Forum » Zvok in slika » [DivXviD] Yamada predvajalniki
[DivXviD] Yamada predvajalniki

crywolf ::
Slikce so MEGA!Proti originalu,kot da je player stopil rang višje.Svaka čast tudi podnapisom!
@Grozni:A te mami ni naučila,da več dosežeš z-Zdravo,prosim in LP?Na koncu ti še vedno ostanejo tista navodila "saj ni tako težko".
Če bi si mal poste za nazaj prebral,nebi neumnosti spraševal.
LP
@Grozni:A te mami ni naučila,da več dosežeš z-Zdravo,prosim in LP?Na koncu ti še vedno ostanejo tista navodila "saj ni tako težko".
Če bi si mal poste za nazaj prebral,nebi neumnosti spraševal.
LP

case590 ::
Lep pozdrav vsem skupaj.
Imam Yamado 6700 in bratu sem kupil 6800.S prvo sem zelo zadovoljen, kar zadeva pa druge imam fw od jae in so podnapisi preveč bele barve in jih ne morem spremeniti.
A mi lahko kdo pomaga prosim?
Imam Yamado 6700 in bratu sem kupil 6800.S prvo sem zelo zadovoljen, kar zadeva pa druge imam fw od jae in so podnapisi preveč bele barve in jih ne morem spremeniti.
A mi lahko kdo pomaga prosim?

grozni ::
@crywolf
Se opravicujem ce sem govoril s kaksnim tonom kot ne bi smel.
Me je pa samo zanimalo ce imajo piki in kompanija kaksno stran kjer to objavljajo, npr. kot newage... in PYPS. Jaz ne zahtevam od nikogar naj da na net nekaj v kar je sam vlozil trud in je stvar spedenal zase in prijatelje.
Sem tudi cisto nov v tej temi tako da ne vem kdo kaj izdaja in kdo ne, tako da ko bom imel cas stvar narediti in doma preizkusiti bom to tudi objavil ce bo kdo slucajno rabil. Saj kot si sam rekel, ni prevec tezko.
Aja. pa teme je tut prevec za prebrat. Sem pa pribljizno zadnih 200 postov prebral, od takrat ko ste zacel govorit o 6800 pa nisem nikjer opazil.
LP, pa hvala za opozorilo
Se opravicujem ce sem govoril s kaksnim tonom kot ne bi smel.
Me je pa samo zanimalo ce imajo piki in kompanija kaksno stran kjer to objavljajo, npr. kot newage... in PYPS. Jaz ne zahtevam od nikogar naj da na net nekaj v kar je sam vlozil trud in je stvar spedenal zase in prijatelje.
Sem tudi cisto nov v tej temi tako da ne vem kdo kaj izdaja in kdo ne, tako da ko bom imel cas stvar narediti in doma preizkusiti bom to tudi objavil ce bo kdo slucajno rabil. Saj kot si sam rekel, ni prevec tezko.

Aja. pa teme je tut prevec za prebrat. Sem pa pribljizno zadnih 200 postov prebral, od takrat ko ste zacel govorit o 6800 pa nisem nikjer opazil.
LP, pa hvala za opozorilo

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: grozni ()

Kn3dL ::
Še eno vprašanje. Ali kdo ve, zakaj pri 100Hz TV-ju slika yamade 6800 malenkost skače(migeta) - slika ni mirna?? Kot da ni 100Hz tv...

leoncasar ::
Lep pozdrav!
fantje morem vas pohvalit, za res dobre odgovorre in nasvete ki ji h dajete! Vsaka čast!
Mene pa zanima ali ima kdo že kaj več izkušen z yamado 7200, ker se odločam o nakupu, ali 7200 ali 6800 ali 6700 kaj mi svetujete, so kakšne pomembnejše razlike v kvaliteti... ali podobno
vsaka dobra in slaba lastnost je dobrodošla!
kak je z FW pri 7200?
zaenkrat je to vse, ni pa zadnjič :)
LP!
fantje morem vas pohvalit, za res dobre odgovorre in nasvete ki ji h dajete! Vsaka čast!
Mene pa zanima ali ima kdo že kaj več izkušen z yamado 7200, ker se odločam o nakupu, ali 7200 ali 6800 ali 6700 kaj mi svetujete, so kakšne pomembnejše razlike v kvaliteti... ali podobno
vsaka dobra in slaba lastnost je dobrodošla!
kak je z FW pri 7200?
zaenkrat je to vse, ni pa zadnjič :)
LP!

destiny ::
@grozni
piki64 = p.y.p.s.
Neuradnih firmwareov pa pravi da ne bo več izdajal za javnost zaradi žaljivega odnosa nekaterih posameznikov do njega in njegovega dela.
Mogoče se nas pa usmili in se bo premislil...
piki64 = p.y.p.s.
Neuradnih firmwareov pa pravi da ne bo več izdajal za javnost zaradi žaljivega odnosa nekaterih posameznikov do njega in njegovega dela.
Mogoče se nas pa usmili in se bo premislil...

@destiny
Hvala za odgovor.
Nekaj sem bral o teh komentarjih pa nisem vedel da se to tice njegovega FW-ja. Sorry.
Sam ne vem kaj je ljudem ki mu tezijo glede FW-ja. Saj pa on NI uradni zastopnik za Yamado in ni dolzan narediti cisto nic. Ljudi tudi nihce ne sili da si dajo njegov FW gor, pa ce jim njegov ne pase pa naj uporabljajo originalnega, pa naj Yamadi pa JAE tezijo za funkcije katere jim manjkajo. Ali pa sami probajo popravt ce znajo!
To pa res nisem vedu da so njem tezil, zato je bil verjetno tisti odgovor tako napisan.
Pol so ti programi katere sem omenjal za obdelavo FW-ja njegovo delo?! Ne vem kdo mu ima pravico kaj rect, glede na to da ni samo pripravil FW-ja, ampak je ljudem dal tudi napotke za uporabo programov, da si tudi sami zrihtajo to po svojih zeljah.
Fak no. Ni cudno da ma dost vsega.
Fantje uzivajte, pa ne se sekirat.
Hvala za odgovor.
Nekaj sem bral o teh komentarjih pa nisem vedel da se to tice njegovega FW-ja. Sorry.
Sam ne vem kaj je ljudem ki mu tezijo glede FW-ja. Saj pa on NI uradni zastopnik za Yamado in ni dolzan narediti cisto nic. Ljudi tudi nihce ne sili da si dajo njegov FW gor, pa ce jim njegov ne pase pa naj uporabljajo originalnega, pa naj Yamadi pa JAE tezijo za funkcije katere jim manjkajo. Ali pa sami probajo popravt ce znajo!
To pa res nisem vedu da so njem tezil, zato je bil verjetno tisti odgovor tako napisan.

Pol so ti programi katere sem omenjal za obdelavo FW-ja njegovo delo?! Ne vem kdo mu ima pravico kaj rect, glede na to da ni samo pripravil FW-ja, ampak je ljudem dal tudi napotke za uporabo programov, da si tudi sami zrihtajo to po svojih zeljah.
Fak no. Ni cudno da ma dost vsega.
Fantje uzivajte, pa ne se sekirat.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: grozni ()

janko771 ::
A kdo ve a je to nov FW za 6700
link http://users.volja.net/mirkuma/fw/#pove...
ko sem datoteko potegnu dol in jo odpru je bil datum 4.3.2006 sicer nimam 6700 me pa zanima da bom potem kolegu nesu ta FW. Nej ga eden mal proba in nej poroča.
6800 pa ne kupim tolk cajta ne dokler ne bo dberga FW-ja .
lp
link http://users.volja.net/mirkuma/fw/#pove...
ko sem datoteko potegnu dol in jo odpru je bil datum 4.3.2006 sicer nimam 6700 me pa zanima da bom potem kolegu nesu ta FW. Nej ga eden mal proba in nej poroča.
6800 pa ne kupim tolk cajta ne dokler ne bo dberga FW-ja .
lp
jest

@Kn3dl:
Kako imaš zvezano na TV?Probaj obe varianti:skart-skart in skart-činč
Prva varianta ima prenos za video kar nekaj povezav,medtem,ko skart-činč prenaša komplet video signal po eni sami žički(druga je masa)in lahko da je signal prenizki/previsoki.Tu pa je še lahko tudi defekten kabel(se mi je nekaj podobnega že zgodlo)ali pa slabi spoj na konektorjih-poskusi jih malo zmigat.
@grozni:
Malo kritike nikoli ne škodi,je pa se vsekakor lepše pogovarjati v prijetnejšem tonu.Kar si pa napisal zgoraj,se pa popolnoma strinjam.Ni čudno da ma Piki64 poln kufer vsega,saj se najdejo tudi take cvetke,ki ne razumejo njegovega dela.A bi kdo te zadeve delal in objavil,pol pa mu folk niti hvala ne reče,kaj šele da bi padle kake donacije,na koncu pa ga še popljuvajo-seveda ti prekipi.Verjetno vsi mi to kar počnemo,počnemo ljubiteljsko.Pač en drugemo pomagamo na podlagi izkušenj in znanja vsak pač na svojem področju.
Lep pozdrav!
Kako imaš zvezano na TV?Probaj obe varianti:skart-skart in skart-činč
Prva varianta ima prenos za video kar nekaj povezav,medtem,ko skart-činč prenaša komplet video signal po eni sami žički(druga je masa)in lahko da je signal prenizki/previsoki.Tu pa je še lahko tudi defekten kabel(se mi je nekaj podobnega že zgodlo)ali pa slabi spoj na konektorjih-poskusi jih malo zmigat.
@grozni:
Malo kritike nikoli ne škodi,je pa se vsekakor lepše pogovarjati v prijetnejšem tonu.Kar si pa napisal zgoraj,se pa popolnoma strinjam.Ni čudno da ma Piki64 poln kufer vsega,saj se najdejo tudi take cvetke,ki ne razumejo njegovega dela.A bi kdo te zadeve delal in objavil,pol pa mu folk niti hvala ne reče,kaj šele da bi padle kake donacije,na koncu pa ga še popljuvajo-seveda ti prekipi.Verjetno vsi mi to kar počnemo,počnemo ljubiteljsko.Pač en drugemo pomagamo na podlagi izkušenj in znanja vsak pač na svojem področju.
Lep pozdrav!

Milko# ::
najnovejsi New Age Ver4 in nastavidev na wide ekran na 16:9 ekranu mi zelo raztegneta fonte. razmak je med crkami in izgleda grdo.... na 4:3 je kar ok,... kaksne so nastavitve, ce imam wide?
hvala
hvala
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Milko# ()

Kn3dL ::
@crywolf:
Dvd in tv mam povezan na obeh koncih prek činčov(rumen-bel-rdeč). Sem probal tud s scartom, obe varijanti,ampak je isto - slika še kar malo migeta...Bom probal televizjo še v kakem drugem prostoru da vidim če bo vredu...hvala zaenkrat!
Dvd in tv mam povezan na obeh koncih prek činčov(rumen-bel-rdeč). Sem probal tud s scartom, obe varijanti,ampak je isto - slika še kar malo migeta...Bom probal televizjo še v kakem drugem prostoru da vidim če bo vredu...hvala zaenkrat!

RokDaKirba ::
A lahko tale tanov FW od Mirkume (4.3.2006) za Yamado 6700, v katerem so dodani 3 tipi pisave posnameš čez tistega prejšnjega njegovega (27.1.2006)?
Ali je treba najprej posneti originalni V1 FW?
Ali je treba najprej posneti originalni V1 FW?
I Tie A Rope Around My Penis And Jump From A Tree!
Don't You Wanna Grow Up To Be Just Like Me?

Eliptic ::
Pred kratkim sem nabavil Yamado 6800 in poleg "cudovitega" FWja od JAE naletel na se eno tezavo.
Pri predvajanju vecine DiVX filmov mi najprej podnapisi delujejo normalno, pri drugem ali tretjem predvajanju pa mi namesto podnapisov zacne zadeva izpisovati samo frame on nikakor ne morem vec dobiti podnapisov...
Ima se kdo podobno tezavo in ali kdo pozna resitev?
Hvala.
Pri predvajanju vecine DiVX filmov mi najprej podnapisi delujejo normalno, pri drugem ali tretjem predvajanju pa mi namesto podnapisov zacne zadeva izpisovati samo frame on nikakor ne morem vec dobiti podnapisov...
Ima se kdo podobno tezavo in ali kdo pozna resitev?
Hvala.
#$%&?

s0me0ne ::
Men se je naredl da je prvič predvajo podnapise....drugič jih pa neki ni hoto. Sm stisno stop, šou nazaj u glavno mapo (ko sm meu več filmov na dvdju), pol pa spet zalaufo muvi in je blo use vredi spet. Pa to so take malenkosti da se ni za sekirat.
Edino kar me mot pr teti yamadi so podnapisi na svetli podlagi...ko so pa katastrofa. Pa tu pa tam jim kaka črka sfali na konc.
Tak da bi blo res fajn da bi si piki64 premislo pa dau svoj fw mal okol
Edino kar me mot pr teti yamadi so podnapisi na svetli podlagi...ko so pa katastrofa. Pa tu pa tam jim kaka črka sfali na konc.
Tak da bi blo res fajn da bi si piki64 premislo pa dau svoj fw mal okol

deniss23 ::
meni se pa zdi da so podnapisi,,,malo preveč dvignjeni in niso na dnu...a ima še kdo tako na (yamadi 6800? fw je od jae) .?

LexLuthor ::
Vsem, ki ste nezadovoljni z delovanjem Yamade 6800, predlagam, da se obrnete na uvoznika JAE. Če boste dovolj prizadevni in vztrajni, se bodo morda odločili, da investirajo kakih 100K ali nevemkoliko, ter najamejo kakšnega programerja, ki stvar obvlada (npr. Piki 64), da stvar porihta tako, kot se zagre. Po mojem, da špekulirajo, da bo morda čez nekaj časa stvar spedenal spet kak entuziast, oni pa bodo njegovo delo potem prilagali izdelkom, ki jih tržijo, in polnili lastno malho.
LP
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: LexLuthor ()

edy_slo ::
GO Piki 64
MIslim, da se nima smisla ukvarjati s folkom, ki kritizirajo tvoje delo in tvoj FW. Na netu je med drugim tudi originalen, pa naj si ga naložijo kamor hočjo. Sam še nisem nabavu 6800, ker je tvoj FW za 6700 več kot odličen in zadeva funkcionira več kot lahko pričakujemo za ta denar. Ko pa mi 6700 crkne.....
FOLK
Sam sem že pristavli Pikiju za 2 pira. Več ko nas bo, večja je možnost, da si Piki in company zavihajo rokave. Potem bo tudi lastnikom 6800 tako prijetno, kot je sedaj nam, ki imamo 6700.
lp Edy
MIslim, da se nima smisla ukvarjati s folkom, ki kritizirajo tvoje delo in tvoj FW. Na netu je med drugim tudi originalen, pa naj si ga naložijo kamor hočjo. Sam še nisem nabavu 6800, ker je tvoj FW za 6700 več kot odličen in zadeva funkcionira več kot lahko pričakujemo za ta denar. Ko pa mi 6700 crkne.....
FOLK
Sam sem že pristavli Pikiju za 2 pira. Več ko nas bo, večja je možnost, da si Piki in company zavihajo rokave. Potem bo tudi lastnikom 6800 tako prijetno, kot je sedaj nam, ki imamo 6700.
lp Edy
edy_slo

Zdravo!
Fanti,a mislite,če bomo dovolj težili Pikiju,dase nas bo usmilil?Saj se nas nima kaj usmilit.Čist na njem je,ali bo dal ven FW al ne.Mam pa predlog:
jaz sem za to,da se mu njegov trud poplača in sem pripravljen za njegov FW plačat/beri donirat/
Sam se pa na koncu naj dloči,al nam bo dal svoje mojsterstvo ali ne.Kar se pa tiče Jae -so pač trgovci,ki na nas idiotih služijo.Komu mar na jae,če mi nismo zadovoljni z njihovim FW!!!In še pritožit se nimaš zakaj(slo FW,če pa tu in tam kaj zašteka pa okrivijo medij(cd plošček) ali format v kateri je zadeva.
Skratka:močn dvomim,da bo še kakšen FW.Če pa kdo mislida da bodo najeli kakega profija za FW,se pa na žalost vseh nas najverjetneje moti.Saj veste-več zame in nič zate.
žalostno,ni kaj!
Lep pozdrav!
Fanti,a mislite,če bomo dovolj težili Pikiju,dase nas bo usmilil?Saj se nas nima kaj usmilit.Čist na njem je,ali bo dal ven FW al ne.Mam pa predlog:
jaz sem za to,da se mu njegov trud poplača in sem pripravljen za njegov FW plačat/beri donirat/
Sam se pa na koncu naj dloči,al nam bo dal svoje mojsterstvo ali ne.Kar se pa tiče Jae -so pač trgovci,ki na nas idiotih služijo.Komu mar na jae,če mi nismo zadovoljni z njihovim FW!!!In še pritožit se nimaš zakaj(slo FW,če pa tu in tam kaj zašteka pa okrivijo medij(cd plošček) ali format v kateri je zadeva.
Skratka:močn dvomim,da bo še kakšen FW.Če pa kdo mislida da bodo najeli kakega profija za FW,se pa na žalost vseh nas najverjetneje moti.Saj veste-več zame in nič zate.
žalostno,ni kaj!
Lep pozdrav!

piki64 ::
Hi!
Fantje nehajte no. Berem to temo, pa samo o tem FW jamrate. Zakaj ste sploh kupili Yamado 6800, saj so drugi predvajalniki, ki imajo enako podporo kot predhodnik Yamada 6700.
Če nekdo prodaja tak izdelek ga pač prodaja. Pač žalostno, da jim je toliko mar do kupcev. Ampak smešni se mi zdite Vi kupci, ker še dalje rinete z glavo skozi zid in pač še vedno vrjamete v to in ono. Pač čakajo da se bo našel nekdo, ki bo izdal FW in ga javno počil na internet. Zakaj bi oni prispevali "en predvajalnik" v predelavo, če lahko še tega obdržijo.
LP, Piki64
Fantje nehajte no. Berem to temo, pa samo o tem FW jamrate. Zakaj ste sploh kupili Yamado 6800, saj so drugi predvajalniki, ki imajo enako podporo kot predhodnik Yamada 6700.
Če nekdo prodaja tak izdelek ga pač prodaja. Pač žalostno, da jim je toliko mar do kupcev. Ampak smešni se mi zdite Vi kupci, ker še dalje rinete z glavo skozi zid in pač še vedno vrjamete v to in ono. Pač čakajo da se bo našel nekdo, ki bo izdal FW in ga javno počil na internet. Zakaj bi oni prispevali "en predvajalnik" v predelavo, če lahko še tega obdržijo.
LP, Piki64

rnikson ::
Družba,Piki-ja za te vaše zadeve podpiram,kot vam je napisal.Ampak naj omenim,da se mi vsi smilite,kajti ko vi čakate jaz lepo gledam filme in uživam brez problemov normalno malce starejšim modelom 6600 in če me bo služil,ga bom imel dokler ne crkne,če pa izdihne imam pa še Bellagio-ta,ki pa ga bo zamenjal in tako naprej.Ko pa bo prišel nov dodatek z vsemi finimi zadevami,ki jih je samo do zdej zelo dobro naredil(PIKI)bom pač kupil nov model, in ne bom brez veze kupoval novo stvar zamo zato,ker je nov ali pa ima kakšno funkcijo več, ampak bom imel tisto stvar,ki bo lepo delala in se tudi gledala.Sjervus
Aikido man

mirkuma ::
Neuradno naj bi New Age izdal fw tudi za 6800, vsaj tako je napisal na MTK yahoo group, pocakajte, ce bo seveda res kaj iz tega...
...all those moments will be lost in time, like tears in the rain...

batista ::
Če je newage izdal FW za 6600 in 6700, ni hudič da ga nebi še za 6800. Pač še malo počakajte...
Vprašanje za lastnike 6800:
Na modelu 6700 se med xvid/divx filmom 2x do 3x slika nekako razmaže za kako sekundo. Ali to dela tudi 6800tka? Je kdo kaj opazil?
Če to ne dela potem je to en plus napram 6700...
Vprašanje za lastnike 6800:
Na modelu 6700 se med xvid/divx filmom 2x do 3x slika nekako razmaže za kako sekundo. Ali to dela tudi 6800tka? Je kdo kaj opazil?
Če to ne dela potem je to en plus napram 6700...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: batista ()

tomazsk1 ::
Živijo!
Mene pa zanima, to ko updatate te predvajalnike, a to samo zato da podnapisi delajo(ČŽŠ), ali se to da tudi novejše kodeke naložit, ker meni nočejo novejši filmi gor (divx).
Torej, so v tem firmwaru tudi vključeni kodeki!
Hvala, LP!
Mene pa zanima, to ko updatate te predvajalnike, a to samo zato da podnapisi delajo(ČŽŠ), ali se to da tudi novejše kodeke naložit, ker meni nočejo novejši filmi gor (divx).
Torej, so v tem firmwaru tudi vključeni kodeki!
Hvala, LP!

zdravo!
Tomazsk1@
Kaj ko bi ti napisal,kaj za eno zadevo sploh imaš za predvajanje filmov,ker bo potem tudi jasno če ti podpira divx filme.Ti filmi pa res imajo različne kodeke(divx5,xvid,..........).FW ki jih nalagamo pa so v bistvu dodelane in izboljšane zaradi šumnikov,višine in velikosti fontov,....in tudi kodekov v nekaterih primerih.
LP
Tomazsk1@
Kaj ko bi ti napisal,kaj za eno zadevo sploh imaš za predvajanje filmov,ker bo potem tudi jasno če ti podpira divx filme.Ti filmi pa res imajo različne kodeke(divx5,xvid,..........).FW ki jih nalagamo pa so v bistvu dodelane in izboljšane zaradi šumnikov,višine in velikosti fontov,....in tudi kodekov v nekaterih primerih.
LP

tomazsk1 ::
Živijo!
Imam samsung dvd/vcr sv-dvd640/eur, samo sem kar tu vprašal, ker tam pri temi samsung predvajalniki je bolj malo postov, pa še takšno bolj splošno vprašanje je.
LP!
Imam samsung dvd/vcr sv-dvd640/eur, samo sem kar tu vprašal, ker tam pri temi samsung predvajalniki je bolj malo postov, pa še takšno bolj splošno vprašanje je.
LP!

fantasist ::
rad bi si posnel firmware za yamado s te strani:
http://www.slodivx.net/modules.php?name...
zdaj me pa zanima, katerga moram si posnet ??? lahko zadnjo verzijo al je potrebno vse po vrsti?
ce mi lahko poveste kater FW je treba posnet
hvala
http://www.slodivx.net/modules.php?name...
zdaj me pa zanima, katerga moram si posnet ??? lahko zadnjo verzijo al je potrebno vse po vrsti?
ce mi lahko poveste kater FW je treba posnet
hvala

Zdravo!
@fantasist:
Posnami si ta zadnji (najnovejši) FW,pa poglej katerega boš snel,ker nisi napisal kaj imaš,na tej strani pa sta dva modela!!!
LP
@fantasist:
Posnami si ta zadnji (najnovejši) FW,pa poglej katerega boš snel,ker nisi napisal kaj imaš,na tej strani pa sta dva modela!!!
LP

Doc ::
Meni pa na Yamadi 6700 (firmware tazadnji od Mirkume) pri nekaterih novejših Xvid filmih slika negledljivo šteka in dobim error:
Unsuported format:
Only 1 pixel GMC for Xvid allowed
Zakaj je tako? Se da to kako popravit?
Probal sem zamenjat par firmwarov in je povsod isto.
Unsuported format:
Only 1 pixel GMC for Xvid allowed
Zakaj je tako? Se da to kako popravit?
Probal sem zamenjat par firmwarov in je povsod isto.

NightHawk ::
na kratko: ALI sploh obstaja FW za 6800, kateri je boljsi od JAE-tovega? In ce, kje?
tnx
tnx

McMallar ::
Mogoče kdo ve, kakšen kabel potrebuješ za povezavo Yamade 6800 in PC-ja? Link? Shema?
Hvala in LP
Hvala in LP

Na tej strani Mediatek mas program in sheme za izdelavo serijske povezave (9 in 25 piski vmesnik COM1).
Sam jst se nisem sprobal na 6800. Mogoce lahko Piki potrdi ce dela tut na njej?
Sam jst se nisem sprobal na 6800. Mogoce lahko Piki potrdi ce dela tut na njej?

piki64 ::
Hi!
FW za Yamada6800 je online na moji strani. Seveda sem se odločil, da jo objavim zato, ker sem popravke naredil za prijatelje, pa mi je vseeno če jo dobite še drugi. Tako da pač veste koliko se prodajalcem mar za vas uporabnike. Če bi njih čakali ga nebi nikoli dočakali.
Upam pa da boste to tudi vi cenili in namenili kakšno donacijo.
LP, Piki64
FW za Yamada6800 je online na moji strani. Seveda sem se odločil, da jo objavim zato, ker sem popravke naredil za prijatelje, pa mi je vseeno če jo dobite še drugi. Tako da pač veste koliko se prodajalcem mar za vas uporabnike. Če bi njih čakali ga nebi nikoli dočakali.
Upam pa da boste to tudi vi cenili in namenili kakšno donacijo.
LP, Piki64

thrash_heavy ::
@ Piki64: se opravičujem, ampak ne najdem tvojega naslova internetne strani.
lp Miha
lp Miha
JaCkAsA

borutz ::
zdravo
kaj mi lahko kdo pove kako moram posnet dvd da mi bo yamada brala tudi filme ki so naknadno posneti
ce dam start multisesion in posnamem prebere kar sem posnel prvo
ce pa dam continue mulitisession pa ne najde vec file-ov na novo dodanih ampak samo tiste prve.
hvala
lp
kaj mi lahko kdo pove kako moram posnet dvd da mi bo yamada brala tudi filme ki so naknadno posneti
ce dam start multisesion in posnamem prebere kar sem posnel prvo
ce pa dam continue mulitisession pa ne najde vec file-ov na novo dodanih ampak samo tiste prve.
hvala
lp

Gogo ::
Piki in prijatelji so tuki
Piki & co hvala.
Piki & co hvala.
Gigabyte Aorus B550 Elite|Ryzen 3 3100|GeForce GT 1030|
TG Delta RGB 16GB CL 16|ADATA XPG SX8200 PRO 512GB NVMe SSD M.2|
Chieftec Photon Series 650W RGB ATX| Antec PerformanceOne P7 Silent Black|
TG Delta RGB 16GB CL 16|ADATA XPG SX8200 PRO 512GB NVMe SSD M.2|
Chieftec Photon Series 650W RGB ATX| Antec PerformanceOne P7 Silent Black|

thrash_heavy ::
@Gogo: ej tenx men, sm najdu pol kar sem iskal.
a ma kdo že kaj izkušenj s ta novim FW-jem? Piki646co svaka čast
bravo
a ma kdo že kaj izkušenj s ta novim FW-jem? Piki646co svaka čast

JaCkAsA
Zgodovina sprememb…
- spremenil: thrash_heavy ()

janko771 ::
Zdej sem pa mal v dilemo padu, zanima me namreč za 6600 in 6700 kot od na4 in če podpirata vse vrste subov. Za 6800 pa ne bom spraševal ker itak ne mroš nč zgubit, kvečem lahko profitiraš.
Ampak še vseeno hvala za FW-je.
lp
Ampak še vseeno hvala za FW-je.
lp
jest

Zdravo!
Fanti ne sam hvalit,dajte mu za tisto pivo,če že obljubljate.Mogoče pa bo Piki iz naše 6800 nardil še kaj več!!!
@Piki64:
Donacija sledi,kot sem obljubil,pa hvala da si si premislil!!!
LP
Fanti ne sam hvalit,dajte mu za tisto pivo,če že obljubljate.Mogoče pa bo Piki iz naše 6800 nardil še kaj več!!!
@Piki64:
Donacija sledi,kot sem obljubil,pa hvala da si si premislil!!!
LP

@ Piki64:
oglasil sem se ti po mailu. Pošlji.
Vesel bi bil kakšnega opisa FW. Kaj vse si sfriziru?
oglasil sem se ti po mailu. Pošlji.
Vesel bi bil kakšnega opisa FW. Kaj vse si sfriziru?
edy_slo

Pozabu sem vprašat, če moram pred nadgradnjo 6800 naložit original FW ali lahko kar preko JAEtovga??
edy_slo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 25505 (10119) | bizi72 |
» | [DivXviD] P.Y.P.S. FirmWare (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 72976 (20795) | koks2005 |
» | Yamada 6800 X PLUSOddelek: Zvok in slika | 5157 (3248) | pingec |
» | [DivXviD] DirectSub urejevalnik podnapisov - podpora za Mediatek divx playerje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 27015 (14350) | podtalje |
⊘ | Yamada 6700Oddelek: Kaj kupiti | 2383 (2009) | Stepni Volk |