» »

Rezultati državnozborskih volitev 2004

Rezultati državnozborskih volitev 2004

««
5 / 10
»»

Keyser Soze ::

He, he. STUF?:D

Izgleda, da je tisto glede izobrazbe in volilcev kar res. Tisti ki volijo SDS imajo v povprečju nižjo kot tisti ki volijo LDS.

Presoja se pred volitvami oz. na vsaka 4 leta?

Jp. Po enem mesecu bo jasno kako in kaj. Samo počakaj, da folk zajaha stolčke in bo popolnoma jasno kako bodo stvari laufale. Če sploh bodo. Po 4 letih pa je zadeva lahko poplnoma nerešljiva. Ampak je pa res, da je jasno, da ne more biti boljše kot je na politični sceni, če se pa folk prebudi enkrat na 4 leta in takrat malo na hitro prešinfa pa je. Politični polhi bi jim jaz rekel.

Kar se tiče pa upokojencev in volilne pravice. Volilna pravica je močno orodje. In če jo lahko uporablja star in rahlo dementen človek, zakaj je ne bi smeli uprabljati mlajši od 18 let. Res da 13, 14, 15 letni mulci in mule želijo samo žurat. Ampak ne mi rečt, da se ne zavedajo kaj pomenijo volitve in kateri politik jim je bolj všeč ter jim bo bolje služil. In v bistvu je današnja politika mnogo bolj pomembna za te otroke kot pa za upokojence.

poweroff ::

Čeprav zanimivo - jaz sem pričakoval, da bo Janša skušal koga od upokojencev dobiti v svojo vlado (enega ali dva poslanca). Saj bi jim lahko obljubil, da bo skrbel za pokojnine, pa bi ga podprli. Verjetno lažje njih, kot pa Jelinčiča ali ZLSD.

Ampak izgleda da noče. Ali pa se obnaša, kot da je še vedno v opoziciji.
sudo poweroff

Keyser Soze ::

Nekako dvomim v neko preračunljivost tegale početja. Pomoje je vse skupaj bolj na silo.

In če mu ne uspe? Ponovno štetje namreč? Ima 6 ali koliko poslancev, ki bi mu fino zamerili, da jih je hotel poterat iz parlamenta? Če so kolčkaj pri zdravi pameti. Lahko da so pa čisto poceni in se bodo takoj prodali.

TBit ::

sem že enkrat vprašal, če me lahko kdo napoti kam, pa je ostalo vse tiho. torej, še enkrat. pokaži mi kje so kaki članki od bajuka. ekonomist takega kalibra sigurno ni črnila šparal, ko je bil še mlad in so možgani še delovali.


Življenjepis:
Andrej Bajuk @ Wikipedia

http://www.sigov.si/mf/slov/minister.htm

Iz obeh ne vidim, zakaj bi bil Mramor tako boljši kot Bajuk. Mramor je postal minister brez vsakersnih izkušenj (glede službe ki se opravlja v ministerstvu za finance) seveda razn profesor na slo fakulteti, kar pa ne pove veliko.

Ker je gospod Bajuk delal magisterij in doktorat na Berkeley univerzi, bi moral pogledati v bazo te univerze.
Misliš da mu je uspelo dobiti magisterij in doktorat brez kakeršnega čalnka ? (mogoče še doktorata ni naredu, če ga ti nisi vidu) Seveda ker je pa Mramor delal vse v sloveniji, pa se v kaki COBISS bazi najde kak članek, ga pa naredi za "boljšega". Hmmm...

perci ::

Jah, diskvalifikacije Bajuka na tem forumu so najmanj smešne. Dost žalostno, da se podporniki sil kontinuitete na tak nizek nivo spuščajo. Je pa pričakovano to.

Thomas ::

> jaz sem pričakoval, da bo Janša skušal koga od upokojencev dobiti v svojo vlado (enega ali dva poslanca).

Zakaj le? Sej dosti verjetno res niso prišli v parlament. A nej bi zdej zaradi nekega viteštva pa zamižali na eno oko za DeSUS?

Nedopustno.

TBit ::

Izgleda, da je tisto glede izobrazbe in volilcev kar res. Tisti ki volijo SDS imajo v povprečju nižjo kot tisti ki volijo LDS.


Stavek ki izraža celotno filozofijo LDS-a. In posledično njihovo obnašanje. Samo mi smo oh in sploh ostali ste pa "kmetje" ???

Yea right !

Keyser Soze ::

No ja. Če ti tako rečeš. Raziskava je bila narejena. In rezultati le-te tudi javno prikazani.

In še enkrat si mi dal prav. :D

P.S.: Za ostale pa... Da ne bo kdo rekel, da sem LDSovski. In pa da sem tako močno za Status Quo. Oz. podporniki sil kontinuitete kot se je "lepo" izrazil Perci. LDS je le boljša opcija od SDS. Sodeč po lastnih izkušnjah. Nobena pa ni dobra, kaj šele idealna. Se premočno razhajajo moja in njihova prepričanja. Hudiča, rajši bi videl da zmaga Aktivna Slovenija kot pa LDS. Ampak v sili še hudič muhe žre.

BigWhale ::

Ostanite na neosebnem nivoju, distanciranem od bralca/pisca.

TBit ::

In še enkrat si mi dal prav.


Od kje ti pa ta ideja ?

Luka Percic ::

Desus je pred volitvami povedal (pravzaprav Rous), da ni možno, da bi bili v koaliciji z SDS.

Druge stranke, so se vsaj delale da so koalicije možne, predvsem zato, ker se ni vedelo, da bo SDS toliko pridobil, pa so vsi se malo žonglirali.
Desus pa ne. On z SDS ne pa pika! Tudi če ponudijo dvakrat večje pokojnine. Ne, ne in ne!

TBit ::

Ma ja desus sam spi v parlamentu. Ko se pa Rovs občasno zbudi pa tako izjav da ne veš al bi se joku al smeju. Ni čudno da ni bil izvoljen v parlament :D.
Prejsnje volitve:
V vlado koalicijo gre, pa ne zahteva nobenga poslanca. To ti kažal sam na njihovo nesposobnost vodenja ministrstva ali kar je še slabš nezmožnost pri pogajanju za ministrstvo.

Thomas ::

> V vlado koalicijo gre, pa ne zahteva nobenga poslanca.

Misliš ministra verjetno, ne poslanca.

Ampak ja. Zelo so bili benigni, ja.

TBit ::

ja seveda :8)

(hvala Thomas da si me popravu)

Balandeque ::

En banalen minister hitro postane ogledalo cele vlade. Rous, ki je že od pamtiveka strošek proračuna in tipičen socialistični vehementnež, ga preprosto preveč pije. Janša, večidel obdan z podpovprečneži, je sčasoma postal malo bolj izbirčen. Kdor se spomni Rousa iz časov, ko je bil predsednik izvršnega sveta občine Maribor, ve o čem govorim. Sicer pa so s kadri iz prejšnjega sistma - in zlasti iz tistega konca - že tradicionalen protokolarni problem. Magdalena Tovornik, recimo.
Involvement and commitment is like an eggs-and-ham:
the chicken was involved - the pig was committed.

poweroff ::

Da presekamo to debato... pogledal sem v Science Citation Index, in sicer:
- Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED)--1970-present
- Social Sciences Citation Index (SSCI)--1970-present
- Arts & Humanities Citation Index (A&HCI)--1975-present
za VSA leta.

* iskalni pojem BAJUK A:

Ptasinska S, Bajuk A, Michalak L
Influence of potassium chloride on the MALDI detection process
VACUUM 70 (2-3): 439-445 MAR 10 2003

Bajuk A, Michalak L
Some aspects of matrix-assisted laser desorption ionization analysis of hemoglobin from whole human blood
RAPID COMMUN MASS SP 16 (10): 951-956 2002

Bajuk A, Gluch K, Michalak L
Effect of impurities on the matrix-assisted laser desorption/ionization mass spectra of insulin
RAPID COMMUN MASS SP 15 (24): 2383-2386 2001

---

* iskalni pojem MRAMOR D:

Mramor D, Valentincic A
Forecasting the liquidity of very small private companies
J BUS VENTURING 18 (6): 745-771 NOV 2003

Mramor D, Valentincic A
When maximizing shareholders' wealth is not the only choice
EASTERN EUR ECON 39 (6): 64-93 NOV-DEC 2001

Nadalje sem pogledal Cited Reference Search - se pravi kolikokrat je bil kdo od teh avtorjev citiran v znanstvenih člankih iz SCI baz (ni nujno, da je tudi ta citirani članek v SCI bazi):
1 BAJUK A ELECTRONICS 8 51 2001
1 BAJUK A ELECTRONICS 8 68 2001
1 BAJUK A IN PRESS
1 BAJUK A MAINTENANCE RELIABIL 4 38 2001
2 BAJUK A RAPID COMMUN MASS SP 16 951 2002
4 BAJUK A RAPID COMMUN MASS SP 15 2383 2001

ter:

1 MRAMOR D 4 C ALT PERSP FIN TU 1998
1 MRAMOR D INT REV FINANCIAL AN 5 131 1996
1 MRAMOR D LIQUIDITY SOLVENCY S 1998
1 MRAMOR D SEDANJOST PRIHODNOST 184 1999
1 MRAMOR D SLOVENE EC REV 47 191 1996

Zdaj... teba je upoštevati, da Bajuk A iz SCI baze ni nujno tudi Bajuk A, o katerem mi govorimo in da Mramor D iz SCI baze ni nujno tudi Mramor D o katerem govorimo. Če je recimo Bajuk ekonomist, verjetno ni pisal o elektroniki, oziroma gre za drugega Bajuka.

Podatke si interpretirajte sami... >:D
sudo poweroff

Ciho ::

A model of the distribution of income from technological change in agriculture / by Andres Bajuk

Tole sem najdu na www.berkeley.edu

Verjetn bi se še kaj dal najdt, sam se mi ne da iskat, spomnil sem se da je doktoriral na Berkeleyu, če se spomniš, na eni levi univerzi!!!

Lucas ::

Ste opazili kako se LDS obnaša zdej po volitvah?

Najprej je v nedeljo zvečer nastal šok. Niso vedeli sploh kaj naj povedo novinarjem. Očitno niso imeli pripravljenih odgovorov na kaj takega. 12 let so govorili kako so volilci vedno znova naredili prave odločitve, zdej pa niso imeli nič drugega kot blede izraze.

Potem so si očitno vzeli kakšen dan, dva za razmislek, ko niso kaj veliko razlagali kaj in kako...do včeraj.
Najprej Ropov nastop na 24ur, potem pa še v povolilni oddaji na TVS1. Očitno so pripravili strategijo, kako to njih ne prizadene posebaj...kot da so pričakovali poraz. Ampak dobr...to ni nič narobe, če se pretvarjajo, verjetno bi se vsak v taki situaciji. Bolj me moti to, kako se še vedno ponižujoče, pokroviteljsko in nenazadnje nesramno obnašajo do zmagovalca in do volilcev.
Češ, kako imajo volilci vedno prav, kako so se tudi sedaj pravilno odločili, kako bodo kmalu spoznali da je SDS napačna izbira. Že vnaprej je prikrito SDS označeval za nesposobne, kako je prav da volilci spoznajo svojo zmoto...itd, itd.

Niti toliko jajc nimajo da bi čestitali zmagovalcem, ne, oni so začeli podtalno vojno še preden so sestopili z oblasti. Take stranke, s tako aroganco jaz ne bom nikoli podpiral.

Rop je kot pokvarjena plošča ves čas ponavljal ene in iste reči, da je šel že novinarki na živce ne samo meni. In ko mu je omenila da se že ves čas ponavlja, jo je napadel da ga itak ves čas iste reči sprašuje...kaj naj si človek ob vsem tem še misli ?!
I was here...

poweroff ::

Mene to ne moti. Saj je naloga opozicije, da "podjebava" pozicijo. Saj je Janša isto počel. Isto je govoril, da je vladavina LDS nekaj slabega.

Janša se bo pač moral navaditi, da bodo sedaj drugi njega kritizirali, on pa bo nosil odgovornost...

Pač, proces odraščanja... 8-)
sudo poweroff

Lucas ::

Štos je v tem, da sploh še nobene pozicije, niti opozicije nimamo.

Isto, kot če nekoga obtožiš, da ne zna peljat avto, še preden se za volan vsede.

Takih diskreditacij ne prenašam.
I was here...

Thomas ::

Ne, ne sorry. Jasno je, da bo nova oblast deležna tudi neupravičenih kritik, tako kot jih je bila tudi prejšnja. To je jasno.

Ni pa jasno to, da Kučan govori o "odgovorni opoziciji", za novo pozicijo pa ne najde ene lepe besede. Kot bivši predsednik bi moral biti bolj široka in nevtralna oseba.

Ropu pa ne gre toliko očitati, kot se je prijeti za glavo. Kakor hitro ni več Prime mnister, pač pa navaden poslanec, je njegovo lajnanje istega nekaj drugega. Prej je "lahko" igral na karto - predsednik vlade sem, nimam časa, tole povem pa grem! Zdaj kot poslanec je pa hecen, da ne rečem rahlo beden.

Čeprav beseda "beden" je rezervirana za Rousa. Ta pa je beden.

Na nivoju so samo trije od predsednikov strank. Janša, Bajuk in Pahor. Ostali so klovni, I am sorry. Lahko tudi razumem, da je Janša komu nesimpatičen, Bajuk nasprotnik in Pahor "barbika", ampak ti imajo vsaj inteligenco in spodobnost, ki vsem ostalim fali. Podobnik je boljši od brata, pa ne kaj dosti. Jelinčič je pa destiliran cinik.

Ampak kot že rečeno. Dokler je bil Rop na oblasti, je še nekako zgledal. Nič več.

borchi ::

se popolnoma strinjam s thomasom. rop je bil včeraj porazen!!! v nedeljo se je držal kul. včeraj se je pa spuščal na tak nivo, da ni blo več ničemur podobno. medtem ko je janša dvignil letvico je začel rop z nekim bednimi forami. ne vem, a je v sloveniji opozicija obsojena, da zgleda skrajno neumno?
l'jga

Eschelon ::

Glede Bajuka.
Matthai - lahko prosim pogledaš še SCI za Ballmer S, Jobs S, Gates B, Fiorina C? 0:)
Vedeti, razumeti, znati.

Lucas ::

@Thomas
True, True

Dejstvo je, da je z odhodom Drnovška iz LDS odšel iz nje tud nek giroskop, ki naj bi držal sredino. Zdej, ko so na vrhu Rop, Gaber, Golobič bolj v levo že ne more it.

Kar se tiče Kučana je jasno, da iz svoje kože ne bo šel. A je kdo res mislil, da bo čestital Janezu za zmago? Prej lukno v koleno...

Je moral bit pa hudo naiven, da bo ljudem prodal foro svoje socialne države in skrbi za normalne ljudi obenem pa diktiral turbokapitalistom v svojem forumu 21. Verjetno ga že nekaj mesecev mučijo glavoboli, od nedelje naprej pa mora imet prave nočne more :D .(kot sem nekje prebral )
I was here...

Marjan ::

> Na nivoju so samo trije od predsednikov strank. Janša, Bajuk in Pahor.

Ja, tudi jaz te tri označujem kot profesionalne politike.

Večina ostalih poslancev sploh nima neke splošne dolgoročne vizije, trdnega pogleda in usmerjenega delovanja.

(ups, se že politično izražam :P, ampak taka so moja opažanja)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Marjan ()

Caligula ::

Meni se zdijo vsi enaki :D Te so zdej enaki kot tisti prej pred njimi glede teh stvari. Itak vsi surle po tleh vlecejo kakor so jih druge do sedaj,..

Saj je prav tako. Naj malo trpijo razvajene dusice, da se navadijo ,da je treba spet malo delat, tezijo pa naj ravno toliko ,da se ta garniturica ne razvadi prehitro.

Saj vse stima-glede na to da je to pac politika.

Kucan je itak kr neki zdaj s tem forumom. S tistimi javnimi pozivi v medijih preko foruma 21 so itak bedo zganjali tako kot zbor za republiko potem na drugi strani.

Tukaj sploh ne vem kaj so se sli neke farse s tem kao nepoliticnim organiziranjem. :|

Olajuwon ::

Jaz sm tudi gledal včeraj soočenje in res je, če kot predsednik vlade je še nekako kolikor toliko zgledal normalno, zdaj je njegov rejting čisto dol padu. Kr neki napadal v tri prazne, sicer pa dokler bo Rop ostal na čelu stranke, bo ta LDS obsojena na opozicijo. Sicer pa v končni meri to tudi razumem, sej LDS ni bila nikoli v opoziciji:D Zanimivo kako so se zdaj vloge spremenile... Janša fura stil Drnovška, Rop pa stil, ki se ne približa niti Janši izpred desetih let.
Bolj pomembno je obstajati, kakor biti opazen.

Phil ::

ki se ne približa niti Janši izpred desetih let

No Jansa se kolikor toliko normalno zacel obnasati sele zadnjih par mesecev. Od tiste brezvezne interpolacije naprej. Ne pozabiti njegovega "preprecimo delovanje vlade za vsako ceno" vedenja (razpisi referendumov, obstrukcije, izredne seje, ...).
Rop in ostali clani stranke pa so zgleda se malo v soku.
LP

Jst ::

LDS&ZLDS je prvič na drugi strani. Pričakovati konkretno opozicijo je utopija. Počakajmo recimo pol leta.

Meni Rop deluje človek z vizijo, z nastopom, z visoko samozavestjo. In ko tak človek doživi poraz, kako naj bi se pa obnašal?

Sicer me pa veseli, da se je zamenjala stran vladanja. Vsaka stran bo imela možnost pokazati zobe, tako koalicija, kot opozicija.

Janša bo pa moral narediti en miselni preskok iz kritika v vodjo. In kako se bo obnesel, bomo povedali mi, volilci, čez štiri leta.

Govoriti, kako bodo vse zafurali, je pa nesmiselno. Podlago imajo. "Kolesa so utečena." Samo na pravi način morajo "dirigirati".
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Caligula ::

Ma ne bo tako zanimivo zaradi Janse zdaj. Ta bo Drnovsek. Zanimivi bodo ostali, ki mogoce nimajo toliko razumevanja za Jansevo novo navdusenje nad Drnocskom, ki ga zaznavamo kot "umirjanje" v zadnjih mesecih.

Precej ma preprostih ljudi, ki pac enacijo zvestobo z polozaji. To se bodo vsi skregali med seboj. Bogi bo, ker bo precej takih ponujalo prebeg na drugo stran.

Dost neugoden polozaj trenutno.

Luka Percic ::

Hehe, Caligula, če nekdo pride na oblast, njegova naloga ni več kritizirat oblast, saj to postane.

No, in Jansa se je zdaj umiril. Čisto logično; prej je hotel vzbuditi v ljudeh nezaupanje do (bivše) vlade, zdaj pa bo gradil svojo podobo/zgodbo o uspehu.

Iskreno želim, da bo le ta zgodba kar najbolj resnična.
Kajti LDS-ova volilcev ni prepričala...

Caligula ::

Ne vem, ce si oipazil ampak jansa je ze tedne pred volitvami postal nemalo drugacen. In to od tedna, ko se je pricel "solati" pri Drnovsku. Vec ur dnevno se je pac moralo nekje poznati.

Olajuwon ::

Že ki smo pri temi "metamorfoza Janše" ... a mislite, da Janša lahko postane nov Drnovšek?
Bolj pomembno je obstajati, kakor biti opazen.

iration ::

> Vec ur dnevno se je pac moralo nekje poznati.

Da ne bomo preveč buč valili, lahko pastaš kak link, pa ne iz rolanja po sceni.
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda

Caligula ::

Ni linka >:D Mors bit pr koritu :D

Keyser Soze ::

Ko smo že pri koritih. Pri katerem koritu pa ste? Saj ni treba direktno z osebo. Povejte področje, ministrstvo, organ....

Me res zanima.

Tilen ::

Zmago je odsel s prizorisca. (Trenja - POP TV)
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

@ljash ::

hehe, a res a kwa? :)
Dej povej kaj je blo, k ne gledam...
Asus P4C800-E Deluxe, P4 3Ghz, 2*512 Geil Value,
Ati Radeon 9800PRO, Hitachi 160 GB SATA

Tilen ::

Jah pac reko je da je tu pod prisilo da je mogo s Portoroza prit al kaj pol pa mu je oni reko da ni nic pod prisilo tu pa je pac reko da gre ;)

Sicer je to zlo skrajsana verzija. Je se blo nekaj glede Peče-ja pa to... :)
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Olajuwon ::

Bogi moj fuhrer janša, če bo Jelinčič njegov koalicijski partner:'(
Bolj pomembno je obstajati, kakor biti opazen.

cryptozaver ::

Dobr ce ze ocenjujemo politike po pojavi... boljse bi jih bilo po ucinkovitosti.

Men se zdi recimo Bajuk en histerik, glih tok da mu slina ne tece z ust ko pizdi po parlamentu. Vse kar je zmogu po volitvah je bilo neko javkanje in ponavljanje da so pricakovali vec, na 16 razlicnih nacinov. Pa kaj je res tko usekan da ne ve da so na EU volitvah po vecini volili Lojzeta in ne NSI???

Rop mi sicer nikol ni bil prevec dopadljiv kr je arogantno presamozavesten. Se je pa po mojem mnenju profesionalno drzal in pac priznal poraz. Brez tistih - pocakajmo na uradne rezultate ipd. Niti si ni privoscil kritizirat SDS kar je Jansa takoj storil. Naj se dokaze najprej. Lahko da bo naredil vec - bomo vidl.

Najbolj me zanima kaj bo sedaj storila SDS z izbrisanimi. Saj vsi podpiramo njihovo stalisce, pa vendar nimajo izbire. Naslednji problem so Hrvati ki kljub vojaskim vajam NATA na njihovih mejah posiljajo vojaske ladnje v piranski zaliv. Tezko delo jih caka.
Poglavje zase pa je Rupsi ki ma vse za bedake in se bo tko al tko prej ko slej sfajtal. Ena velka RIT, tudi dobesedno.

Dalec najboljsi in najbolj izkusen politik (pa pustimo pripadnost) je se vedno in bo se dolgo EX predsenik Kucan. Zdruzuje vecino lastnosti dobrega politika. Ima nastop, mozgane, taktiko, pojavo, zveze (in mal prevec klepetavo zeno ki ga vcas blamira)...

Olajuwon ::

Prosim bi bilo lepo, da se ne bi glorificiralo Kučana, ki je v njegovem življenju delal samo škodo. Za razliko od Pučnika, je Kučan postal demokrat, ko je bilo to neizogibno. Poleg tega se dobro ve, da je on glavni krivec za zaviranje ekonomsko-demokratičnega razvoja slovenije. Ta njegov mit, o njegovih nadnaravnih sposobnostih pa izhaja iz tega, da si je obdržal moč iz prejšnega režima, in ima medije ob sebi, ki ga opisujejo, kot Jezusa, ki je prišel na zemljo. Sicer pa bo zgodovina ga že kaznovala... v to sem prepričan.
Bolj pomembno je obstajati, kakor biti opazen.

Thomas ::

Nostalgija po komunistu Kučanu je neverjetna!

Ziga Dolhar ::

Wau.

Vedno sem se smatral za precej ciničnega človeka.

Ampak ko sem danes poslušal Ropa, mi je pa postalo jasno, zakaj me določeni ljudje tako ne-marajo.
https://dolhar.si/

borchi ::

zanimivo je, da ga (kučana) najbolj pogrešajo tisti, ki jim zmanjkuje komunističnih tarč za metanje kamenja.
l'jga

Tilen ::

Rop je vidno upadel. Kot da ze par dni ne spi in nasploh.

Kaj se te boji zdaj če je delal vse po pravilih? >:D >:D
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Thomas ::

Jest bi najraje, da je Kučan lepo v penzionu, pa da ne trapa.

Vendar ker pač izkorišča pravico do tega da se oglaša, se meni precej hitro ljubi "vreči kamen" vanj.

Pa tudi v vsakega, ki bi ga rad nazaj.

borchi ::

Kaj se te boji zdaj če je delal vse po pravilih?

uhh, ja. zaradi tega ne spi. ker so vsi politiki do sedaj blazno plačevali za "grehe".
l'jga

Tilen ::

Mozno da je ROP kakemu šejku obljubil mošejo pa je dobil miljone zdaj pa ..... logicno da ga je strah >:D

pa tudi ce si priimek spremeni... nima kam it ;) Novi generalni za policijo pa ga spet najdejo. >:D

Zdaj mu bo žal da v parlamentu ni takih stolov, kot jih majo ministri. Valda da ga bo žulilo malo, ni navajen pa to >:D
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tilen ()

Thomas ::

Kakšna je situacija?

Nihče izven SDS, SNi in SLS noče dati glasu Janši. Se pa hkrati zaveda, da to lahko pomeni njegovo slovo od parlamenta, če ga ne bo dal.

Ker če Janša ne bo spravil skupaj vlade, se bodo voltve ponovile in drobiž bo letel iz parlamenta. Večinoma bodo glasovali le na relaciji SDS - LDS.
««
5 / 10
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

koga volit? (strani: 1 2 3 416 17 18 19 )

Oddelek: Problemi človeštva
94645023 (27094) poweroff
»

Volitve (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
28150225 (43510) Keyser Soze
»

Parlamentarne volitve

Oddelek: Loža
442250 (1408) smash

Volitve - oddaj glas (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
736694 (5168) Gandalfar
»

Kdo bo na volitvah zmagal? (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
565666 (4798) Daedalus

Več podobnih tem