi v recimo dveh urah razmika, sem jih poklical in so pojasnili da je na zalogi grafične ki sem jo naročil le še en kos (so bile čisto sveže in so jih očitno takoj pograbili), in da kdor jo je dobil, jo dobi zdaj drugi pa po novem letu, sem vprašal, če mi lahko grafiko zamenjajo (nakup je bil že potrjen in vse in bi moral na grafiko čakati po novem letu) z tole grafiko: (http://www.mimovrste.com/katalog/produc... , smo se vse čisto lepo brez problemov zmenili, čez manj kot pol ure je že prišel email da je nakup zaključen, v naročilu je bila druga grafika, danes pa že vse lepo špila v mojem računalniku :D :D sem že večkrat naročil robo pri mimovrste, in sem zelo zadovoljen z njihovim profesionalnim odnosom do strank in kvalitetno robo :)

c00L3r ::

Jaz sem do zdaj bil zelo zadovoljen z mimovrste, do včeraj ko se je pojavila ena majhna težava. V četrtek sem naročil prenosnik Acer Aspire 5112WLMi+. Včeraj (ponedeljek) je prenosnik prispel (velik smeh na obrazu). Vse lepo in prav, ga vklopim, prenosnik dela, grem skozi Windows setup, in nekje po pol ure je bil v "delujočem stanju". Potem pa pogledam pod system in vidim da ima prenosnik samo 512 MB pomnilnika, namesto 1 GB. Potem pogledam oznako na škatli in nalepko na prenosniku kjer piše Acer Aspire 5112WLMi (brez +). Kajti + pomeni da ima 1 GB pomnilnika. Tukaj nekje sem zgledal tak :'( . Seveda sem poklical mimovrste, kjer so mi predlagali da bi mi poslali ram in ga sam vgradim. Ker pa še nisem nikoli "šraufal" prenosnikov (in tudi zaradi komplikacij z garancijo) sem reko, da jaz tega ne bom delal. Potem so mi svetovali naj jim ga pošljem nazaj, bodo oni dogradili RAM. Zdaj sem seveda brez prenosnika. Upam da ga bom dobil nazaj do petka (pred prazniki), ker drugače se mi bodo pri mimovrste rahlo zamerili ;(( . Glede na moje dobre izkušnje z njimi sem optimist da ga bom dobil pravi čas.

Loksorr ::

Ram ni treba nič šraumfat. Spodaj maš eno loputico odpreš pa otr daš rame. Vsaj pri mojem (starem) Dellu ti ne bi ogu niče trdit, da je kdo šaru po njem.
Živi in pusti umreti

Pri mojem Acer-ju pa je vsaj enih 6 šraufov, da dobim tisti kos plastike spodaj dol in dam not rame. Vsaj v navodilih piše da se tam spodaj skrivajo rami.

OldSkul ::

In kje je tu problem? Malo pošravfaš... drugače pa jst sm pri mimovrste nakupu že dost komadov opreme in me še niso razočarali!

Loksorr ::

Problem je, da kar je s šraumfi navadno lahko slabo upliva na garancijo.
Živi in pusti umreti

Jernej L ::

to sploh nima kaj vpliva na garancijo, preko pokrovov za rame ni nobenih nalepk, pa tudi kakšen kolega ti jih lahko vgradi namesto tebe če te skrbi.

msms ::

Pohvala gre spletni trgovini nakupi.net. Dostavo imajo v 2 dneh. In so med redkimi ki dajejo polno garancijo, kajti večina spletnih trgovin da samo eno leto garancije. Pa še cene imajo ugodne.

Pohvala na mimovsrte.com. V ponedeljek sem jim nazaj poslal prenosnika, ker je imel samo 512 MB rama, namesto 1024. Danes (sreda), sem ga že dobil nazaj :D

slo-warhavk ::

Pozdravljeni.

Pohvala gre tudi zaposlenim v podjetju Swedata v zgradbi WTC-ja. V petek 15.12.2006 sem kupil grafično kartico NV GF 7600 GT, ki pa jo je vrag vzel že po cca 2. minutah delovanja. V ponedeljek sem kartico reklamiral in včeraj so mi jo brez problema zamnejali z novo. Pohvale. Res so se potrudili.

LP Darko

rapz0r ::

V vsakem primeru si bil nategnjen. Če ti je to všeč, prav.

Če ti naročiš en model pošlejo ti pa drugega pol je to nateg. Pa če obrneš tako ali drugače. Pa četudi so ti vgradili ram ti zdaj nimaš +.

sniffo ::

jaz pa najraje kupujem v bigbangu. Tako prijazno vzamejo denar

ant ::

jaz bi pa pohvalil trgovino Funtech iz LJ-murgle.
sem kupil že 2 compa tam(sicer ne zase) pa zaenkrat ni bilo težav z njima. pa še najcenejši so bili takrat ;)

aja pa enaa, ki ima tudi kr ugodno robo.

LP

tony1 ::

Btw., koliko časa v povprečju rabijo v Funtechu, da odgovorijo na prošnjo za predračun po mailu? :8) Ker bodo kmalu prazniki se malo mudi :D

Roadkill ::

Par ur. Drugače pa telefoniraš in jih obvestiš o nujnosti. :)
Ü

Hvala za pomoč! :)

speed machine ::

No jz bi pa dal eno lepo pohvalo trgovini 3D svet. Sem jim poslal mail z vprašanjem in je bil odgovor nazaj v 5 min. Dostava pride že naslednji dan, razen če naročiš proti večeru potrebuje 2 dni.
Pa še trenutno imajo dokaj poceni (v primerjavi z nekaterimi drugimi trgovinami) Wii igre na zalogi. Pa še brez poštnine me je prišlo, ker je bilo nad 10k.
//

Evo, danes sem v Funcomu kupil novo kišto (bil prvič tam). Zelo presenečen, odnos zaposlenih - tako po mailu kot v živo je zelo za pohvalit :)

Funtechu. ;)

M-XXXX ::

Kašne pol leta nazaj sem tam kupil Gecube X600 XT. Pokvarila se mi je 2x. V drugo je niso imeli več na zalogi zato smo se zmenili za vračilo denarja. Včeraj mi sporočijo da mi bodo vrnili denar, danes pa dobim NOVO EVGA 7300 GT!!!!!! Kašen komentar?

Če koga zanima jo prodajam ker že imam eno tako grafo!:D (ta je original, nova zapakirana)

galimim ::

No še jaz prispevam k teli temi.

1. www.cool-pc.org
Fantje so super!! Do seda sem naročal 2x in obakrat je prišlo naslednji dan pa še zavito je bilo tako da se nebi poškodvalo pa če bi slon gor stopu. Forum je tut ql ti znajo pomagat pa še kej naročijo posebej zate če je treba.
10/10

2. mimovrste.com
Uredu trgovina samo malo me moti to da je treba čakat da sploh pošljejo naročilo rabijo 2 dni da odpošljejo naročilo (zakaj že?? v cool-pc pošljejo mail ob 8.30 da je paket že na pošti)
8/10
Born To Bleed, Fighting To Succeed, Built To Endure What This World Throws At Me

roli ::

2. mimovrste.com
Uredu trgovina samo malo me moti to da je treba čakat da sploh pošljejo naročilo rabijo 2 dni da odpošljejo naročilo (zakaj že?? v cool-pc pošljejo mail ob 8.30 da je paket že na pošti)
8/10

To se pa meni še ni zgodilo.Če sem naročil do 14 ure potem sem stvar vedno dobil naslednji dan.
http://www.r00li.com

Jan987 ::

Mogoče se to dogaja enostavno zato ker je mimovrste dosti večja spletna trgovina kot pa cool pc in mogoče takoj ko pride tvoje naročilo ni prostega referenta da bi ga obdelal in poslal naprej.

Če naročiš dopoldne, boš sigurno dobil že naslednji dan!

Fizikalko ::

Ne nakladaj. Če si ti dobil, še ne pomenim, da je vedno tako. Jaz, npr, še NIKOLI nisem dobil naslednji dan. Največkrat čez tri ali štiri. Zelo je odvisno, kaj naročiš.

Ja, to pa zato ker ti naročuješ. Jst vedno dobim naslednji dan, pa sem že dost naročil! Pa mora biti na zalog, ker če ni, potem ni čudno, da dobiš kasneje doh.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: OldSkul ()

Jan987 ::

če za artikel piše da je na zalogi in ka naročiš dopoldne sem ga jaz vedno dobil naslednji dan. Tudi se je že zgodilo da sem artikel naročil dobri 2 uri pred istekom delovnika in me je naslednji dan že čakal v poštnem nabiralniku, s tem da sem takrat poklical tja in rekel če lahko takoj potrdijo naročilo ne pa potem šele čez 2 uri ali eno uro al koliko imajo sedaj tisto obdobje ko naročilo čaka in ga lahko brez posledic odpoveš.

galimim ::

Naročil sem miš G5
Born To Bleed, Fighting To Succeed, Built To Endure What This World Throws At Me

javr ::

kako se pošlje nazaj (ali na servis) tiskalnik - multifunkcijska naprava ? Daš v originalno škatlo in pokličeš paketno službo, ali kako ? In plačaš stroške pošiljanja.... ? Ali ga neseš osebno na servis (75km) in..... ? En mesec star HP C3180 paca črke po sredini, le robovi so ostri, pa me zanima, kako se bo to končalo. Najraje bi jim ga poslal nazaj pa da nikoli več ne slišim ne jaz za njih in ne oni za mene ;((

roli ::

Če rabiš za Mimovrste:

Pokličeš gor in poveš kaj je problem in zelo prijazna gospa ti naroči kurirja,ki stvar pride iskat.Ti izpolniš obrazec za vračilo artiklov in vse stvari zapakiraš v originalno škatlo.Če bo vse po sreči dobiš nov tiskalnik še isti teden.
http://www.r00li.com

Zgodovina sprememb…

• spremenil: roli ()

aja :( v sveti jezi pozabil napisati, za koga sploh gre. Enaa.com

sniffo ::

pa kaj se zdaj pizdiš čez enaa.com. oni so ti samo prodali izdelek in ne naredili. pobrskaj po njihovi strani ali pa jih pokliči. Pri HP je ponavadi tako, da se pošlje na Birotehno po GLS na njihove stroške. Preveri vseeno.

kaj se zdaj pizdiš čez enaa.com. oni so ti samo prodali izdelek - a ti si tam zaposlen ? Kot sem nekoč bral intervju z direktorico Elkroja, da na njihove hlače ni bilo nobene reklamacije, razen enkrat, pa še ta je bila zaradi slabega blaga, ne pa zaradi izdelave. Kot da nekoga, ko se mu strgajo hlače na riti, ko se pripogne, zanima, kdo je dobavitelj blaga za firmo Elkroj

koyotee ::

psevdonim to se vedno NI isto, enaa dobi zapakirane izdelke in jih ne preverja ali karkoli. Oni so samo prodajalci, nemors kr en Elkroj z njimi primerjat...
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

M-XXXX ::

Pohvaliti moram Cool PC, ker vse dobiš ZARES hitro, dobro zavito in res spoštujem da na Emaile odgovorijo TAKOJ!!!!

zakaj ima ENAA najboljše in oh in sploh ocene ? Zato, ker slabe ocene preprosto zbrišejo.

Čmrlj ::

Mene zanima kakšne imate iskušnje z reklamacijo pri MLACOM, ker mi je ena ddr2 palčka crknil pa sem jim poslal mail, če lahko pošljem po pošti, ker sem zelo redko v lj.In so mi prav prijazno odgovorili,češ da ni problema in da se opravičujejo.......Zanimajo me podobne iskušnje in če ste imeli kake probleme.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Čmrlj ()

Srečno! >:D
««
10 / 78
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Spletna trgovina Comshop (izkušnje...) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
14423952 (10576) Ganon

AGT računalniki (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

562144480 (84020) kuglvinkl
»

spletna trgovina solo.si (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

786123842 (55183) r3dkv1c4
»

Trgovina Agt.si (strani: 1 2 3 4 )

16534311 (23153) cholt45

Več podobnih tem