Forum » Zvok in slika » tezave z yamado
tezave z yamado
butkomutko ::
vedno se najdete taki ki pravite ,da je ze vse napisano lahko enemu ko enkrar stvar obvlada potem bit pameten
iskal sem nasvete kateri divx player kupit pa ga nisem dobil zato sem se enkrat vzel yamado saj so mi zagotavljali da ce bom mel filme posnete tako film Sniper.3.2004.STR.DVDRip.XVid-VRD podnapis Sniper.3.srt podnapisi so urejeni z directsubom 1.50 zapeceni z nerotom pa jih ne bere naj negdo tocno napise kako tocno mora to izgledat na cd
potem pa se nasvet kako se naredi firmware cd saj mi tud niče delat
na cdrw sem posnel v iso1 z nerotom firmware od Podtalje_V2 vse tri Podtalje_V2_EE_SLO Podtalje_V2-EE Podtalje_V2_Normal ko vstavim yamado nic ne prebere
pa tedi cisto vseh divx filmov ne bere imam okoli 200divx coleteral se je zatikal
tomb rider2 ni hotel delat in se nekaj drugih ,ki sem jih pred casom kupil
nujno cakam nasvetov
"Yamada ima svojo temo: [DivXviD] Yamada predvajalniki, kar že veš, saj si že komentiral podtaljev link 7.11. 2004... v tej isti temi je tudi že odgovorjeno na vsa vprašanja... za lažje branje raje preberi Yakumo Divx;) predvajalniki - prva stran. Preberi še pravila ne levi: predvsem člen 2, 3, 4 in 5."
LP;
Stepni Volk
iskal sem nasvete kateri divx player kupit pa ga nisem dobil zato sem se enkrat vzel yamado saj so mi zagotavljali da ce bom mel filme posnete tako film Sniper.3.2004.STR.DVDRip.XVid-VRD podnapis Sniper.3.srt podnapisi so urejeni z directsubom 1.50 zapeceni z nerotom pa jih ne bere naj negdo tocno napise kako tocno mora to izgledat na cd
potem pa se nasvet kako se naredi firmware cd saj mi tud niče delat
na cdrw sem posnel v iso1 z nerotom firmware od Podtalje_V2 vse tri Podtalje_V2_EE_SLO Podtalje_V2-EE Podtalje_V2_Normal ko vstavim yamado nic ne prebere
pa tedi cisto vseh divx filmov ne bere imam okoli 200divx coleteral se je zatikal
tomb rider2 ni hotel delat in se nekaj drugih ,ki sem jih pred casom kupil
nujno cakam nasvetov
"Yamada ima svojo temo: [DivXviD] Yamada predvajalniki, kar že veš, saj si že komentiral podtaljev link 7.11. 2004... v tej isti temi je tudi že odgovorjeno na vsa vprašanja... za lažje branje raje preberi Yakumo Divx;) predvajalniki - prva stran. Preberi še pravila ne levi: predvsem člen 2, 3, 4 in 5."
LP;
Stepni Volk
- spremenilo: Stepni Volk ()
mato22 ::
Če hočeš da ti bo bralo ponapise jih moraš posneti takole:
Film: Sniper.3.2004.STR.DVDRip.XVid-VRD.avi
Ponapis: Sniper.3.2004.STR.DVDRip.XVid-VRD.srt
Se pravi, ime podnapisa mora biti vedno enak imenu filma, razen končnice, ki je pri filmu .avi, pri podnapisz pa .srt.
Film: Sniper.3.2004.STR.DVDRip.XVid-VRD.avi
Ponapis: Sniper.3.2004.STR.DVDRip.XVid-VRD.srt
Se pravi, ime podnapisa mora biti vedno enak imenu filma, razen končnice, ki je pri filmu .avi, pri podnapisz pa .srt.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mato22 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] Yamada predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 90 91 92 93 )Oddelek: Zvok in slika | 544736 (55619) | GaS |
» | [DivXviD] P.Y.P.S. FirmWare (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 72004 (19823) | koks2005 |
» | Philips DVP 5140 DVD PlayerOddelek: Pomoč in nasveti | 3555 (3445) | peregrinus |
» | [DivXviD] DirectSub urejevalnik podnapisov - podpora za Mediatek divx playerje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 26520 (13855) | podtalje |
» | [divXvid] Mediatek - kateri firmware oz. fonte uporabljateOddelek: Zvok in slika | 4352 (2174) | Nebomgabiksa |