Forum » Zvok in slika » [DivXviD] Yamada predvajalniki
[DivXviD] Yamada predvajalniki

rnikson ::
Strinjam se z Gasom ne pisat in spraševat,če pa je kdo zadovoljen z predvajalnikom brez dodatnega upgrade-ja, pol pa kapo dol,zato družba treba čakat ali pa si nabavite prejšne modele predvajalnikov(yamada6600,Bellagio 2020,Yakumo,...),ki imajo vso podporo in ne bo glava bolela.
Aikido man

Fukic ::
Hey
Yamada 6800x
- ka se tiče tipke za izklop je resda ni na daljincu ampak se pravi da bojo kero drugo tipko sprogramirali. (vsaj upam k mene tud to moti:)
- podnapise lahko stelaš (default) male in pa velike (ko gres na opcijo so zmes prazni prostorcki zato samo klikaj navzdol pa bos prisel do velikih:)
- nastavljanje slike pa mas tud opcijo in sicer mores sam izbrat izhod (spreminjas z tipko V. MODE - video mode) to mas al za skart al video al s-video...
ta upsate se ni cist v 0 porihtan bo pa zagotovo v kratkem.
lp
Yamada 6800x
- ka se tiče tipke za izklop je resda ni na daljincu ampak se pravi da bojo kero drugo tipko sprogramirali. (vsaj upam k mene tud to moti:)
- podnapise lahko stelaš (default) male in pa velike (ko gres na opcijo so zmes prazni prostorcki zato samo klikaj navzdol pa bos prisel do velikih:)
- nastavljanje slike pa mas tud opcijo in sicer mores sam izbrat izhod (spreminjas z tipko V. MODE - video mode) to mas al za skart al video al s-video...
ta upsate se ni cist v 0 porihtan bo pa zagotovo v kratkem.
lp
FikicIVO

aja pa ce se mogoce koga zanima pr 6800x, če mu napiše parental lock in morš vpisat geslo je geslo (136900) lahko pa to geslo vpišeš tudi v SETUP kjer je opcija za GESLO in lahko tam isklopiš to geslo z vpisom 136900, da je nebo treba vsakič pisat.
za regijo odklenit pa lahko v SETUP enako kot pri 6700 vpises (1379) in nastaviš regijo na 0.
lp
za regijo odklenit pa lahko v SETUP enako kot pri 6700 vpises (1379) in nastaviš regijo na 0.
lp
FikicIVO

wtrun ::
Yamada 6700, prev. chapter ne gre ?
Pozdravljeni,
Težava na yamadi 6700. Uporabljam fw: http://freeweb.siol.net/mirkuma/fw/NewA...
Opis: Pri predvajanju dvd-ja ne morem iti na prejšnji (prev.) chapter-poglavje. Ko sem na primer na 4. chapterju in pritisnem gubm prev. na daljincu film skoči na začetek istega, torej 4. chapterja in ne skoči na 3. kot bi bilo pravilno. Pri premikanju naprej (next) deluje normalno. Na prejšnji chapter lahko pridem edino preko številčnice, torej da vtipkat številko chapterja.
!!! Pri naloženem orginalnem fw-ju (v1) deluje normalno!!!
fw v4 sem naložil večkrat po predpisanem postopku. Ostale funkcije delujejo normalno
Če ima kdo rešitev, ali razlago za to bi bil zelo vesel :)
Hvala in ln
Wtrun
Pozdravljeni,
Težava na yamadi 6700. Uporabljam fw: http://freeweb.siol.net/mirkuma/fw/NewA...
Opis: Pri predvajanju dvd-ja ne morem iti na prejšnji (prev.) chapter-poglavje. Ko sem na primer na 4. chapterju in pritisnem gubm prev. na daljincu film skoči na začetek istega, torej 4. chapterja in ne skoči na 3. kot bi bilo pravilno. Pri premikanju naprej (next) deluje normalno. Na prejšnji chapter lahko pridem edino preko številčnice, torej da vtipkat številko chapterja.
!!! Pri naloženem orginalnem fw-ju (v1) deluje normalno!!!
fw v4 sem naložil večkrat po predpisanem postopku. Ostale funkcije delujejo normalno
Če ima kdo rešitev, ali razlago za to bi bil zelo vesel :)
Hvala in ln
Wtrun
DDTW

mirkuma ::
Jp, to je pac znan bug NAv4 verzije fw, zaenkrat ni popravljiv. Pac kot si ze sam ugotovil uporabljaj stevilcnico ali pa gumb za prejsnje poglavje, ki te postavi (zaradi buga) na zacetek obstojecega poglavja ter nato gumb za prevrtavanje nazaj. Tako bos prisel na prejsnje poglavje kjer lahko spet uporabis gum za poglavje nazaj.
...all those moments will be lost in time, like tears in the rain...

wtrun ::
@Mirkuma
Hvala za odgovor, zdaj bom lahko nehal s flešanjem :)
Svaka čast za vse te fw mode...
lp
wtrun
Hvala za odgovor, zdaj bom lahko nehal s flešanjem :)
Svaka čast za vse te fw mode...
lp
wtrun
DDTW

dj_misko ::
Pozdravljei!Pravkar rešil tezavo z slabo sliko ob prizganem predvajalniku.Vrnil predvajalnik v trgovino,kjer so mi ga zamenjali za novega,ki pa teh težav nima.Zato vsi ki imate probleme s sliko zahtevajte nov predvajalnik!
l.p.
l.p.
Ne a si ti!

janko771 ::
Nikjer pa ni pisalo kakšna je razlika med 6700 in 6800, kaj je sploh novega na 6800, kakšen čip ima in če je ta čip kaj boljši, če predvaja kakšen format več. Mislim da je ta 6800 samo po obliki spremenjena kar smatram da gre tuki za čisto marketinško potezo.
jest

e-marko ::
Pa ne pozabi, da so prišparali tudi pri daljincu, ker nima knofa za power on/off.
Seveda je marketinška poteza, saj pa out of the box ne podpira nič več kot originalna 6700. No ja, menda podpira PB, to pa je tudi izgleda vse.
Drugo pa je kaj se bo ozcimilo z neuradno podporo. Sam ne mislim več čakati in sem v Leclercu nabavil Bellagio AD2020, ki omogoča z pikijevim fw vse kar zmoreta 6600/6700 (donacija seveda bo
). Žal mi je edino, da nima 5.1 analog audio out za priklop npr. Genius 5.1 zvočnikov. Za predvajanje filmov s ac3 zvokom pa bom pač obdržal prejšnji predvajalnik, ki te izhode ima. Ker tole obnašanje Yamade pa je že malo preveč ignorantsko in ne milsim spet čakati eno leto, da se pojavi kakšen zadovoljiv fw.
LP

Seveda je marketinška poteza, saj pa out of the box ne podpira nič več kot originalna 6700. No ja, menda podpira PB, to pa je tudi izgleda vse.
Drugo pa je kaj se bo ozcimilo z neuradno podporo. Sam ne mislim več čakati in sem v Leclercu nabavil Bellagio AD2020, ki omogoča z pikijevim fw vse kar zmoreta 6600/6700 (donacija seveda bo

LP
...somebody, somewhere...

megy ::
No, tudi jaz sem novi lastnik Yamade 6800 (prej sem imel 6700). Zaenkrat je res FW katastrofa in upam, da se ga bo kdo lotil, da ga pripelje vsaj na nivo najnovejšega za 6700. Seveda sem pripravljen donirat, samo povejte kako.
Gumb za ugašanje je res velika pomanjkljivost. Sem mislil, da se po nekaj časa vsaj sam ugasne, pa se očitno ne (razen če mogoče nimam kaj prav nastavljeno). Tudi podnapisi so zaenkrat še obupni.
Je pa ena dobra stvar. Imam nekaj filmov, ki mi na 6700 niso delali, sedaj pa mi delajo brez problema. Nevem sicer zakaj, vendar delajo.
Nobene bistvene novosti (razen povsem drugačna oblika) nisem zaznal.
Torej res manjka en dober FW...
Vidim, da se nas je že kar nekaj javilo za donacije, tako da tisti, ki to izdelujete izkoristite to priložnost in nam omogočite donirati:)
Gumb za ugašanje je res velika pomanjkljivost. Sem mislil, da se po nekaj časa vsaj sam ugasne, pa se očitno ne (razen če mogoče nimam kaj prav nastavljeno). Tudi podnapisi so zaenkrat še obupni.
Je pa ena dobra stvar. Imam nekaj filmov, ki mi na 6700 niso delali, sedaj pa mi delajo brez problema. Nevem sicer zakaj, vendar delajo.
Nobene bistvene novosti (razen povsem drugačna oblika) nisem zaznal.
Torej res manjka en dober FW...
Vidim, da se nas je že kar nekaj javilo za donacije, tako da tisti, ki to izdelujete izkoristite to priložnost in nam omogočite donirati:)

spitMbox ::
SLO OSD
podpora ČŽŠ
izbira dveh VELIKOSTI FONTOV
http://www.jae.si/files/1969/6800x.zip
oziroma na http://www.jae.si/, pod
:: Avdio/video >> :: DVD/DiVX predvajalniki >> Yamada - DVX-6800 >> ZIP, 943 KB
www.jae.si
Ok. Zanima me ali kdo med vami poskusil zapeči ta FW. Nikakor ga nemorem brez napake zapeči in pa tudi v deamonu mi ga ne odpre?
Prosim za odgovor!
podpora ČŽŠ
izbira dveh VELIKOSTI FONTOV
http://www.jae.si/files/1969/6800x.zip
oziroma na http://www.jae.si/, pod
:: Avdio/video >> :: DVD/DiVX predvajalniki >> Yamada - DVX-6800 >> ZIP, 943 KB
www.jae.si
Ok. Zanima me ali kdo med vami poskusil zapeči ta FW. Nikakor ga nemorem brez napake zapeči in pa tudi v deamonu mi ga ne odpre?
Prosim za odgovor!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: spitMbox ()

OK to pa več ni smešno!
Yamado 6800 update-am z softwerom iz jae spletne strani. sledim postopku (stisnem play) in nato predvajalnik ugasnem in vžge se neje več!!!!
Za pol sekunde se nekaj zabliska na TV ko ga vžgem... Na njem ne sveti nobena lučka, nič....
Kaj pri vragu je zdaj to!
Yamado 6800 update-am z softwerom iz jae spletne strani. sledim postopku (stisnem play) in nato predvajalnik ugasnem in vžge se neje več!!!!
Za pol sekunde se nekaj zabliska na TV ko ga vžgem... Na njem ne sveti nobena lučka, nič....
Kaj pri vragu je zdaj to!

4 Spitmbox!napisal si da si predvajalnik sam ugasnil.Mislim da se mora ugasnit avtomatsko.Vsekakor pa to ni dober znak kar se dogaja.Upam da bos zrihtal!
l.p.
l.p.
Ne a si ti!

Sem klical na JAE pa so mi rekli da sem ga zaflešal in da ga je potrebno odflešat preko kabla....
Kriza....
Upam, da se zadeva da rešit..
Kriza....
Upam, da se zadeva da rešit..

soti ::
@spitMbox:
po moje nisi sledil postopku. predvajalnika med nadgradnjo ne smeš ugašat. to ti v navodilih piše gotovo z velikimi tiskanimi črkami.
RTFM
Zadevo si verjetno "zafešal". Da pa se jo gotovo dobit v prvotno stanje, sam ne vem če je že kdo probal, ker je zadeva precej nova. Verjetno je podobno kot pri ostalih playerjih...
Veliko sreče..
po moje nisi sledil postopku. predvajalnika med nadgradnjo ne smeš ugašat. to ti v navodilih piše gotovo z velikimi tiskanimi črkami.

Zadevo si verjetno "zafešal". Da pa se jo gotovo dobit v prvotno stanje, sam ne vem če je že kdo probal, ker je zadeva precej nova. Verjetno je podobno kot pri ostalih playerjih...
Veliko sreče..
LP Jernej

piki64 ::
Res me čudi da ljudje ne berejo navodil, tako kot je treba.
Ja "zaflešal" si jo in jo lahko spraviš nazaj k življenju samo boš rabil kabel. Vrjetno ti bodo to tam kjer si kupil zadevo naredili zastonj, če ne pa si svojega naredi al pa kupi. Ampak če ne bereš navodil, menim, da ga ni dobro sam delat bolje če ga kupiš.
LP, Piki64
Ja "zaflešal" si jo in jo lahko spraviš nazaj k življenju samo boš rabil kabel. Vrjetno ti bodo to tam kjer si kupil zadevo naredili zastonj, če ne pa si svojega naredi al pa kupi. Ampak če ne bereš navodil, menim, da ga ni dobro sam delat bolje če ga kupiš.
LP, Piki64

Valentin ::
> sledim postopku (stisnem play) in nato predvajalnik ugasnem in vžge se neje več!!!!
Me pa res zanima, od kod ti ta postopek, da moraš med flešanjem ugasnit player !
Me pa res zanima, od kod ti ta postopek, da moraš med flešanjem ugasnit player !

Ja priznam, da sem nepremišljeno nalagal FW. Ko mi je vrglo cd ven, sem nekaj časa čakal nato pa ga vgasnil... Ampak na napakah se učimo, tak da ko bom naslednjič update-al sigurno nebom narejo iste napake...
LP
LP

janko771 ::
Kar se tiče donacij sem proti, zakaj, ker bi proizvajalec in uvoznik zaslužila na ta račun, ker bi mel dober FW bi se promet komponente povečal. Namesto ljudi nej kar Slo. uvoznik in proizvajalec donirata ljudi ko bodo delal ta FW, ne pa lkupci.
Ko kupiš yamado maš tud garancijo 1 let.
Izdelovalci FW-ja se nej kar na Jae d.o.o. obrnejo in jim nej kar oni donirajo .
Lp
Ko kupiš yamado maš tud garancijo 1 let.
Izdelovalci FW-ja se nej kar na Jae d.o.o. obrnejo in jim nej kar oni donirajo .
Lp
jest

s0me0ne ::
Še ma kdo probleme na yamadi 6800 s cdjim? Ko men jih sploh noče brat, vedno napiše NoDisc. Dvdji laufajo vredi pa original audio cdji tut....tist ko so pa doma posnet pa sploh ne prečita.

mahindra ::
yamado sem upgrejdo, sedaj pa čakam že več kot eno uro in se ne ugasne. Kolk naj še čakam.

Mravlek ::
Zdaj pa mas res problem......
Jaz mam tudi 6800, pa sem jo tudi flešal pa vse lepo dela kak treba
Le kje eni kopujete 6800 da mate probleme???
Jaz mam tudi 6800, pa sem jo tudi flešal pa vse lepo dela kak treba
Le kje eni kopujete 6800 da mate probleme???
V čem je bistvo življenja? Ups...bistvo računalnika! To je zdaj vprašanje?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mravlek ()

RunoTheDog ::
Ali pri vseh yamadah 6800 ni mogoče preklapljati med med navadnimi tv programi in programom na katerem dela Yamada, kadar je ta prižgana? Pri meni se slika televizije zvrne in je ni mogoče gledati.

e-marko ::
Verjetno imaš priklopljeno preko scart priključka. Priklopi s tistim rumenim video kablom in uporabi vmesni adapter (cca. 1000 sit), ki ga priklopiš v scart priključek na tv-ju (gor priklopiš video in audio).
LP
LP
...somebody, somewhere...

LexLuthor ::
@mahindra:
Kdo pa pravi, da bi se morala ugasnit? Ko zagledaš novo ozadje je to to! Lahko pa še malo počakaš, morda se pa res ugasne
Kdo pa pravi, da bi se morala ugasnit? Ko zagledaš novo ozadje je to to! Lahko pa še malo počakaš, morda se pa res ugasne

mahindra ::
hvala za pomoč, yamada dela super. Ampak zakaj v vseh navodilih piše, da se mora DVD sam ugasnit in ponovno prižgat, tudi v JAE navodilih.

BCSman ::
ma ti dve http://www.jae.si/article.aspx?docid=12...
http://www.mimovrste.com/katalog/produc...
sta enaki? ker pri eni piše chili pri eni pa ne.
bom kar naročil to na mimovrste.
http://www.mimovrste.com/katalog/produc...
sta enaki? ker pri eni piše chili pri eni pa ne.
bom kar naročil to na mimovrste.

schurda ::
@mahindra: Se je že, samo opazu nisi.
I want to know God's thoughts, the rest are details. (Einstein)

YenLoWang ::
moj prvi nakup in nic kaj prida prvi obcutek..
kupil yamada6800x, odprem skatlo in notr so A4 slovenska navodila, vendar za model 7200 !!, ze takoj opazil da razpored prikljuckov zadaj ni tak.. pa spredaj omenja citalce spominskih kartic..etc..
ampak ok.. gremo dalje.. saj imamo ANG navodila..
priklopim zadevo na tv in prizgem.. malo nastavljam setup.. dam open tray.. nato close tray.. in glej ga zlomka.. traj se malo preden se zapre (2cm-tam ko se srebrna plastika zacne) zatakne (ocitno je malo postrani namontiran) in ga moram rocno malo dvigniti da se zapre do konca..v 10poskusih ga je sam uspel samo 1x zapreti.. pa se to se je tak zataknil..pa potem potegnil naprej notr.
sem si mislil.. ok.. gremo dalje:) vstavim en original DVD da vidim kako dela.. in nic.. na displayu javi "no dis".. vstavim drug originalni dvd disk.. in isto.. ker ni nic slisati da bi dvd sploh kaj zavrtelo sklepam da je mehanski del enote nekaj pokvarjen.. smola:0
ne preostane mi drugega kot da grem zamenjat.. pa na licu mesta v trgovini preverit ce so slo navodila in ce dela!
lp, Yen
kupil yamada6800x, odprem skatlo in notr so A4 slovenska navodila, vendar za model 7200 !!, ze takoj opazil da razpored prikljuckov zadaj ni tak.. pa spredaj omenja citalce spominskih kartic..etc..
ampak ok.. gremo dalje.. saj imamo ANG navodila..
priklopim zadevo na tv in prizgem.. malo nastavljam setup.. dam open tray.. nato close tray.. in glej ga zlomka.. traj se malo preden se zapre (2cm-tam ko se srebrna plastika zacne) zatakne (ocitno je malo postrani namontiran) in ga moram rocno malo dvigniti da se zapre do konca..v 10poskusih ga je sam uspel samo 1x zapreti.. pa se to se je tak zataknil..pa potem potegnil naprej notr.
sem si mislil.. ok.. gremo dalje:) vstavim en original DVD da vidim kako dela.. in nic.. na displayu javi "no dis".. vstavim drug originalni dvd disk.. in isto.. ker ni nic slisati da bi dvd sploh kaj zavrtelo sklepam da je mehanski del enote nekaj pokvarjen.. smola:0
ne preostane mi drugega kot da grem zamenjat.. pa na licu mesta v trgovini preverit ce so slo navodila in ce dela!
lp, Yen
Zgodovina sprememb…
- spremenil: YenLoWang ()

Hi!
A ima kdo originalen FW za Yamado6800, ker ta od JAE je malo "strange", ni vse tako kot bi moralo biti, sedaj pa ne vem al so oni kaj zaj**** ali pa je namerno tako narejen.
LP, Piki64
A ima kdo originalen FW za Yamado6800, ker ta od JAE je malo "strange", ni vse tako kot bi moralo biti, sedaj pa ne vem al so oni kaj zaj**** ali pa je namerno tako narejen.
LP, Piki64

pH1 ::
Meni uspe preklopit med programi, kot je ze nekdo omenil zgoraj, z V mode tipko. Najprej preklopim na program, potem pa s to tipko (kar ene dvakrat ali celo veckrat jo je treba stisnit) priklicem tv program. Problem je edino s teletekstom, ki ga malo trese, za to se je pa potrebno, mogoce je kriv moj star Tv, priblizat masineriji in jo rocno izklopit.
Drugace mi je pa Yamada 6800, imam se star fw (a bo kaj novega kmal?), v glavnem boljsa je kot Yakumo, ki mi je poleg vsega sr..., ki ga je delal, se po tocno 13 mesecih (garancija 12 mesecev) gladko umrl.
lp, pH
Drugace mi je pa Yamada 6800, imam se star fw (a bo kaj novega kmal?), v glavnem boljsa je kot Yakumo, ki mi je poleg vsega sr..., ki ga je delal, se po tocno 13 mesecih (garancija 12 mesecev) gladko umrl.
lp, pH

nimitz ::
LP!
Danes mi je uspelo zafleshat yamado 6800
. No nism je jst, ampak je fotr(malo moje krivde ker nism na cd nic napisal kaj je gor
) dal cd s fw-jem od Jae, ker ni vedu kaj je na cd-ju. Seveda ker se ni nic zacelo predvajat je ugasnil player med samim procesom flashanja. Yamada se ne vzge vec. Zdej me pa zanima nekej postov visje ste omenjali nek kabel. Kje se dobi ta kabel? Yamado sem kupil na mimovrste.com. Bi blo mogoce bolj enostavno ce odpeljem yamado na servis? Kje v ljubljani bi mi to naredili?
HVALA!!!
Danes mi je uspelo zafleshat yamado 6800

HVALA!!!
S.E.A.L.

Venturer ::
Joj, joj jaz sem pa še mislil da bo ta Yamada mogoče vredna naslednica 6600, zgleda res bad tole.
l.p.
l.p.

Zenden ::
Ojla!
Če si iz Ljubljane ga pelji v JAE (Črnuče), tam ti Yamado "odflešajo" za 1500 sit.
Če si iz Ljubljane ga pelji v JAE (Črnuče), tam ti Yamado "odflešajo" za 1500 sit.
----------------
LP
M

Hja jaz sem ga peljal k JAE v Maribor, da bi mi ga odflešali, vendar se trenutno še ne da.
Problem je v čipu, je nekoliko drugačen in zato je potreben večpinski kabel,...
Tak da čakam, da dobijo ta kabel!
Problem je v čipu, je nekoliko drugačen in zato je potreben večpinski kabel,...
Tak da čakam, da dobijo ta kabel!

@spitMBox: to sploh ni res. Seveda se da odflešat, sam osebno sem že to storil. Tako da če je kdo iz MB-ja mu jo lahko jaz. Piki64@medvedek.org
LP
LP

Hey hello!
Ja lejte, res je da ma yamada 6800 drug priklop, da bi lahk na njo priklopil PROGRAMATOR da bi jo na novo flashal. Zaj v JAE LJ ga bi ze morali met v JAE MB pa bo v kratkem. Sej tega ne mors takoj na samem zacetku ze pricakovat + tega ce kupis kak drug player ne vem ce majo sploh kje kaj da bi ti ga flashali na novo.
Men je Yamada od totih playerjov najboljsa in nimam benih blemov. Je seveda treba kr neka nastavitev nastavit pol pa je to to.
Zaj, ce ne znas nikakor je najboljse, da ko kupis v JAE prosis da ti tam vse nastimajo. (zadn UPDATE in pa nastavitve)
Aja in ce mogoce kdo ne ve kode za PARENTAL LOCK je 136900, ki jo lahko izklopis pod menijem GESLO.
lep pozdrav
Ja lejte, res je da ma yamada 6800 drug priklop, da bi lahk na njo priklopil PROGRAMATOR da bi jo na novo flashal. Zaj v JAE LJ ga bi ze morali met v JAE MB pa bo v kratkem. Sej tega ne mors takoj na samem zacetku ze pricakovat + tega ce kupis kak drug player ne vem ce majo sploh kje kaj da bi ti ga flashali na novo.
Men je Yamada od totih playerjov najboljsa in nimam benih blemov. Je seveda treba kr neka nastavitev nastavit pol pa je to to.
Zaj, ce ne znas nikakor je najboljse, da ko kupis v JAE prosis da ti tam vse nastimajo. (zadn UPDATE in pa nastavitve)
Aja in ce mogoce kdo ne ve kode za PARENTAL LOCK je 136900, ki jo lahko izklopis pod menijem GESLO.
lep pozdrav
FikicIVO

KiNgKoNgX ::
torej, rad bi kupil eno od yamad, ali 6800 ali 7200. mislu sem, da je 6800 lepo preverjena in vse dela, zdaj pa vidim da mate velke probleme z njo :S pri 7200 je pa problem sam to, da tistih zunanjih diskov in pa slovenskih podnapisov ne podpira? kaj mi torej priporočate?
lp
lp
Stay True 2 the Scene, Stay Loyal 2 the Game

Ey sej pa vse dela na Yamadi6800!
Zaj zaenkrat mas on JAE update tam si pa samo mors vseji nastimat vse.
Mas vlke crke, slo meni, vse cita, odklenjene so regije za DVD.
Ce ti bo pa ka mehanskega narobe pa ti bojo ze menjali.
Sam ne narocuj po posti k pol se ne mors cudit ce ti ne dela optika pa ne vem kaj. Vrjemi sem delal pred cason prek studenta na GLS tak da.
ajd lp
Zaj zaenkrat mas on JAE update tam si pa samo mors vseji nastimat vse.
Mas vlke crke, slo meni, vse cita, odklenjene so regije za DVD.
Ce ti bo pa ka mehanskega narobe pa ti bojo ze menjali.
Sam ne narocuj po posti k pol se ne mors cudit ce ti ne dela optika pa ne vem kaj. Vrjemi sem delal pred cason prek studenta na GLS tak da.
ajd lp
FikicIVO

@labass100: Glej oni tvoj post malo višje. Kako lahko greš nekaj pisat ko sploh ne veš o čem se gre. Nekaj slišiš potem pa širnemu svetu razlagaš kako in kaj.
En post nad tvojim kjer sem napisal, da sploh ni 6800 nič drugačna kot 6700.
Zato prosim ne trosi neumnosti in zavajaj drugih uporabnikov. Lahko napišeš da je tebi všeč to in ono, o stvareh ki pa jih ne poznaš pa ne piši več.
Meni kaj je všeč pri tej yamadi je to da ima "zakompliciran fw", da je bilo pač potrebno sive celice malo bolj napet. Ampak tudi to smo rešili.
LP, Piki64
En post nad tvojim kjer sem napisal, da sploh ni 6800 nič drugačna kot 6700.
Zato prosim ne trosi neumnosti in zavajaj drugih uporabnikov. Lahko napišeš da je tebi všeč to in ono, o stvareh ki pa jih ne poznaš pa ne piši več.
Meni kaj je všeč pri tej yamadi je to da ima "zakompliciran fw", da je bilo pač potrebno sive celice malo bolj napet. Ampak tudi to smo rešili.
LP, Piki64

@ piki 64: ali je možno ta fw,ki si ga naredil tudi dobiti,ker tale od jae je manj kot polizdelek in čist uselles?No sj če ne oz. če furaš za lastne potrebe pa tud ni panike!
l.p.
l.p.
Ne a si ti!

hoy
za (piki64)
haha, ej jaz ne komentiram nobenga ampak, ce ze ti mene ti naj samo povem da jih servisiram in da je za bilokerega uporabnika Yamada zakon, ko je enkrat nastimano vse kot more bit!
S tem pa da je res nerazumljivo to da ni pr 6800 in 7200 power knofa. (to me edino moti)
Glede flashanja pa me res zanima na ker konektor si ti priklopo programator od 6700 k mamo mi sicer za 6800 drugacn in to sirsi priklop.
Mogoce si mel kero tako yamado ko je bla 6800 skatla pa 6700 notranji del :) zabavam se ne zameri
Samo me pa res zanima kako to da je 6700 enaka ko 6800. (lahk mi pa poves na ker konetor ga naj priklopim al kako ze pac ti odflesas) nem nc reko skoz so se kake varijante. Samo pa mocno dvomim!
lp
za (piki64)
haha, ej jaz ne komentiram nobenga ampak, ce ze ti mene ti naj samo povem da jih servisiram in da je za bilokerega uporabnika Yamada zakon, ko je enkrat nastimano vse kot more bit!
S tem pa da je res nerazumljivo to da ni pr 6800 in 7200 power knofa. (to me edino moti)
Glede flashanja pa me res zanima na ker konektor si ti priklopo programator od 6700 k mamo mi sicer za 6800 drugacn in to sirsi priklop.
Mogoce si mel kero tako yamado ko je bla 6800 skatla pa 6700 notranji del :) zabavam se ne zameri
Samo me pa res zanima kako to da je 6700 enaka ko 6800. (lahk mi pa poves na ker konetor ga naj priklopim al kako ze pac ti odflesas) nem nc reko skoz so se kake varijante. Samo pa mocno dvomim!
lp

FikicIVO

glede firmware pa ne vem k jih nisem nikdar delo pa nikol jih ne bom!
aja kaj si izboljsal pr 6800 (firmwaru) ?
aja kaj si izboljsal pr 6800 (firmwaru) ?
FikicIVO
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 25497 (10111) | bizi72 |
» | [DivXviD] P.Y.P.S. FirmWare (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 72968 (20787) | koks2005 |
» | Yamada 6800 X PLUSOddelek: Zvok in slika | 5155 (3246) | pingec |
» | [DivXviD] DirectSub urejevalnik podnapisov - podpora za Mediatek divx playerje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 27010 (14345) | podtalje |
⊘ | Yamada 6700Oddelek: Kaj kupiti | 2383 (2009) | Stepni Volk |