» »

[DivXviD] Yamada predvajalniki

[DivXviD] Yamada predvajalniki

««
82 / 93
»»

schurda ::

@markobr: Zakaj si delaš probleme? Naloži si FW od Mirkume in bo vse delalo. Sicer pa beri temo od začetka!
I want to know God's thoughts, the rest are details. (Einstein)

markobr ::

@schurda: Hvala za odgovor. Bom zadevo naložil!

LP Marko

eales ::

Rabu bi en link za fw za yamado 6800. ta fw pa naj bi bil najbolši kar jih je. Hvala

destiny ::

@Icariu5 TI BI RABU ENE PAR POSTOV PREBRAT PREDEN SMETIŠ PO TEMI!!!!

coti ::

Jest bi pa sam admine tega foruma skritiziral. Dejte ljudje eno temo "firmware" narest, kjer bojo linki do vseh firmware-ov, ne pa da mora človek prebrat 30 strani foruma, da kej najde;( ;((
Zgledujte se po www.wlan-sat.com.:\

Izi ::

coti, zdi se mi, da se po nepotrebnem razburjaš :D
Forume se vedno uporablja tako, da prebereš najprej zadnjo stran in če te še vedno kaj zanima in nisi našel potrebnega prebereš še predzadnjo stran, i.t.d. dokler ne najdeš.
Nikoli ni potrebno prebrati več kot 5 strani, da bi našel iskano.

Sedaj je vse za Yamado v enem postu, če pa bi bil Fw posebej bi moral spremljati pa 2 posta in tako imel še enkrat več dela.
Sploh je pa pametno, da če te tema zanima, da se vsake par dni oglasiš in prebereš tistih novih 5 postov, tako boš stalno na tekočem :D

BTW
Samo za 6800 je zunaj vsaj 10 različnih FW-jev, ki so vsi bolj ali manj isto funkcionalni vsebujejo samo kozmetične popravke in kateri je boljši je predvsem subjektivna ocena.
Glede podpore različnim kodekom so vsi enaki razen dveh različnih verzij A in B, ki sta tu že od začetka.

coti ::

Nisem imel v mislih 2 temi, kjer bi 2 debati potekali. V temi firmware bi bili samo linki do strani, kjer se da dobit firmware, za debato pa bi bila tema zaklenjena.
Ali pa naj posvečeni dodajo kak FW-link v minikazalo na vrhu strani..Saj zato pa je tam...:\

podtalje ::

Kot je povedal že izi, je firmware-ov res ogromno, prav tako tudi različnih predvajalnikov, največji problem pa je, da so objavljeni s strani uporabnikov, tako da veliko linkov deluje samo nekaj časa. Se pa v kratkem obetajo določene spremembe.

LexLuthor ::

@ izi

Samo en komentar glede Rollyeve verzija firmware 1A:
DTS-a še vedno ne predvaja prek 5.1 audio izhoda, da ne bo pomote. DTS je le pass-thru na coax in optical izhod za receiver. Nič revolucionarnega torej. Fonti podnapisov pa so še vedno originalni od NewAgea z zamaknjenimi strešicami, čudnimi presledki med črkami, nemogočimi oblikami črk itd.

Izi ::

Imaš prav.
Glede DTS je tako pri vseh dosedanjih FW-jih. Dvomim, da se bo to v bodoče popravilo.
Glede fonta pa imaš tudi prav.
Tudi sam sem opazil, da je ena izmed stešic zamaknjena, ostali dve sta se mi zdeli vredu.
Nekaj razmakov med črkami pa je res prevelikih.
Bo treba sporočiti Rollyu, da font ni vredu.

MajorM ::

Men se zdi Rollyev FW zaenkrat vredu. Je res, da nisem še veliko gledal od kar sem ga včeraj naložil, ampak nisem opazil problemov pri podnapisih.

Za zvok pa itak ne morem reči, ker uporabljam optični izhod na katerem pa dela BP.

P.S.: A se še komu zdi, da je prikazovanje datotek s podnapisi v meniju dvomljive uporabnosti? Mene moti ko moram na DVD z 12 epizodami sedaj pregledovat še po 24 filetkov s podnapisi. Ne vidim poante. Razen morda, da že pred predvajanjem ugotoviš katere podnapise za film iaš posnete?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MajorM ()

janko771 ::

zdej ko se dobi skoraj samo še yamada 6800 PLUS me zanima kako delajo podnapisi in če jih vse podpira srt. sub. txt pa vidu sem da je samo en FW. če dela s tem fw-jem kot recimo pri obični 6800 z lex v1b pol ni panike .
Hvala za odgovor.
lp
jest

sandib ::

Tisti FW, o katerem je bilo govora nekaj sporočil nazaj je samo malenkostno predelan originalni FW, kateri je naložen v Yamadi 6800x plus, tako da niti slučajno ni tak kot FW, katere se dobi za Yamado 6800. Podnapisi delajo, vendar brez šumnikov (razen š-ja), fonte ne moreš spreminjat, itd...

LP

ajtim ::

mene pa samo zanima če kdo iz lj ali okolica(dolenjska)flasha yamade6800x?če je kdo naj piše na ZS!hvala LP
me and only me

eales ::

Imam eno vprašanje. Na yamado 6800x sem naložu fv od lexluthor-ja V1B. Na njegovi strani piše, da se podnapisi sami naložijo sam pr meni se ne. Pa še to a lahko naštimaš slo. meni, ker jaz ne najdem te funkcije.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: eales ()

maremare ::

kaj ni na tej strani od Lex Luthorja FW samo za Yamado 6800 in ne za Yamado 6800x?Vsaj na strani piše tako...
LP

Zgodovina sprememb…

• spremenil: maremare ()

atomc ::

@cariu5 V verziji V1A se naložijo podnapisi.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: atomc ()

Je že kdo preiskusil FW za Yamado 6800X PLUS, katerega se dobi na strani
http://www.mpeg4-players.info/index_eng...

Zraven FW-ja je tekst v madžarščini, katerega pa ne razumem....sklepati pa se da, da je FW v rangu FW-jev za Yamado 6800x in prejšnjih verzij.

LP

Izak ::

Firmware iz te strani: http://zapata07.pt.to/ za yamado 6600 dela super! Tolko z moje strani... >:D

veliki4 ::

Izak a lahko kaj več prosim poveš o tem fw za yamado 6600 iz strani

http://zapata07.pt.to/

Kaj podpira kak je, jaz imam od pyps ki podpira vse podnapise, PB, mp3 id tag..... prosim če kaj več napišeš

LP Darko
če se nočeš obnašati tako, kot drugi hočejo, imaš težave z njimi. Če se obnašaš po njihovem, imaš težave sam s seboj!

luci ::

OJ
Ali mi kdo pove kje lahko dobim FW za yamado 6800x ter da deluje.Sem že dvakrat zaflešal.Upam da jo v tretje ne bom.Hvala
LP:D

Bond_007 ::

no evo...jst mam tud problem tle...kupu 6800 plus in sedaj ugotovu da mi ne delajo šumniki, pa še podnapisi so tko mali da ni res. Naložu sem fw iz new age, sam ta fw tko ni nč novega, tko da sem na tem ke prej. No in me zdj zanima če ve kdo za kak fw za 6800 plus, kjer bi se dal nastavljat velikost podnapisov oz da bi seveda predvajal šumnike.

LP
They who will die solute you

bomber111 ::

stran ki jo je najdu sandib je bomba in tudi FW dela ko šus bravo
http://www.mpeg4-players.info/players/y...

Zgodovina sprememb…

Izak ::

Veliki4:

Nevem, prej mislim da sem mel pikijev fw ki mi ni prikazoval imen datotek, je pa ostalo delalo super. Z tem iz strani http://zapata07.pt.to/ pa mi tudi to dela. Kar sm na hitro testiru so podnapisi odlični. Meni je preveden tudi v slo. To je važno zame, drugega nism niti gledu. SPloh pa moj dvd dela enkrat na mesec, tako da ti morebitne izboljšave žal nemorem povedat. Probi, saj te ne stane dosti. :D

P.S. Tudi jst bi se zahvalu vsem ki vlagaste trud v fwje. Dejstvo je da moja dve al več leti stara yamada 6600 zaradi vedno novih fwjev konkurirani tudi novim, dražjim, itd. playerjom. Na začetku z original fwjem, so bli podnapisi miniaturni, na sredini ekrana ter odrezani na omejeno dolžino. Izboljšave so več kot OČITNE. >:D

Bond_007 ::

super super, sem probal je super fw...zdj mi ni žal da sem kupu 6800 plus :)...se vse rihtat da ke da je tle gor na kompu :)
They who will die solute you

veliki4 ::

Hvala Izak.

No jaz imam fw ki mi res vse podpira in dela kot treba zato ne bom nič eksperimentiral glede fw ja 6600 ke.

Če pa boš kaj več sprobal ta fw od 6600 ke pa prosim če napišeš kaj več-podnapisi, če jih reže, mp3 id tag support...

Lp Darko
če se nočeš obnašati tako, kot drugi hočejo, imaš težave z njimi. Če se obnašaš po njihovem, imaš težave sam s seboj!

DJ Beat ::

Eno vprasanje (upam, da to se ni bilo odgovorjeno). Ima se kdo probleme s 6800x Plus, da mu ne predvaja DTS zvoka preko opticnega izhoda? FW je iz te strani: http://www.mpeg4-players.info/index_eng...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DJ Beat ()

drkonja ::

Halo,

jaz mam pa eno vprasanje, ki mu tudi po branju vseh strani od 64. naprej (!!!!) - kjer se prvic pojavi post o nakupu 6800tke - nisem nasel enga pametnega odgovora. Torej: mene zanima, ce lahko kdo tako na kratko pojasni razlike med pikijevim 4b FW, lexluthrovim in rollyjevim. prebral sem vse mogoce poste (ne samo na slo-tech!) in mi je tud jasno, da je veliko stvar posameznika (GUI itd.), ampak se vedno me zanima, kateri FW je najbolj uporabniku prijazen, podpira čim več formatov (tj. pri čim manj fileih zablokira/ne dela), čim več podnapisov in je v glavnem tak, da ko enkrat nastaviš ni treba nič več spreminjat/popravljat/itd.

razlog: čez 1 tedn grem za 1leto v tujino, pa bi rad za svojo PC-nepismeno mamo in sestro zrihtal 6800 tako, da bosta čim več filmov lahko gledali brez problemov pri podnapisih, zvoku, sliki itd. Ker sta zenski (pa naj mi zenske oprostijo) bi bilo sploh fajn, da lahko uporabis pri filmu katerekoli subtitle (vrsto) in tudi ne glede na to, kako ime imajo, ker njima se vse to eno in isto zdi...

OK, vesel bom vsake hitre primerjave!!! Aja, pa zanima me verzija B (DivX ultra itd.), ne verzija A (OGM, OGG, ...)!

tu so pa sajti, kjer sem nasel omenjene FW-je:
http://yamada6800.blogspot.com/
http://www.geocities.com/lex3016/
http://board.softpedia.com/index.php?sh...

Hvala, drki

PS-ce je to se aktualno, prispevam jurja v beer fund!! :D

aja, mogoce nisem bil dovolj jasen: zanima me primerjava najnovejsih verzij FW-ja (npr. tistega od rollyja, ki je cisto na koncu softpedia strani)...

hvala-ajde!

e-marko ::

V enem tednu komot sprobaš vse tri verzije in se odločiš za sebi najboljšo.

LP
...somebody, somewhere...

ja sej, sam problem je v tem da sem jaz v lj (sluzba), babe pa v mb... domov grem samo se ta vikend (petek-nedelja), pol pa me vec ne bo, zato bi se rad malo vnaprej pozanimal, kako je s tem, da ne bom celega zadnjega vikenda ko sem v sloveniji prezivel pred racunalnikom in TV! ceprav bom pa itak na koncu moral sam eksperimentirat, kak pa kaj pa keri je vredi, samo me pa samo tak informativno zanima!

hvala, dr

Brainstorm ::

A mi lahk eden pove, zakaj moja Yamada 6700X ne predvaja oz sploh ne zazna več kot 648 jpg slik posnetih na dvd-ju, čeprav jih je gor okol 900.

Posodobil sem jo z Hej456 DSP v5.0: firmware-om vendar je stvar še zmeraj nespremenjena. Ali je to mogoče kakšna omejitev pri količini slik v enem folderju ali kaj bi bilo narobe?

Thanks

mirkuma ::

Jp, gre za omejitev ali fw ali chipa, enako se dogaja z MP3 datotekami, resitev: vec map. Mimogrede, Hej456 je s NewAge-ovo pomocjo spet naredil noro dober fw, tako da je yamada 6700 ponovno na vrhu...Prevod menijev in mogoce kaksa manjsa sprememba z moje strani v kratkem...
...all those moments will be lost in time, like tears in the rain...

Brainstorm ::

A tako, se mi je zdelo da bo to.
Za prevod pa že v naprej hvala.

lolek84 ::

Mene pa zanima kake zvočnike kaj imate priključene na yamadi 6800x? Ali vsi gledate le na izhod, ki ga nudi tv?

Zanimajo me predvsem 2+1 zvočniki, ker za 5 zvočnikov imam žal malce prečudno zasnovano sobo, tako da mislim da nebi prišli povsem do pomena... Premišljujem pa da bi si kupil neke 2+1 pa nevem kaj naj kupim? PS.. cena pa tam nekje do 20k več nebi dal... :) Kaj svetujete?

Še nekaj ob dodatku (priklopu) zvočnikov (če kake kupim) treba kaj nariktavat ali priključiš gor pa je..? Sam še vedno uporabljam pikijev fw 4A (oni ko sam zazna podnapise)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lolek84 ()

Mrjasec ::

Malce nevmesno vprašanje.

Prenesel sem firmware za 6800 Plus, kot je bilo navedeno zgoraj. V mapi sta dve datoteki (MEDIATEK_MTK in YAMADA_6800XP). Zanima me, katero uporabim za nadgradnjo. Navodila zraven so v nekem čudnem jeziku.

dopi ::

Yamado 6800X uporabljam samo za predvajanje zvoka. TV ali podobne prikazovalne naprave ni zraven. Zato imam majhno težavo, ker ne vidim izbirnega menija. Zanima me, ali je obstaja nek FW, ki izpisuje preko serijskega ali kakršnegakoli porta podatke o vstavljenm CD, skladbim ki se trenutno predvaja... to pač, kar ponavadi piše na zaslonu (primer avtoradio). Jst bi potem na ta port obesu recimo 4 x20 znakovni zalon ali podobno.

Merjasec: kolikor sem skužil madžarščino je mediatek_mtk FW originalni FW, katerega dobiš v novi yamadi (mogoče malenkostno predelan), Yamada6800xp pa je tisti pravi predelan FW. Zanimivo je, da je potem, ko zapečeš iso, na CD-ju pri prvem FW-ju fajl MTK.BIN, če pa zapečeš drugi ISO pa 6800XP.BIN :\

Ravno danes sem hotel nadgraditi yamado 600x plus z FW-jem yamada6800xp, pa mi predvajalnik ni prepoznal CD-ja (Unknown disc), tako da predvidevam, da je treba dvd najprej nadgraditi s prvim FW-jem (datoteka mtk.bin), potem pa z drugim (ta pravim).
Probaj nadgraditi najprej z FW-jem Yamada6800xp, če ti bo ne bo hotelo prepoznati diska pa probaj najprej s prvim FW-jem. Jaz ne morem poiskusiti, ker nimam predvajalnika doma.

LP, Sandi

Odgovor sem dobil tudi tukaj, sprobal pa še nisem.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mrjasec ()

Se mi je kar zdelo da bo tako. Najprej se nadgradi s prvim, nato pa z drugim FW-jem. Podobne probleme (z imeni FW-jeve datoteke na CD-ju) sem imel že z mojim Bellagiom... Ne vem v čemu je fora, da spreminjajo imena FW-jev na CD-jih :\

LP

Mislis?
Jaz sem mislil, da moraš uporabiti samo MEDIATEKovo in da tako dobiš takoj 1.1B.
No sicer pa... bomo videli.

GaS ::

@mirkuma

Super tole! Bo kar nekaj dela ze samo s prevajanjem:) Tale 6700 bo cist v nulo spedenana:P

Hvala vsem za trud!

DJ Beat ::

Se komu mogoce "stekne" 6700, ko vstavi DTS Audio CD?

FW je http://hej456.fasthoster.de/v4.html

pingec ::

Jst bi pa prosil če bi se dalo dobit link do FWja za UMAX Chili Yamada predvajalnik DVX 6800 plus s podporo za šumnike in odklepom na vse regije. Sem prebral malo temo in videl da je nekaj od lexa samo nism preprican da je to to, tako da bi ksn link veliko pomagal.
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.

Evo ravnokar sem naložil na 6800+ tegale (datoteka MEDIATEK_MTK) in dela super. Le OSD jezik je postrebno nastavit in je.

tabac ::

Problem z yamado 6800x. Ne vem kako bi odklenil predvjalnik da bi podpiral vse regije. Zdej mi nekateri DVDji delajo nekateri pa ne. Imam FW od LexLuthorja.
Prebral že kar nekaj strani na forumu pa nisem dobil nobenega pametnega odgovora.

Hvala za odgovor

poule ::

Jaz pa na yamadi 6800x pogrešam sledečo funkcijo: RANDOM oz. SHUFLE
Namreč, veliko jo uporabljam za predvajanje glasbe (mp3) in mi manjka naključno predvajanje skladb. A ta fukcija obstaja in sem jo spregledal? Če je ni, jo je možno dodat v avdio meni in nekako vključit naključno predvajanje? (PS:dam za ksno pivo)
Mam FW od Lex-a
Še nekaj. Pri upgrejdu sem delal po navodilih in sem bil nekoliko presenečen, saj mi vratc samodejno ni potegnilo nazaj v nekaj sekundah(kot pise), ampak sem cakal cca 2 minuti. Potem se je le zgodilo,....in sem si oddahnil. :D

tracy ::

Ok mene pa nekaj zanima jas sem nalozo ta fw mtk pa 6800x zaj pa me zanima zakaj mam samo eno vrstico pri podnapisih če me razumete ker če je malo daljsi stavek je samo ena vrstica pa me zanima če mam jas mogoce kaj v nastavitvah narobe al kaj ? hvala lepa ze vnaprej za odg.

Hm... če nisi nikoli prej posodabljal, naložiš samo MTK. Pri meni deluje OK.

lolek84 ::

V tej temi sem pa valda kak zgleda neviden.... Pred 1 tednom sem vas povprašal kaj se je kaj razvilo v tem času za yamado 6800x od pikijevega FW 4A, ki ga imam trenutno naloženega pa ni nič odgovorov (ga že kateri prekaša fw, in v čem je razlika)

Drugo kaj sem pa povprašal pa je glede priklopa zvočnikov in katere uporabljate oz. mi priporočate do 10k, pa naj bo sistem 2+1... pa tud tu ni bilo odgovora...

Valda sem postal neviden :P
««
82 / 93
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
14725580 (10194) bizi72
»

[DivXviD] P.Y.P.S. FirmWare (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

35873157 (20976) koks2005
»

Yamada 6800 X PLUS

425166 (3257) pingec
»

[DivXviD] DirectSub urejevalnik podnapisov - podpora za Mediatek divx playerje (strani: 1 2 3 )

14527080 (14415) podtalje

Yamada 6700

Oddelek: Kaj kupiti
302390 (2016) Stepni Volk

Več podobnih tem