» »

[DivXviD] Yamada predvajalniki

[DivXviD] Yamada predvajalniki

««
71 / 93
»»

nigger ::

Nikakor ne najdem opcije za download.
PZL Help!!

MajorM ::

Registriraj se.

@piki64

Pa naredi FW za vsak gum posebaj, pa si bo lahko folk sam izbiral kater FW bo vzel.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MajorM ()

NightHawk ::

hi

nalozil sem ta FW za yamado od pikija, pa me zanima ena stvar. Pri nekem filmu mi nalozi podnapise in prikazuje kot neko cescino, krene znake. sprva sme mislil, da gre za take pokvarjene podnapise, vendar sem na racunalniku videl, da so vredu in da so edini. kako da mi jih potem yamada prikazuje, vendar povsem popacene?

jezik imam se kar nastavlje na cescino, ker slo pac ni...to bo vredu ane?

piki64 ::

Hi!

Malo sem bral zadnjih nekaj postov in lahko najdeš "svašta". Pa kaj ljudje vi res nič ne berete navodil?
@NightHawk: ja pač nisem imel drugih fontov pri roki, pa sem te noter vrgel. ti so falšni in se nahajajo pod fonti 4. Daj na fonte 3 pa bo vredu.

LP

YenLoWang ::

tole z gumbom za izklop pa fajn kaze..

tudi jaz mislim.. da ce ni prevec dodatnega dela.. da se pac naredi 3,4 razlicne FWje.. ki bo mel pac vsak razlicno tipko za izklop.. pa bodo vsi zadovoljni:)

lp, Yen

LexLuthor ::

Piki,

Zanima, zakaj se pri nastavljanju jakosti zvoka na Yamadi 6800 med predvajanjem filma ne pokaže OSD indikator jakosti zvoka, kot je to sicer običajno. Je to možno porihtat?

crywolf ::

Zdravo!
To se pa mi že zdi smešno!A mogoče še komu?Nekaj deset različnih FW,da si bodo gospodje izbrali gumb za STBY?Dajte no!!!Zdaj imate STIKALO!!!Pa OSD za zvok?Koga pa moti,da ga več ni?Saj slišiš,kolko si dal na glas!Aja-mogoče se bo še kdo našel,da nima menija v SLO?!
Fanti,hvaležni smo lahko Pikiju,da imamo poštimane podnapise in kar lušten meni,zdaj pride na vrsto še STBY.Well done,Piki!
LP

megy ::

Zanima me, ali za yamado 6800 veljajo enaka pravila za snemanje kot za predhodnico (največ 40 znakov, ime filma in podnapisov popolnoma enako, ali bere samo 6 podnapisov)? Kako je bolje snemati - da se posname kot seznam cd1, cd1 podnapisi, cd2, cd2 podnapisi,... ali je bolje delati mape?

Han ::

@Mlchk: kateri firmware imaš naložen? Poskusi z zadnjim od Mirkume...

janko771 ::

Jest če bi bil na mest Pikija sploh ne bi delal tega Fw-ja za gumb ugasent na dlaljincu, to je sam podpora lenobi, se boste pa mal premikal po dnevni sobi.
jest

megy,

Podnapisov bere n. Torej, če imaš 22 delov Seinfelda in 44 fajlov s podnapisi, ne bo nobenega problema z njimi. Kar se tiče filmov - jaz jih dajem v mape, čeprav po analogiji iz 1. stavka provblemov ne bi smelo biti tudi, če jih ne bi.

janko,

imam občutek, da ti precej manjka, da bi bil namesto Pikija.

janko771 ::

LexLuthor
Sej teb se pa vidi da si tolk len da kar smrdiš

Menim da bo bolje če naredi kakšno drugo izbolšavo kot vklop in izklop na daljincu.
jest

rakusj ::

Bravo Janko,
kakšen presunljivo pameten odgovor. Lahko rečem samo hvala bogu da NISI ti piki,koliko ti manjka se ne drznim soditi,lahko si tudi boljši,ampak FW pa hvala bogu ne delaš ti in glede na širše mnenje lastnikov 6800-tke,je piki naredil dobro potezo s tem ko je naredil improvizacijski gumb za izklop.
Vsekakor pa to nima popolnoma nobene zveze z lenobo ali smrdenjem. Sam recimo precej bolj zaudarjam po kakšni uri dobrega squasha,kot ležanja na kavču :).

Pa da ne zaidem popolnoma iz teme. Piki če ti ni odveč me zanima koliko ljudi ti je po vsem tem hvaljenju in zahvaljevanju za novi FW dejansko doniralo kakšen znesek oz. karkoli?

mavec ::

Dober dan!

Imam eno začetniško vprašanje. Ali Yamada DVX 6800 DVD Divx predvajalnik player podpira vse regije ali ne? Kako je ta zadeva z regijami? Vem, da če hočeš, da ti predvajalnik podpira pač drugo regijo oz. predvajanje le-te, da ga moraš posodobiti s primernim FW, ki le to omogoča. Vendar pa nekateri DVD/DIVX predvajalniki so že tovarniško odklenjeni in me zanima, če je ta že tovarniško odklenjen ali ne?

Hvala za odgovore

lp
Aleksander

YenLoWang ::

@crywofl..

ma mene ne moti sploh ta zadeva z stndby.. ampak glede na to da je piki dal anketo na page.. mu je verjetno vseeno katero instrukcijo bo spremenil.. drugace nebi dal na glasovanje.
temu sledi.. da ce verjetno spremeni instrukcijo za tipko open.. da je analogija pri tipki pal/ntsc 'ista'.. in nevem ce je kaj 'dosti' dodatnega dela.

jaz sem zelo zadovoljen ze z tem kar je do sedaj da nebo pomote.. svaka cast pikiju.

lp, Yen

dj_misko ::

Hi!
Naložil sem si FW za 6800 V3 in deluje odlično,sedaj pa samo še čakam na navodila za izklop,ker zaenkrat gumb open še ne ugasne yamade.Gotovo je kaka kombinacija tipk za začetek.
@ Piki64:Res si car da si zadevo porihtal,še bolje pa da si se odločil dati zadevo online.
THX!!!
P.S.:Čakam navodila:))
Ne a si ti!

JXS ::

Piki: jaz sem tudi naložil V3 za 6800 in čakam navodila. :D

Sem pa našel en bug, ko daš zoom se desno spodaj pojavi okvirček, ki kaže za koliko se je povečal, problem pa je da okvirček ne izgine ampak obstane. Izginil je šele ko sem pritisnil setup 2x.

Sem pa ko sem iskal kombinacijo za izklop nekako usepl spremenit barvo podnapisov za DVD. Na belo je preklopilo šele ko sem izklopil in prižgal.
A se da izvedet katera kombinacija to naredi? men nekako najbolj sedejo rumeni podnapisi:D

lepi joker ::

Zdravo fantje ,,zanima me velikost podnapisov pri Jamadi 6800,,ali je zadovoljiva?lahko mogoče tudi kakšen screen,če se komu da
l.p. atamama

thrash_heavy ::

mene pa zanima kakšne spremembe so v 3. verziji FW-ja za Yamado 6800 napram 2. verziji.

lp

Miha
JaCkAsA

q:-p ::

S Pikijevim fw so podnapisi (ce izberes font 3 v nastavitvah) priblizno tako veliki kot na tvju, v originalnem fw-ju pa so bili premajhni. Screena zal nimam.

Eno vprašanje za tiste, ki se že dlje časa ukvarjajo z DivX predvajalniki.

Zanima me mal informacij okoli podnapisov. Koliko črk gre v vrstico? Ali vrže Yamada predolgo vrstico v dve vrstice na zaslonu?

Namreč opazil sem, da mi nekako reže podnapise, pa bir rad vedel kake so norme, da bom si rihtal podnapise.

Hvala.

MajorM

A je že kdo pogruntal kombinacijo za STANDBY?!

ru7 ::

...pred parimi dnevi sem kupu 6800. Firmware mam še original, nism se mel časa igrat.

Situacija je taka, da sem dal not pač en DVD (original) in mi je kr zatežil za parental control. Naj vpišem password. Nastavlju ga nism. A obstaja kak univerzalni?

Se opravičujem če je že blo, samo iskanje ni obrodilo sadov.

EDIT: Našu v navodilih :8) :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ru7 ()

mjel ::

Ojla, sem naložil now FW za Yamadao 6800 od Pikija.

Izgleda precej bolje od uradnega.
Še vedno pa sta ostali 2 napaki.
1. Velikih jpg slik mi predvajalnik ne prikaže (cca 5Mpixlov)
2. Filmčki iz Hp fotoaparata : slika mi prehiteva zvok za cca 25% (mpg format-mpeg1)

ZAnima me če ima še kdo drug podobne težave. Sem klical na JAE in so mi rekli, da je problem verjetno v FW, ampak podrobnega odgovora še nisem dobil.
*

WD800 ::

Piki 64 svaka čast. Sem naložu ta zadnji FW za 6800 in res dela super. Iz dokaj cenene kištice je ratala res ta prava stvar. Podnapisi so tapravi, meniji tudi, skratka "ŠIK". Donacija na poti.
Never Mind the bollocks

Dons se lotim upgrade. To bom delu prvič na Yamadi.
Prebral sem si navodila (iz pikijeve strani), pa sem vidu, da je potrebno nastavljat parametre (transparency, položaj...).
Sem zdej gledu po meniju pa teh nastavitev nimam. A pridejo v novejšem FW? V original jih ne najdem.

WD800 ::

RU 7 ; Vse te nastavitve so ti razpoložljive šele potem, ko naložiš zadnji FW.
Never Mind the bollocks

...sam res, po upgradu se ti odpre novo obzorje. Čist drug predvajalnik.

Fantje, lahko rečem samo bravo, prav tako v bližnji prihodnosti manjša donacija.

humaxboy ::

Fantje, včeraj probal v2 od pikija -> klobuk dol, res dela dobro.
Ampak mislim, da sem našel bugec : če želiš poslušati mp3 večji od 1 ure, ti 6800 ne zna izpisati.
Zna izpisati samo minute in sekunde (isto je pri celotni dolžini fila), tudi če hočeš skočiti npr. na 1:02:00, tega ne moreš.
Se da to nekako popraviti v FW ?
Humaxboy

skraban ::

ljudje dragi pa kaj bi še radi od pikija človek prostovoljno da gor svoj FW ki odlično deluje vi pa samo nekaj nergate da vam to ni všeč pa vam ono ni všeč pa bodite taki mojstri pa naredite boljši FW in ga delite z nami zastonj!!! svaka čast pikiju ki je opravil odlično delo saj predvajalnik za ta denar z njegovim FWjem deluje več kot odlično in služi svojemu namenu ni pa to noben multimedijski vrhunec je pa tudi cena temu primerna.
tako da bi lahko začeli premišljevati o tem da tudi sami kaj naredite ne pa samo grajate delo drugih

lp:D :D

mikko ::

Piki hvala, super dela.

Imam pa še eno vprašanje glede yamade.
Včeraj sem jo kupil v JAE, pa že preden sem dal gor pikijev FW, sem moral za DVD
ki sem si ga izbral v JAE vpisati en password...
Probal sem 0000 pa ni prijelo..
Tudi po tem, ko sem dal gor pikijev FW, mi še vedno za tisti DVD hoče password...
Nimam pojma zakaj, ve kdo mogoče?

Astrea ::

Je bilo že parkrat napisano, to je parental control (starševska kontrola) geslo, imaš v navodilih, kaj moraš vpisat. Če pa nočeš, da bi ti nonstop zahtevalo to geslo, pa si ga izklopi ali pa parental control nastavi na zadnjo stopnjo.:\
Geslo:136900
Kdo ni za, naj bo tiho!

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Astrea ()

destiny ::

@skraban
Uporabniki tega foruma se ne pritožujejo nad pikijevem delom (vsaj zdej ne več). Podajajo le svoja mnenja o možnih izboljšavah in prijavljajo najdene hrošče. Glede na to da je Piki razvijalec nekega sw-ja, pa verjetno želi vedet za vse buge, ki pestijo njegov izdelek. Ali jih bo odpravil ali ne, je pa popolnoma njegova stvar.

tomazsk1 ::

Živijo!

Mene pa zanima, to ko updatate te predvajalnike, a to samo zato da podnapisi delajo(ČŽŠ), ali se to da tudi novejše kodeke naložit, ker meni nočejo novejši filmi gor (divx) igrat .
Torej, so v tem firmwaru tudi vključeni kodeki!
Imam samsung dvd/vcr sv-dvd640/eur

LP!

Piki nočem žnarat, ampak a še velja tist, da nam boš zrihtu STANDBY na daljincu?!?

Lp.

yamida ::

@yamida
Nevem moja madžarščina je mal "rusty".

A bo kdo kej razjasnu zakaj se gre pr tem FW?

piki64 ::

Hi!

Ja v verziji v3 je možnost zamenjave Open gumba za OFF gumb. Stvar vredu deluje, vendar je sam nisem integrirl iz tega razloga, ker v osnovi sam predvajalnik tega nima. Kaj se dogaja v stand-by načinu ne vem, zato iz varnostnih razlogov tega nisem implementiral. Bom pa spisal program, ki bo spremenil tista dva byta v FW da bo zadeva delovala, s tem pa bo uporabnik obveščen kaj počne(npr. da se lahko zaradi tega kaj pregreje in pride do požara). Ker če bi jaz to integriral, bi se potem lahko vsakdo na mene izgovarjal da ni vem. Vem a je tu polno "sladkih" ljudi, ki pa so v resnici čisto drugačni. Zaradi pomankanja časa še nisem naredi programa, ki bi to omogočal, če pa kdo obvlada zadeve (kakšne hex editorje in podobno) pa mu lahko sporočim lokacije kje in kako.

Še to, ko eni pravite a ste našli neke bug-e in podobno, to napišite šele če veste da v originalni verziji tega ne počne, ker v tem primeru sem morda jaz kaj narobe naredil :-)

LP, Piki64

yamida ::

EJECT button - EJECT or STAND/BY
Mpeg4 Subtitle: Change Position, Color, Transparency, Size (6 font), allignment.....
DIVX ULTRA MENU, NERO DIGITAL (version "B")
DVD Q-PLAY,MP3 ID DISPLAY, LONG FILE BROWSER DISPLAY...
....
MANY NEW FEATURES