Forum » Zvok in slika » [DivXviD] Yamada predvajalniki
[DivXviD] Yamada predvajalniki
piki64 ::
@OLDI in ostali. Vsak donacija je dobrodošla. V kolikor želiš/želite donirati pišite na pyps@medvedek.org pa se bomo potem dalje pogovorili.
LP
LP
e-marko ::
Jaz bi z veseljem kaj nakazal (BankaNet že laufa :)), vendar če ni podpore za Elto8883....
Za lastnike Yamad in ostalih podprtih modelov pa res ne. Škoda.
LP
Za lastnike Yamad in ostalih podprtih modelov pa res ne. Škoda.
LP
...somebody, somewhere...
MUC ::
Packed stream => Kako to napreduje. A je dost paca v 6600, da še to uredijo?
Kot gledam 6700, kaj je sploh boljš od 6600, kot verjetno samo to, da je boljši firmware. Da ne gre samo za prodajno foro in da bo firmware za 6600 še prišel v taki obliki, kot se zagre?
Kot gledam 6700, kaj je sploh boljš od 6600, kot verjetno samo to, da je boljši firmware. Da ne gre samo za prodajno foro in da bo firmware za 6600 še prišel v taki obliki, kot se zagre?
podtalje ::
Dummy file je bil uveden zaradi en uradne izdaje firmware-a od Yamade (mislim, da V3),
ki je bila malo zabugana in je imela probleme branja CDjev, če je bilo na njih
zapisano malo podatkov. (npr. samo ZDVX6600.BIN).
Zato so začeli dodajati Dummy, tako, da tisti uporabniki, ki hočejo nadgraditi,
nimajo problemov.
Skratka: Potreben je samo ZDVX6600.BIN, niče pa ne škodi, če so na CDju še
katerekoli druge datoteke.
ki je bila malo zabugana in je imela probleme branja CDjev, če je bilo na njih
zapisano malo podatkov. (npr. samo ZDVX6600.BIN).
Zato so začeli dodajati Dummy, tako, da tisti uporabniki, ki hočejo nadgraditi,
nimajo problemov.
Skratka: Potreben je samo ZDVX6600.BIN, niče pa ne škodi, če so na CDju še
katerekoli druge datoteke.
Object reference not set to an instance of an object
To mi jav MPEG4 modifier pri SAVANJU. Prej samo odprem file in dam unpack. !x mi je že delal, zdej pa tole ?! Probal več različnih filmov, povsod isto. Se mi zdi, da je napaka v programu al ?
To mi jav MPEG4 modifier pri SAVANJU. Prej samo odprem file in dam unpack. !x mi je že delal, zdej pa tole ?! Probal več različnih filmov, povsod isto. Se mi zdi, da je napaka v programu al ?
Mikka ::
MUC, Yamada 6700 z MTZ-jevim fw nima nobenih problemov s packet streamom in ko bodo mojstri PYP vse skupaj začinili z njihovimi fonti, slo meniji in podporo za dolga imena datotek bo to zmagovita kombinacija.
dragan ::
Nekaj strani nazaj sem videl sporočilo za ugoden nakup data kabla za c 35 v Mariboru. Tak kabel lahko kupite tudi v celjskem BigBengu po enaki ceni. Torej, lastniki Yamad , ki še nimate kabla in ste iz Celja imate priložnost za ugoden nakup.
OSA ::
No tudi jaz bom pohvalil Pikija&Yaneza in vse ostale ki so kakorkoli pripomogli k temu tazadnjemu firmwaru 041215, ker mislim da je to zadnji firmware ki sem ga nalozil - vsaj kar se podnapisov tice.... res so svetski... pa daljsa imena datotek.....
ko pa bo kaj sprememb glede izginjanja podnapisov xvid/ac3 pa ko bo se to porihtano, bo pa yamada itaq se vecji zakon ko je zdaj.... se vecji zakon pa bojo P.Y.P.S ce jim bo to kdaj uspelo zrihtat...
lp
OSA
ko pa bo kaj sprememb glede izginjanja podnapisov xvid/ac3 pa ko bo se to porihtano, bo pa yamada itaq se vecji zakon ko je zdaj.... se vecji zakon pa bojo P.Y.P.S ce jim bo to kdaj uspelo zrihtat...
lp
OSA
sekundek ::
Mogoce samo nekaj vprasanj glede zadnjega fwja od P.Y.P.S
1. Dolga imena datotek (ali to deluje samo na mp3 ali tudi filmi), namrec vidim se vedno vse skupaj odrezano
2. Ce je na dvdju vec filmov in je film v dveh delih, nekak mi ni uspel na drugem delu videt podnapisov.
3. Ce vam zginjajo podnapisi je najboljsa resitev avi mux. Meni od takrat ko uporabljam to, se ni nobeden zginil.
4. Ali se lahko MTZjev fw za 6600 posname tudi na 6700 in ce lahko kako.
hvala in lp
1. Dolga imena datotek (ali to deluje samo na mp3 ali tudi filmi), namrec vidim se vedno vse skupaj odrezano
2. Ce je na dvdju vec filmov in je film v dveh delih, nekak mi ni uspel na drugem delu videt podnapisov.
3. Ce vam zginjajo podnapisi je najboljsa resitev avi mux. Meni od takrat ko uporabljam to, se ni nobeden zginil.
4. Ali se lahko MTZjev fw za 6600 posname tudi na 6700 in ce lahko kako.
hvala in lp
pozabil se tocko
5. Ali se lahko s programom mtksubxy pomika lokacija podnapisov tudi na MTZ oz kaksnem drugem FWju
lp
5. Ali se lahko s programom mtksubxy pomika lokacija podnapisov tudi na MTZ oz kaksnem drugem FWju
lp
dzarog ::
Piki&Yanez ... odlično delo za FW Y6600
Včeraj sem naložil najnovejši FW (tudi prej sem imel FW od P.Y.P.S) in sem opazil drobno težavo.
Ker sem imel prej nastavljen MPEG4 podnapisi na vzhodnoevropske (big font), je po naložitvi novega FW-ja v setup-u ozačeno "BELI" (veliki beli podnapisi). Ko sem vstavil film mi ni prikazoval podnapisev, vstavil sem še drugega, pa tudi ni podnapisev (filma sta mi na starem FW-ju normalno delala).
Nato pa sem v setup-u nastavil na "RUMENI"..film dela s podnapisi. V setup-u nastavim nazaj na "BELI" ..film dela s podnapisi.
Tako, da vsem svetujem, naj po naložitvi FW-ja najprej v setup-u za MPEG4 podnapise izberejo npr. "RUMENI" nato pa prestavijo nazaj na "BELI", če so jim bolj všeč beli podnapisi.
Včeraj sem naložil najnovejši FW (tudi prej sem imel FW od P.Y.P.S) in sem opazil drobno težavo.
Ker sem imel prej nastavljen MPEG4 podnapisi na vzhodnoevropske (big font), je po naložitvi novega FW-ja v setup-u ozačeno "BELI" (veliki beli podnapisi). Ko sem vstavil film mi ni prikazoval podnapisev, vstavil sem še drugega, pa tudi ni podnapisev (filma sta mi na starem FW-ju normalno delala).
Nato pa sem v setup-u nastavil na "RUMENI"..film dela s podnapisi. V setup-u nastavim nazaj na "BELI" ..film dela s podnapisi.
Tako, da vsem svetujem, naj po naložitvi FW-ja najprej v setup-u za MPEG4 podnapise izberejo npr. "RUMENI" nato pa prestavijo nazaj na "BELI", če so jim bolj všeč beli podnapisi.
Ni podpisa
1. Sem dal gor MTZ verzijo in so podnapisi zelo dobri, prav tako v meniju, Izbira se lahko 2 verziji in dve barvi. Medtem ko je v meniju vedno locen font. Prav tako ni cudnega deljenja ko kaj ne spravi v eno vrsto, in potem manjka ostalo, ker vse skupaj vrze v tretjo.
2. Napaka je bla moja. Zajebal sem v imenu fila in sicer je obcutljiv na male in velike in mi je en CAPS usel.
Drugace pa sem nekje videl, da sprasuje nekdo glede koncnic. No MTZ jih kaze.
4. kot sem opazil MTZ ze ima predelan 6700 FW, vendar je kondna tabela neka na 8xxx. Tam pa pise, da 6700 ne devaj na 6600, verjetno velja tudi obratno.
Jebediah:
V bistvu tocno kaj naredi ne vem, ampak vse kar mors nardit je napisano
tukaj
Stestirano in do sedaj niti eden od 12 filmov ni imel tezav, bodosi zvok mp3 ali ac3. Pac mogoce tezava za stare filme, ampak si prej vzamem pol urce tolk da presnamem na kaksen RW in prej uredim. Vse kar se tice novih filmov pa naprej preko MPGModifierja, ce je potrebno in nato AVImux in stvari spilajo.
Podnapise pa uredim toliko, da so v dveh vrsticah in dovolj siroki.
lp
P.S. edina tezava ampak kaj cmo, je ta da ce so dolga imena datotek ti potem prekrije preview jpg slik.
2. Napaka je bla moja. Zajebal sem v imenu fila in sicer je obcutljiv na male in velike in mi je en CAPS usel.
Drugace pa sem nekje videl, da sprasuje nekdo glede koncnic. No MTZ jih kaze.
4. kot sem opazil MTZ ze ima predelan 6700 FW, vendar je kondna tabela neka na 8xxx. Tam pa pise, da 6700 ne devaj na 6600, verjetno velja tudi obratno.
Jebediah:
V bistvu tocno kaj naredi ne vem, ampak vse kar mors nardit je napisano
tukaj
Stestirano in do sedaj niti eden od 12 filmov ni imel tezav, bodosi zvok mp3 ali ac3. Pac mogoce tezava za stare filme, ampak si prej vzamem pol urce tolk da presnamem na kaksen RW in prej uredim. Vse kar se tice novih filmov pa naprej preko MPGModifierja, ce je potrebno in nato AVImux in stvari spilajo.
Podnapise pa uredim toliko, da so v dveh vrsticah in dovolj siroki.
lp
P.S. edina tezava ampak kaj cmo, je ta da ce so dolga imena datotek ti potem prekrije preview jpg slik.
Dr.S ::
Preprobal sem že vse FW za yamado in osebna ugotovitev:
> ekipi P.Y.P.S vsaka čast za TRUD in ENERGIJO ampak zame osebno je zmagovalec MTZ!!!
Kljub temu, da ni v slovenščini pa vendar ima:
> prikaz dolgih imen v MENUJU
> izbira 4 različnih vrst podnapisov
> centriranje na sredino
>,....
Mogoče se pa le premislim?!
> ekipi P.Y.P.S vsaka čast za TRUD in ENERGIJO ampak zame osebno je zmagovalec MTZ!!!
Kljub temu, da ni v slovenščini pa vendar ima:
> prikaz dolgih imen v MENUJU
> izbira 4 različnih vrst podnapisov
> centriranje na sredino
>,....
Mogoče se pa le premislim?!
Klemenn ::
em, kaj sem še jz opazu na yamadi
firmware je zadnji uradni
vseh podnapisov mi sploh ne predvaja! sej jih predvaja,sm ne vseh, določene vrstice kr zginejo oz jih sploh ne vidiš...mislm, ja0?
firmware je zadnji uradni
vseh podnapisov mi sploh ne predvaja! sej jih predvaja,sm ne vseh, določene vrstice kr zginejo oz jih sploh ne vidiš...mislm, ja0?
scott ::
@Dr.S
Ne vem, zakaj so ti MTZ tako včeč, jaz sem jih zabrisal dol, ker so se podnapisi tresli.
Za mene so zmagovalci PYPS (verzija od predvčerajšnjem)
- ima prikaz dolgih imen
- ima več barv
- ima več velikosti
- so sredinsko centrirani
- in ima slovenske menije
Ne vem, zakaj so ti MTZ tako včeč, jaz sem jih zabrisal dol, ker so se podnapisi tresli.
Za mene so zmagovalci PYPS (verzija od predvčerajšnjem)
- ima prikaz dolgih imen
- ima več barv
- ima več velikosti
- so sredinsko centrirani
- in ima slovenske menije
hostar ::
Men so tud od PYPS bolši, ker majo vse in une nastavitve za podnapise k majo + spredi so s sivo podlago in to je zakon. Zdej je vse kul. Un packed bitstream me pa sploh ne mot. Sej itak traja ene par minutk, še mn, pa je cd pripravljen, oz. v mojem primeru ker pečem na dvd-rw, dvd, če hočm kkšn starejši film na yamadi pogledat. Novejše itak že vse tako urihtam da ni problema.
Hvala PYPS
Hvala PYPS
dusangonzo ::
Imam Yamado in mi pri mp3-jih vsake toliko časa vmes škrtne (nekakšen blub zvok :)), A je možno zaradi tega uveljavljati garancijo? Ker me res zelo moti.
Imam pa naložen od P.Y.P.S. firmware in mi nebi vzel nazaj. Kje bi lahko dobil originalnega v primeru če bi uveljavljal garancijo?
Imam pa naložen od P.Y.P.S. firmware in mi nebi vzel nazaj. Kje bi lahko dobil originalnega v primeru če bi uveljavljal garancijo?
8rda+ rev 2.1 , XP 1662@2312(Thorton) , 1GB Geil Value PC3200 , Gf 6600GT
Davidoff ::
Za uporabnika dusangonzo:
Prvo kot prvo bi lahko zadevo malo pogooglal in bi zagotovo nasel to kaj isces. Pa tudi na forumu bi se ze kaksen namig ce ne celo link nasel.
Drugace pa tle imas link: Original Yamada firmware!
Prvo kot prvo bi lahko zadevo malo pogooglal in bi zagotovo nasel to kaj isces. Pa tudi na forumu bi se ze kaksen namig ce ne celo link nasel.
Drugace pa tle imas link: Original Yamada firmware!
Kr res manjka sedaj yamadi 6600 je še podpora za packed stream!
Btw, MTZ FW ne trzajo podnapisi, če si naložiš standard verzijo, in ne 4:3!
Btw, MTZ FW ne trzajo podnapisi, če si naložiš standard verzijo, in ne 4:3!
Hi!
Vsem tistim, ki favorizirajo MTZ Firmware prav. Ampak ne da bi hvalil našo skupino, MTZ ne dela drugega kot kopira svoje slikice v FW, ki jih pobira od drugih, kakor tudi programe, ki smo jih napisali mi.(MTKSubXY)
Kot drugo pa sledeče, kar je z njegove strani:
For 4:3 and 16:9 versions the Vol, Mute, Mute Off display from the left corner of the TV is disabled. In Standard is allowed. But for best viewing for subtitles I recommend 4:3 and 16:9 firmwares. I know that you can live without that three minor things.
Kar je po domače povedano da njegov FW pri pritisku na tipko VOL+ ali VOL- le tega ne prikaže na zaslonu, kakor tudi ne MUte in MUTE OFF.
V našem FW je to rešeno in se vse prikazuje.
LP, in obilo užitkov ob gledanju filmov, Piki64
Vsem tistim, ki favorizirajo MTZ Firmware prav. Ampak ne da bi hvalil našo skupino, MTZ ne dela drugega kot kopira svoje slikice v FW, ki jih pobira od drugih, kakor tudi programe, ki smo jih napisali mi.(MTKSubXY)
Kot drugo pa sledeče, kar je z njegove strani:
For 4:3 and 16:9 versions the Vol, Mute, Mute Off display from the left corner of the TV is disabled. In Standard is allowed. But for best viewing for subtitles I recommend 4:3 and 16:9 firmwares. I know that you can live without that three minor things.
Kar je po domače povedano da njegov FW pri pritisku na tipko VOL+ ali VOL- le tega ne prikaže na zaslonu, kakor tudi ne MUte in MUTE OFF.
V našem FW je to rešeno in se vse prikazuje.
LP, in obilo užitkov ob gledanju filmov, Piki64
A je možno, da kdo od vas majstrov, reši problem s packed streamom, al to more porihtat sama yamada?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MUC ()
hostar ::
Muc: Kokr je men znano tega ni več ravno zaradi sredinjenih poddnapisov, razširjenega menija..., nekaj je pač moralo iti stran.
Smirnof: A se hecaš? Pa taki ljudje mi grejo prov na živce. Preber si poste. Da ne bom izpadu čista svinja: Razlog je packed bitstream. Za rešitev problema uporab MPEG4Modifier (tm k je ena koda dej namest p- n, pa odklukej unpack in shrani)
Upam da je jasn
Smirnof: A se hecaš? Pa taki ljudje mi grejo prov na živce. Preber si poste. Da ne bom izpadu čista svinja: Razlog je packed bitstream. Za rešitev problema uporab MPEG4Modifier (tm k je ena koda dej namest p- n, pa odklukej unpack in shrani)
Upam da je jasn
Fury ::
PYPS za zupane! :)
Kdaj bo pol ogg? :) Pa packed bitstream? :) Ah.. mal je treba pretiravat.. ceprov nebi blo slabo.. khm :)
ps: Se zmer me zanima ce ma kdo kaksno idejo zakaj se tok zlo svoh ven slis iz LFE kanala... se zdalec ne tok kot bi se moralo...
Kdaj bo pol ogg? :) Pa packed bitstream? :) Ah.. mal je treba pretiravat.. ceprov nebi blo slabo.. khm :)
ps: Se zmer me zanima ce ma kdo kaksno idejo zakaj se tok zlo svoh ven slis iz LFE kanala... se zdalec ne tok kot bi se moralo...
smirnof ::
hostar: vem, ta program sm povleku že iz večih linkov, pa mi noben noče delat- napiše neko napako
EJ6
Marvin ::
Nov uporabnik (don't shoot!) in imam eno vprašanje...
Je normalno da srt podnapisi ne delujejo z uradnim firmwareom? Na CD-RWju imam namreč dvl-gtm.srt (slovenski podnapisi) in dvl-gtm.avi (Garfield), pa mi nikakor ne uspe priklicati podnapisov.
Hvala za odgovor.
Je normalno da srt podnapisi ne delujejo z uradnim firmwareom? Na CD-RWju imam namreč dvl-gtm.srt (slovenski podnapisi) in dvl-gtm.avi (Garfield), pa mi nikakor ne uspe priklicati podnapisov.
Hvala za odgovor.
Prebral sem vse poste za 3 strani nazaj in ni ničesar kar bi imelo zveze z mojim vprašanjem.
Pogledal sem kateri firmware imam:
VER: 05.00.02.08
SUB-VER: 0B.00.00.02
Pogledal sem kateri firmware imam:
VER: 05.00.02.08
SUB-VER: 0B.00.00.02
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Marvin ()
Valentin ::
Svašta.
Ti praviš, da ti podnapisi z novim FW ne delajo.
Dzarog wrote:
Ko sem vstavil film mi ni prikazoval podnapisev, vstavil sem še drugega, pa tudi ni podnapisev (filma sta mi na starem FW-ju normalno delala).
Zdej, men se zdi, da je tole ZELO v zvezi s tvojim vprašanjem.
Ti praviš, da ti podnapisi z novim FW ne delajo.
Dzarog wrote:
Ko sem vstavil film mi ni prikazoval podnapisev, vstavil sem še drugega, pa tudi ni podnapisev (filma sta mi na starem FW-ju normalno delala).
Zdej, men se zdi, da je tole ZELO v zvezi s tvojim vprašanjem.
Ne. Nikjer nisem rekel z novim firmwareom... govorim o firmwaru ki je prišel z enoto (komaj sem jo kupil). Pojma nimam koliko je star firmware na njej, tiste kode pa mi tudi ne pomenijo nič. Ker mi je do sedaj špilalo OK vse kar sem vrgel notri ne bi nadgrajeval firmwara, razen če ni res problem v firmwaru. Bolj jasno zdaj?
Np.
Ne, ne prime... dobim tisti prekrižani krogec, kot da jih ne bi bilo... Pa Captions je tudi ON v meniju. Tako da pojma nimam, zakaj ne deluje...
Ne, ne prime... dobim tisti prekrižani krogec, kot da jih ne bi bilo... Pa Captions je tudi ON v meniju. Tako da pojma nimam, zakaj ne deluje...
Valentin ::
Ker praviš, da ti je do sedaj vse delalo OK (tudi podnapisi ?), predvidevam, da je potem nekaj narobe s tem CD-jem...
Pa si prepričan, da nimaš že gor ta now FW od PYPS-a ?
Pa si prepričan, da nimaš že gor ta now FW od PYPS-a ?
podtalje ::
Povsem normalno je, da na uradni verziji ne delujejo podnapsi.
Nadgradi z zadnjo uradno iz umax.de strani ali pa s firmwarom od PYPS.
Nadgradi z zadnjo uradno iz umax.de strani ali pa s firmwarom od PYPS.
Ne, ne... do sedaj je vse delalo ok, ampak prej sem vse gledal brez podnapisov (ali pa je bil originalni DVD z originalnimi podnapisi, ki delajo brez problemov). Sedaj sem prvič poskusil predvajati divx s podnapisi. Na uvodnem zaslonu je pa logotip YAMADA, tako da predvidevam je to uradni fw... tudi vse je v angleščini.
Film sam dela brez problemov, tako da dvomim da bi bil problem s CDjem...
Film sam dela brez problemov, tako da dvomim da bi bil problem s CDjem...
Ah, hvala podtalje. To me je zanimalo...
Sicer sem ravno zapekel fw z jae.si (isti kot PYPS, samo drug uvodni zaslon, kajne?), tako da mi ne bi slučajno težili da nisem uporabljal "uradnih" nadgradenj če bi šlo kaj narobe. Sicer pa se mi zdi kretensko da kdo ne bi upošteval reklamacije tudi s PYPS fw-om, če ga JAE res samo prekopira...
Sicer sem ravno zapekel fw z jae.si (isti kot PYPS, samo drug uvodni zaslon, kajne?), tako da mi ne bi slučajno težili da nisem uporabljal "uradnih" nadgradenj če bi šlo kaj narobe. Sicer pa se mi zdi kretensko da kdo ne bi upošteval reklamacije tudi s PYPS fw-om, če ga JAE res samo prekopira...
Hm, samo malo... ravno sem opazil, da ima fw posnet od JAE datum 13.12., PYPS pa je bil izdan 15.12. Kako je potem lahko JAE verzija kopija PYPSa?!
@MARVIN: Ja od PYPS-a FW ima datum 15.12 ker ima mnogo več kot FW od firme Jae.
LP, Piki64
LP, Piki64
Zgodovina sprememb…
- spremenil: piki64 ()
piki64, hvala za pojasnilo (in delo na PYPS). Se pa strinjam da je sramota, da vas niso niti vprašali za dovoljenje za spreminjanje in kopiranje vašega dela. Sicer je pa to klasičen slovenski pišmeuhovski odnos, tako da me ravno ne preseneča... Kam pa se naj piki64 pritoži? Če bo JAE že odgovoril bo najbrž v stilu "kaj lažeš, mi smo to vse sami napisali, pa nas toži če hočeš dokazati svoj prav". In ker vedo, da se ne bodo šli tožariti...
(Btw, a ima tale forum pokvarjene piškotke ali kaj? Vsakič ko osvežim stran po nekaj deset minutah odsotnosti, se moram znova prijaviti - zelo zoprno! In da, povsod drugje mi piškotki delujejo čisto ok.)
(Btw, a ima tale forum pokvarjene piškotke ali kaj? Vsakič ko osvežim stran po nekaj deset minutah odsotnosti, se moram znova prijaviti - zelo zoprno! In da, povsod drugje mi piškotki delujejo čisto ok.)
@MARVIN:
Ja pozabil sem napisati kaj vse naš FW vsebuje:
- dolga imena datotek
- izbor različnih barv fontov in samih fontov
- mute,mute off in vol se prikazujeta na mestu, da so vidni
- centrirani podnapisi
- z našim programom MTKSubXY pa še lahko pozicioniraš kje se bodo podnapisi prikazovali
Z moje strani moram pohvaliti firmi COMTRON in ACORD 92, ki sta se za hvaležnost oddolžina z nagradami.
LP, Piki64
Ja pozabil sem napisati kaj vse naš FW vsebuje:
- dolga imena datotek
- izbor različnih barv fontov in samih fontov
- mute,mute off in vol se prikazujeta na mestu, da so vidni
- centrirani podnapisi
- z našim programom MTKSubXY pa še lahko pozicioniraš kje se bodo podnapisi prikazovali
Z moje strani moram pohvaliti firmi COMTRON in ACORD 92, ki sta se za hvaležnost oddolžina z nagradami.
LP, Piki64
dusangonzo ::
OK, ne vem a sem čorav, sam jest na vseh 13tih doooolgih straneh (ki sem jih res bol na hitro prebral) ne najdem koga ki bi imel probleme pri predvajanju mp3 pesmi. Pa tudi glede garancije ni noben nič povedal..
davidoff: pa hvala za link
davidoff: pa hvala za link
8rda+ rev 2.1 , XP 1662@2312(Thorton) , 1GB Geil Value PC3200 , Gf 6600GT
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dusangonzo ()
mp3jev sicer še nisem probal, ampak vse ostalo mi dela BP.
Glede garancije pa če sem prav razumel lahko itak vedno naložiš originalni firmware nazaj, tako da ne bi smelo biti kakih problemov...
Glede garancije pa če sem prav razumel lahko itak vedno naložiš originalni firmware nazaj, tako da ne bi smelo biti kakih problemov...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 24893 (9507) | bizi72 |
» | [DivXviD] P.Y.P.S. FirmWare (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 71818 (19637) | koks2005 |
» | Yamada 6800 X PLUSOddelek: Zvok in slika | 5067 (3158) | pingec |
» | [DivXviD] DirectSub urejevalnik podnapisov - podpora za Mediatek divx playerje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 26399 (13734) | podtalje |
⊘ | Yamada 6700Oddelek: Kaj kupiti | 2280 (1906) | Stepni Volk |