» »

Pritožbe in pohvale računalniških trgovin

Pritožbe in pohvale računalniških trgovin

Temo vidijo: vsi
««
6 / 78
»»

uros678 ::

SodVina: Ce bi bilo tako, potem bi comtron propadel :D Pa nic ne kaze v to smer. :\

ja itak da ne kaže na to, ker ne poznajo slo-techa... žal, če bi ga ziher ne bi po siolu spraševali: jao bože mili, kam mi je orodna vrstica zginla?!?! domnevam pa da uporabljajo Ceneje.si, torej?

[i]Antonija: Se dobr da osnovnosilci nimajo dohodkov... in ne bojo delal reklame za omenjeni portal.[/i]

ehm, ni fora v reklami za Ceneje.si, fora je v hitrejšem obveščanju kupcev o stanju v posamezni trgovini... tak, btw... glede na to da majo gor vse možno, in to vse možno pomaga kupcom, zakaj ne bi tega vsi izkoristli?

GrimReaper ::

da se jaz podam mojo izkusnjo s Comtronom
pred kakim letom in pol sem kupil racunalnik v Kranjskem Comtromu. Prvo kar sem opazil je bil nedelujoc USB prikljucek spredaj. Ker mi to ni bilo vsec sem komp odpru in kable prikljucil tako kot je treba. A poglej, cez kasen teden je zacela nagajati DVD/CD enota. Seveda jih poklicem in prosim za zamenjavo, na kar pa niso hotli pristati, ces da racunalnika v garanciji ne smes odpreti.

Dobro, to ni bilo tako hudo, itak sem kupil NEC-a 3500, ki ga uporabljam se danes. Do danes sem zamenal ze vse dele razen ohisja in napajala, to bo prislo na vrsto ta mesec. Ja pa se ko sem menal disk in pekac, sem videl, da so vijake pritrdili neverjetno mocno. Enega sem moral izruvati s klesami ven. To me je res zjezilo. To imajo verjetno kasen varnostni ukrep, da ne bi vsakdo menjal diska.

V Comtronu seveda tako kot vecina ostalih s slabimi izkusnjami, ne kupujem vec. Od sedaj naprej najvec kupujem v Mlacomu in Nakupi.net. Tukaj nisem imel se niti enega problema.

Zgodovina sprememb…

Isht ::

Jaz kako malenkost (ampak res malenkost, recimo paket praznih DVDjev, ali USB ključ) kupim v Comtronu v City parku. Sicer pa se Comtrona začenjam izogibat kot hudič križa, ker so ignorantski in nesramni.

Primer:
Prodajajo Transcend USB ključe (tisti svetlo modri iz gladke plastike). Pa se ti po dveh tednih normalne uporabe ključa (se pravi pokrovček dol, ključ v PC, beri/piši, ključ ven, pokrovček gor) pokrovček polomi na zatičih. In v City parku so rekli, da lahko dajo rezervni pokrovček, da pa jim jih je zmanjkalo (kar pomeni, da so jih imeli na zalogi, ker se je ta napaka pojavljala že prej) in da naj grem v Comtron pri Hali A na servis. Tam pa svinje rečejo, da s temi ključi nihče ni imel problemov, da sem sam kriv da se je polomilo in da bi moral, če mi kaj ni odgovarjalo, prit nazaj po osmih dnevih od nakupa. Prasci.
Da ne omenim, da v trgovini čakaš kot idiot, da te kdo vpraša če ti lahko kaj pomaga. Sem jaz tam zaradi njih ali so oni tam za to, da mi pomagajo?
Me ne vidijo več.

Mimovrste (vsaj nimaš stika z nobenimi kreteni, ko je vse preko neta).

lotar ::

Mal se tud zamislte v teli temi, ne morš računalnika odpirat če ti izrecno piše da garancija v tem primeru ne velja, po pa po forumu jokat kakšni prasci so k ti niso priznal garancije.

Hepan ::

ne bodi no pametn....

garancija od proizvajalca vedno!!!! velja pa ce ti prodajalec rece karkoli...

tiste nalepke gor so pa ena navadna beadrija, ki so si jo izmislili spretni prodajalci...

Isht ::

lotar: po eni strani maš prav, po drugi pa spet ne.
Garancija naj bi veljala tud za posamezne komponente, ne sam za cel sistem. Če ti not crkne disk, ti mora veljat garancija za disk, pa amen, ne glede na to da si sam vgrajeval recimo mrežno kartico in si zarad tega odprl kišto.
Če je GrimReaperju crknil CD/DVD pogon, ma da ga servisirajo ali zamenjajo, ker ima ta posamezni pogon tud garancijo. Vsaj logika bi morala bit taka.
Sicer pa tud če pravno stvar ni taka, v računalniških trgovinah kjer hočejo stranke obdržat, ti bojo šli na roko. Milena pri Emisiji v Novem mestu (zdaj pa dela pri Jae) je nardila marsikaj, kar ni blo čist po reglcih, je pa zaradi tega obdržala marsikatero stranko (in zdaj, ko je pri Jae, grem pač k njej v Jae, ne pa v Emisijo).
Tako da so prasci tako ali drugače. Če nočejo zamenjat, to sam pomeni da so leni ko fuks, saj njih itak to nič ne stane (ker pokvarjeno robo v garanciji itak nesejo nazaj dobavitelju oz. proizvajalcu v zamenjavo).

Jaz sem kupil custom made sistem od Mimovrste, pa ni gor nobene nalepke, ki bi jo strgal ko sem vgrajeval TV kartico not, pa recimo ko sem zamenjal Northbridge ventilator, ki je ružil, z zalmanovim hladilnikom. Garancija mi velja za vsako komponento posebej, in to se mi zdi edino prav in fer.

lotar ::

Lahko je bedarija, s tem se strinjam tud jest, sam če ti tko piše na računu ti piše. Se pa strinjam da je garancija na komponente.
Sam pravm, da če nekj je treba to upoštevat ne pa poj jokat po forumu.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: lotar ()

Isht ::

Lotar je pa ziher od Comtrona, k je dobil dans za nalogo prečekirat, kaj se folk pizdi čez Comtron, zdaj pa jih ven vlači iz dreka... ko se je ravno danes registriral in zdaj tukaj pametuje ;)

lotar ::

Ja sej, k pa en nekj napiše k ni pogodu večini v tej temi je pa koj od comtrona. :\

Isht ::

Lej lotar: kot sem napisal prej, dober prodajalec ti bo šel na roko, ker se zaveda, da mu je to v interesu (in interesu trgovine).
Če bo bedak in ti bo rinil pravilnik, kjer bo pisalo da garancije ne morš uveljavljat zarad njihovih pravil, pač naslednjič ne boš več šel v tisto trgovino, pa po možnosti boš še kje komu omenil, kaki bedaki so v tisti firmi (kot se dogaja v tej firmi, ko ima vsak kaj lepega za povedat o Comtronu). In tolk in tolk ljudi, ki bi mogoče kaj kupil v tej trgovini, ker je tam kaka zadeva ful cenej, bojo rekli: marš v tri pi*** materine, grem drugam.
Če pa je prodajalc pameten, bo pa zamenjal tisto gnilo komponento, mogoče bo zarad tega zgubil tri jurje zarad popravil ali zamenjav (čeprav itak vsako komponento v garanciji oni zamenjajo pri proizvajalcu zastonj). In s tem, ko je bil s tabo prijazen, pa ti je šel na roko, čeprav mu po pravilniku ne bi blo treba, boš rekel: pizda, sem se bom pa še vrnil. In čez leto pa pol, dve leti, ko boš kupoval nov računalnik, boš šel spet tja. In boš med tem časom komu omenil, kako so v tisti trgovini kul, pa bo še kdo drug na podlagi tiste ene prijaznosti šel k njim in pustil par sto jurjev za nov računalnik.

Torej:
Prijazen prodajalec: -3000 SIT za zamenjavo komponente, +200.000 SIT nakupov v naslednjem letu
kreten: 0 SIT za zamenjavo komponente, 0 SIT nakupov v naslednjem letu.

Se še komu izide ta matematika? A, lotar?

billy ::

Matematika je lepa stvar ja.

Procenti pa še lepši.

Comtron ima par miljard letnega prometa...koliko procentov od tega bo tvojih 3k ali 200k pomenilo?

To je problem velikih, ker jih boli k...za male ljudi in jim je vseeno če prodajo dnevno 100 ali 80 računalnikov, bodo dali ven eno orenk reklamo pa bodo že takoj na plusu.

lotar ::

Isht: Jest se s tabo strinjam 100%. Tud jest ne bom kupval tm kjer mi napišejo da garancija v primeru odstranitve nalepke ne velja.
Hočem pa samo povedat, da če kupiš tak računalnik(kar je po moje bedarija), ne morš poj prčakvat, da ti bojo upošteval garancijo če odpreš ohišje. Sploh če odpreš ohišje prideš v trgovino in se kregaš, da ga nisi odpru. Pomoje bi večina prodajalcev tudi če dajejo nalepko na ohišja v primeru, da bi mu lepo razložil zakaj si odstranil nalepko upoštevalo garancijo. Hočem samo povedat, da niso zmeraj krive samo trgovine, ampak včasih tudi kupci, ki mislijo da si lahko privoščijo skoraj vse.
Pa nej še enkrat povdarm da ne zagovarjam trgovin sploh pa ne Comtron, ker tud jest tm že en lep čas ne kupujem.
lp

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: lotar ()

Isht ::

En primer:
Čriček Mobitel servis v Mostah
Moj telefon je zaradi padca izgubil glas (zvonjenje). Pa sem ga nesel na Čriček servis, kjer sem se zmenil naj ga pogledajo in če bo več kot 5000 SIT za popravilo, naj ga ne rihtajo.
In so ga pogledali, rekli da bo popravilo več kot 5K sit, pa mi mobitel dali nazaj.
Sem mislil, da bom moral vseeno plačat servisno uro, pa je blo Free of charge. AMPAK:
Ko sem doma mobitel prižgal, ne samo da ni delalo zvonjenje, delal ni tudi zunanji zaslon (mobitel na preklop), notranji zaslon pa je imel čez zgornjo polovico moder pas, zarad katerega pol funkcij telefona nisem videl.
Nesem mobitel nazaj in sem jim rekel, da dajmo kaj ukrent. Pa je tip šel nakladat, da je to zaradi padca in mi je šel kazat neke komponente od mobitela in ne vem kaj.
Jaz sem rekel, da me ne zanima. Pač, mobitel je PO njihovem servisiranju delal občutno SLABŠE in je bil ZARADI njihovega servisiranja praktično neuporaben. PRED njihovim posegom je zunanji ekran delal, notranji pa ni imel napak.
Rekel sem, da se dajmo zmenit za kak dober popust pri nakupu novga telefona, pa mi je tip rekel, da imajo zdaj (to je blo pred novim letom) 5% popust zarad praznikov.

Haloo! Nisem vedel, a naj ga enkrat pritisnem okrog kepe al kaj, sam to pa vem, da tja ne grem več (razen v družbi podivjane množice z gorečimi baklami in kanto bencina).

That's what I call a real asshole of a salesman.

Isht ::

Billy: se strinjam s tabo. Sam mislim da Comtrona ne vleče ven toliko reklama, kot poslovne stranke, ki grejo in na leto zamenjajo naenkrat po 50 računalnikov. Pa če imaš pet takih strank, se ti res lahko sladko jeb* za male stranke, ki enkrat na dve tri leta kupujejo računalnike.
Slučajno vem za debilno rač. trgovino iz Novega mesta (Kapš electronics), ki je imela navite cene, ker je večji del posla šel v Dolenjsko banko (tam so bli pač s šefom zmenjeni, šef je pobral par procentov, Kapš je pobral navite cene, Dolenjska banka je pa plačala ko budala). Ko se je Dol. banka združila z NLBjem (ki kupuje opremo od IBMa), je Kapš, ki ga je bolel ku*** za male stranke, lepo zaprl firmo.
Hehe...
In upam, da bo kmalu kaj takega s Comtronom, ker se mi zdi, da je bla trgovina vsakič, ko sem šel mimo, bolj prazna - strank.

kurjač ::

Matr je pa res Novo mesto majhno, ko pa vse poznam.

Pyr0Beast ::

Ja, ampak res :P
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

klemen22 ::

Zanimivo
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

Hepan ::

@lotar: še 1 X...garancija mora in velja pa ce na racunu pise ne vem kaj...tak da prosim nehaj zavajat bogi narod....

lotar ::

@Hepan: Ja ja, mal si preber zakone.

nokia6310 ::

Jst pa bi pohvalil Hestia pro trgovino na tržaški cesti v lj prijazni profesionalni pripravljeni pomagat tako da naslednja mašina bo kupljena pri njih.
Kupil sem wd zunanji disk in je bil prodajalec maksimalno prijazen in korekten.
To samo v vednost, če bere kdo tudi od njih vse pohvale njihovi trgovini in njihovim prodajalcem.
Seveda pa so dobrodošla tudi mnenja drugih uporabnikov.

Hepan ::

hahahah...no potem pa te pozivam da mi poves kje pise da garancija zaradi nalepke ne velja...

wanabe pravnik... HAHAHAH

prodajalec v komtronu, pa bos nekaj nakladal...

Samuel ::

na sami nalepki Hepan; če že uporabljaš računalnik, potem se predvideva, da znaš vsaj brat

TESKAn ::

Na nalepki lahko piše karkoli, garancija na komponente zmeraj velja, kolikor je pač je na komponento.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Azrael ::

Off topic, ampak samo toliko v vednost

@Isht:

Preveri , če ti tisti telefon še toliko dela, njegovo IMEI številko. Če izpisana ni ista kot na ohišju in/ali dokumentih, ki si jih dobil skupaj s telefonom (v tvoje dobro upam, da jih imaš), so ti na tem servisu lepo zamenjali elektroniko z nekim totalno sesutim telefonom, ker je bila zelo verjetno, ne pa 100%, prvotna okvara tvojega telefona precej minorna in lahka za popravilo.

To je pogosta praksa raznih kvazi urarjev, ampak tudi ostali servisi niso imuni na tako početje.

Če IMEI številka štima, na tistem servisu niso kaj prida strokovni, ker so ti telefon dokončno sesuli, razen če se je že pri padcu polomilo ali deformiralo ohišje in takrat so take stvari precej možne, samo ne vem, kdo bi potem tak razbit telefon sploh nosil na servis ?
Nekoč je bil Slo-tech.

Samuel ::

@Teskan: blo že 1000x predebatirano, da ni tako :\

sicer pa, garancija seveda obstaja na komponente, sam ne pri proizvajcu računalnika, temveč pri proizvajalcu komponente...

AndrewSmith ::

Glede garancije v Comtronu je tako,da
z nalepko je na cel sistem 2leti....brez
nalepke je po komponentah 1leto.
Vse pise v papirjih od kompa.
1)Venice3200/DfiUltraD/2x512UltraX-BH5/X800Xl/LG DVDRW/Seagate320Gb
2)3xTechnics1210MK5/FinalScratch/DJM600/SennheiserHD25/
2xProel15A@250rms/1xB&C 15"@750rms

Pyr0Beast ::

Hah, kokr vem so od WD diski 3 leta, tko da prodajalc nima kej buniti, drugač pa WD-ju pošlješ crknjenga pa dobiš nazaj novga. (+račun)
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

polde66 ::

tako nekako ja, garancije na kompelet ne boš uveljavljal v trgovini ampak posamezno na pooblaščenem servisu
polde

Isht ::

pooblaščenem servisu ali dobavitelju (če pooblaščenega servisa pri nas recimo ni)...

Samuel ::

ne, ker dobis garancijski list za napravo, ki si jo kupil (racunalnik) in ne za posamezne komponente

Seagate disk uveljavljas direktno pri Seagatu.

roli ::

Tole se mi zdi ne spada ravno v to temo.
http://www.r00li.com

Dead_Eye ::

Samo nekaj da povem o teh USB ključih Transcend. Trakec, ki naj bi služil, da si kjuč obesiš okoli vratu (ali kam drugam>:D ) je pritrjen na POKROVČEK, ne pa na sam ključ in v primeru, da se pač med tekom,... slučajno odpre zgubiš kjuč, ostane ti pa samo pokrovček...

Mar zato potem tudi prodajajo samo pokrovček - za vse tiste ki so izgubljene kjuče našli in rabijo samo pokrovčke?:D
The one and only

mrbungle ::

Bom še jaz eno čez MIMOVRSTE rekel. Zadnjič sem kupil MP3 predvajalnik TEAC MP 200. dobil v sredo, po temeljitem testiranju pa sem po dveh dneh ugotovil, da izgublja stik (se ugaša), prav tako pa je izgubljal stik tudi med povezavo z USB kablom. Po petih dneh sem poslal nazaj, označil za zamenjavo izdelka, nato več kot teden dni nobenega odgovora. No, zadnji petek sem dobil odgovor, da so izdelek poslali k serviserju in da mi bodo zagotovo v roku 45 dni vrnil, kot je določeno po zakonu. HALO? Jaz imam po Zakonu o varstvu potrošnikov pravico do vračila kupnine ali zamenjave izdelka v roku 30 dni (v nekaterih primerih te zakon ščiti celo 2 leti), tako da sem jim to takoj napisal. Sedaj pa čakam. Če danes ne dobim novega predvajalnika, bom zahteval denar nazaj.

Ne morem verjet, da imajo tak odnos in da naivnega kupca vedno skušajo nategnit... Semo mene ne bojo :8)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: mrbungle ()

Big_Al ::

Garancija na komponente je točno to kaj piše - na komponente. Torej odmislite storitve prodajalca računalniškega sistema - to je moja teorija. Se pravi - nalepka OK - prineseš PC, servis ugotovi pokvarjeno komponento, zamenja pokvarjeno komponento, vrne PC kupcu. Nalepka ni OK - sam ugotoviš pokvarjeno komponento - jo prineseš na servis, dobiš popravljeno ali novo, sam vgradiš v PC.

roli ::

@Dead_Eye: Pri meni je trakec na ključu ne na obesku.
http://www.r00li.com

mrbungle ::

Pa še glede Megahita in e-misije. Kar dosti denarja sem pustil notri, čeprav se je zadnje čase njihova roba poslabšala. Pri njih je delal (ne vem če še) en kreten Berlec, ki se je vedno tako vzvišeno obnašal, vedno te je skušal nategnit, da bi kupil dražje, enkrat pa mi je vrnil 4000 premalo. Šel sem zatežit nazaj, pa je rekel, naj se oglasim drugo jutro, če bo v blagajni kak višek. no, k sreči je res bil. imel pa sem še pričo, tako da me ni mogel nategnit.

Drugače pa je bila E-misija pred Megahitom-pač dve podjetji na istem naslovu z istim zakonitim zastopnikom in direktorjem 8no, mislim, da enega sedaj vodi žena). Itak da vemo, zakaj je tako...:\

E-misija
Megahit

polde66 ::

kakšne so kej izkušnje z Elektronika.si?
polde

boštjan ::

ex dino DJ,moj nasvet,tace stran
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek

polde66 ::

ok, hvala
polde

Jernej L ::

Torej sem zadovoljen z njimi, upam le da bodo zaceli brati maile.


Meni se na mimovrste zdijo super, problemov ni bilo, razen tega da so mi dali genius slimstar tipkovnico z USB-jem, ko pa sem zapisal ob naročilu da ne sme biti. no pa na emaile so odgovarjali, ampak soboto pa nedeljo imajo očitno pavzo.

Na rolan-u sem tud naročal, ampak ne ravno dražjo robo, so kar OK, so dostavili vse v enem kosu ;)

Jae v MB (kolosej)....nezainteresiranost...mi razkazuje disk (hitachi), pa mu dol pade (tak meter pa pol), pa ga kar lepo v skatlo da nazaj


no, dejansko imajo mnogi diski garancijo da preživijo 10-50G padce ( ampak NE ob delovanju! ), ampak takega diska po padcu ne mislim nikakor kupovati, in mislim da bi moral ta disk v njihovi firmi ostat in biti dobro steatiran.

No pa da ne bom samo šinfal comtron. Imajo poceni DVD+RW od smartbuya, ki delajo.


LOL, IMHO: smartbuy so najslabši mediji sploh..

alum ::

@Delfi,

pri tipkovnici bi moral dobit adapter zraven (vsaj jaz sem ga). Ampak to je že druga tema.

Jaz sem z mimovrste zaenkrat zelo zadovoljen. 2x Naročil dopoldne robo, naslednji dan dopoldne je bil dostavljalec že pri meni. Pohvalno.

Dead_Eye ::

rolih: imaš verjetno novejšo verzijo oz. tisto, ki predvaja Mp3. navadni imajo vrvico na pokrovčku(oz. vsaj so imeli)
The one and only

roli ::

Nimam ne.Transcensd USB jetflash 128 MB. Na sredini je taka oranžna prozorna plastika.Bolj natančno ne morem povedat,ker comshop trenutno ne dela.Kupil pa sem ga poleti leta 2005.
http://www.r00li.com

dolenska ::

jst sm v hestii kupil kar precej robe. tm okol 200ksit sm ze pustil tm pa mi ni zal
tm so carji. vse rač. komponente bom tm nabavu, ker so korektni in profesionalni

SSH ::

Hello,

kupil pri mimovrsta že nekje za 2mio robe (veliko prodano naprej), so pokazali zainteresiranost, če so kaj jamrali sem poklical pa se je dalo vse zmenit, bili so korektni.
Sem že v 30 dneh veliko stvari menjal pa to...

ENAA podobno kot mimovrste s to razlike da moji nakupi tam ne presegajo 100k.

P.S.: Še dobro, da sem iz MB kajti le tu se znajo prodajalci v comtronu obnaašat, a kaj ku*** ko jamrajo z garancijo, pa jebe*o nerodni so ko sestavljajo PC-je, sem lih včeraj dobil 1 PC, ki se je samo restiral pa piskal ob zagonu pa je star 1 teden. kaj je bilo? hladilnik se je obesil ker so preleni da bi ga privijačili z šraufi, so ga kar na lažji način na plastiko na plati pritrdili.


lp, FReAK.
MSI NEO4 SLI PLATINUM, A64 3000+@2500mhz, 2048mb geil 2.5-3-3-5 245mhz,
MSI NX7800GT 256DDR3, 300GB maxtor 16MB cache, LC6420 (420W)

Wox ::

Trgovina: Comtron Murska Sobota
Artikel: NEC ND-4570
Datum nakupa: 16.3.2006

Pekač se je pokvaril med peko in 13.4.2006 ga nesem nazaj v štacuno. Prodajalec je izpolnil prevzemni list s predvidenim rokom popravila 23.4.2006. 24.4.2006 se že drugič oglasim v štacuni, pa pekača tudi po 10. dnevih niso "popravili", čeprav imajo dotični artikel na zalogi mi ga nočejo menjat preden njihov "ekspert" ne opravi testiranja enote, ki po mojem mnenju ne traja več kot 5 minut.
Poleg tega so mi artikel prodali po višji ceni, kot ga oglašujejo v njihovem reklamnem gradivu, s katerim tako pridno polnijo moj poštni nabiralnik. V njem je navedena cena za obdobje od 16.3.2006 za NEC 4570 10.965SIT, meni so ga pa prodali za 12.590SIT.
Skratka, Comtron toplo odsvetujem vsem. Vsaj moje malenkosti tam več ne bodo videli.
Commodore 64

Good Guy ::

vsem bi rt priporoču trgovino grepso.si

model je car... zrihta vse kar hočeš, tut če nima na ceniku pa še vse je ful pocen primerljivo z funtech.si... jst kupujem sam še pr njem...

garancijo se da uveljavit brez garanciskega lista... res ful kul
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

alum ::

garancijo se da uveljavit brez garanciskega lista... res ful kul


To pa je res nepopisno kul! In če se slučajno odloči, da ti t.i. "garancije" ne prizna? Kam sem boš obrnil?

;-) ::

ja pol mu pač pokažeš garancijo!SIMPLE!

Priporočam trgovino Big Bang (v Slov.Bistrici)
Danes sem bil tam (kupoval ventilator za komp..)pa jih niso meli...
Tip je poklical v Big Bang (v Celju)...in v 3 ureh je bil ventilator tu! Msilim ne to je taprav trgovec-ventilator za 2,5k mi je zrihtal iz celja v 3h..potni stroški so več vredni k ventilator.pohvalno

para! ::

model je car... zrihta vse kar hočeš, tut če nima na ceniku pa še vse je ful pocen primerljivo z funtech.si... jst kupujem sam še pr njem...

LOL :)

To zrihtajo vsi, nima veze kaj je na ceniku. Če povprašaš, ti bo vsak zrihtal, pač si bo nabil maržo, ker se ti ni dalo iskat uvoznika :)

lp
Death before dishonor!
««
6 / 78
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mimovrste (strani: 1 2 3 487 88 89 90 )

Oddelek: Kaj kupiti
4452851804 (311) srus

AGT računalniki (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Kaj kupiti
562132846 (72386) kuglvinkl
»

spletna trgovina solo.si (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Kaj kupiti
786116494 (47835) r3dkv1c4
»

Trgovina Agt.si (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Kaj kupiti
16531632 (20474) cholt45

Več podobnih tem