Forum » Zvok in slika » [DivXviD] Yamada predvajalniki
[DivXviD] Yamada predvajalniki

sebarene ::
berem in berem pa mislim,da naložim firmware za player od vseh variant
Y6800_lex_V1B
prosim za odgovor,če je to to
thnx
yamada 6800x chili
sem ga naložu,dela u 3 nule,super,
nastavil kot v navodilih
zakon
Y6800_lex_V1B
prosim za odgovor,če je to to
thnx
yamada 6800x chili
sem ga naložu,dela u 3 nule,super,
nastavil kot v navodilih
zakon
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sebarene ()

shimano ::
lep pozdrav najprej!!
mene pa zanima če ma kdo doma pokvarjen DVD predvajalnik YAMADA 6600, ker men je crknil laser, al pa če kdo ve kje se ga da kupit pa kok stane??
hvala!!

mene pa zanima če ma kdo doma pokvarjen DVD predvajalnik YAMADA 6600, ker men je crknil laser, al pa če kdo ve kje se ga da kupit pa kok stane??
hvala!!

Lp SHIMANO

veliki4 ::
fitipaldi a si probal ta najnovejši fw za yamado 6600 od zapate?
če se nočeš obnašati tako, kot drugi hočejo, imaš težave z njimi. Če se obnašaš po njihovem, imaš težave sam s seboj!

1309976 ::
Naredil kot v navodilih (Lex V1B). Zapekel cd kot podatkovni cd z naslovom Mediatek oz. kot pač naj bi bilo. Pa me samo zanima če je vse ok ali bi ga bilo treba zapečt kot sliko. Mal mi je sumljivo zato raje tule preverjam preden se spravim flashat zadevo, ker se nimam časa potem še z servisom ubadat.
Dečki, ki se trudite z FW: najlepša vam dala
...ne resno, hvala za trud - še z moje strani!
LP

Dečki, ki se trudite z FW: najlepša vam dala

...ne resno, hvala za trud - še z moje strani!
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 1309976 ()

Paramedic ::
Zapečeš podatkovni CD, track-at-once, finalize cd, ime cd-ja je pa z velikimi tiskanimi mediatek. Ko daš not, daš kar piše, da se začne flashat, po prebranju datoteke izvže cd, in lahko daš na pladenj kar film, ki ga hočeš gledat, ampak počakaš, da se pladenj SAM zapre, po kaki minuti.
End transmission.

LexLuthor ::
@1309976
Ne, tista navodila so tam zraven kar tako. Nekaj tisoč ljudi je že upgradalo svoj player po teh navodilih, še dobro, da si ti še enkrat preveril, če je vse tako, kot tam piše, sicer bi moja zlobna zarota, kako tebi pokvariti player, zagotovo uspela! GULP
Ne, tista navodila so tam zraven kar tako. Nekaj tisoč ljudi je že upgradalo svoj player po teh navodilih, še dobro, da si ti še enkrat preveril, če je vse tako, kot tam piše, sicer bi moja zlobna zarota, kako tebi pokvariti player, zagotovo uspela! GULP

janko771 ::
Lex tvoja navodila so čist cool če pa folk ne zna brat je pač njihov problem .
Me pa zanima če mate kej v načrtu z FW-jem za 6800 .
lp
hvala za odgovore .
Me pa zanima če mate kej v načrtu z FW-jem za 6800 .
lp
hvala za odgovore .
jest

bomber111 ::
najprej bi se zahvalil vsem na forumu saj sem s prebiranjem le tega spet spravil k življenju svojo en teden staro yamado 6800x plus - preko kabla(sem jo zaflešal po 3 urah). Zanima me ali obstaja kak program za mod FW vsaj za podnapise s šumniki za ta model, ker mi namreč dela samo z originalnim FW.

MooM ::
Zanima me ali lahko ta komplet zvočnikov Jamo E5PDD priklopim direkt na Yamadao 6800X ali rabim kakšen reciever ali ojačevalec. Prosim, če mi kdo to mal razloži, ker nimam glih vlko pojma.

MajorM ::
Hja. Na spletni strani jst ne morem razbrat ali komplet vsebuje ojačevalec oziroma ali so zvočniki pasivni (ne vsebujejo ojačevalec) ali aktivni (vsebujejo ojačevalec).
Po vsej verjetnosti so aktivni, najbolje je da vprašaš direkt v trgovino. Če so aktivni pote ni problemov z direktnim priklopom na Yamado 6800 saj ima le ta praktično vse možne izhodne priključke.
Če so pasivni boš potreboval še en ojačevalnik imenovani tudi receiver.
Po vsej verjetnosti so aktivni, najbolje je da vprašaš direkt v trgovino. Če so aktivni pote ni problemov z direktnim priklopom na Yamado 6800 saj ima le ta praktično vse možne izhodne priključke.
Če so pasivni boš potreboval še en ojačevalnik imenovani tudi receiver.

MooM ::
Hvala lepa za odgovore. Mislim da so zvočniki aktivni, vendar nisem prepričan zato sem poslal vprašanje na Mimovrste.
Woofer je pa od system fidelity, zdaj pa me zanima ali kdo ve za uradno stran od system fidelity ker google ničesar ne najde, jaz pa tudi ne.
p.s.: oprostite ker pišem v tej temi, vendar je najbolj brana, vprašanje pa se nanaša na temo prejšnjega sporočila! hvala!
Woofer je pa od system fidelity, zdaj pa me zanima ali kdo ve za uradno stran od system fidelity ker google ničesar ne najde, jaz pa tudi ne.
p.s.: oprostite ker pišem v tej temi, vendar je najbolj brana, vprašanje pa se nanaša na temo prejšnjega sporočila! hvala!

Bellzmet ::
Živjo!
Na kateri strani se zdej dobi FW od Piki64 za 6800? Par mesecev nazaj naj bi bilo http://pyps.aventurahost.net/content/ samo ta link zdej ne dela.
lp
Na kateri strani se zdej dobi FW od Piki64 za 6800? Par mesecev nazaj naj bi bilo http://pyps.aventurahost.net/content/ samo ta link zdej ne dela.
lp

destiny ::
Piki ne distribuira več fw-jev. Zdej je LexLuthor Tha Man za te zadeve (vsaj za yamado 6800)

koovac ::
Uradna stran od System Fidelity je zelopreprosto h**p://w*w.systemfidelity.com/
Komplet zvočnikov Jamo E5PDD ni aktiven, drugače je s tem System Fidelity nizkotoncem, ki pa je. Za oživit celoten komplet rabiš 5.1 ojačevalec, torej ne gre ga direktno priklopit na Yamado.
Komplet zvočnikov Jamo E5PDD ni aktiven, drugače je s tem System Fidelity nizkotoncem, ki pa je. Za oživit celoten komplet rabiš 5.1 ojačevalec, torej ne gre ga direktno priklopit na Yamado.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: koovac ()

konrad ::
naložu sm FW Y6800_lex_V1B je ena napaka.. ko hočm gledat slike jih nikakor ne morem premikati naprej in nazaj torej da bi se slike samodejno predvajale prej je bilo to možno a je to pomanklivost ali napaka? se da mogoče odpravit?

theuros ::
dober dan.
imam Yamado 6700, naložen firmware P.Y.P.S. enkrat od lani, in imam problem, da mi na vse več filmih ni barvne slike, ampak je črnobela! kaj je tu narobe?
imam Yamado 6700, naložen firmware P.Y.P.S. enkrat od lani, in imam problem, da mi na vse več filmih ni barvne slike, ampak je črnobela! kaj je tu narobe?

kaj že mogoče kdo kaj ve kako bo s FW za 6800x plus.
pa še nasvet. ne je flashat z verzijami od 6800 in 6800x
pa še nasvet. ne je flashat z verzijami od 6800 in 6800x

sk7744 ::
@KLemenn
Sam imam Yamado 6800, pa te moram razžalostit, da mi ne podpira .mkv datotek. Odpira mi pa .ogm datoteke.
Sam imam Yamado 6800, pa te moram razžalostit, da mi ne podpira .mkv datotek. Odpira mi pa .ogm datoteke.

yayo ::
Klemenn
ko bi jih le odpirala...
domnevam, da si ljubitelj japonskih animejev, ki so vedno bolj pogosto kodirani v tem formatu. kolikor sem informiran pa na žalost ne obstaja noben dvd predvajalnik, ki bi podpiral .mkv ali .ogm. nekaj se je govorilo o prototipih, ki naj bi jih proizvajalci testirali, vendar pa potem ni bilo nič več slišati. upam, da bo kmalu kdo začel izdelovati divx player s .mkv in .ogm podporo, do takrat bomo filme v teh formatih morali pač gledati na svojih 17 palčnih monitorjih...
ko bi jih le odpirala...

domnevam, da si ljubitelj japonskih animejev, ki so vedno bolj pogosto kodirani v tem formatu. kolikor sem informiran pa na žalost ne obstaja noben dvd predvajalnik, ki bi podpiral .mkv ali .ogm. nekaj se je govorilo o prototipih, ki naj bi jih proizvajalci testirali, vendar pa potem ni bilo nič več slišati. upam, da bo kmalu kdo začel izdelovati divx player s .mkv in .ogm podporo, do takrat bomo filme v teh formatih morali pač gledati na svojih 17 palčnih monitorjih...

@yayo: tudi sam komaj čakam na podporo .mkv datotek iz istega razloga (animeji). Samo ne vem pa, odkod tebi informacija, da ne podpira .ogm datotek, saj jih meni čisto lepo odpira, kot sem napisal že v prejšnjem postu. Imaš tudi možnost spreminjanja jezika in prikazovanj podnapisov.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sk7744 ()

govorim čisto iz osebne izkušnje, sem poskusil nekaj ogm-jev pogledat na yamadi pa mi je predvajala samo zvok, brez slike. tako sem obupal (zaključil sem, da očitno prepozna le ogg vorbis zvočni zapis). sedaj mi ti zbujaš novo upanje
, morda ni hotela predvajati ravno tistih par fimov... a uporabljaš kak poseben firmware?

Imam Yamado 6800 (mogoče je odvisno tudi od modela), uporabljam pa zadnji FW od LexLuthorja (Lex V1B).

Mit3kk ::
Pozdrav!
Mi lahko svetujete katero Yamado naj kupim: Yamada Chili DVD-6800X ali 6800X PLUS ? Kateri gre naložit fw z manj problemov in za katero jih je več (oziroma sploh so)?
Hvala za pomoč!
LP
Mi lahko svetujete katero Yamado naj kupim: Yamada Chili DVD-6800X ali 6800X PLUS ? Kateri gre naložit fw z manj problemov in za katero jih je več (oziroma sploh so)?
Hvala za pomoč!
LP

Izi ::
yayo in sk7744, verjetno sta opazila, da se že od začetka vzporedno razvijata dva firmwarea in sicer A in B
Razlik med A in B je kar precej kolikor sem jaz gledal.
Naprimer pri A se podnapisi zaženejo avtomatsko pri B je treba pritisniti tipko "subtitle".
Največja razlika pa je, da vsak podpira druge kodeke.
Razlog jaz vidim, da čip za FW ni dovolj prostoren, da bi vanj lahko natlačili vse mogoče kodeke in ravno zato imamo dva različna FW-ja.
Ko ravno omenjata OGG in OGM, podpira ga samo FW verzija A. V B ni podpore za OGG in OGM. Ima pa verzija B neke druge kodeke, ki jih ni v verziji A.
MKV pa ne podpira nobena od teh verzij.
Mogoče bomo nekoč dobili še verzijo C, kjer bo podpora za MKV, seveda pa tam ne bo OGG in še česa drugega
-Edit-
Tole je prepis iz NightComp.hu firmwarea za yamado 6800 (pri ostalih verjetno ni bistveno drugače)
Firmware Version: NightComp.hu V1A in V1B:
Verzija 1A: Podpira OGG, OGM in DTS zvok preko stereo izhoda
Verzija 1B: Brez OGG, OGM in DTS, podpira pa zato Nero Digital in DivX Ultra Menu system
Tako naj bi bilo pri vseh verzijah za 6800.
Če pa je LexLuthor v svojih verzijah kaj spreminjal glede podpore različnim kodekom pa jaz ne vem.
Razlik med A in B je kar precej kolikor sem jaz gledal.
Naprimer pri A se podnapisi zaženejo avtomatsko pri B je treba pritisniti tipko "subtitle".
Največja razlika pa je, da vsak podpira druge kodeke.
Razlog jaz vidim, da čip za FW ni dovolj prostoren, da bi vanj lahko natlačili vse mogoče kodeke in ravno zato imamo dva različna FW-ja.
Ko ravno omenjata OGG in OGM, podpira ga samo FW verzija A. V B ni podpore za OGG in OGM. Ima pa verzija B neke druge kodeke, ki jih ni v verziji A.
MKV pa ne podpira nobena od teh verzij.
Mogoče bomo nekoč dobili še verzijo C, kjer bo podpora za MKV, seveda pa tam ne bo OGG in še česa drugega

-Edit-
Tole je prepis iz NightComp.hu firmwarea za yamado 6800 (pri ostalih verjetno ni bistveno drugače)
Firmware Version: NightComp.hu V1A in V1B:
Verzija 1A: Podpira OGG, OGM in DTS zvok preko stereo izhoda
Verzija 1B: Brez OGG, OGM in DTS, podpira pa zato Nero Digital in DivX Ultra Menu system
Tako naj bi bilo pri vseh verzijah za 6800.
Če pa je LexLuthor v svojih verzijah kaj spreminjal glede podpore različnim kodekom pa jaz ne vem.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Izi ()

Joj, se opravičujem za napačno informacijo. Ogm datoteke so mi delale pred novim FW-jem, šele zdaj pa sem šel pogledat, če mi delujejo tudi z novim, pa mi ne. A lahko brez težav naložim novo verzijo FW-ja preko stare (iz V1B na V1A), ali moram prej kaj zresetirat?

sk7744, brez problema lahko naložiš katerokoli verzijo in ničesar ni treba prej narediti.
Po vsaki naložitvi FW pa je pametno vse nastavitve postaviti na default.
Sploh pa ne obstajajo novejše in starejše verzije. Vse so samo predelave edinih dveh obsoječih verzij A in B
Po vsaki naložitvi FW pa je pametno vse nastavitve postaviti na default.
Sploh pa ne obstajajo novejše in starejše verzije. Vse so samo predelave edinih dveh obsoječih verzij A in B

fantasist ::
Pred časom sem si naložil tale FW: NAv4-Hej456v4.3a-Mirkuma-3Fonts-SloOSD.zip (730 kB) s te strani:
http://users.volja.net/mirkuma/fw/
Vendar pa mi podnapise s CDjev sploh ne bere. Zdaj me pa zanima ce mogoce veste kje je problem? Se da problem kako resit, da nalozim kak drug FW. Al pa da dam original FW ter nato se 1x poizkusam s tem? imate kaksno drugo idejo?
lp
p.s. podnapisi so pa srt pa sub pa mi nobenega ne prime. se nekaj a je potrebno da je naslov filma in podnapisov 100% isti?
KAj potem narediti???
http://users.volja.net/mirkuma/fw/
Vendar pa mi podnapise s CDjev sploh ne bere. Zdaj me pa zanima ce mogoce veste kje je problem? Se da problem kako resit, da nalozim kak drug FW. Al pa da dam original FW ter nato se 1x poizkusam s tem? imate kaksno drugo idejo?
lp
p.s. podnapisi so pa srt pa sub pa mi nobenega ne prime. se nekaj a je potrebno da je naslov filma in podnapisov 100% isti?
KAj potem narediti???

mirkuma ::
Si delal po navodilih? Pred in po namestitvijo fw je potrebno izbrati iz menuja reset na tovarniske/privzete nastavitve. Ce podnapisov ne vidis, s tipko subtitles pa ti naTVju OSD prikaze subtitles on ter subtitles off potem se poigraj se z izbiro v meniju Naloži vse...ter v meniju za pozicioniranje podnapisov vnesi nekaj takega:
+ Left: 62
+ Top (300+...): 25
+ Width (500+...): 130
+ Height: 150
To je za moj TV 55cm 4:3 in deluje ok.
Ce ne bos imel zvoka na daljincu z tipko volume + daj zvok do konca...
LP, Mirkuma.
+ Left: 62
+ Top (300+...): 25
+ Width (500+...): 130
+ Height: 150
To je za moj TV 55cm 4:3 in deluje ok.
Ce ne bos imel zvoka na daljincu z tipko volume + daj zvok do konca...
LP, Mirkuma.
...all those moments will be lost in time, like tears in the rain...

Rolly mi je sporočil, da je izdal novo verzijo FW za 6800, ki je sedaj takorekoč popolna
Najdete ga tukaj čisto na dnu:
http://board.softpedia.com/index.php?showtopic=3586
File: Y6800_1A__Beta2.zip (949 KB)
Odpravljeno je nekaj napak in narejeno je nekaj manjših popravkov.
Zamenjan je tudi Font, ki je sedaj (po mojem mnenju) odličen.
Seveda vsebuje popolno podporo za Slovenščino.
FW sem naložil in testiral in deluje brez napak (vsaj jaz nisem našel nobene
)
Temelji na verziji 1A, se pravi da razume OGG, OGM in DTS,
podnapisi se zaženejo avtomatsko,
zoom ikonca in vse ostalo kar se prikazuje na ekranu izgine pravilno in za seboj ne pušča nobenih artefaktov,
v File Browserju se prikazujejo tudi datoteke z podnapisi,
ima lepo zagonsko sliko, ...
Skratka brez dvoma najboljši FW za 6800
Thanks Rolly, keep up the good work.

Najdete ga tukaj čisto na dnu:
http://board.softpedia.com/index.php?showtopic=3586
File: Y6800_1A__Beta2.zip (949 KB)
Odpravljeno je nekaj napak in narejeno je nekaj manjših popravkov.
Zamenjan je tudi Font, ki je sedaj (po mojem mnenju) odličen.
Seveda vsebuje popolno podporo za Slovenščino.
FW sem naložil in testiral in deluje brez napak (vsaj jaz nisem našel nobene

Temelji na verziji 1A, se pravi da razume OGG, OGM in DTS,
podnapisi se zaženejo avtomatsko,
zoom ikonca in vse ostalo kar se prikazuje na ekranu izgine pravilno in za seboj ne pušča nobenih artefaktov,
v File Browserju se prikazujejo tudi datoteke z podnapisi,
ima lepo zagonsko sliko, ...
Skratka brez dvoma najboljši FW za 6800

Thanks Rolly, keep up the good work.

Mit3kk ::
Pozdrav!
Tukaj govorite o fw-jih za 6800. Veljajo za 6800X in 6800x Plus tudi isti fw-ji?
Hvala, LP
Tukaj govorite o fw-jih za 6800. Veljajo za 6800X in 6800x Plus tudi isti fw-ji?
Hvala, LP

Veljajo za 6800X in 6800x Plus tudi isti fw-ji?
Ne
Za 6800xPlus imaš firmware tukaj:
http://board.softpedia.com/index.php?showtopic=439&st=80&p=21005&#entry21005
New Age ga je že popravil, ker na originalnem ni deloval Nero Digital.
Player je zmrznil, če si zagnal Nero Digital video.

sandib ::
Na tem naslovu je le malenkostno popravljen ORIGINALNI FW od Yamade 6800x plus (kolikor sem razumel). Torej v njem niso vsi sladkorčki kot v predelanih FW-jih od Yamade 6800x. Objavljen je pa zato, da lahko s kablom popraviš zamrznjen predvajalnik, če si ga nadgrajeval z napačnim FW-jem (izkušnje boomberja111...).
Jaz sem ravno danes kupil ta predvajalnik (6800x plus), ker sem mislil, da ga bom lahko nadgradil z novim FW-jem, sedaj pa vidim da je razlika med tem in 6800x, za katerega je ogromno podpore in predelanih FW-jev.
Očitno so nehali izdelovati 6800x, ker jih nimajo več v Mixiju, Rolanu, v Mimovrste so cenejši od 6800x plus...
Mogoče kdo od 'predelovalcev' FW-jev ve, ali se bo dalo predelati FW od 6800x, da bo deloval na 6800x plus, ali bo potrebno še nekaj časa počakati?
LP
Jaz sem ravno danes kupil ta predvajalnik (6800x plus), ker sem mislil, da ga bom lahko nadgradil z novim FW-jem, sedaj pa vidim da je razlika med tem in 6800x, za katerega je ogromno podpore in predelanih FW-jev.
Očitno so nehali izdelovati 6800x, ker jih nimajo več v Mixiju, Rolanu, v Mimovrste so cenejši od 6800x plus...
Mogoče kdo od 'predelovalcev' FW-jev ve, ali se bo dalo predelati FW od 6800x, da bo deloval na 6800x plus, ali bo potrebno še nekaj časa počakati?
LP

lolek84 ::
Lp!
Že dolgo se nisem oglasil v tej temi zato bo mogoče moje vprašanje malce daljše....
Stvar je taka da imam na svoji Yamadi 6800x naložen še vedno pikijev FW 4A, to je ta ki "sam" zazna podnapise in ni treba klikat tipke sub... Stvar je taka da se mi dogaja da yamada enostavno ne zazna podnapisov če niso skoraj istoimenski kot film, beri film.avi, pol podnapisi film.sub.
Oni filename match imam seveda narihtan na 40... pa se mi še vseeno včasih dogaja da če manjka v podnapisih kaka pikica ali črka da le-tega ne zazna,....
Ja zanima me še pa glede teh novih FW, lih zgoraj sem prebral da je kao en nov ki ga predlaga Izi... kaj je kaj novega od "tistih časov" ko sem naložil fw 4A, se splača počas na novega prešalata,... ker pravim razen teh malenkosti pri podnapisih me kaj bistvenega ne moti... Nevem jaz nisem občutljiv na zadevco "joj ko dam zoom ikonca ne izgine takoj z zaslona"
malce heca na ljudi ki jih to moti
Že dolgo se nisem oglasil v tej temi zato bo mogoče moje vprašanje malce daljše....
Stvar je taka da imam na svoji Yamadi 6800x naložen še vedno pikijev FW 4A, to je ta ki "sam" zazna podnapise in ni treba klikat tipke sub... Stvar je taka da se mi dogaja da yamada enostavno ne zazna podnapisov če niso skoraj istoimenski kot film, beri film.avi, pol podnapisi film.sub.
Oni filename match imam seveda narihtan na 40... pa se mi še vseeno včasih dogaja da če manjka v podnapisih kaka pikica ali črka da le-tega ne zazna,....
Ja zanima me še pa glede teh novih FW, lih zgoraj sem prebral da je kao en nov ki ga predlaga Izi... kaj je kaj novega od "tistih časov" ko sem naložil fw 4A, se splača počas na novega prešalata,... ker pravim razen teh malenkosti pri podnapisih me kaj bistvenega ne moti... Nevem jaz nisem občutljiv na zadevco "joj ko dam zoom ikonca ne izgine takoj z zaslona"

markobr ::
Pozdravljeni!
Imam predvajalnik Yamado 6700, nadgrajeno z uradnim fw v2. Do sedaj sem predavjal le originalne dvd-je in s podnapisi ni bilo težav. Danes pa sem si hotel ogledati film v avi formatu. Na cd-ju sta fajla FILM.AVI in FILM.SRT.
Ob predvajanju filma se podnapisi ne prikazujejo. Ob pregledovanju te teme nisem ugotovil ali je za prikazovanje podnapisov (v kombinaciji AVI + SRT) nujno potreben updejt FW (z napr. PYPS,....) ali bi se morali podnapisi prikazovati tudi brez tega update-a in imam problem v čem drugem.
Hvala za odgovor!
LP Marko
Imam predvajalnik Yamado 6700, nadgrajeno z uradnim fw v2. Do sedaj sem predavjal le originalne dvd-je in s podnapisi ni bilo težav. Danes pa sem si hotel ogledati film v avi formatu. Na cd-ju sta fajla FILM.AVI in FILM.SRT.
Ob predvajanju filma se podnapisi ne prikazujejo. Ob pregledovanju te teme nisem ugotovil ali je za prikazovanje podnapisov (v kombinaciji AVI + SRT) nujno potreben updejt FW (z napr. PYPS,....) ali bi se morali podnapisi prikazovati tudi brez tega update-a in imam problem v čem drugem.
Hvala za odgovor!
LP Marko

sem naložil ta popravljen firmware od new age pa mi prikazuje samo š- je
č in ž pa ne. ne vem ali bi moral kaj nastavit ali so š-ji slučaj.
č in ž pa ne. ne vem ali bi moral kaj nastavit ali so š-ji slučaj.

sandib ::
Kot sem že v prejšnjem sporočilu napisal je FW katerega imaš sedaj naloženega po vsej verjetnosti originalni FW, katerega si povozil z napačnim in nato zopet naložil. Na tisti strani je naslov teme 'Original Firmwares, The official firmware extracted by users', tako da ne mislit, da si dobil kakšno izboljšano verzijo (razen enega popravka v zvezi z Nero Digital).
Jaz pravkar testiram ta predvajalnik in mi prav tako prikazuje š-je, druge šumnike pa ne. Je pa prikaz identičen prikazu Bellagia, predno sem mu naložil nove FW-je.
LP
Jaz pravkar testiram ta predvajalnik in mi prav tako prikazuje š-je, druge šumnike pa ne. Je pa prikaz identičen prikazu Bellagia, predno sem mu naložil nove FW-je.
LP

še o OGM
v svojo Yamado 6800 sem naložil najnovejši firmware, ki ga bolj zgoraj priporoča Izi. sedaj OGM datoteke lepo tečejo, vendar pa ni možnosti izbire jezika in podnapisov (ki so v OGM containerjih kodirane v samem fajlu). zvok se privzeto nastavi na japonščino tudi ko je prisoten dodatni avdio zapis v angleščini, ko pritisnem na gumb za podnapise (ki so tudi prisotni) pa pokaže, da funkcija ni dostopna.
tako, da sk7744
bi bil res hvaležen, če bi se uspel spomniti s katerim firmwarjem si uspel izkoristiti vse opcije prisotne v OGM datotekah (dvojni avdio zapis in "embedded" podnapise).
pa še par besed o dvoplastnih DVD+R DL. če se prav spominjam sem si presnete double layerje na svoji bivši Yamadi 6700 lahko ogledoval, sedanja 6800 pa mi jih na žalost ne prepozna
kako brez veze... mi zna kdo povedati kako je "uradno" s to zadevščino? jih morda podpira nova Yamada 6800xxx plus?
pa še bolj na splošno, je kdo uspel izvedeti zakaj so uvedli novi model?
v svojo Yamado 6800 sem naložil najnovejši firmware, ki ga bolj zgoraj priporoča Izi. sedaj OGM datoteke lepo tečejo, vendar pa ni možnosti izbire jezika in podnapisov (ki so v OGM containerjih kodirane v samem fajlu). zvok se privzeto nastavi na japonščino tudi ko je prisoten dodatni avdio zapis v angleščini, ko pritisnem na gumb za podnapise (ki so tudi prisotni) pa pokaže, da funkcija ni dostopna.
tako, da sk7744
bi bil res hvaležen, če bi se uspel spomniti s katerim firmwarjem si uspel izkoristiti vse opcije prisotne v OGM datotekah (dvojni avdio zapis in "embedded" podnapise).
pa še par besed o dvoplastnih DVD+R DL. če se prav spominjam sem si presnete double layerje na svoji bivši Yamadi 6700 lahko ogledoval, sedanja 6800 pa mi jih na žalost ne prepozna

pa še bolj na splošno, je kdo uspel izvedeti zakaj so uvedli novi model?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: yayo ()

@yayo. ko sem kupil DVD preko Mimovrste, sem poskusil predvajati .ogm datoteke in mi je špilalo brez problema (ne vem, kateri FW je privzeto naložen). Nato sem si naložil gor FW od LexLuthorja (V1B), pa sem opazil, da mi .ogm datotek ne prepozna. Potem pa sem včeraj naložil FW V1A (LexLuthor), pa mi .ogm datoteke predvaja normalno (z gumbom Audio lahko izbiram tudi dubbing oz. jezik), res pa je, da pa mi funkcije za podnapise ne prepozna.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 25561 (10175) | bizi72 |
» | [DivXviD] P.Y.P.S. FirmWare (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 73117 (20936) | koks2005 |
» | Yamada 6800 X PLUSOddelek: Zvok in slika | 5166 (3257) | pingec |
» | [DivXviD] DirectSub urejevalnik podnapisov - podpora za Mediatek divx playerje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 27064 (14399) | podtalje |
⊘ | Yamada 6700Oddelek: Kaj kupiti | 2389 (2015) | Stepni Volk |