» »

[DivXviD] Yamada predvajalniki

[DivXviD] Yamada predvajalniki

««
80 / 93
»»

OmaDesala ::

@veliki4 27.7 in 2.8. si postavil prakticno identicno vprasanje...poskusi sam in poglej, ce je kaj novega.

Po moje velikih sprememb ni, razen:
+ Correct display of directory name (previously known as the uuuuuuuuu bug); thanks to Rvs and boruss!
+ New background and file browser images

veliki4 ::

Ja napisal sem skoro identični vprašanji takoje, saj veš, eni berejo le nove poste pa sem zato napisal še enkrat, sej po moje tudi ni novosti pri tem fw za 6600.
če se nočeš obnašati tako, kot drugi hočejo, imaš težave z njimi. Če se obnašaš po njihovem, imaš težave sam s seboj!

mit3k ::

Se lahko flasha komponento z cd-rw?

e-marko ::

Seveda!

LP
...somebody, somewhere...

BadWolf ::

nabavil yamado 6800x, naložil firmware V!B lex
ko priklopim yamado preko scart kabla, mi zvok ne dela
bi moral? bi moral še kaj drugega priklopiti? rad bi zvok s tvja
je kaj narobe z upgradom?

eh.....

Če si vse pravilno nastavil po upgrejdu poskusi še povečati glasnost na yamadi z daljincem. Lahko, da je na mute.

LP

sefe23 ::

Naložil sem si novi firmware od mirkume NAv4-Hej456v4.3a-Mirkuma-3Fonts-SloOSD za yamado 6700 a sem ostal brez zvoka. Ne da se ga popraviti na daljincu sem poskusil že 100x. Noče mi predvajati zvoka na filmih, ne dela tudi za mp3-je. A je kdo že imel podobne težave?Kakše nasvet?

cegu ::

Vprašanje:

Imama Umax Yamada 6800. Na že u divx filmi posnet DVD sem "dosnel" še podnapise (v isto mapo, isti ime, .sub), ampak mi dvd predvajalnik dosnemavanja ne pokaže. Mape prikaže tako, kot so bile posnete prvič.

Ali je to pri vseh dvd predvajalnikih, ima kaj veze firmware? Imam ga od LexLuthorja.

Tudi to je že bilo odgovorjeno. Mislim, da ne prepozna multisession dvd-jev. Za ostale ne vem, verjetno pa ni kaj dosti bolje...

LP

ArTHUR_18 ::

Lep Pozdrav:)

Danes sem kupil Yamado 6800x, naložil FW od LexLuthorja (lex_V1B)

Zanima me, zakaj pri nekaterih filmih dela samo zvok,
slike pa ni od nikoder?

Če je bil podoben odgovor že objavljen na forumu se opravičujem:)

Hvala!

lp

ptrs ::

Arthur

imam isti problem, sem pa zasledil od nekoga, da je mogoče problem resolucija(nekej u tem smislu). Jaz sem imel problem z filmom, ki je mel vodoravno resolucijo 800
Poglej, kakšno ima tvoj in sporoči.
Imam pa tudi naslednje vprašanje. Imam FW od LexLuthra, pa me zanima, ali se da ikono za zoom, ki se pokaže na ekranu pri zoomiranju ugasniti, da ni prižgana cel čas.

Ptrs

Ja film ima resolucijo 800*448. Sem ravnokar prebral post da ima mediatek čip omejeno resolucijo na 720*xxx. Torej a mogoče veš kako bi temu filmu resolucijo na spremenil na 720*xxx in da bi bila slika v istem razmerju kot prej?

Za zoom ikono pa ti ne znam pomagat.

hvala!:)

LP

OOTBOXZY ::

VirtualDub
LP

OOTBO XZY

lipan ::

Imam Yamada DVX-6700 in na njej naloženo posodobitev od jae.Zaj bi naložil posodobitev od Mirikuma V4.3a
Zanima me če je potrebno prej naložit uradni fv.?
V navodilih tudi ni napisano kako naj naslovim disk in datoteko.
Prosim za odgovor in kakšen komentar ob tej posodobitvi.

HVALA

Izi ::

ptrs, zoom ikonca izgine samo pri Rollyevi verziji firmwareja, ki je zame brez dvoma daleč najboljši firmware za 6800.
Sem probal čisto vse verzije in Rollyjeva je skoraj popolna.

Popravljena beta FW 4B za Yamado 6800x
Popravki:
1. v Filebrovserju se prikazujejo tudi datoteke z podnapisi (srt, sub, txt)
2. Zoom ikonca izgine po nekaj sekundah
3. Vsi fonti so spremenjeni na 256 znakov, cp1250 codepage
4. Popolnoma Slovenski in Češki OSD

V ZIP filetu sta dve verziji, ki se se razlikujeta po različnih fontih in OSD

Nenazadnje je potrebno omeniti, da je to končno ena verzija, ki uporablja normalno (precej lično) sliko ob priklopu in ne neko reklamo sranje ali kakšne komercijalne logotipe kot naprimer logo supermana >:D
Končno se ob datoteki filma vidi tudi datoteke podnapisov, da ti ni treba ugibati ali si zraven posnel tudi podnapise.
In pa najpomembneje, zoom je končno uporaben, ker ikonca končno izgine in ne kvari vzdušja pri gledanju filma z svojim nesmiselnim vztrajanjem skoraj sredi ekrana.
Za moje pojme ima verzija 2 lepše in lažje berljive fonte, ker so precej širši. Problem je samo, če je vrstica z podnapisi predolga in potem ne pride cela na ekran :D
Verzija 1 ima vse skupaj bolj natlačeno, zato pa lahko uporabljaš zelo dolge podnapise.
Jaz uporabljam verzijo 2

Firmware najdeš v tem forumu:
http://board.softpedia.com/index.php?showtopic=3586

Download pa je v postu #9

Zanimivo, da je ta firmware downloadalo samo 192 ljudi, čeprav je to daleč najboljši firmware za 6800

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Izi ()

bi moral file browser prikazati imena fajlov na tvju? pa pri mp3 jih, se vidi kaj igra?
yamada 6800x lex v1a

bi_đi ::

kaj ve kdo morda zakaj mam včasih zrcalne podnapisi jezik pa mi piše hebrejščina? Imam yamado 6700 in NAv4-Hej456v4.3a-Mirkuma firmware.

KleBac ::

@Izi

A ta FW ima tudi probleme z automatskim loadanjem podnapisov ?

In pa - ali zna DTS dekodirati na 5.1 cinche ?

Sam sem včasih imel Y6600, zdaj pa imam Quadro - 705. Pogrešam pa par Yamada cukrčkov...

lp

In my life....I should do what I could !

A ta FW ima tudi probleme z automatskim loadanjem podnapisov ?

Ta verzija, ki sem jo predlagal nima avtomatskega loadanja podnapisov, ker temelji na PYPSovi verziji 4B.
Treba je pritisniti tipko "subtitles", da se vklopijo podnapisi.
Je pa tam tudi verzija, ki temelji na verziji 1A, ta pa ima avtomatski zagon podnapisov.
Sicer pa meni osebno bolj odgovarja, da je na začetku brez podnapisov, če pa jih rabiš pa pač klikneš eno tipko. Ni preveč dela.

In pa - ali zna DTS dekodirati na 5.1 cinche ?

Pojma nimam :8)
Nimam nobenega DVDja, ki bi imel DTS zvok, vsi imajo zvok v AC3.
AC3 zvok gre vredu na vse chince, za DTS pa ne vem.
Po moje bi moglo delati. Ali naj to do sedaj nebi delalo ali kaj?

poule ::

@izi

pravis, da ima verzija A premajhne podnapise!? A se jih ne da povečat v meniju? Ter, ali v tej verziji deluje gumb za vklop na daljincu?

pavli ::

Živijo,

sem malo pregledal, pa nisem našel. Ali mi lahko kdo razloži kakšna je razlika med 6700 in 6800.

Hvala.

podtalje ::

6700 je starejši model, ki se ne proizvaja več, kakšnih večjih razlik pa med njima ni.

sleepwalk ::

Zdravo,

Mi lahko prosim poveste če je ta predvajanik vreden nakupa...

http://www.mimovrste.com/katalog/produc...

Prebral sem veliko strani v tej temi vendar me zanima še nekaj:

Ko govorite o Yamadi 6800 govorite o Yamadi CHILII DVD - 6800X?
Bere ta predvajalnik vse cd-je? Verbatim, Intenso....

Hvala in Lep pozdrav,

@Sleepwalk

Na tržišču obstaja samo ena Yamada 6800 in je po mojem mnenju vredna nakupa.
Z novim FW dela vse:)

Drugače mi pa predvaja vse cd-je in dvd-je, kar sem jih do sedaj sprobal:))

LP

@poule

pravis, da ima verzija A premajhne podnapise!? A se jih ne da povečat v meniju?

Povsem narobe si me razumel :D
Firmvare je popravljena PyPSova verzija 4B
Narejena pa sta verzija 1 in verzija 2, ki se razlikujeta po različnih fontih (tip črk).
Oboji uporabljeni fonti so popolnoma enako veliki samo, da je uporabljen drugi tip fonta.
En font je bolj kompresiran (stlačen) drugi pa bolj extended (raztegnjen), po višini pa sta oba enako visoka.
Jasno je, da raztegnjeni fonti zgledajo lepše in se lažje berejo ampak posledično po dolžini ekrana spraviš manj besed. Jasno?

Ter, ali v tej verziji deluje gumb za vklop na daljincu?

Nevem kakšen daljinec imaš ti ampak jaz na mojem nimam nobenega gumba za izklop :D
Jaz ima samo tipko za odpiranje in zapiranje enote.
Izklopi se pa sama po nekaj munutah.
Če ne predvajaš filma ali če ga pustiš na Pause predolgo se vse skupaj ugasne samo od sebe (sleep oz. standby mode).
Če se prav spomnim se nato vklopi z pritiskom na katerokoli tipko.

Torej ne rabim nobene tipke. Ko nehaš gledati lahko vse skupaj pustiš in čez nekaj časa se enota preklopi v sleep mode.
Ampak jaz jo raje ugašam na tipko, ker potem ne porabiš popolnoma nič elektrike. Sleep ali standby mode pa vedno porabi kar nekaj elektrike, ker mora biti sprejemnik vedno v pripravljenosti, da bo lahko sprejel signal za vklop iz daljinca.

Tako ali tako moram ploščo vedno fizično prinesti do predvajalnika, da jo lahko vstavim notri in ko jo menjam ali jemljem ven moram spet biti fizično prisoten zraven enote.
Tako, da če zraven pritisnem še tipko za popolni izklop/vklop enote me ne bo pobralo zaradi fizične izčrpanosti >:D

OK naročil sem predvajalnik, ki sem ga omenil zgoraj...Samo še ena stvar; kako je s podnapisi? To da jih predvaja vem, zanima me le če vse končnice? Vsaj tiste običajne? (sub,txt,srt)?

LP

@Sleepwalk

Meni predvaja vse(.txt, srt, sub...)

Imam pa FW od LexLuthorja V1B, ki nima avtomatskega zaganjanja podnapisov.

LP

janko771 ::

A je kdo že probal Rollyjevo verzijo fw-ja za 6800.
Napište mal komentarja da vidm če se splača zamenat fw.

lp
jest

MooM ::

odločam se za nakup enga dvd predvajalnika pa me zanima kakšne so razlike med temi!

gledam te tri modele!

Yamada Chili DVD-6800X

Yamada Chili DVD-7200CXU

Yamada Chili DVD-6800X PLUS

Glede na to, da je verzija 7200CXU le malo dražja pa ima USB vhod in vhod za spominske kartice, bi jo vzel, vendar me zanima ali ima kakšne druge slabosti v primerjavi z 6800X, ker tista vhoda mi nista tako pomembna. Model 6800X PLUS pa je čisto nov in je prišel v mimovrste danes, mislim pa da samo od zunaj zgleda drugače. Povejte kaj priporočate!

updatal sem FW (tale nekaj postov višje)

še vedno mi v file browserju ne prikaže imena fajlov, ampak samo ikonco in zraven prazno vrstico
ima še kdo take težave? ali pa kako idejo, kaj nardit...

MooM

Najprej preberi vsaj zadnji dve strani tega foruma, ker je vse napisano o yamadah 7200 in 6800.
Ne bomo ponavljali istih stvari, ki so objavljene nekaj strani nazaj, zato ker se tebi ne brati.

LP

Zgodovina sprememb…

sk7744 ::

Pozdravljeni!

Zanima me ena zadeva: Imam DivX predvajalnik Yamada 6800 in mi včasih, ko predvajam filme na DVD-RW (če imam posnetih več filmov naenkrat) določen film malo preskakuje (za cca. 10 sekund). Ne dogaja se vedno, ampak samo tu in tam. A se to dogaja tudi komu drugemu? Mislite, da bi lahko bilo krivo to, ker je bil DVD že velikokrat zbrisan, pa je kakšna sled že malo pokvarjena?

janko771 ::

nej kdo kaj napiše o fw-ju ko ga je izi predlagal od rollyija.
fw za 6800 yamaado, da vidm če se ga splača updetat.
Lp
Hvala
jest

LexLuthor ::

@Izi

Najprej te moram popravit - znak Supermana ni eno komercialno sranje. Mogoče si premlad, da bi vedel, da je superjunak Superman obstajal že veliiiko pred filmom Superman Returns. In tudi znak je vseskozi isti. Ta znak sem vstavil prav zato, ker si Umax/Chili/Yamada ne zaslužijo, da bi jih predvajalnik prikazoval, saj je njihova uporabniška podpora popolnoma bedna. Meni osebno je znak "S" všeč, zato sem ga vstavil. To je to.

Kar se tiče FW od Rollya - sem ga preizkusil - glavne pomankljivosti nosi seboj, fonti za podnapise so dokaj slabi, edina izboljšava je le to, da izgine ikonica zoom. Pri meni so se pojavljali na ekranu razni artefakti, zato se niti nisem potrudil in ga šel popravljat.

V bistvu sedaj manjka le še DTS dekodiranje za 5.1 audio izhode, ostalo je drobiž. Ni toliko finta v gledanju DTS DVD-jev, ampak bolj v poslušanju SACD-jev s prostorskim zvokom. Za to mi še vedno služi stari dobri Amstrad.

@Moom
bog ne daj kupovati karkoli drugega kot Yamada Chili DVD-6800X

mit3k ::

Kdaj lahko pričakujemo DTS dekodiranje? :D

Alan ::

jst mam pa en velik problem pri upgradanju Yamade 6800X. Z neta sm si skinu FW, ga zapekel na cd in vstavil v player. Pritisnil play in upgrade se je začel, nato pa je player cd izvrgel. FW sem našel na neki tuji strani in v navodilih ni bilo napisano, da je to povsem normalno, da izvže cd nato pa ga je potrebno pustiti toliko časa, dokler ne upgrada. To sem kasneje izvedel spet iz nekih drugih slovenskih navodil, ki sem jih našel.

No cd je izvrgu vn jst pa nism vedu kaj je narobe in sem player ugasnu. ko sem ga spet prižgal se vratica niso zaprla in player se ni odzval na noben ukaz.

mi lahko kdo prosim pove kaj je narobe in kaj nej storim?

hvala

Dragi forumaši, na Alanovem primeru lahko vidite tipičen primer zaflashanja= uničenja playerja. Torej še enkrat - RTFM!!!!

Alan- nesi na servis in pripravi kakih 5K.

LexLuthor, brez zamere :D
Jasno mi je, da uradne podpore za te playerje takorekoč ni in zato smo si morali uporabniki takorekoč sami izdelati firmware.
Zato vsekor cenim tvoj trud pri izboljševanju firmwarea.

Da ti odgovorim na nekatere očitke
Nikjer nisem napisam besedne zveze "komercialno sranje".
Moj originalni stavek: "...in ne neko reklamo sranje ali kakšne komercijalne logotipe kot naprimer logo supermana"
Reklamo sranje je letelo na Jaetov Firmware, ki je res škandalozen. Komercialni logotipi so sicer precej lepša zadeva kot kakšne neokusne reklame ampak meni osebno niso prav všečni. Nikjer pa nism napisal, da so sranje. Primer Supermanovega logota sem navedel, da bi ljudje lažje razumeli kaj sem mislil pod pojmom "komercialni logotipi".
Sem pa ob navedenem primeru pomislil nate :D

Vem, da so okusi različni ampak moral sem omeniti lep uvodni zaslon, ker je bila moja prva misel, ko sem ga zagnal: "No končno nekdo, ki zna izbrati lepo sliko"
Moram pa tudi priznati, da sem na tihem upal, da bo sugestija zalegla in boš mogoče v svojih prihodnjih izboljšavah uporabil kakšno podobno zagonsko sliko :8)

Glede Rollyevega firmwarea pa ni edina izboljšava da izgine ikonca, ampak je velika prednost tudi, da mi pokaže datoteke podnapisov, ki mi jih pri drugih verzijah ni kazalo.
Poleg tega je to prvi firmware, ki ima Slovenščino dodano kot svoj jezik. Pri ostalih do sedaj je bila vedno Francoščina, ki je bila bolj ali manj prevedena v Slovenščino.
Se pravi ima en odpravljen bug in dve izboljšavi.

Glede fonta pa imaš mogoče prav. Sem precej premišljeval ali bi vzel stlačen ali raztegnjen font in morda bi bilo najbolje, da bi bil font ravno vmes med obema :D
Mi je pa raztegnejeni font kar simpatičen, čeprav moram podnapise ponavadi najprej nahitro pregledati in tiste vrstice, ki precej štrlijo ven izmed ostalih, prelomiti na pol.

Glede pojavov raznih artefaktov pa moram reči, da nisem opazil prav ničesar. Vse deluje kot mora.
Tiste osnovne funkcije so tako ali tako pri vseh enake saj vsi firmwarei izhajajo iz enega samega oz. dveh osnovnih.

Moral sem priporočiti ta firmware, ker vem da večina ljudi gleda filme pod zoomom, se pravi ponavadi za eno stopnjo povečane.
In dosedaj so bili prav vsi firmwarei zaradi tiste gnusne ikonce uporabni samo za gledanje edino originalne velikosti.
Tudi prikazovanje datotek z podnapisi v browserju bi moralo v prihodnje postati "standard", ker se je izkazalo za zelo uporabnega.

Upam, da bom nekoč lahko downloadal tvojo verzijo firmwarea, ki bo imela popravljeno ikonco za zoom, dodano prikazovanje podnapisov v browserju in bo uporabljala ene lepe fonte :D

Edit:
Aja, pozabil sem odgovoriti še BigBadWolfu, ki piše:
"še vedno mi v file browserju ne prikaže imena fajlov, ampak samo ikonco in zraven prazno vrstico"

Dragi Volk, brez panike, popolnoma nič ni narobe. pri preizkušanju raznoraznih nastavitev in menjavanju različnih firmwareov se nastavitve ohranjajo in zato je priporočljivo ob vskem na novo naloženem firmwareu klikniti, naj se vse nastavitve nastavijo na svojo tovarniško nastavitev.
Pri tebi je problem, da imaš naštimano prikazovanje datotek v isti barvi kot podlaga.
In rumenega teksta na rumeni podlagi pač človek ne more videti :D

Mislim, da je v navodilih za menjavo firmwarea nekje omenjeno, da je pametno vse nastavitve postaviti na "default" vrednosti, ravno zaradi tega, da se ne najdeš pred rumeno pisavo na rumeni podlagi.

Pa še odgovor Alanu, ki sprašuje:
"mi lahko kdo prosim pove kaj je narobe in kaj nej storim?"

Narobe je to, da ima tvoj player naloženega samo pol firmwarea in je sedaj enako uporaben kot človek z samo polovico možganov >:D
Na novo pa ne moreš naložiti firmware, ker tvoj player brez popolnega frimwarea ne zna naložiti firmware.
Skratka začaran krog.
Sam ne moreš nič narediti, ker je treba čip, na katerega se naloži firmware fizično vzeti ven iz playerja in ga nadomestiti z enim, ki ima v celoti naložen firmware.
Se pravi ni druge kot servis. Seveda ti garancije ne bodo priznali zaradi tvoje napake in boš moral pripraviti nekaj denarja.
Še vedno pa bo cenejo kot nakup novega.

Roko na srce pa je potrebno priznati, da je firmware upgrade narejen malo čudno :D
Ko ti vstaviš ploščo se firmware samo preveri in naloži v spomin in plošča se izvrže.
Šele nato se začne upgrade, ki traja kar precej dolgo časa in ves upgrade se dogaja z odprtimi vratci na predvajalniku in ves ta čas izgleda predvajalnik kot bi bil mrtev.
Ko pa je upgrade končan pa se vratca zaprejo. To je znak, da je upgrade končan.

Nekako bolj logično bi bilo (in pri večini drugih playerjev tudi je tako), da ko ti vstaviš ploščo se vse potrebno prebere in nato se na ekran napiše tisto znano opozorilo, da ne izklaplaj ker boš drugače vse uničil in nato se počasi upgrada z zaprtimi vratci.
Pametno je, da še kje utripa kakšna ledica ali se kje kaj brezveze prikazuje toliko, da veš da ni vse skupaj umrlo.
Ko je končano se vratca odpro in ti vzameš ven ploščo in resetiraš.

Čeprav vsi playerji uporabljajo to preizkušeno metodo so morali za Yamado ob že tako katastrofalno slabemu originalnemu firmwareju še tako zakomplicirati upgrade.
Uporabniki Yamade smo izgleda kar nekakšni avanturisti :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Izi ()

Tomas ::

Pokliči 041-678-507 pa bova rešila problem. Na servisu ti za tako napako ne priznajo garancije in to storitev mastno zaračunajo.

izi hvala, se mi je zdelo, da bo kaka moja neumnost

1309976 ::

Izi..

eno noob vprašanje. Zakaj sta dve veziji Yamada_4B_6800_V1_V2 (ver1 in ver2) oz. zakaj sta dva MTK filea gor na popravljenem? Najprej naložiš eno in nato še drugo ali enostavno zapečeš in naložiš le drugo..iskal navodila pa jih nisem našel..

LP

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 1309976 ()

Mislim, da sem že vsaj trikrat tole omenil :D
1309976, izbeš eno ali pa drugo.
Jasno, da ne moreš imeti obe verzije naenkrat.
Obe verziji sta skoraj enaki, razlikuje se font, ki je uporabljen.

Verzija 1 ima bolj ozke črke, verzija 2 pa bolj široke. To velja za vse menije in tudi za podnapise v filmih.

Po podrobnem pregledu sem opazil, da pri verziji 1 izginjanje zoom ikonce ni čisto popolno. Ostane en majhen artefaktek, ki ga je Rolly izgleda zgrešil.
Tale zoom ikonca je izgleda res trd oreh :D
Pri verziji 2 nisem našel napak.

sergejp ::

že res, da se veliko govori, naj preverimo par strani nazaj za vse podatke o yamadah, vendar je MooM spraševal za YAMADA 6800X PLUS, za katerega pa ni nobene informacije. pravkar sem klical na mimovrste (pri rolanu namreč nimajo pojma kje je razlika), pa so mi na MV povedali, da je razlika le v izhodih, drugačni barvi in GUMBU ZA IZKLOP na daljincu.

kar me zanima, preden zadevo nabavim je- ali bo YAMADA 6800X PLUS uspešno prestala nadgradnjo (katerokoli pač) za "navadno" Yamado 6800X?

hvala

Egon1966 ::

Pozdravljeni !

Ravno danes sem zapravil lep dan dopusta z Yamado 6800X in sicer z temi FW 6800 iz naslednjih strani:
http://board.softpedia.com/index.php?sh...
in s Lex V1B verzijo.
Zadeva je sledeca ko sem nadgradil FW mi je pri vseh verzijah prislo do polne izgube glasu
v direktorijah, kjer bi se naj pojavilo ime direktorija in ime filma pa je bilo prazna vrstica.
Zato mi ni ostalo nic drugega kot sneti iz www.jae.si njihovo trenutno verzijo in jo naloziti nazaj na Yamado in dela kot prej !
Ali ima kdo podobne tezave s temi novejsimi FW ta 6800X kot jaz in kako jih je odpravil ?

Lp Egon

Egon,

Po mojem je problem v tem, da si imel privzeto jakost zvoka na ničli, ter da si imel izbrano transparenco za fonte v menujih, zato napisov nisi videl. Še enkrat naloži FWin se malo poigraj z nastavitvami.

LEXLUTHOR
Za glasnost si imel prav bilo je res na nicli.
Ne vem katero budalo je na pilota od DVD-ja namestil tipke za glasnost saj je tako ali tako
na TV-ju za to -:)
No Vseeno bi te prosil kako si pa ti spravil podnapise skupaj....osebno sem dobil crke v
direktorijah , ne dobim pa podnapise z nobenimi kombinacijami.
Btw tipka MENU ne dela v verziji V1B. Tole verzijo V1B so mi tudi na JAE firmi priporocali danes po telefonu.
Pa brez zamere ko gnjavim ostale z temi mojimi vprasanji.
Da ne bo pomote za ostale pisem o mojem problemu na Yamada 6800X:\

Lp Egon

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Egon1966 ()

Paramedic ::

Jaz sem imel s tem firmwarom manjše probleme, nazadnje sem z nastavitvami vse rešil, razen podnapise mi je kazal le prvo vrstico. Potem sem pa poskusil še možnost resetiranja na defaults (nekje v splošnih nastavitvah pri dnu je) pa se mi je še to razrešilo, tak da sem z njim 100% zadovoljen.
Mel sem pa sprva čisto tišino, brez imenov datotek na dvdju, samo ikonce, podnapise nevidne, povsem na levo zamaknjene, pač vse sem na koncu nastavil perfektno.
End transmission.

Paramedic
Ja pa res je tudi jaz sem dal na default in zadeva je zaigrala ...:D
Malo se naredim korekturo za sebe in bo spilalo kot prej ....
Glavno da deluje in hvala za pomoc vseeno pa je tale V1B vseeno boljsi saj pri oni drugi nadradnji mi so fretali neki novi filmi z kontarasti etc...
Tnx
Lp Egon:P

Zdravo,

Dobil sem naročeno Yamado 6800, naložil od Lexa Luthorja FW in zaenkrat stvar deluje BP...No skoraj...Delujejo mi slovenski podnapisi medtem ko angleških noče prikazati. Pogledal sem če bi bil problem zaradi končnice vendar je končnica enako kot pri ostalih (torej SRT)...Prelistall sem tudi to temo vendar nisem dobil odgovora...

LP
««
80 / 93
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
14725553 (10167) bizi72
»

[DivXviD] P.Y.P.S. FirmWare (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

35873081 (20900) koks2005
»

Yamada 6800 X PLUS

425165 (3256) pingec
»

[DivXviD] DirectSub urejevalnik podnapisov - podpora za Mediatek divx playerje (strani: 1 2 3 )

14527056 (14391) podtalje

Yamada 6700

Oddelek: Kaj kupiti
302387 (2013) Stepni Volk

Več podobnih tem