Forum » Zvok in slika » [DivXviD] Yamada predvajalniki
[DivXviD] Yamada predvajalniki

shimano ::
lep pozdrav
mene pa zanima če ma kdo doma yamado 6600 in mu ne dela več, ker men je laser crknu, al pa če kdo pozna al pa ve kok je nov???

mene pa zanima če ma kdo doma yamado 6600 in mu ne dela več, ker men je laser crknu, al pa če kdo pozna al pa ve kok je nov???

Lp SHIMANO

e-marko ::
Moti me samo tole:
podpora za podnapise - ni podatka
nadgradljiv firmware - ni podatka
LP
podpora za podnapise - ni podatka
nadgradljiv firmware - ni podatka
LP
...somebody, somewhere...

sk7744 ::
Lep pozdrav vsem skupaj.
Pred kratkim sem si nabavil naslednji komplet za hišni kino:
DVD PREDVAJALNIK YAMADA Chili DVD-6800X
http://www.rolan.si/index.php?str=artik...
in zvočniki XORO HSS 512
Danes, ko sem pa poskušal vse skupaj priklopiti, pa mi nikakor ni uspelo usposobiti zvočnikov. DVD sem nato priklopil direktno na TV, pa mi zvok normalno dela.
Ima kdo kakšno idejo, zakaj mi sistem ne bi delal (priklopil sem samo SW in Center zvočnik, da vidim, če mi sploh dela zvok)??
Pred kratkim sem si nabavil naslednji komplet za hišni kino:
DVD PREDVAJALNIK YAMADA Chili DVD-6800X
in zvočniki XORO HSS 512
Danes, ko sem pa poskušal vse skupaj priklopiti, pa mi nikakor ni uspelo usposobiti zvočnikov. DVD sem nato priklopil direktno na TV, pa mi zvok normalno dela.
Ima kdo kakšno idejo, zakaj mi sistem ne bi delal (priklopil sem samo SW in Center zvočnik, da vidim, če mi sploh dela zvok)??

Po nadaljnjem poskušanju sem ugotovil, da mi sprednja dva zvočnika igrata normalno. Ko sem povezal izhoda za FR in FL na vhoda za Center in SW sta mi tudi ta dva igrala čisto normalno. Pa tudi RR in RL , ko sem nanju priključil izhoda za sprednja dva. Ali bi lahko bila težava v izhodih na DVD playerju? Kako bi preveril, če so pokvarjeni?

Nekje v nastavitvah za zvok pri yamadi izklopi downmix in bi moralo špilati.
LP
LP

Hvala ti! Že špila. Zasledil pa sem tudi, da delujejo vsi zvočniki samo pri filmih z AC3 auido kodekom, tako da bo treba pač malo paziti pri filmih.

basokiller ::
Pomotoma naložil na yamado 6800 fw od 6700.Mogoče se lahko rešim da se povežem direkt na njo skablom pa jo flešnem.Samo kam ga naj nataknem na elektroniki?Any help?
sof forewer

Tomas ::
Težka bo z kablom. Pokliči 041-678-507 pa bova rešila zadevo. Je pa zadevo treba odpret in z programatorjem zapisat vsebino fleša.

bi_đi ::
Imam zadnjo verzijo od mirkuma od yamade 6700 in morem reči da je super,
edin problem ki sem ga zasledil je da ko prestavljas podnapise se napiše da je jezik hebrejščina in zato so zrcalni, ve kdo kako to popravit, pa če bi se dalo da izpisuje imena datotek podnapisov.
edin problem ki sem ga zasledil je da ko prestavljas podnapise se napiše da je jezik hebrejščina in zato so zrcalni, ve kdo kako to popravit, pa če bi se dalo da izpisuje imena datotek podnapisov.

JUVE1 ::
Lep pozdrav mene pa zanima ali se v bližnji prihodnosti obeta kak firmware za yamado 7200 in ali sploh bo?. Do sedaj kolikor sem uspel najti na tejle strani in drugod ga še ni bilo. Hvala za odgovore in lep pozdrav.

jernejk90 ::
ja vprašam samo, ker sn nazadnje bil ta tem forumu pred kake pol leta... pa me je zanimalo če sem kaj zadi ostal

schurda ::
FW
Naloži, pozabi na probleme!
Naloži, pozabi na probleme!
I want to know God's thoughts, the rest are details. (Einstein)

janko771 ::
Men ni uspel FW za 6800 updeatat od te strani, upošteval navodila preimenoval file MEDIATEK.BIN in predvajalnik napiše da ga ne prepozna
http://www.geocities.com/lex3016/
fajn bi blo če bi bil ta fw v .iso file-ju in ga bi enostavno zapeku zd DVDDecrypterjem.
Kje bi dobil FW od P.Y.P.S. verzijo 4.b.
hvala.
lp
http://www.geocities.com/lex3016/
fajn bi blo če bi bil ta fw v .iso file-ju in ga bi enostavno zapeku zd DVDDecrypterjem.
Kje bi dobil FW od P.Y.P.S. verzijo 4.b.
hvala.
lp
jest

zeeero ::
No, čas neviht je prišel, zato imam eno vprašanje... Moja Yamada 6700 je doživela rahel električni šok (beri udar strele).
Zej pa me zanima, koliko bi približno prišlo popravilo?
Zej pa me zanima, koliko bi približno prišlo popravilo?
One Step Closer To Oblivion...

drola ::
Kateri je najnovejši FW za Yamado 6700 in od kje ga lahko zdownloadam?
(FW by mirkuma mi ne uspe)
(FW by mirkuma mi ne uspe)
https://drola.si

Tomas ::
Odvisno kaj je šlo. Drugače pa od 2.000,- do 5.000,- sit seveda je treba pa prej videti zadevo.
Če te zanima popravilo lahko pokličeš na telefon: 041-678-507
Če te zanima popravilo lahko pokličeš na telefon: 041-678-507

schurda ::
@drola: To je ta zadnji. desni klik in SAVE LINK AS ...
I want to know God's thoughts, the rest are details. (Einstein)

veliki4 ::
oberskitona če si inštaliral fw za 6600 od zapate ja povej vtise me zanima, jaz imam fw od pyps s emi zdi ki ima praktično vs ekaj rabim....
če se nočeš obnašati tako, kot drugi hočejo, imaš težave z njimi. Če se obnašaš po njihovem, imaš težave sam s seboj!

Omadesela a ti maš ta fw od 6600 kak je, razlike od Pikijevega pyps so kake?
če se nočeš obnašati tako, kot drugi hočejo, imaš težave z njimi. Če se obnašaš po njihovem, imaš težave sam s seboj!

oberskitona si probal fw za yamado 6600, malo ga opiši prosim.

Zanima me zakaj je slika zelenkasta pri yamadi6800 chilli tv je sony 16 9.
fw je 4 b .
hvala za odgovor.
lp
fw je 4 b .
hvala za odgovor.
lp
jest

živjo
Sem rešu problem z zelenkasto sliko na rgb ni blo seml bit nastavljeno.
Dela pa super.
lp
Sem rešu problem z zelenkasto sliko na rgb ni blo seml bit nastavljeno.
Dela pa super.
lp
jest

ArTHUR_18 ::
Lep pozdrav
Ima kdo tukaj DVD predvajalnik Yamada Chili DVD-7200CXU
link
Nameravam ga kupiti in bi rad izvedel kakšne izkušnje imate z njim.
(podnapisi...)
Ima kdo tukaj DVD predvajalnik Yamada Chili DVD-7200CXU
link
Nameravam ga kupiti in bi rad izvedel kakšne izkušnje imate z njim.
(podnapisi...)

GaS ::
Ze preveckrat napisano, da ga ne kupovati, razen ce bos zadovoljen s tem, kar ti ze v osnovi ponuja. Nadgradenj namrec ne bo zelo verjetno. (razen official, CE bo)

Kateri predvajalnik potem najbol priporočaš, ker ga prvič kupujem in o divXivd predvajalnikih
ne vem praktično nič.
V mislih sem imel še:
Yamada 6800X
philips dvp3040
rad bi da bi mi predvajal vse formate, podnapise in po možnosti da bi imel 5.1 zvok
ne vem praktično nič.
V mislih sem imel še:
Yamada 6800X
philips dvp3040
rad bi da bi mi predvajal vse formate, podnapise in po možnosti da bi imel 5.1 zvok

Dawid20 ::
zdravo ... jst mam tud tole DVD predvajalnik Yamada Chili DVD-7200CXU zadevico ... pa je uredu use dela tko k je treba ... sam zanima me glede podnapisov ... oz. da bi nadgradu pa kje se to da dobiit ????
hvala lp david
hvala lp david

Pa kaj ti se hecaš ali kaj? Niti zadnje strani si nisi prebral! Pa samo malo nad tvojim postom je že napisano. ZAENKRAT NI NADGRADNJE ZA TVOJ PREDVAJALNIK! Sorry za dretje, ampak to je pa že višek.
LP
LP

eales ::
Mogoče je bilo to vprašanje že objavleno kje med temi 70 stranmi sam zanima me ko govorite o yamadi 6800x a to govorite o TEJ yamadi??

Ali x ::
Zanima me,če se da to odpraviti z drugim Firmware-om,ker je moteče,ker ne vidiš 16:9,ampak je vedno odrezano,ne glede na nastavitve.Gre se za Yamado 6800 z new age V4.
Prva slika je pomanjšana na 1/2,druga pa 1:1.Rad pa bi pri 1:1 videl,kot na prvi sliki.TV je 4:3
Prva slika je pomanjšana na 1/2,druga pa 1:1.Rad pa bi pri 1:1 videl,kot na prvi sliki.TV je 4:3
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ali x ()

na 16 : 9 dela čist ok z tazadnim fw+jem sem probalv soboto pr kolegu, ki ima tv sony 16 : 9.
lp
lp
jest

Prosim, če bi mi lahko kdo poslal najbolši FW za Yamado 6800x
Email: arthur_justus@hotmail.com
Email: arthur_justus@hotmail.com

Prosim, če kdo napiše zadnji link za FW za yamado 6800,
ali pa naj mi pošlje fajl na mail.
Hvala.
ali pa naj mi pošlje fajl na mail.
Hvala.

OmaDesala ::
Si pomislil, da ne podpiramo lenobe, ker se ti ne da prebrati nekaj strani nazaj..... pa poglejmo ce si kaj detektiva.
'°'
'°'

lolek84 ::
Lp, mene pa zanima ali vam podpira yamada 6800x (HDTV) High Definition Television ?
Mislim filme v taki obliki? Meni gre normalno odpret na računalniku a yamada žal ne pokaže slike, zvok se sicer sliši vendar slike pa ni?
Mislim filme v taki obliki? Meni gre normalno odpret na računalniku a yamada žal ne pokaže slike, zvok se sicer sliši vendar slike pa ni?

A je kdo probal fw za yamado 6600 iz te strani
http://zapata07.pt.to/
A mi kdo pove kak je, jaz imam namrec od pyps kateri podpira prakticno vse.
LP DARko
http://zapata07.pt.to/
LP DARko

destiny ::
Kaj pa ti bo pol, če ti pypsov podpira praktično vse?

Če je še kaj novega mislim za fw 6600 zato sme vprašal, mogoče kaka ok stvar ki bi dobrodošla.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 25547 (10161) | bizi72 |
» | [DivXviD] P.Y.P.S. FirmWare (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 73072 (20891) | koks2005 |
» | Yamada 6800 X PLUSOddelek: Zvok in slika | 5165 (3256) | pingec |
» | [DivXviD] DirectSub urejevalnik podnapisov - podpora za Mediatek divx playerje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 27050 (14385) | podtalje |
⊘ | Yamada 6700Oddelek: Kaj kupiti | 2387 (2013) | Stepni Volk |