» »

Pritožbe in pohvale računalniških trgovin

Pritožbe in pohvale računalniških trgovin

Temo vidijo: vsi
««
5 / 78
»»

Good Guy ::

Ja jst sm meu tut eno čudno izkušno s comtronom.
Pridem notr, ker sm prnesu disk na servis (sfookan) a serviserja nikejr. Piše da naj bi delu od te do te ure(ne vem natančno) a njega nikjer, edini ki je biu notr je biu en "debil" pa še tisti je gledu film, a pred njih je blo ceu kup kompov potrebnih servisiranja. No in k končno pride serviser (po eni uri bluzenja v štacuni) mu dam disk v roke a on prbije, da ni pokvarjen (sam vid in že ve!). In ko ga končno prepričam, da ni pokvarjen (oz da nej sam proba al je pokvarjen al ni) mi napiše papir za uveljavitev garancije (naj povem da je njegov odnos do mene in do ostalih strank porazen on kr gleda kot da bi biu zadet ko mu poveš svoje podatke in pol te še enkrat praša). No in ko to pridem spet iskat dobim nazaj nov disk in RAČUN!!!! 5000sit za testiranje in plačevanje servisnih ur (WTF!!!). V nobeni štacuni tega vidu nism....

No jst tisto plačam, ker sm jih meu itak že čez glavo in prašam prodajalca če se da dobit zunanji trdi disk (prenosni disk) in on reče (citiram):"KVA PA JE TO?" sm mislu da ga bom lihk tm prbov enkrat okrog kepe.... Jst debelo pogledam in pol sm vidu kok so "opremljeni" z znanjem prodajalci v Comtronu.
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

Šimpanz ::

Ma v Comtronu so itak eni lipeti. Kolega je pri njih (Comtron BTC) kupoval računalnik za svojo trgovino. Hotel je najcenejši računalnik kar ga je možno dobiti in dobil je enega s Celeronom, Asrock plato itd. Kolega ga je odnesel k firmi ki mu skrbi za trgovinski program, da bi mu skopirala bazo s starega računalnika. Tam mu je programer predlagal da naj si vgradi dodatni disk saj mu plata podpira Raid in bo tako imel varnostno kopijo na disku (do tedaj je uporabljal zunanjo arhivirno enoto). Kolega odnese računalnik spet k Comtronu n prosi naj mu vgradijo še en identičen disk in usposobijo raid. Mislil je da bo zadevo dobil vrnjeno v istem dnevu, ali mogoče v dveh dneh.
Ko po tdnu dni ni ilo ne duha ne sluha od Comtrona, jih je poklical. Tam mu povejo da imajo probleme s konfiguracijo Raida (kao nekompatibilnost diskov, plate in raida). pove mu da je edina možnost nov plata (Asus pa seveda nov proc). Ker se kolega ne zastopi v računalnike in ker se mu je zelo mudilo sprejme ponudo. Ko pride čez nkaj dni iskat računalnik ga čaka presenečenje. Notri so mu dali dva 200GB diska in P4 proc in za to zaračunali malo pod 50.000 sit.
Ko sem to videl nekaj dni kasneje sem se skoraj skozlal, saj bo tip v trgovini v kateri naredi dnevno okrog 30 računov imel računalnik za 140.000 sit, medtem ko je imal prej računalnik z Celeronom 400 pa mu je vse lepo delalo.

Jan987 ::

ja problem je pr comtronu k čist vsakega probajo nategnit.

BlazB ::

C/P iz druge teme

Mah mene osebno teli flegmatorski bedaki v Comtrotlu tudi ne vidijo vec. Ene 3 mesece nazaj sem prisel ob 20.45 v ljubljanski comtron v CityParku, postavim se zraven vitrine z flash karticami (namen je bil kupit 1 Gb SD). Vitrine so zraven blagajen, kjer se je ene 5 comTrotlov prav fino zabavalo (kot kaze so tisti dan ze zakljucili z poslom pa ceprav imajo uradno odprto do 21h). No po ene 5-tih minutah cakanja v pricakovanju da bo morda le kaksen od 5-tih comTrotlov vprasal, ce lahko kaj pomaga (bili so meter stran) sem trgovino dodal na svojo ban listo.

>:D

Super Sonic ::

"V letu 2004 so imeli 6 milijard prihodkov (po navedbah Financ) in nekaj sto milijonov čistega dobička,"

Jao... Samo to, nič drugega.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Zgodovina sprememb…

kolesar ::

Talula pravi:
To v zvezi s prenosnikom je meni tudi razumljivo. Tukaj gre za "buyback" ali konsignacijo. To pomeni da blago ni last trgovine, ampak dobavitelja in ga trgovec ne sme odpirati, ker ga lahko vrne, če ga ne proda. Vem da je to lahko problem, ampak tako žal je. Tudi pri nas je nekaj takih artiklov.


Ne me zezat, da se ti zdi normalno, da clovek kupi prenosnik za 700.000 ne da bi vsaj videl kako izgleda monitor (BTW: do casa ko sem kupoval svojega, nisem se nikjer videl kako izgleda resolucija 1600x1200 na 15" in ce je sploh uporabna). Kak bogatas za tak znesek mogoce res niti ne pogleda kaj kupuje, ali pa kdo ki kupuje za tuj denar...in po postih sodec je bil Comtron uspesen ravno pri slednjih. Vodstvo je ocitno sposobno. Zaradi velikih javnih poslov se jim pa lahko tudi fucka za maloprodajo in kvaliteto prodajalcev.
Vsi na kolo za zdravo telo.

Utk ::

Kupca nič ne briga kako ima trgovina zmenjeno in čigav je računalnik. Če ga hoče sprobat, ga hoče sprobat. Če ne, ga pa lahko prek neta kupi pa se vsaj lahko premisli:)

m_owen ::

Naša izkušnja z BigBang trgovino ta teden. V BigBangu Slovenj Gradec smo kupili LCD televizor Samsung v vrednosti 370.000 sit. Prodajalec prinese zapakiran TV in ga vprašamo če ga lahko vidimo, on nam zagotovi da je original zapakiran, da so ga v Ljubljani itak pregledali in da če bo pa kaj narobe, se pa slišimo.
Doma razpakiramo škatlo in kaj najdemo: uporabljen TV, ki je ZELO prašen in poln prstnih odtisov na ekranu, poleg tega je imel na zadnji strani odlomljeno plastiko, zvito ter spraskano kovino znotraj TV-ja in zelo spraskan spodnji del podstavka (kako jim je to uspelo pojma nimam, ker je nastavek podložen z gumo).
Seveda ga peljemo nazaj, kjer se je trgovec nesramno ter vzvišeno obnašal, češ da bi to lahko mi naredili (v 1 uri?), a naj nam bo, bo zamenjal in pokliče v LJ. Prvo nam ponudijo, da to televizijo kupimo za 10% ceneje. Zlomljeno Tv za tak denar? :\ Zahtevali smo novega in smo ga dobili čez nekaj dni, seveda brez opravičila.

antonija ::

Upam da si se zdaj naucil da ce ti trgovec noce pokazat izdelka na mestu, pol nekaj skriva. Ne vedno, vecinoma pa. (posplositve na vse prodajalce seveda ne veljajo) In ce ti noce omogocit probat artikla za 400kSIT mas vec opcij:
1. Nardis to kar si in se naknadno kregas z njim kdo je poskodoval artikel
2. Se takoj skregas z njim da hoces za tak denar dobit artikel, ki vsaj na prvi pogled zgleda delujoc
3. Ce se ti ne da kregat z njim ga prosi naj gre po sefa in se z njim zmeni.
4. Mu razlozis da se ti tak odnos ne zdi korekten in da gres v drugo trgovino kupovat.
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

boštjan ::

m_owen,mi je zelo znan postopek,nekaj podobnega se počne v Intrade d.o.o.
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek

Izy ::

Če je škatla original zapakirana, potem se to več kot očitno vidi.
Dogaja se, da ljudje želijo odpreti original zapakirane škatle (npr. lcd-jev), da bi preverili mrtve pike. Kot vsi vemo, večina proizvajalcev daje garancijo na določeno število mrtvih pixlov, ki če ni izpolnjeno, ne velja kot garancija. Zato lahko nekdo, ki dobi odprto škatlo, v resnici dobi monitor, ki ga je nekdo vrnil. Ker trgovina takšnih lcd-jev ne more vrniti v reklamacijo, je jasno, da sčasoma ostanejo samo takšni na zalogi. Zato se večinoma škatel ne odpira. Velja načelo: "Dobiš original zapakirano." Če pa človek ne loči med original zapakiranim ali 100 krat prešlatanim, potem mu pač ne more nihče pomagat.
Saj ne rečem, da ljudje ne bi smeli preveriti kupljenega, je pa prav, da upoštevajo, kaj spada v garancijo in kaj ne. V primeru m_owen bi bilo boljše, če bi preveril na mestu.
Ne moreš pa označiti trgovca za sleparja, če odpiranja embalaže pred nakupom ne dovoli.
Ko je stvar enkrat kuplljena, pa naj jo preverja vsak po mili volji.

Je pa res, da je nekaterim najtežja stvar izreči opravičilo, kar je zelo žalostno, pa zanimovo je, da po navadi se to zgodi prav v trenutku, ko bi bilo eno opravičilo zelo dobrodošlo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Izy ()

Pyr0Beast ::

Mjah, jst bi pa pohvalu tipsona v bivši e-misiji v Novem mestu - zdaj megahit. Človek zelo prijazen, pa tut mal se da počvekat. Popusti so zlo, saj veste kaj :D
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Ndrej ::

ja, Pero je car :D

Moram pa tudi pohvalit fante v Comtronu Novo mesto, saj se kar precej spoznajo na zadeve in so ful prijazni (čisto nasprotje Comtronu v BTC-ju LJ).

LP

-Jani- ::

Js bi pa najbolj pohvalo Funtech trenutno, kjer se da res fajn zmenit vse - Mr.Žorž :), profesionalnost v odnosu, svetovanju (in fact so bli bolj kot ne edini, ki so redno in dosledno odgovarjali na mejle - korespondenca je celo trajala par mesecev, ker določenih artiklov niso imeli na zalogi, pa se je na koncu vseeno vse dalo zmenit; tole me je morda še toliko bolj presenetilo, ker ponekod prav gnilo (ne) odgovarjajo na mejle).

Pri naročanju po netu (Enaa, Mimovrste) zaenkrat ni bilo problemov - ni pa še bilo treba npr. uveljavljat garancije ali whatever.

Anni, Jae - do zdaj brez problemov, korektni in pripravljeni pomagati (tudi z garancijo/servisom je OK).

E-misija (MB) - prijazno so mi v odgovoru prek mejla celo ponudili, kako da je zame najbolj ugodno, da naj mi vrnejo razliko za izdelek, za katerega so mi zaračunali preveč; čeprav gre za majhen znesek, mi pa vseeno po skoraj mesecu dni denarja vendarle še vedno niso nakazali...

Mlacom - mutavi in čudaški prodajalci, ki so sami sebi namen ---> kupil sem od prvega obiska samo par drobnarij.

Comtron (Velenje) - nisem še nič kupil, sem pa parkrat tam poizvedoval in so bili prodajalci pač tako tako; eden enkrat si je lepo vzel čas in sma predebatirala par stvari, na katere se je tudi spoznal in prijazno odgovarjal/dodatno poiskal podatke, z enim drugim pa nisma bila na isti valovni in mu že nisem mogel enkrat dopovedati čisto preprostega problema.

Kwon (lokalno, Koroška) - v redu izkušnje, čeprav velikokrat čakaš, kot da so nevemkako zaposleni :\; včasih so res rahlo mutno delovali (okol izdajanja blaga brez računov, zamenjav komponent malo po domače pa take fore), samo zdaj sem že kar stvari tu nabavil in sem dokaj reden gost, se da kar lepo zmenit vse.
Jebat ga, veliko izbire pri nas tut ni: Comtron v SG mi ne daje ravno najboljšega vtisa; v Bigbangih, Janusu in podobnih nespecializiranih trgovinah se pa na računalnike pač ne spoznajo najbolje, Kopo sem obiskal samo enkrat in je ne nameravam več, amaterski PCS je hitro propadel.

Pyr0Beast ::

Comtron, da so se začeli odzivat. To bo pa treba pogledat, očitno so jih zamenjal :D
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

steev ::

Comtron v Kranju: najbl fejk trgovina kar obstaja (prodjalci pa to). Še dvd-jev ne kupujem tm več.

E-misija v Kranju: zakon. Sem zadnč pršu disk kupt. S prodajlcem že večkrat padla v velko debato.

Comshop (internet shop): zelo korektni na drugi strani. Glede vračanja denarja pa to, pa pošiljanja paketa. Zelo bi pohvalil vodjo odelka Com-shop.
:|

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: steev ()

Poldi112 ::

>Harvey norman ENA A štacuna res folk...

Zame je to edina trgovina ki me ne bo več videla. Celo Mlacom me občasno še vidi, pa sem imel že travmatične izkušnje s servisom, ampak v Harvey pa res nikol več.
3x sem moral priti tja da sem lahko dvignil zvočnike za 15k (plačane po predračunu). Enkrat niso mogli preveriti ker računovodja dela samo do 4h (izpiskov banke pa tam pač nimajo), enkrat nisem imel predračuna (ki ga sicer nikoli nikjer ne rabim), tretjič pa niti ne vem več, ampak izgubljal sem živce. Plus da je bil sistem zvočnikov pokvarjen in sem moral vzeti drugega, ki mi ni preveč odgovarjal (denarja niso hoteli vrniti, jaz pa tudi nisem imel energije da bi se še bunil).
So pa prodajalci res prijazni. Ampak to še zdaleč ni dovolj.

Drugače pa od pozitivnih izkušenj funtech, jae in enaa. S tem da z enaa še nimam izkušenj glede odzivnosti v primeru težav.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Good Guy ::

Plus da je bil sistem zvočnikov pokvarjen in sem moral vzeti drugega, ki mi ni preveč odgovarjal (denarja niso hoteli vrniti, jaz pa tudi nisem imel energije da bi se še bunil)

@poldi pol si pa ti zelo neumen
Kaj ne znaš rečt da hočeš denar nazaj?

men so vrnil denar nazaj po 3 mesecih (od strica kompjuter) ko sm mal pogledu po kišti in sm vidu, da ni prava kartica notr..
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

Poldi112 ::

Znam rečt. Samo moj čas in živci imajo tudi vrednost. Saj če bi se mi res šlo bi jim lahko grozil s svojimi pravicami, uradom,... Ampak res res ni dalo več zajebavat z zvočniki. Kupil sem rahlo neoptimalne, zdaj igrajo, jaz imam pa mir. Ampak glede na zabit čas so bili prekleto dragi.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Jackal ::

Jaz imam pa neke mešane občutke z BOFom (BTC).

Zgodbica gre takole - crknil mi je RAM (en od dveh modulov) - nesem nazaj v trgovino, pa mi tam na računalniškem oddelku povedo, da oni s tem nimajo nič več in da se moram obrnit na servi oziroma na uvoznika.
Tip na računalniškem oddelku mi vzame RAM in stopi pogledat do računalnika, kdo uvaža ta RAM. Najprej mu je iz antistatične vrečke grdo po mizi, ampak OK - itak je pokvarjen. V kakšnem petem poizkusu iskanja po seriskih številkah le najde uvoznika (Alterna) - mi napiše telefon - celo zemljevid mi je sprintal kam morem it (sicer samo dve ulici naprej, ampak vseeno pohvalno).
Po vsem tem se obrnem na Alterno - točno ja kamor so me poslali iz BOF-a - kaže vse vredu do tja, ko dobim mail z obrazložilom, da oni tega rama sploh niso nikdar uvažali. :\

Zgodba teče v ponedeljek dalje...

Zheegec ::

Kdo pa je govoril s teboj? Daj prileti v pon. dopoldne če lahko, pa bomo zrihtali, reči za Žigo.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Jackal ::

V bistvu ta trenutek ne morem storit čisto nič, ker je tudi RAM v Alterni na servisu - bom videl, kaj mi bodo v ponedeljek sporočili iz Alterne - ima en od odgovornih ravno danes dopust. Mogoče bodo lahko vseeno kaj zrihtali.

@ALIEn3001 - Bil je en bolj mlad trgovec - bi rekel kakšnih 20 let. Se pa ne spomnim več kaj mu je pisalo na priponki.

Ndrej ::

Alien, kdo je en tak mali suhi prodajalec? Zgleda da bi bil max. 17 let star? Če slučajno veš.

Enkrat je bil malo zmeden :)

Zheegec ::

Zmeden O_o??
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Simonx ::

Pizda jim materna comtrotli....jaz imam monitor LG ko sem ga kupil pri comtronu pa sem ga že imel 3x na servisu na tržaški cesti v comtronu in še je v garanciji, zaradi občasnega valovanja slike,pa sem ga že preizkusil na večih računalnikih pa je isto...oni pa trdijo da je z mojim računalnikom nekaj narobe pa sem imel prej Hyundaja prikloplenega 15".tja sem jim ga nesel pa so ga imel 1 mesec pa pol..noben pa me ni obvestil kako je kaj z monitorjem,nakar grem jaz tja in vprašam onega blesavega "baje njihovega najboljšega strokovnjaka na servisu" Edija kako je kaj z monitorjem pa mi oni mutec odgovori da je vse vredi pa da nič ne opazijo kakih napak pa da jim lepo laufa ko imajo windowse prižgane(vALda da ne opazijo sej nea z njim delajo tako kot jaz po več ur na dan).pol pa sem rekel vi ste imeli monitor 1 mesec pa pol tu,da vas ni sram da me niste obvestili ,ker po 45 dneh so oni dolžni vrnit denar ali zamenjat z drugim,ker jaz seveda nisem hotel montorja več imet, so mi ponudli eno rešitev,da mi zamenjajo monitor z enim strarim LG-jem enakovredim mojemu monitorju,pa ga nisem hotel imet...po tem dogodku pa sem šel na tržni inšpektorat dat prijavo kaj se dogaja,pa mi je oni tam rekel da je šel zadevo gledat na comtron in da je z monitorom vse ok;(( mislim no pol kje pa je pravica???to je sama banda 8-O
Potem pa so mi svetovali da si moram dobiti sodnega izvedenca,ki bi ga seveda moral plačat da bi jim dokazal da je res napaka,ta pa bi me stall več kot je monitor vreden.Bil sem gori pri direktorju od comtrona pri nekem kurcu,pa me niti ni hotel poslušat in mi je rekel da se moram najavit pri njemu za pogovor.Spodaj na servisu pa so mi trdili da moram monitor moj odnest ker mi bojo obračunali "ležarino"8-O ,mater jim pas jebem ležarino.
Jaz vsakemu odsvetujem nakup kaj večjega v comtronu npr. računalnika in komponent,ter monitrojev,ker pol ko je kaj narobe se obnašajo ko prasci.;((

Fizikalko ::

FAK 8-O . Jaz bi jih tožil.

Good Guy ::

fak , da jim jebem **** izmisli.si, prasci zavajajoči..


sm kupu ohišje v kterem naj bi biu 400w napajalc in to piše tut na njihovi strani jst vse ksup spravim mi skur vse.. nesem h kolegu da zmer voltažo.... 12v (skače od 11-15v8-O 8-O ) no in pol sva zmerla max moč napajalca ki nanese celih 180w8-O 8-O , mater jim......
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

Jackal ::

Welcome to the beautiful world of computer Watts. :D

Pyr0Beast ::

Edini stvari, ki sem jih kdajkoli kupu v komtronu je nec-pci-usb UPS (kateremu je kmalu pošla baterija, pa še smrdel je ko kuga)in napajalc 300W za katerega sem dal 6.5k. S tem, da mi je ta napajalc skuru dve/tri plate grrrrrr. Edino, kar je fotr kupu je bilo črnilo za kartuše :D
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

marsovcek ::

Evo mojo izkušnjo z www.elektronika.si: naročil sem si en napajalnik. V potrditvenem emajlu je pisalo "št. naročila: 10 :\ ". In potem čakam... čakam... po enem tednu sem jih poklical in so mi razložili, da so problemi v skladišču... in bo najkasneje v treh dneh. Po še enem tednu čakanja sem lepo preklical naročilo & se zapeljal do Graza 8-) .
Ko sem nekje drugje naročil zadevo, ki ni bila na zalogi, so me o tem takoj obvestili po emajlu. Poleg tega me je kekec od elektronike po telefonu vztrajno tikal, kot bi bil star 7 let...

boštjan ::

NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek

Poldi112 ::

Ja, comtron ima lene serviserje. Meni je crknil adapter od scannerja. In sem jim vseeno moral prinesti vse k njim in pustiti tam nekaj dni,.. Sicer sem napajalec res le sumil, ampak zakaj jim je težko takoj trivialno napako pogledati?
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

nsane ::

A pri elektroniki pol ni garancije?

billy ::

Hja..če je neka firma potem garancijo morajo dati, razen če kje to JASNO piše pa še potem ne vem kako in kaj....

TESKAn ::

Off - topic:
na kateri frekvenci si imel monitor, simonx? Ker meni monitor na 70 Hz tudi 'valovi', na 60 Hz je pa slika taka, kot more bit:).
/Off
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

DaEmcee ::

Naj pohvalim F.U.N.T.E.C.H. d.o.o. ker redno odgovarjajo na mejle (G. Žorž) in se da zmenit z njimi. Pohvalu bi tudi Cool-PC je res fajn trgovina, redno odgovarjajo na mejle, pri njih sem naročil DFI NF4 Infinity (2k ceneje kot drugje) v isti minuti naročila dobil potrditveni majl in naslednji dan me je plošča že čakala na pošti (So poslali na dom pa me ni blo doma).

Obe trgovini priporočam zaradi korektnega odnosa in hitre dobave.
Niggaz Rulz

gljivec ::

Pohvalil bi G&Z e-Trgovino. Kot je prej nekdo napisal za funtech, so mi tudi tu odgovorili na vsa vprašanja. Naročil sem grafično kartico in jo v roku 2 dni dobil. Dobre izkušnje imam tudi z mimovrste in jae, drugje pa niti nisem kupoval (saj ne preko spleta).

Prjatu ::

Zaenkrat imam dobre izkušnje z Funtech, AGT in Cool-PC

Bi pa pohvalil tudi Mlacom, ker so se končno znebili Faturja
Something else is controlling me!

igor0203 ::

Bi pa pohvalil tudi Mlacom, ker so se končno znebili Faturja


Uuu a so res? Ta človk je bil pa res zgodba zase. Enkrat ko sem šel ene ventilatorje kupit, sem pred njim stal ene 5min, on je pa une karte igral... :\

s-rok ::

moje mnenje: cool-pc-zakon.....jae-tudi kr solidna trgovina če ne med boljšimi....in pa krajnik.si-vredu trgovina glede servisa in pa garancije::)

zums ::

Jest sem pa kupil cel komp. pri Mimovrste,
pa je bil v treh dneh sestavljen, razn diska 250 Gb 16Mb sm dobil 250Gb 8Mb.
Tko da so kr okej.
Mene tukaj najblolj zanima a so cenovno res najbolj ugodni,
kar se tiče proc. rama. diska kr... sam grafično bi pa lahko kje za ene 500 -1000 Sit
bolj pocen dubu.
Sam se mi zdi je še zmer nojbolj comp. pr enmu kupit kt pa da kupuješ iz 10 različnih trgovin za unih 100 - 500 flik razlike.

Isht ::

Moje izkušnje do zdaj:
1. Megahit (preden je postal Emisija) je bil super, sploh ko je še delala Milena v Novem mestu.
2. Emisija: poden. Za firmo smo kupovali nove grafične postaje (okej, zdaj so bolj povprečni PCji, ampak takrat so ble pa iber mašine). Čakali smo jih en teden, da so se končno zmigali. Dobimo mašine in najprej je ena imela crknjen ram, potem druga. Potem so v prvi zamenjali mamaplato, ki je bla fuč, in dali not slabšo (ki ni podpirala DualDDR). Potem so v tretjem, ki je moral imet RAID, na svojo roko zamenjali mamaplato, pa so dali not tako ki ni imela mrežne kartice (kar je na firmi čist neuporabno). Seveda smo moral mrežno vgradit naknadno. Obnašajo se pa (vsaj v Ljubljani) ko da so ne vem kaj.
3. Mlacom: relativno v redu, edino ene mrežne kable sem pa čakal tri dni, da so jih spacali skupaj.
4. Mimovrste: super. Naročil sem že kar nekaj zadev, pa je vse prispelo v roku in je kvalitetno. Garancije še nisem uveljavljal.
5. Comtron: V City parku je kar kul, Comshop pri hali A pa je porazen. Ignorirajo te do smrti, dela nimajo nobenga, servis je v pizdi.
6. Jae: približno ko Mlacom, nekje vmes. Je pa Milena, ki sem jo prej omenjal pri Megahitu, zdaj v Jae v Novem mestu, tako da je tam super.
7. BigBang: kakor naletiš: en tip (ki je na prvi pogled zgledal skrajno zdolgočasen) je na koncu pomagal najt eno komponento, ki sem jo drugače iskal po celi Sloveniji. Včasih te pa kater še povoha ne.
8. Bof: profesionalno, ampak hladno. Grem tja občasno, ker imajo dost poceni pa kvalitetno, pa tud z zamenjavo slabih izdelkov nisem imel problemov.

Pyr0Beast ::

Ni bila prej e-misija, zdaj pa je megahit? Sicer majo zdej ubitačne popuste 10-20% :P
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Isht ::

Ne, prej je bil Megahit, zdaj je pa Emisija.

Pa kaj ti pomagajo popusti, če ti comp ne dela, kot bi moral?

Pyr0Beast ::

?? Kako pa majo že spet znak gor MegahiT?
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Isht ::

imena računalniških sistemov, ki jih prodajajo, so ostala Megahit, pa tud ime prodajaln še zmeraj nosi Megahit. Krovna firma je Emisija.

uros678 ::

pubeci, zaj vas pa čisto resno vprašam: a mislite da kak čisto povprečni Janezek pride kdaj na Slo-tech pa odpre točno to temo in si prebere vaše izkušnje? pa ne me narobe razumet, Slo-tech mi je legenda že par let, ampak sn ziher da 9/10 osnovnošolcev še nikol ni čulo za to stran... torej, kaj lahko naredimo da bo čisto vsak enostavno najdo naša mnenja o posameznih trgovcih? še najboljša varianta je da gremo na Ceneje.si in tam podamo svoje mnenje... če še niste opazli, majo to možnost, poleg vsakega prodajalca na strani z opisom izdelka mate poleg cene, mail-a, zaloge, pa vseh ostalih podatkov, še možnost oceni... in pol lahko čisto vsak prebere izkušnje drugih...

SodVina ::

pubeci, zaj vas pa čisto resno vprašam: a mislite da kak čisto povprečni Janezek pride kdaj na Slo-tech pa odpre točno to temo in si prebere vaše izkušnje?


Ce bi bilo tako, potem bi comtron propadel :D Pa nic ne kaze v to smer. :\

antonija ::

Se dobr da osnovnosilci nimajo dohodkov... in ne bojo delal reklame za omenjeni portal.
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

opeter ::

Jaz pa bi želel pohvaliti podjetje KFM iz Velenja, ker so bili zelo prijazni in hitro odgovarjalni na moje mail-e.
Pri njih sem naročil eno grafično kartico (Radeon 9600), ki so jo poslali še isti da, ko sem predračun plačal. Zelo se mi dopade tudi to, da je poštnina prišteta h končni ceni (na predračunu, da se razumemo).
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: opeter ()
««
5 / 78
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Spletna trgovina Comshop (izkušnje...) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
14423030 (9654) Ganon

AGT računalniki (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Kaj kupiti
562132993 (72533) kuglvinkl
»

spletna trgovina solo.si (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Kaj kupiti
786116591 (47932) r3dkv1c4
»

Trgovina Agt.si (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Kaj kupiti
16531690 (20532) cholt45

Več podobnih tem