» »

[DivXviD] Yamada predvajalniki

[DivXviD] Yamada predvajalniki

««
78 / 93
»»

fitipaldi ::

Ali ima kdo shranjen fw za 6600.Pri katerem ni potrebni film in podnapis enako napisat.
hvala

mirkuma ::

...all those moments will be lost in time, like tears in the rain...

veliki4 ::

Mirkuma kak je ta fw za yamado 6600 piše da je z dneva aprila 2006?

Temi beta 2 plus še kaj....

http://zapata07.pt.to/

A je podoben Janezovemu oz pikijevemu?

LP
če se nočeš obnašati tako, kot drugi hočejo, imaš težave z njimi. Če se obnašaš po njihovem, imaš težave sam s seboj!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: veliki4 ()

mirkuma ::

to je nadgradnja PYPSovega zadnjega fw...nekateri hrosci so popravljeni...mislim pa da je potrebno zamenjati sistemski font1 s taksnim ki bo imel nase znake... (ni sumnikov v OSDjih in naslovih filmov, v samih podnapisih pri filmu pa sumniki so)..pac probaj in porocaj sam imam 6700 in ne morem.
...all those moments will be lost in time, like tears in the rain...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mirkuma ()

buttafucco ::

Juhu!

Zanima me in prosim lepo, če ima kdo kako informacijo kako in kje si naštimam, da bom lahko preko daljinca izklopil (torej dal na stand by) Yamado 6800??? In katera tipka bi pol naj služila kor stand by?
Naložen pa imam: AKTUALNI 21.05.2006 – V1B lex - lex luthor, s katerim se izjemno zadovoljen. Muči me še samo ta stand by opcija.

Če ima kdo kake info. , mi jih prosim nas posreduje na: secret77@gmail.com

Thenks vnaprej.!!

Pozdrav!

Imam nekaj niovih informacij, (tnx: yellov, primož), stand by tipka bi pol naj bila tipka open/close. Kar se mi zdi v redu. oz. super. Vendar še vedno ne najdem na Luthorjevem FWAKTUALNI 21.05.2006 – V1B lex, v nastavitvah te opcije. Če mi kdo lahko pomaga bom hvaležen : secret77@gmail.com

Na jae.si sem opazil neki nov uraden FW.

Je kateri preveril kaki novi FW je to (Yamada 6800)??

Mikka ::

@buttafucco: uporabi puščico dol na prvem meniju v setupu in boš prišel do teh nastavitev

LexLuthor ::

@bscman

Po mojem, da je najbolje, da greš v kako trgovino in tam sprobaš. Kot vem, tebi manjka center zvočnik in zato bo potrebno center speljat na L/R, kako se to naredi, pa ne vem.

hvala lepo vsem, ki so mi nudili pomoč!!!!

Zdaj pa še samo uživanje in dobri podnapisi, ter samo pristisk na tipko na daljincu pred spanjem..

tenks še enkrat vsem!!!

blze ::

imam eno vprašanje.
Imam yamado 6800 in me zanima če se da priklopit gor sistem 2.1 zvočnike?
al moreš imet obvezno 5.1?
namreč imam ful majhno sobo in bi rabu 2.1 sistem.
Če se da nej nekdo pove kako pa kam se priklopi 2.1 sistem.

hvala pa upam da ni blo tole že uprašano :)
uživejte
blze

MajorM ::

@blze

Seveda se da gor priklopiti "samo" 2.1 zvočnikov.

Imaš na voljo CINCH izhode, koaksialnega in optičnega, ter še kaj se najde.

Itak ima večina divx filmov le stereo zvok. Seveda ne pozabi, da morajo biti taki zvočniki AKTIVNI (vključujejo ojačevalec).

lp
Mitja

veliki4 ::

A je kdo probal mogoče fw za yamado 6600 http://zapata07.pt.to/ ?

A je kej drugačen od pyps?

Hvala
če se nočeš obnašati tako, kot drugi hočejo, imaš težave z njimi. Če se obnašaš po njihovem, imaš težave sam s seboj!

Vitamin_G ::

Lex vse pohvale tudi iz moje strani za odlicen FW za 6800 - uporabljam V1B lex! 8-)

Imam pa eno vprasanje (upam da ni bilo zastavljeno ze 100x vendar nanj nisem nasel odgovora, je pa res da je ta tema HUGE). :D Moja Yamada 6800 mi ne predvaja zvoka, ko predvajam film DivX + AC3 (Video Quality: 808kbit SBC, Audio Quality: AC3 5.1 Dolby, Video Resolution: 640 x 272, Codec: DivX 3.11a, Framerate: 23.976 fps). Morda kdo ve zakaj in ali se da to tezavo kako odpravit?

Vsem se vnaprej zahvaljujem za odgovore! :)

Vitamin_G ::

@blze

Ce imas v mislih slucajno pasivni audio sistem, vezes chinch-e na FL in FR, Yamado pa nastavis na stereo. Uporabljas tako klasicen stereo ojacevalnik in nanj priklopis pasivni 2.1 sistem, v takem primeru ima obicajno sub kretnico, ki loci visoke zvoke od nizkih (npr.: http://www.bose.com/controller?event=VI...

LP

Zgodovina sprememb…

zagor256 ::

Zanima me, če na yamadi 6800 obstaja kakšna verzija firmwarea pri kateri izgine ikona za zoom.

Na tej strani sem našen novo verzijo firmwarea pri kateri naj bi zoom ikona zginaila (verzija Rolly) samo ima firmware končnico MTZ in ne MTK. Kako posnameš MTZ.bin - isto kot MTK.bin?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: zagor256 ()

pviran3 ::

Pozdravljeni, lastim si yamado 6700, ki sem jo kupil pred enim letom. Sedaj pa imam problem, ker mi noče predvajati filmov, zakodiranih v divx 6.

Film ima .divx končnico. Zvok dela vredu, namesto slike pa vidim ozadje yamade, se pravi da nezna dekodirat videa.

Ali obstaja kak firmware, ki to popravi? Imam pa od pyps firmware, ki sem ga dobil ob nakupu. Kateri pa je sploh tanovi firmware za to yamado in kje se ga dobi (če se ga) ?

Han ::

Za Yamado 6700 se trudi mirkuma. Klik...

Sem mu poslal mail.

Nadgradil sem tudi yamado na novo verzijo njegovega firmwareja in problem istaja. Poleg tega pa barve po nadgraditvi na njegov firmware grejo po gobe. Barve ratajo črnobele in vidijo se valovi iz zgoraj desno v spodaj levo. Pomoje je problem pal pa uni standardi samo nevem, kje se to naštima. Pa tudi reset možnost pogrešam v glavnem menuju.:(

Na kratko, help. :'(
Ali je komu uspelo pognati na predvajalniku divx 6 film, zakodiran s tanovim 6.22 codacom? Pa na katerem DVD playerju?:|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: pviran3 ()

No sedaj sem probal n broj firmwarejov in mi noben ni všeč, problem pa je, ker nikjer ne najdem unga ki sem ga imel pred probavanjem.

Bil pa je prednameščen ob nakupu od pyps in je imel notri reklame od jae. Ali mogoče kdo ve, kje dobiti ta firmware, ker z nobenim ostalim nisem zadovoljen. Je pa star približno eno leto če se ne motim.

janko771 ::

Zanima me kater FW za yamado 6800 je trenutno najboljši in če je možn mi pošljite link za prenos.

Hvala

Lep pozdrav
jest

Živjo, jaz tudi potrebujem kabel za yamado 6700. Imam že od cd-roma priključenega na yamado, nato pa rabim kabel od telefona. Kateri kabel in kje bi se ga dalo za najmanj denarja kupiti. Rabim ga pa čimpreje, po možnosti kak bigbang al kake druge trgovine. Hvala!

Klemen74 ::

Kupil sem Yamado 6800 in ko sem hotel naložiti FW, mi diska sploh noče prebrati. Tudi pred nalaganjem, mi sploh noče prebrati ničesar. Kaj naj naredim?

@Klemen 74

1. Poglej če si pravilno zapekel FW na CD in poizkusi znova
2. Probaj en orginal DVD film
3. Probaj en DivX film po možnosti da je s končnico .avi (morda jih poizkusiš več različnih)

Če nič, oziroma 2. in 3. ne delata potem si imel smolo, zato pojdi in zamenjaj predvajalnik.

TOP ::

Kupil sem Yamado 6800 in zvičnike Genius home theater 5,1 prosim če mi lahko kdo pove kako naj to priklopim HVALA

zajc ::

Yamado Chilli 6700x sem nadgradil na
NAv4-Hej456v4.3a-Mirkuma-3Fonts-SloOSD, ampak mi po nadgradnji ne dela zvok. Uporabljam navadni Audio 2ch output na TV. Zvok pa mi je delal na Mirkuma-vi modificirani verziji v2 (mislim, da 2.3). Problem je v tem, da te NewAge v2 (Mirkuma) verzije nimam in sem zato nadgradil (downgradal) na uradno verzijo v1, tolk da lahko gledam vsaj navadne DVDje (z zvokom:).

Ali je imel kdo podobne težave oz. ali kdo ve kako se nastavi zvok v tej 4.3 verziji? Oz. ali ima kdo povezavo do Murkuma v2 verzijo?

Hvala :D

Ja baje je zvok dan na mute in ga je treba zvišat:8)

zajc ::

Najraje bi se požrl 8-O 3 ure sem se zafrkaval, kaj je narobe z zvokom, amapak da je na MUTE na DVD si nisem mislil. Nisem spreminjal zvoka na DVD playerju - nikoli (od nakupa naprej) zato verjetno nisem pomoslil na to 0:).

Hvala za hiter odgovor :D

Kater firmware ti pa naložijo pri JAE? Koliko časa traja da ti ga zrihtajo?

A je kdo v LJ, ki bil za 2 pira obudil yamadico 6700 pa dat gor tanov formware?

S!lentHunter ::

Je že izšel kak nov FW za Yamado 6800X ???
AMD Ryzen 5 2600x,MSI 450 Tomahawk,Gigabyte RX580 8GB,16GB DDR4, SSD Samsung
Huawei

hmm ::

@ LexLuthor

Kupil sem Yamado 6800, naložil Lex V1B, zaenkrat vse deluje odlično. Predlagam, da poleg gumba eject za stanby prirediš tudi osrednje modre tipke, če je to izvedljivo. Priročno bi bilo na primer, da bi lahko med predvajanjem s puščicama levo in desno previjal film, saj tipki ffwd in frew nista ravno praktični. Puščici gor in dol pa npr. za glasnost ali prev./next file... samo predlog.

GaS ::

Hehe to bi bilo fino ja..Tudi za 6700tko..Bom pisal NewAge-u:)

schurda ::

Ja, dejansko je daljinec slaba stvar Yamade. 4 veliki gumbi na sredini, ki ti ne nucajo natanko 0. (Ajde za nastavitve 1x, to je vse). Za glasnost in naprej nazaj, ti pa dajo te mičkene, ki se ponoči itak ne vidijo. Skregano s kmečko logiko.
I want to know God's thoughts, the rest are details. (Einstein)

S!lentHunter ::

Na DVD sem si posnel 4 filme divx, vendar je samo pri prvem filmu zvok pri ostalih ga ni, če pa DVD vstaviš v PC pa je zvok pri vseh filmih. Kje je tukaj problem. Imam YAMADO 6800x.
AMD Ryzen 5 2600x,MSI 450 Tomahawk,Gigabyte RX580 8GB,16GB DDR4, SSD Samsung
Huawei

shimano ::

lep pozdrav!!!

jest mam pa en problem , mam YAMADO 6600, k vstavim DVD yamado mi napiše da ni medija!!! kaj je narobe, naj mi kdo pomaga prosim!!!!:'(
Lp SHIMANO

shimano ::

pa prosu bi vas če bi lahko dobil še najnovejši firmware za YAMADO 6600 !!!

HVALA!!!!:))
Lp SHIMANO

Vojc ::

@Top

Zelo dobra izbira kvalitete in cene skupaj. Tudi jaz imam to kombinacijo. Kar se priklopa tiče sem si moral vzeti cca 2 uri čas da sem vse priklopil. Jaz sem povezal direkt predvajalnik z wooferjem ( 5+1 chinc kabli). Predlagam ti da si na vsak kabel zalepiš in napišeš za kateri zvočnik gre, če ne se boš kaj kmalu zgubu še posebej če boš pirček pil (moja izkušnja). Ostale kable pa poveži z zvočniki in wooferjem in zadeva mora špilat. Na wooferju pa še pritisni spodnjni levi gumb to je da aktiviraš chinc povezavo (da boš lahko slišal zvok). Razlaga oznak za zvočnike:

FL -front left (spredaj levo)
FR -front right (spredaj desno)
CENTER - vklopi največji zvočnik poleg wooferja
SORROUND - zvočniki zadaj

To je to. Upam, da ti bo ratal.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Vojc ()

damjan11 ::

Ker je bilo neurje, seje pošteno bliskalo in grmelo pri tem pa je moja Yamada 6700 utrpela "rahel" udar visoke napetosti in je zaradi tega mrknila:\ :\ "TEMA".
Sedaj pa me zanima ali mogoče komu doma leži kakšna zaflešana ali kako drugače uničena Yamada 6700 pri kateri pa je še usmernik dober in bi ga bil pripravljen odstopiti za malo denarja?;) ;)
Moj email : esi@email.si
pa hvala
lp

Traxman ::

Pozdravljeni !

Mi lahko prosim, kdo pove kako bi lahko gledal AVI filmcke iz digitalca CANON IXUS 430 na yamadi 6700???
men jih sploh ne odpira.....:(

Hvala

lp

e-marko ::

Če se ne motim je tole nekdo že spraševal en čas nazaj. Mislim, da nekaj ne štima z zvokom. Odpri z VirtualDub-om in prekodiraj zvok v filmčku.

LP
...somebody, somewhere...

TOP ::

Vojc pozdravljen to sem vse storil sam mi dela samo Woofer in prednji zvočniki center in zadnji pa ne.Sem brskal pod Audio menijem sam nič nenajdem da se kje da uklopit 5,1 jaz imam onemogočenio je sive barve kjer štelaš zadnje sorunde un center.Kaj bi lahk bilo HVALA

TOP, pri nastavitvah zvočnikov pri opciji downmix izberi opcijo "off"

sk7744 ::

Lep pozdrav vsem skupaj!

Najprej bi se opravičil, če se ponavljam s vprašanjem, ampak sem čisto nov na tem področju in me zanima par stvari. Bi mi lahko pomagali z linkom do FW za predvajalnik Yamada Chili DVD-6800X? A mora biti FW točno za ta model, ali so FW za različne modele kompatibilni? Ali lahko FW, ki sem ga našel za model Yamada DVX-6800 uporabim tudi na tem predvajalniku?

Hvala vsem za pomoč.

Izi ::

Obstaja samo en model z oznako 6800.
Obstaja pa več različnih imen za ta isti predvajalnik, ker uradne strani sploh ni.
Model 6800 se prodaja povsod ampak niti Yamada niti Umax ga nikjer na svojih straneh ne omeni. Izgleda, kot da uradno model 6800 sploh ne obstaja.

Pravilno ime je YAMADA DVD-6800X

Yamada je neka tajvanska firma, kjer izdelujejo te predvajalnike.
Umax pa je yamadin OEM posrednik za Evropo. Yamada je investirala pol milijona dolarjev v Umax in si z tem zagotovila Umaxovo evropsko tržišče.

Umax pa prodaja ta isti model pod imenom UMAX Chili Yamada DVX-6800, čeprav na predvajalniku piše YAMADA DVD-6800X

Tako vidiš za ime tega predvajalnika vse možne kombinacije besed: Yamada, Umax, Chili, DVD, DVX, 6800, 6800X,

Torej če je v firmwareu omenjena številka 6800 potem je pravi.
Ne smeš pa uporabiti firmware za 6600, 6700 ali kakšno drugo številko.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Izi ()

poule ::

Vojc , Lex

tudi jaz imam nekaj tezav glede 6800 in genius 5.1. Downmix imam na Off. V filmih mi 5.1 zvok dela. Če predvajam glasbeni CD, mi delujeta samo sprednja 2 zvocnika. Je tako tudi pri vas, ki uporabljate 5.1 sistem in je to normalno?

Drugace sem opazil se eno tezavo, za katero sicer sumim TV. Če imam vklopljeno yamado mi moti teletekst. Prav tako mi moti Setup meni od TV-ja. Če imam 6800 izklopjeno, mi TTX in SETUP od TV-ja delujeta normalno. Kdo isti problem?

maremare ::

Kakšne so razlike med Yanado 6800 in 7200?Kaj se mi splača kupit?So FW za obe seriji?
Hvala!
LP

tudi jaz imam nekaj tezav glede 6800 in genius 5.1. Downmix imam na Off. V filmih mi 5.1 zvok dela. Če predvajam glasbeni CD, mi delujeta samo sprednja 2 zvocnika. Je tako tudi pri vas, ki uporabljate 5.1 sistem in je to normalno?

To je normalno, ker predvidevam, da imaš zvok na audio CD v STEREO tehniki posnet in zato Yamada ne bo magično "ustvarila" še 4 kanale zvoka. Se ti ne zdi logično?,

@mamremare
Ker je FW podbora za 6800 mnogo bolša (nisem na tekočem ampak za 7200 jo mislim da sploh NI) si raje izberi 6800. Cenovno je isto.
Lp

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MajorM ()

poule,

Če bi rad zvok s CD-ja na vseh zvočnikih, potem vklopi virtual surround pri zvočnih nastavitvah.

LP

maremare - 6800 in nič drugega!!!

ultras82 ::

mene zanima nekj v zvezi podnapisov pri yamadi; na par dvdjev sem si posnel nanizanke in zraven podnapise. Fora je, da nekaterih podnapisov yamada ne predvaja pa me zanima, če je kej važno število znakov oz. ime podnapisa. npr. en podnapis zgleda tko:
CSI.S03E04.A.Little.Murder.DVDRip.XviD-FOV.srt ...itd. Sploh mi ni jasno kaj sem naredu narobe, ker na PC-ju dela vse perfektno. Obstaja kako pravilo peke serij na dvdje; mora biti vsak del in podnapis v svoji mapi?? Prosim za kak odgovor.
««
78 / 93
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
14725645 (10259) bizi72
»

[DivXviD] P.Y.P.S. FirmWare (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

35873330 (21149) koks2005
»

Yamada 6800 X PLUS

425183 (3274) pingec
»

[DivXviD] DirectSub urejevalnik podnapisov - podpora za Mediatek divx playerje (strani: 1 2 3 )

14527179 (14514) podtalje

Yamada 6700

Oddelek: Kaj kupiti
302406 (2032) Stepni Volk

Več podobnih tem