» »

Pritožbe in pohvale računalniških trgovin

Pritožbe in pohvale računalniških trgovin

Temo vidijo: vsi
««
65 / 78
»»

m0LN4r ::

Jaz nevem, glede na število problemov. Kako to da agt še ni zaprt?
Zaka folk ne prijavla tržni inšekciji zadevo?
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

jonystar ::

jest pa ne zastopm, zakva se folk ne pozanima o trgovini(bilo kateri ne samo agt) predn gre naročvt.

Brias ::

@molnar

saj gre pocasi ...

staro firmo so morali aktivirati ..

zato da so sli iz AGT RAČUNALNIKI d.o.o. na AGT Trgovina d.o.o.

Bellzmet ::

Seveda, da so morali aktivirati novo firmo, ker ima firma AGT RAČUNALNIKI d.o.o. blokirane vse račune. Tako da če si nakazal na AGT RAČUNALNIKI d.o.o. verjetno denarja nikoli ne boš dobil.

neznanko ::

Brias je izjavil:

@neznanko

pa kako ti ni alarm ze .... placajte predracun?

a je mogoce firma v nemciji?

ze samo ko ti omenijo 100% avans, googlas agt problemi ....

Ah no tako hudo pa tudi ni. Sam sem se odločil za 100% avans ker mi je najbolj praktično. Imam tudi sam spletno trgovino in vedno tako poslujemo. Pač neko zaupanje do slovenskih trgovin še imam. Če bi bila tujina se nebi odločil za avans. Vem da denar bom dobil, z lepa ali pa z grda. Sem pa vseeno pisal v to temo, da naredim malo slabe reklame, če ne drugega.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: neznanko ()

diNero ::

neznanko je izjavil:

Brias je izjavil:

@neznanko

Ah no tako hudo pa tudi ni. Sam sem se odločil za 100% avans ker mi je najbolj praktično. Imam tudi sam spletno trgovino in vedno tako poslujemo. Pač neko zaupanje do slovenskih trgovin še imam. Če bi bila tujina se nebi odločil za avans. Vem da denar bom dobil, z lepa ali pa z grda. Sem pa vseeno pisal v to temo, da naredim malo slabe reklame, če ne drugega.

oprosti, ampak najbolj zanimivo je to, da je od 65 strani 3/4 o podjetju AGT, in zanimivo, da pred nakupom je bilo to nemogoče najti, ko je pa treba jamrati in po tvoje "delati slabo reklamo", se pa tak forum in podstrani takoj najdejo...

s51as ::

Živjo, rad bi pohvalil Mlacom, sem naročil komponente za računalnik, so takoj poklicali in predlagali nekaj sprememb, da bi bila dobava hitrejša sistem pa zaradi tega nič slabši ali dražji. Roka so se držali in vse deluje odlično.
It's just me myself and I

diNero je izjavil:

neznanko je izjavil:

Brias je izjavil:

@neznanko

oprosti, ampak najbolj zanimivo je to, da je od 65 strani 3/4 o podjetju AGT, in zanimivo, da pred nakupom je bilo to nemogoče najti, ko je pa treba jamrati in po tvoje "delati slabo reklamo", se pa tak forum in podstrani takoj najdejo...

Res je nisem prej preveli podjetja, ker sem par let nazaj nekaj naročil pri njih pa ni bilo problemov. Niti pomislil nisem da bi imel sedaj težave.
Slaba reklama je najmanj kar si zaslužijo od mene. Mislim pa da ta tema namenjena točno temu. Če ti ni všeč pa ne beri te teme?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: neznanko ()

neznanko je izjavil:

Če ti ni všeč pa ne beri te teme?

vidiš... točno to, za razliko od tebe in da bi se izognil kasnejšemu jamranju in ubadanju z zgornjim citatom, rad preberem to temo, ne glede nato ali mi je všeč ali ne.. :) OVER AND OUT.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: diNero ()

vger ::

Ne bi se spuščal v detajle, bi pa podal subjektivno oceno nekaterih računalniških trgovcev s katerimi sem sodeloval v zadnjih nekaj mesecih:
1. PCHand d.o.o. : Odlične izkušnje, izredno poslovni, tudi v primeru težav. Točni dobavni roki. Zelo zadovoljen.
2. Mimovrste.com : Brez težav, hitri dobavni roki. Zadovoljen.
3. enaa.com : Prekinil par naročil zaradi daljših dobavnih rokov ali nedobavljivosti. Bom še poskusil. :)
4. Accord-92: Butična prodaja izdelkov, ki jih v primeru okvare ne morejo zamenjati. Nefleksibilni. Čakati 1 mesec na element, ki pregori v prvem tednu uporabe je nedopustno. Nezadovoljen.
5. Mlacom: Najraje, jih sploh ne bi omenjal. Prodajajo robo, ki je ne morejo dobaviti. Ko plačaš te, kot branjevke na tržnici, poskušajo prepričati da raje kupi endivjo. Dobavni roki, ki smo jih bili navajeni v času Jugoslavije. Ne hvala! Nikoli več.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: vger ()

Ang3lo ::

Plača se nikoli, ampak res nikoli ne vnaprej, sploh če izdelka ni na zalogi. Nič hitreje ti ne bojo dobavili, če plačaš vnaprej. Dokler imaš denar pri sebi imaš vsaj fleksibilnost, da če dolgo mutijo z roki, lahko naročiš pri drugi trgovini.

Machete ::

A obstaja v deželi kranjski kaka rač. trgovina, ki sprejema paypal?

Seveda, www.revolt.si sprejema paypal ;)

Machete ::

Tole je elektro trgovina (blog) in žal ne računalniška.

neznanko je izjavil:

No pa še moja izkušnja z AGT:

29.11.2013
Naročim prek spletne trgovine dva izdelka v skupni vrednosti 555,83€

30.11.2013
Dobim predračun za to naročilo in ga še isti dan poravnam, v pričakovanju potrditve plačila čakam 2 dni

2.12. 2013
Kličem po telefonu in nobenega ne dobim več ur, zato uporabim elektronsko pošto in še isti dan dobim odgovor da so prejeli plačilo in da bodo izdelki dobavljeni v 10 do 30 dneh

9.12.2013
Malo povprašam glede dobave... nič novosti, izdelkov še nimajo

16.12.2013
Telefonski klici, nobenega se ne dobi. Na mail odgovorijo negativno

23.12.2013
Ponovno vprašam, pravijo da še ni nič znanega glede dobave

24.12.2013
Prek elektronske pošte jih pisno obvestim da odstopam od naročila in zahtevam vračilo kupnine. Dobim odgovor da moram izpolniti nek obrazec, ki ga izpolnim in jim pošljem nazaj.

4.1.2014
Spet jih kličem na telefon in v prazno zvoni. Pišem mail kdaj bo vračilo. Dobim odgovor da imajo v pogojih poslovanja napisano, da je vračilo v 10 delovnih dneh. In da bo vračilo opravljeno do 13.1.2014

13.1.2014
Ponovo pišem mail, kdaj bo vračilo in dobim odgovor da je v zakonu navedeno da se vračila opravijo v roku 30 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe.

17.1.2014
Pišem tale post in študiram če bi jih osebno obiskal, ker denarja še vedno nisem dobil nazaj?

21.1.2014
Dobil denar nazaj. Juhuuuuuuuuuuuu

no zdej pa to stran pod "homepage", da se ti ne ponovi to še kdaj. :D

Tom-Cat ::

Bellzmet je izjavil:

Seveda, da so morali aktivirati novo firmo, ker ima firma AGT RAČUNALNIKI d.o.o. blokirane vse račune. Tako da če si nakazal na AGT RAČUNALNIKI d.o.o. verjetno denarja nikoli ne boš dobil.

Potem se pa sprasuje folk zakaj se dogaja to kar se. Ne morem verjet kako lahko sploh pustijo kaj taksnega. Isto se bo zgodilo z AGT kompjuteri, AGT salabajz, AGT laptopi, .... nihce pa ne bo naredil nic. Placujemo pa davkoplacevalci, kolikor nas je se ostalo.

diNero je izjavil:

no zdej pa to stran pod "homepage", da se ti ne ponovi to še kdaj. :D

Ne hvala. :)

m0LN4r ::

Kaj se dogaja po novem z Dinokomp.si ? Se mi zdi, da so diski bli prej veliko cenejši.
Naprimer, najcenejši 1TB disk stane 76€ Toshiba, 78€ seagate, WD pa od 81€
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

izolan ::

Danes so me že dvakrat razočarali. Pravo na ENAA.com, sedaj pa še EKWB.com.

EKWB namreč ne pošilja paketov pod 10€ brez DDV, kjub temu da poštnino plačaš. WTF?
Pri njih sem porabil več ko 300€ za komplet vodno hlajenje. Sedaj pa mi je začel puščati 90 stopinjski adapter in sem želel naročiti le to. Vendar ne, naročiti moraš vsaj za 10€ brez DDV seveda. Nekako mi ni jasno, saj poštnino plačam v vsakem primeru. Kje je fora? Se jim ne da samo en ventilček zapakirati in poslati?
Po telefonu pa mi je razložil, da imajo tako notranjo politiko.
Kaj takega pa nisem pričakoval od te firme. Res zelo slaba reklama.
Nekaj let nazaj bi mi z veseljem poslal, sedaj ko so pa postali veliki pa jih ne briga za 10€. Tako pač je dandanes, dokler si majhen vsem ustrežeš, kasneje ko zrasteš pa se požvižgaš na majhna naročila.

Na enaa.com pa pri registraciji dobiš geslo v "plain-text" obliki na mail... super. Pravijo pa zato, ker dosti ljudi pozabi geslo ;)
A ne obstaja za to funkcija "pozabi sem geslo"?

D3m ::

Ali lahko artikel dobiš kje drugje?
|HP EliteBook|R5 6650U|

Načeloma ne, saj to je problem.

Res me je razočaral EKWB.
Pred leti se spomnem, ko firma EKWB sploh še ni obstajala in je prodajal vodne bloke kot fizična oseba, mi je enkrat tesnilo vodnega bloka poslal zastonj , plačal poštnino itd..
Sedaj, ko je pa firma zrasla in kujejo lep dobiček pa jih ne briga za takšna manjša naročila, kljub temu da sem pri njih kupil celotno vodno hlajenje. Poleg tega pa sem, kakor pravim, od Edvarda kupoval ko še ni imel firme.
Po tem ko sem mu po telefonu povedal, da sem od njih kupil že za več kot 300€ pa mi reče : "Ah, imamo stranke ki so porabile tudi 5000€". In odgovor na to, ali tudi njim ne pošljejo paketa je bil seveda "Ne". Res zelo lep odnos do strank...

FlyingBee ::

a ni to za uveljavljanje garancije?

Je že več kot dve leti od tega, zato ne spada pod garancijo.

kmetek ::

Boli Edvarda odkar prodaja 90% v tujino....

Assass1n ::

Meni so manjkali "jet plates" za vodni blok, že star pa so mi jih brezplacno poslali po enem mailu na dom brez da bi karkoli plačal. Vrjetno imajo dela čez glavo pa pod 10€ ne pošiljajo iz tega razloga, žal.
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne

kmetek je izjavil:

Boli Edvarda odkar prodaja 90% v tujino....

mogoče ga poznaš? jaz ga ne, ampak vidim, da je iz nule naredil pošteno zadevo in tako da hvala bogu, da večinoma proda v tujino, tukaj v Sloveniji bi imeli vsi 10 let isti WB pa menjavali vsak vijak

thramos ::

V tujino? A to se sme?

Zakaj potem prodajalci v vsaki drugi podobni temi jamrate o majhnosti trga?

Brias ::

o EKWB

ce imajo toliko dela, da ne utegnejo speljati narocil po 10 eur, potem je najlazje zaposliti enega za 4-5 eur na uro, da se ukvarja samo s tem ... drug konto, podracun ... ... ... opcij je veliko ...

ce pa nimajo toliko povprasevanja za narocila pod 10 eur, pa se jim tista 2-3 narocila na dan ne da speljati in si raje blatijo ime ...

potem pa: ko ji j**e ...

eden ni nobeden, 3 pa so relativno že veliko, tako da ne jamrat zaradi enega vijaka, ventilčka in podobno sranje

galu ::

@izolan

Mja, meni se je zgodilo podobno. No, potem sem praktično enako stvar dobil na Ebayu za 1/4 cene (če prištejem PPT). Finančno sem prišel celo bolje skozi, na stvar sem pa čakal 3 tedne (kar ni fajn, če stvar potrebuješ ASAP - še vseeno pa bolje, kot pa če ti je nočejo prodati).

Anyway, napredek v njihovi embalaži je pa gromozanski... Tudi izdelki so neprimerljivo lepše oblikovani kot prej (ciljam predvsem na njihov CSQ dizajn). Ni pa mi všeč njihova dostavna služba - DPD. Kurir bi vedno prišel okoli poldneva, ko je vsak normalen človek v šoli/službi. V soboto, ko so ljudje načeloma doma, pa ne seveda ne vozi. Ampak okej, to je že druga tema...
Tako to gre.

mihec87 ::

FlyingBee je izjavil:

eden ni nobeden, 3 pa so relativno že veliko, tako da ne jamrat zaradi enega vijaka, ventilčka in podobno sranje

Seveda da jamra in upravičeno saj po 2h letih ne more dobit rezervnega dela ker je pod 10eur premali dnar za njih..

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mihec87 ()

imajo že razlog za to in ne moreš tako blatiti edinega slovenskega vodnega hladilca

Bye ::

Minus za gameworld.si

Naročim podlogo za miško (na spletni strani piše, da je na zalogi).

Čakam nekaj dni, en teden...nič. Potem jih po mailu povprašam, kaj je z naročilom, nakar dobim odgovor, da želenega izdelka ni na zalogi, ker je napaka v sistemu (?). V opravičilo mi ponudijo drugo, dvakrat dražjo podlogo - zastonj (plačam le poštnino). Itak da sem se strinjal. Vse lepo in prav, samo da je od takrat že en teden :| V kolikor obljubljeno podlogo res dobim, pa bom sporočil.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Bye ()

bluefish ::

Heh, nazadnje boš dobil pa prvotno naročeno podlogo in so si z obljubo po dobavi dražje le kupovali čas. >:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()

Assass1n ::

Zame bi bil to prej plus kot pa minus ;)
PS: na prvotni post
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Assass1n ()

Bye ::

@bluefish
Tudi ako so si kupovali čas, ne vem, čemu, ker naročilo ni več aktualno 8-)

@Assass1n
Ja, potencialen plus, ČE podlogo dobim. Morda je še možnost, da je tip dejansko stal za svojo besedo, ampak saj veš, kako je. Čas mineva, in če v tem tednu ne dobim, je šansa z vsakim dnem manjša. Se ne zanašam na obljube. Tako da do nadaljnega imajo pač minus.
Nikjer ne piše, da mi morajo poslati zastonj podlogo, ker so zafrknili z naročilom. In njihova gesta bo še lepša, kadar se dejansko uresniči. Že to, da sem moral sam povprašati, kaj se dogaja, ni ravno pokazatelj profesionalnosti.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Bye ()

na computeruniverse so vpeljali recimo za grafične, ki imajo BF4 kupon, da morajo DHL kurirji ob oddaji stranki preverizt na osebnem dokumentu ali je polnoletna, kar pa tudi pomeni, da ne pošiljajo v tujino teh kartic

krneki

stroj-pralni ::

Ali mi lahko kdo razloži kako je s plačilom na obroke pri Funtech-u. Namreč ko hočem izbrati način plačila mi ponudi zgolj možnost plačila po poveztju ali po predračunu?

bluefish ::

Za obroke se moraš verjetno zglasiti osebno ali pa jim poslati mail za ponudbo.

denis9 ::

minus iz moje strani za Funtech pri njih sem 26.1. naročil PC ohišje in naslednji dan plačal po predračunu ker je bila to edina izbira po plačilu sem jih poklical kdaj približno bo prišlo ohišje in so mi rekli 3-4 dni po 1 tednu jih pokličem zakaj ohišje še ni prispelo in mi rečejo ker je dobaviteljevo skladišče odrezano od sveta zaradi novo zapadlega snega in da prispelo v 7.2. (očitno majo skladišče sred gozda) ohišje ni prispelo zato sem ji poklical še enkrat in so mi rekli da tekom tedna in danes sem končno dobil ohišje

kaj je pisalo pri roku dobave?

denis9 ::

FlyingBee je izjavil:

kaj je pisalo pri roku dobave?

3-21 dni torej so dobavl v predvidenem roku sam razjezil me je ko so si nonstop izmišljeval magari bi mi rekl ko sm prvič klical da čez 15 dni ne pa da so si kr neki izmislil

Dr_M ::

Ker oni imajo kristalno kroglo in tocno vedo, da bo neka visja sila...

fosil ::

Ni treba, da je skladišče sredi gozda, dovolj je že če nima elektrike, kar pomeni da jim tudi računalniki ne delajo.
Sicer pa medtem ko smo bili pri nas brez elektrike je bilo v avstriji ogromno snega.
Tako je!

videocm ::

Pri funtech sem naročil matično in ohišje. Sicer matično sem že prejel in sicer brez vijakov na ohišje še pa čakam. Kdo ve a se vijaki dobijo zraven ohišja ali je to treba posebej kupit?

Sicer kar se tiče artiklov iz funtech, ki imajo dobavni rok 1-3 dni sem prejel takoj drugi dan. Upam da artikli, ki imajo dobavni rok 3-21 dni ne bodo prišli pozno.

fosil ::

Vijaki so ponavadi zraven pri ohišju.
Razen če ni kakšna ultra cheap varianta, tam jih mogoče ni.
Tako je!

Bellzmet ::

Ja odvisno od ohišja.

Pričakuj jih v roku 3-21 dni...

limonovec ::

Jaz imam pa par slabih izkušenj z Mimovrste.. kadar sem kaj naročil, sem kar dolgo čakal na izdelke.. ima še kdo podobno izkušnjo ali je bil to samo slučaj?

šernk ::

Če piše 1-3 dni dobiš itak pri vseh v tistih 3 dneh, če je vse normalno, ker je pač na zalogi pri dobaviteljih. Kar je 3 dni + pa imam občutek da naročajo posebej iz tujine in potem se lahko načakaš tudi mesec in več.

skratka če rabim nekaj nujno če je na 1-3 dni pol kupim, drugače raje iz tujine sam naročim ker pride zagotovo prej.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
««
65 / 78
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Spletna trgovina Comshop (izkušnje...) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
14423582 (10206) Ganon

AGT računalniki (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

562140490 (80030) kuglvinkl
»

spletna trgovina solo.si (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

786121390 (52731) r3dkv1c4
»

Trgovina Agt.si (strani: 1 2 3 4 )

16533284 (22126) cholt45

Več podobnih tem