» »

Divje pošiljanje SMS iz Debitela

Divje pošiljanje SMS iz Debitela

Storm ::

Moji punci so se danes iz GSM (pri debitelu) ob 12:00 začeli na eno številko pošiljati SMS in sicer kar 21 praznih SMSjev je poslala na eno številko in to v času ko sva bila v trgovini in v avtu. Ko je poklicala na Debitel so ji rekli, da je verjetno imela odklenjeno tipkovnico in pošiljala SMSje nevede!!!!!?????

Se je že komu zgodilo kaj podobnega? Mislim, kako lahko človek pošlje 20 SMSjev, saj to ni tako kot slučajen klic, ko nevede pritisneš na yes tipko, pa kliče pol 20 min nekam. Da pošlješ SMS moreš odtipkati vsaj 5 tipk....

Ima kdo kake izkušnje z reklamiranjem računov pri mobitelu, debitelu in ostalih???
Markec The Great

Ibn Tahir ::

Kolega je imel lani podobno tezavo. Le da je bil on prejmnik sms. Dobival jih je enega za drugim in to tako hitro, da je bilo brisanje prakticno nemogoce. Stevilka od katere je prejemal te sms je bila od hrvaskega operaterja. Na mobitelu so sprejeli prijavo in mu svetovali naj izkljuci telefon za nekaj casa. Razlozili pa so mu tudi, da se to dogaja. Se zdaj ne spomnim, kaj naj bi bil vzrok, je pa bilo nekaj na centrali.

ALIen23 ::

Tudi moj foter je imel enake probleme in sicer je bil pravtako prejemnik SMS-ov poslani pa so bili od njegovega sodelavca in ko ga je poklical in mu povedal da mu že nekaj dni pošilja po 20 sms-ov hkrati on sploh ni vedel za to in je bil tisti čas prav tako na počitnicah na Hrvaškem!!8-)
LP

Storm ::

Ker logično je, da človek ne more zgolj s tem, da se usede na mobitel poslat 20 praznih SMSov. Preveč tipk je treba stiskat in ne bodo me prepričali, da je uporabnik tu kriv.
Markec The Great

Ibn Tahir ::

Ne vem kaj se je dogajalo v vajinem pimeru. Je pa definitivno, da se to lahko zgodi in se tudi dogaja. Kot sem ze napisal, kolega je sicer bil prejemnik teh smsov, so mu pa na mobitelu takrat rekli, da do tega lahko pride zaradi napake na centrali.

BlackHole ::

Vem, da se je foter enkrat nekaj špilal s svojim GSM-om (N 6610 se mi zdi) in je moja sestra vsakih par minut dobila kak prazen SMS od njega, dokler ni tiste funkcije izklopil. Ne spomnim pa se, kaj točno je bilo. Drugače, da bi slučajno poslal 20 sms-ov, je praktično nemogoče.
LP Marko

frke ::

Nič ni nemogoče.
Sam sem po pomoti poslal 1700 smsov v 6 urah, tako da imam še sedaj slab občutek.
Gsm je bil priključen na čarunalnik.

ShowDown ::

1700???:\


to pa boli.....denarnico


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

skripta za pošiljanje brezplačnih sms sporočil (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Programiranje
19542921 (8161) AštiriL
»

Pošiljanje 300 sms naekrat

Oddelek: Mobilne tehnologije
81872 (1392) Invictus
»

Še kdo tu pa tam ne prejme kagega sms-ja?

Oddelek: Mobilne tehnologije
217889 (7104) Apple
»

SMS- vsiljena pošta

Oddelek: Mobilne tehnologije
232765 (2303) PrimozR
»

enak SMS na 50+ GSM stevilk; kako, kje?

Oddelek: Omrežja in internet
102342 (2220) Bakunin

Več podobnih tem