» »

Pritožbe in pohvale računalniških trgovin

Pritožbe in pohvale računalniških trgovin

Temo vidijo: vsi
««
67 / 78
»»

amacar ::

Computeruniverse mora obračunati slovenski davek, ker so slovenski nakupi iz njihove strani preko (mislim da) 30000€ na leto in je takšen zakon.

Janac ::

axee je izjavil:

Ja, je 100% 4590, bios update z 4570 je deloval.

Imam 4570, kaj zamujam?

FlyingBee ::

Janac je izjavil:

axee je izjavil:

Ja, je 100% 4590, bios update z 4570 je deloval.

Imam 4570, kaj zamujam?

k zamujaš

mitja73 ::

Betelgeuse je izjavil:

pohvalu bi rd session.de
sm narocu v pondelk slusalke k so jih imeli najcenej pri njih (ATH M50 za 99€) in sm jih danes (petek) ze dobil, res pa je da je bla postnina 25€ :S (vendar tud s postino skup je vseeno blo najcenej)
zapakirano je tud blo se najboljs doslej

in spet moram grajat computeruniverse, k lih ze pisem
sem pregledal racun od njihovega narocila in so mi racunali 22% davek, vse druge trgovine iz nemcije pri katerih sem narocal so mi racunale 19% davek

sam se mi ne da se z njimi ubadat zarad par evrov

Preko katerega so ti pa poslali, k za ~ 10€ dobiš 35 kilski paket iz Nemčije ?

Betelgeuse ::

mitja73 je izjavil:

Betelgeuse je izjavil:

pohvalu bi rd session.de
sm narocu v pondelk slusalke k so jih imeli najcenej pri njih (ATH M50 za 99€) in sm jih danes (petek) ze dobil, res pa je da je bla postnina 25€ :S (vendar tud s postino skup je vseeno blo najcenej)
zapakirano je tud blo se najboljs doslej

in spet moram grajat computeruniverse, k lih ze pisem
sem pregledal racun od njihovega narocila in so mi racunali 22% davek, vse druge trgovine iz nemcije pri katerih sem narocal so mi racunale 19% davek

sam se mi ne da se z njimi ubadat zarad par evrov

Preko katerega so ti pa poslali, k za ~ 10€ dobiš 35 kilski paket iz Nemčije ?

prek UPS
sej vem da je blo prevec, sam tud s tem je blo najcenej
hardwareversand.de mi je isto prek UPS poslu za 10€ al 11€

nofaith ::

Me zanima če ima kdo tukaj kakšne izkušnje z http://www.dhgate.com/ .
Hvala za odgovore in lep pozdrav.
V prostem in neprostem času tehnološki entuziast.

nofaith ::

No sm mal poguglu pa ugotovu da je scam. Hvala in lep pozdrav
V prostem in neprostem času tehnološki entuziast.

worteleven ::

ima kdo izkušnje z gsracunalniki.si? Nekaj sem naročil pri njih nekaj dni nazaj, status je še vedno "v obdelavi", na maile pa ne odpisujejo.

Machete ::

Kaj pa če bi raje kot čakal na mail:

Tel : 00386 (0)5 90 222 09
GSM : 00386 (0)40 582 572

mitja73 ::

worteleven je izjavil:

ima kdo izkušnje z gsracunalniki.si? Nekaj sem naročil pri njih nekaj dni nazaj, status je še vedno "v obdelavi", na maile pa ne odpisujejo.

Glede na lanskoletni promet 132k€ je to bolj tko tko, celih 11k€ mesečnega prometa.

Larus ::

worteleven je izjavil:

Ja, jaz imam super izkušnjo z njimi. Steelseries majo in to...

worteleven ::

Larus je izjavil:

worteleven je izjavil:

Ja, jaz imam super izkušnjo z njimi. Steelseries majo in to...

Ravno za teh par Steelseries izdelkov ki sem jih naročil sprašujem. Verjetno bom moral res klicati, ker ni nič novega z njihove strani

bigbada ::

pa res

butec ::

Pohvala funky.si

nujno sem rabil izdelek....(naročilo po telefonu)

dostava naslednji dan (kot so obljubili)
na žalost se je izdelek pokvaril.....
- reklamacija - izdelek so prišli iskat (na njihov račun)
čez par dni so me poklicali, da izdelka ni več v prodaji in so mi ponudili dobropis + 10% ali nakazilo na TRR
denar je bil čez par minut na mojem TRR....

vzorno

Zgodovina sprememb…

• spremenil: butec ()

medenko ::

torej si jim naredil še izgubo, dobro se majo.

lonewolf_ ::

Kako je z anni računalniško trgovino? Gledam neke ventilatorje...
Kako je z naročili, (dolgo, hitro), uveljavljanje garancije itd... Ima kdo izkušnje? Hvala.

http://www.anni.si/trgovina
R7 5700G + NH-U12P SE2 | Ballistix 2x8Gb 3000MHz
Mortar Titanium | P1 500GB | Exos 3TB | SSD MX500 1TB
beQuiet 700W Gold | Fractal Design Define S

gddr85 ::

švoh izbira....za modding, vente, itd. bi jst raj gledal pri mlacom, funtech, sestavi.si, dinokomp, itd. imajo več te robe, ponavad tud piše dobava in če je zaloga...

lonewolf_ ::

Gledam akasa apache, ker jih imajo v akciji 60%, po specifikacijah pa so boljši od noctue, kateri imam dve in bi rad primerjal.
R7 5700G + NH-U12P SE2 | Ballistix 2x8Gb 3000MHz
Mortar Titanium | P1 500GB | Exos 3TB | SSD MX500 1TB
beQuiet 700W Gold | Fractal Design Define S

Sh4dy ::

Mene pa zanima če ima kdo izkušnje s kupovanjem v funtech-u http://www.funtech.si/si

Jaz nameravam tam kupit komponente in jim dat še 20e da mi sestavijo. Je že kdo tako naročil? koliko časa je trajalo? je bilo vredu sestavljeno? je vse delalo?

šernk ::

Če je čas dostave 1-2 dni za vse komponente, je zadeva ponavadi sestavljena takoj naslednji dan zjutraj. Vse skupaj stestirajo, ram ti prodajo pa na posebnem računu, da ga potem ti sam doma vstaviš notri, ker ti ne smejo prodati celega računalnika.

nad funtech res nimam pripomb.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

Sh4dy ::

ok super:)
še kakšno mnenje bi prav prišlo:)

Map ::

A jih je kdaj kdo kontaktiral in se probal zmenit, da mu zrihtajo kako komponeno, ki je sicer ne prodajajo? Recimo pogrešam WD Blue 2TB disk, pa Macho hladilnik.

zmaugy ::

Jaz sem pri Funtechu kupil prenosnik, lahko jih samo pohvalim. V prednovoletni gužvi so se držali rokov in bili zelo odzivni in korektni.

lava ::

@union!
nikjer ne boš našel 2TB WD Blue diska, ker jih ne delajo...
http://www.wdc.com/en/products/internal...

Map ::

Potem pa WD Desktop Mainstream. Na HWVS imajo zraven v oklepaju napisano WB Blue in je verjetno samo drugo ime oz. zamejava za modrega.

neutronium ::

Ima kdo izkušnje z ropos.si ali mobileshop.eu?

Watain ::

Rad bi pohvalil Funtech ! Vse lepo sestavljeno,vse lepo zapakirano(diskretno in varno) da koga
ne bi zasrbeli prsti med dostavo. Držali so se roka dostave,...
Najbolj bi jih rad pa pohvalil za prijaznost in za potrpljenje z mano, kajti sem jim dosti
težil kdaj bo, kdaj bo,naj bo čimprej,nardil so mi predračunov še pa še in nikol ni noben niti malo
očitno kaj potarnal. Tako da vsa čast ekipi. Toplo priporočam.
Ponudba je pa itak odlična, in cenovno zelo zadovoljiva v primerjavi z tujim trgom.
Keep up the good work guys! ;)
Mašina: MSI H97 Gaming 3, Intel Xeon E3-1231 V3 3,4GHz, 8GB Ram,
WD 3TB,Crucial MX100 256GB,MSI r9 290 Gaming

a delaš pri njih?

Watain ::

ne, zakaj?
Mašina: MSI H97 Gaming 3, Intel Xeon E3-1231 V3 3,4GHz, 8GB Ram,
WD 3TB,Crucial MX100 256GB,MSI r9 290 Gaming

XFACTORMAN ::

Zdravo!
Zanima me, če je že kdo kupoval PC v trgovini Dinokomp. Sam namreč nameravam kupiti PC po komponentah v tej trgovini in zanimajo me izkušnje, mnenja. Opazil sem tudi, da so komponente cenejše na avstrijski spletni strani www.dinokomp.at in zanima me kako je potem z dostavo če naročim po meri narejen PC tam (živim namreč v okolici Divače). Zelo rad bi vašo pomoč, saj sem že pisal na njihov gmail a nisem dobil odgovora. Hvala že v naprej!

Priporočam raje funtech, mogoče mlacom. Dinokomp se je zadnja leta izjemno poslabšal.

BorutK-73 ::

Jaz imam dobre izkušnje z Dinokomp-om, če je izdelek na zalogi, ga dobiš v dveh dneh. Edino kar me je motilo je njihov način pakiranja, res pa dostavljajo sami in verjetno ni potrebe po kartonastih škatlah.
Je pa moj zadnji nakup bil skoraj 2 lete nazaj.

Zgodovina sprememb…

3man ::

Sh4dy je izjavil:

ok super:)
še kakšno mnenje bi prav prišlo:)

OK so!

cen1 ::

Ta mesec sem zapravil 1300€ v raznih trgovinah, moje izkušnje..

Sestavi.si: naročil za 700€ robe, plačal preko spletne banke, prišlo v roku. Lani kupil Nexus 4 tudi brez problemov. Nimam pripomb, odlična trgovina. Izbira komponent precej velika.

Mlacom.si: nabavil NAS ohišje ki ga niso imeli skoraj nikjer drugje. Plačal po povzemu, vse prišlo v roku. Imajo precej komponent ki jih ne dobiš nikjer drugje, predvsem serverskih. Tudi njihov konfigurator je top shit v primerjavi z ostalimi trgovinami ker ima precej uporabnih filtrov.

Conrad.si: kupil SFX napajalnik ki ga ni imel skoraj nihče drug. Kupujem tudi razne druge elektronske komponente (wireless repeater, nek adapter itd) nikoli nobenih problemov. Priporočam.

Enaa: pred leti kupil prenosnik in pa nov disk. Vedno brez problemov in po mojih izkušnjah imajo vedno par € cenej isti izdelek kot ostale trgovine.

Amazon.de/uk: pri amazonu ponavadi kupujem zadeve ki se jih v Sloveniji ne da dobit, cenovno pa se ponavadi ne splača. Edini problem je ker vseh izdelkov ne pošiljajo v Slovenijo in je vse odvisno od tega ali imaš srečo. Globalizacija my ass. Na .de se da čisto normalno kupovat tudi z google translate. Drugače nobenih težav.

topsolutions.si: Naročil precej redek server RAM, najprej je bil rok 5 dni ampak je na koncu ratalo 14 dni ..niso imeli na zalogi zato ne štejem v slabo. Plačano po prevzemu, ni pripomb.

XFACTORMAN ::

Živjo! Zanima me če je že kdo kupoval pri www.dinokomp.at. Sam bi namreč naročil po meri sestavljen računalnik a ne vem kako je potem z garancijo vsake komponente. Vem da ima skoraj vsaka komponenta drugačen garancijski rok ampak ti upoštevajo garancijo le če imaš garancijski list. Garancijski list ponavadi pride v škatli komponente ampak če naročim že sestavljen računalnik mi verjetno ne bodo počiljali še vsake škatle ali pač... Kako gre ta stvar?

Fritz ::

Pri Mlacomu ravnokar kupil konfiguracijo na 1150 podnožju.

Odnos prodajalca odličen - prijazen, strokoven z nasveti, nevsiljiv, profesionalen. Dobava ocenjena na 5-10 dni, komponente sem lahko prevzel po 4 dneh. Prevzem iz skladišča umirjen, spoštljiv in korekten, s temeljitim pregledom ustreznosti vsake komponente tistemu, kar je bilo plačano.

Priporočam.
"Težav ne moremo reševati z isto miselnostjo,
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein

GamingFish ::

Katero trgovino bi priporočali za nakup gaming pc (celotnega računalnika, najraje bi pr nas kupil (Slovenija).

Hvala, Fish.
Se opavičujem za napake v postu...

GamingFish je izjavil:

Katero trgovino bi priporočali za nakup gaming pc (celotnega računalnika, najraje bi pr nas kupil (Slovenija).

Hvala, Fish.

Najraje Funtech...Mlacom mogoče tudi.

Fritz ::

Janac, thumb up. Jaz sem kupoval gaming mašino in se odločal ravno med Mlacomom in Funtechom.
"Težav ne moremo reševati z isto miselnostjo,
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein

Bye ::

Slaba izkušnja z gsracunalniki.com.

Naročim podlogo za miško. Piše, da je rok dobave 1-2 delovna dni. Plačam predračun v istem dnevu, tj. 31.7. Ker po emailu ali sms ne dobim obvestila, pokličem. Šef trgovine mi pove, da naročeno blago ni na zalogi in da zagotovo pride drug teden, o čemer bom tudi obveščen po elektronski pošti in sms sporočilu. Po enem tednu se ne zgodi nič in ponovno pokličem. Kot da se prej nisva slišala, mi reče, da želena roba pride konec avgusta (?!). Ker ne želim čakati en mesec, mi v zameno ponudi drugo, dražjo podlogo, s tem da se dogovoriva samo za simbolično (naknadno) doplačilo 2 EUR. Drugi dan dobim pošiljko z odkupnino 20 evrov! Paket zavrnem in o tem obvestim trgovino. Pokliče me nazaj in se mi opraviči, da je prišlo do napake pri pakiranju. Nakar mu rečem, da želim takojšnje povračilo kupnine. Ni problema, da bo nakazal še isti dan. Denarja seveda še ni.
Zgodba sicer sama po sebi vse pove o odnosu trgovine do strank, pa naj omenim še sledeče: pri vseh drugih trgovinah, kjer sem do sedaj kupoval, je bilo s strani prodajalca vedno takojšnje obvestilo v primeru nedobavljivosti oz. roka dobave; kar je tudi v skladu s predpisi. Ne pa da moram sam klicariti, kaj se dogaja... Drugič - spletna stran naj bi odsevala dejansko stanje zaloge. 1-2 delovna dneva dobave ni ravno isto kot en mesec. Neažurnosti si sam v današnjih časih ne bi privoščil.
Skratka, od začetka naročila sem imel slab občutek. Neresnost in neprofesionalnost. Priporočam, da nakupujete pri uveljavljenih trgovcih. Nikoli niti enega samega problema pri funtechu, mimovrste, enaa, sestavi.si, ideo.si itd.
GS Računalniki - moj prvi in zadnji nakup. My two cents.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Bye ()

Jaz imam sicer z GS Računalniki precej nevtralen odnos. Res je, da ti iz Nemčije dobavi izdelke, le da ti plačaš le slovensko poštnino.

Sem pa čakal vse od 7. julija, da sem konec tega tedna prejel izdelke.

Saj ni panike, če bi g. Lev vsaj sporočil stanje. To se mi zdi osnovno, da te sistem (avtomatsko) obvešča o dogajanju. 2014. je.

+1 za TopSolutions.

Naročilo in dostava hitra, vmesno obveščanje bp. Možnost plačila na daljavo s plačilno kartico, kar prihrani čas in denar. Zelo zadovoljen.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Bye ()

Peaceful ::

Prvič naročal pri computeruniverse in že so me ''napizdili''
Včeraj naročim 4 izdelke in plačam z paypalom, mi pošlejo mail kateri vsebuje vse podatke in informacije glede zaloge itd.. za vse 4 izdelke piše, da so takoj pripravljeni da mi jih odpošljejo. Danes preverim mojo naročilo na njihovi strani in BAAAM. Za dva izdelka mi napiše, da nevejo kdaj bo jih sploh možno dobiti, da nebi o tem kdaj bi jih blo mozno odposlati..
gg computeruniverse gg

yoco ::

Živjo! Sam nekaj bi rad vprašal glede Funtecha. Če naročiš ene par stvari in daš da boš prevzel pri njih, a te obvestijo prek telefona al ti pošljejo mejl? Sprašujem, ker ne vem, a naj sedaj nonstop mobitel v žepu nosim :D

hojnikb ::

sam po mejlu afaik
#brezpodpisa

Peaceful je izjavil:

Včeraj naročim 4 izdelke in plačam z paypalom, mi pošlejo mail kateri vsebuje vse podatke in informacije glede zaloge itd.. za vse 4 izdelke piše, da so takoj pripravljeni da mi jih odpošljejo. Danes preverim mojo naročilo na njihovi strani in BAAAM. Za dva izdelka mi napiše, da nevejo kdaj bo jih sploh možno dobiti, da nebi o tem kdaj bi jih blo mozno odposlati..
gg computeruniverse gg

imel zelo podobno prvo izkušnjo, 4 naročil in plačal, po 2 dneh sporočilo, da eden ni več ... skenslal vse in kupil za 40 eur dražje v Slo.

miraldi ::

yoco je izjavil:

Živjo! Sam nekaj bi rad vprašal glede Funtecha. Če naročiš ene par stvari in daš da boš prevzel pri njih, a te obvestijo prek telefona al ti pošljejo mejl? Sprašujem, ker ne vem, a naj sedaj nonstop mobitel v žepu nosim :D

Po mailu ti pošlejo, da te roba čaka.

Če piše rok dobave 2-3dni boš šel lahko jutri že iskat(vsaj jaz imam take izkušnje z njimi) :-)
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

Peaceful ::

FlyingBee je izjavil:

Peaceful je izjavil:

gg computeruniverse gg

imel zelo podobno prvo izkušnjo, 4 naročil in plačal, po 2 dneh sporočilo, da eden ni več ... skenslal vse in kupil za 40 eur dražje v Slo.

sem jim pisal mail.. cakam na odgovor.. vbistvu bi v slo malo drazje blo, enega dela pa v slo ne najdem tako da bom pocakal na odgovor in v roku 3 dneh skenslal

The first rule of great customer service is: GIVE THE PEOPLE WHAT THEY WANT WITH URGENCY AND MAKE THEM FEEL VALUED!
««
67 / 78
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Spletna trgovina Comshop (izkušnje...) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
14423601 (10225) Ganon

AGT računalniki (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

562140609 (80149) kuglvinkl
»

spletna trgovina solo.si (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

786121468 (52809) r3dkv1c4
»

Trgovina Agt.si (strani: 1 2 3 4 )

16533318 (22160) cholt45

Več podobnih tem