Forum » Pomoč in nasveti » DIVX questions
DIVX questions
sbrezo1 ::
Haloooo!
Imam 2 vprašanji!
Zdownloadal sem si film Memento. Nato sem zdownlodal še podnapise pa so povsem zmešani in popolnoma neurejeni. Mislil sem da je kaj narobe s podnapisi zato sem si zdowloadal nove vendar pa so vsi enaki tudi hrvaški in anglleški!! Zanima me ali ima še kdo take probleme in kako jih lahko odpravim.
Ali je možno da je film kako narobe sestavljen?
Za odgovor se vam že vnaprej zahvaljujem in vam kličem lep dan še naprej!!!
Simon
Imam 2 vprašanji!
Zdownloadal sem si film Memento. Nato sem zdownlodal še podnapise pa so povsem zmešani in popolnoma neurejeni. Mislil sem da je kaj narobe s podnapisi zato sem si zdowloadal nove vendar pa so vsi enaki tudi hrvaški in anglleški!! Zanima me ali ima še kdo take probleme in kako jih lahko odpravim.
Ali je možno da je film kako narobe sestavljen?
Za odgovor se vam že vnaprej zahvaljujem in vam kličem lep dan še naprej!!!
Simon
Ljubo doma kdor ga ima
marsovcek ::
Poskusi dobiti podnapise še s kake druge strani. Sicer pa - kako so neurejeni? Se prikazujejo v pravilnem zaporedju, a ob nepravem času, so tudi vrstice pomešane, so mogoče od kakega drugega filma?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] Philips predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 57 58 59 60 )Oddelek: Zvok in slika | 396093 (52589) | NejcSSD |
» | [DivXviD] Yamada predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 90 91 92 93 )Oddelek: Zvok in slika | 544209 (55092) | GaS |
» | DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 59310 (14458) | BaRtMaN |
» | [divxvid] Matrix predvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 6187 (3064) | ringalori |
» | SLO Podnapisi - zivi obup!!!Oddelek: Loža | 4842 (3896) | Tito |