Forum » Zvok in slika » [DivXviD] Yamada predvajalniki
[DivXviD] Yamada predvajalniki

piki64 ::
@Kn3dL: Uf to pa se tako motiš. A nisi bral nekaj postov višje, kjer sem napisal da ko se je moja stran free odprla, ni bilo ne duha ne sluha o kakšni donaciji, DL pa več kot 1000 (samo s slovenskih IP-jev).
LP, Piki64
LP, Piki64

Kn3dL ::
@piki64:
Ja če bi bil jst lastnik bi že kej dobil, tko pa če bom lastnik 6800, bom gotovo prispeval kej!
Ja če bi bil jst lastnik bi že kej dobil, tko pa če bom lastnik 6800, bom gotovo prispeval kej!

megy ::
Tud jaz sem pripravljen kaj prispevati za bolji FW, saj imam ravno namen kupiti to novo yamado.
Zanima pa me, zakaj jo različno poimenujejo. Nekje se imenuje UMAX Chili Yamada DVX 6800 predvajalnik, nekje pa DVD predvajalnik Yamada Chili DVD-6800X. Ali je to ena in ista stvar, da se ne bom kaj zafrknil.
Zanima pa me, zakaj jo različno poimenujejo. Nekje se imenuje UMAX Chili Yamada DVX 6800 predvajalnik, nekje pa DVD predvajalnik Yamada Chili DVD-6800X. Ali je to ena in ista stvar, da se ne bom kaj zafrknil.

LexLuthor ::
vse je isto stranje. Ne vem kaj se gre sploh Umax s tem Chilijem, saj je Yamada 100x bolj uveljavljeno ime.

spitMbox ::
Kaj pa nov software za yamado 7200 ? Ali se bo kdo ukvarjal s tem ali naj ga kar zamenjam za 6800?
lp
lp

podtalje ::
Kar zamenjaj za 6800, če lahko, ker 7200 skoraj ni uporabna, pa tudi kakšnega firmware-a ne pričakuj.

cosmopapi ::
Ali lahko pri FW za 6600 in 6700 izbereš podnapise naprej oz. ali morejo biti istega imena kot sam film. Če je ali bo (je) to tudi pri 6800?
Odvisni od neodvisnih filmov? http://vtrgan-film.atspace.com/

Jan(JAE) ::
Firmware za yamado 6800 dobite tuki. Mogoče firmware ni dodelan, je pa vsekakor delujoč.
SLO OSD
podpora ČŽŠ
izbira dveh VELIKOSTI FONTOV
http://www.jae.si/files/1969/6800x.zip
oziroma na http://www.jae.si/, pod
:: Avdio/video >> :: DVD/DiVX predvajalniki >> Yamada - DVX-6800 >> ZIP, 943 KB
SLO OSD
podpora ČŽŠ
izbira dveh VELIKOSTI FONTOV
http://www.jae.si/files/1969/6800x.zip
oziroma na http://www.jae.si/, pod
:: Avdio/video >> :: DVD/DiVX predvajalniki >> Yamada - DVX-6800 >> ZIP, 943 KB
www.jae.si
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jan(JAE) ()

Jan(JAE) ::
Nekaj postov višje bilo brati o zastopništvu za UMAX...
Zastopnik za celotni UMAX je JAE d.o.o., zastopništvo pa je odvisno od lastnih dogovorov med proizvajalcem in distributerjem oz dilerjem.
Zastopnik za celotni UMAX je JAE d.o.o., zastopništvo pa je odvisno od lastnih dogovorov med proizvajalcem in distributerjem oz dilerjem.
www.jae.si

spitMbox ::
Sem klical na mimovrste in mi bodo predvajalnik brez problema menjali ali vrnili kupnino. Ali ga naj zamenjam za 6800 ali mogoče za xoro (2100 ali 4000).Ne vem kaj naj nabavim...
Ali lahko zdaj kdo malo pove kako je s tem novim updatom za 6800?
Ali lahko zdaj kdo malo pove kako je s tem novim updatom za 6800?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: spitMbox ()

Stepni Volk ::
Jan(JAE) - Umax na svoji internetni strani nič ne ve o tem. Umax ima svoja predstavništva (t.j. lastno podjetje ali franšize)v: Veliki Britaniji, Franciji, Nemčiji, Češki, Rusiji, Poljski, Nizozemski.
Ter zastopnike v: Avstriji, Bulgariji, Cipru, Hrvaški, Danska, Estonija, FInska, Grčija, Madžarska in Isalndija.
Preveri sam: http://www.umax-europe.com/
Tako, da je zaželjen dokaz ob takšnih in podobnih navedbah. Besede v tem delu sveta žal niso veliko vredne. Kar seveda ne pomeni, da JAE in ti osebno ne bi bili vredni zaupanja.
Ter zastopnike v: Avstriji, Bulgariji, Cipru, Hrvaški, Danska, Estonija, FInska, Grčija, Madžarska in Isalndija.
Preveri sam: http://www.umax-europe.com/
Tako, da je zaželjen dokaz ob takšnih in podobnih navedbah. Besede v tem delu sveta žal niso veliko vredne. Kar seveda ne pomeni, da JAE in ti osebno ne bi bili vredni zaupanja.

rakusj ::
Nisem kakšen poseben pristaš JAE vendar tudi ne njihov "nasprotnik",zato prilagam kot "dokaz" današnji odgovor s strani UMAX-a.
Dear Sirs or Madam,
Thank you to interest about our products.
JAE is our Distributor in Slovenia.
Please, contact them.
Best Regards,
Andras Kun
Sales Manager
Umax System GmbH
Formerweg 9
D-47877 Willich
Tel.: +49 2154 9187 140
Fax: +49 2154 9187 199
Mobil.: +49 173 241 4698
MSN: a.kun@umax.de
Email: a.kun@umax.de
Web: www.umax.de
*********************************************************************************
This e-mail, any attachments and the information contained therein ("this message") are confidential and intended solely for the use of the addressee(s). If you have received this message in error please send it back to the sender and delete it. Unauthorized publication, use, dissemination or disclosure of this message, either in whole or in part is strictly prohibited.
*********************************************************************************
--------------------------------------------------------------------------------
From: Sales UMAX/Yamada [mailto:sales@umax.de]
Sent: Monday, February 20, 2006 1:44 PM
To: Umax Andras Kun
Subject: WG: Distributor for Slovenia
Hi Andras,
please give them a answer.
thanks, BR Elke
--------------------------------------------------------------------------------
Von: ******
Gesendet: Montag, 20. Februar 2006 13:37
An: sales@umax.de; marketing@umax.de
Betreff: Distributor for Slovenia
Dear Sirs or Madam,
i am trying to find a distributor for Umax products in Slovenia. Would you be so kind to provide me with the information of who is the official sales representative and/or distributor for Umax products in Slovenia. I have the information that it is a company named “JAE d.o.o.”, and would like to check if this information is correct.
Dear Sirs or Madam,
Thank you to interest about our products.
JAE is our Distributor in Slovenia.
Please, contact them.
Best Regards,
Andras Kun
Sales Manager
Umax System GmbH
Formerweg 9
D-47877 Willich
Tel.: +49 2154 9187 140
Fax: +49 2154 9187 199
Mobil.: +49 173 241 4698
MSN: a.kun@umax.de
Email: a.kun@umax.de
Web: www.umax.de
This e-mail, any attachments and the information contained therein ("this message") are confidential and intended solely for the use of the addressee(s). If you have received this message in error please send it back to the sender and delete it. Unauthorized publication, use, dissemination or disclosure of this message, either in whole or in part is strictly prohibited.
From: Sales UMAX/Yamada [mailto:sales@umax.de]
Sent: Monday, February 20, 2006 1:44 PM
To: Umax Andras Kun
Subject: WG: Distributor for Slovenia
Hi Andras,
please give them a answer.
thanks, BR Elke
Von: ******
Gesendet: Montag, 20. Februar 2006 13:37
An: sales@umax.de; marketing@umax.de
Betreff: Distributor for Slovenia
Dear Sirs or Madam,
i am trying to find a distributor for Umax products in Slovenia. Would you be so kind to provide me with the information of who is the official sales representative and/or distributor for Umax products in Slovenia. I have the information that it is a company named “JAE d.o.o.”, and would like to check if this information is correct.

NightHawk ::
2 veliki težavi na 6800!
1. Problem z DVDji (kopijami) kjer se izbira zvok govora (ang, nem). Zvoka ne predvaja! Glasbeno ozadje je, samo tega zvoka govora pa ni! Kje bi bil lahko problem? Je to FW? Ce ni, potem je yamada fuc?
2. Ko yamado prizgem se slika na televiziji poslabsa, postane negljedljivo, zvok ostaja. Ko jo ugasnem, je spet povsem normalno....zgleda da moti tuner....kaksna ideja zakaj? televizja spada med starejse...
lp
1. Problem z DVDji (kopijami) kjer se izbira zvok govora (ang, nem). Zvoka ne predvaja! Glasbeno ozadje je, samo tega zvoka govora pa ni! Kje bi bil lahko problem? Je to FW? Ce ni, potem je yamada fuc?
2. Ko yamado prizgem se slika na televiziji poslabsa, postane negljedljivo, zvok ostaja. Ko jo ugasnem, je spet povsem normalno....zgleda da moti tuner....kaksna ideja zakaj? televizja spada med starejse...
lp

@NightHawk:
Prvič: vklopi stereo downmix pri nastavitvah zvočnikov.
Drugič: zamenjaj televizijo
Prvič: vklopi stereo downmix pri nastavitvah zvočnikov.
Drugič: zamenjaj televizijo

IČA ::
1. Problem - preveri na kakšen audio izhod imaš nastavljeno. Zgleda kot bi imel nastavljeno 5.1 izhod, potem govora ne dobiš na stereo.
2.Problem - preveri kakšen video izhod imaš nastavljen. Lahko pomaga SCART ali A/V izhod, PAL, NTSC..., malo se poigraj.
//EDIT: LexLuthor ima point.
2.Problem - preveri kakšen video izhod imaš nastavljen. Lahko pomaga SCART ali A/V izhod, PAL, NTSC..., malo se poigraj.
//EDIT: LexLuthor ima point.
Če gre vse v redu, si očitno nekaj prezrl.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: IČA ()

georges ::
Sam sem par dni nazaj tudi kupil DVD predvajalnik Yamada Chili DVD-7200CXU. Ker je to moj prvi predvajalnik se zaradi nedelujočih č,ž,š sploh ne obremenjujem. Hmm..neki me zanima. Zakaj nikjer na nobeni škatli in nikjer ne piše da je ta predvajalnih od Yamade..povsod samo Chili piše..
Kolikor sem pa filmov preizkusil pa vse deluje brezhibno. Podnapisi so malo manjši kot so ponavadi na tv-jih, moti me pa samo da se predvajalnik ne da izključit na daljincu. UBS priključka pa še nisem preizkusil tako da ne morem reči ali deluje ali ne. Predvajalnik bom pa vsekakor obdržal.
Kolikor sem pa filmov preizkusil pa vse deluje brezhibno. Podnapisi so malo manjši kot so ponavadi na tv-jih, moti me pa samo da se predvajalnik ne da izključit na daljincu. UBS priključka pa še nisem preizkusil tako da ne morem reči ali deluje ali ne. Predvajalnik bom pa vsekakor obdržal.

matjazr ::
Pravkar sem kupil Yamado 6800. Imam isti problem, kot NightHawk. Če je Yamada prižgan in gledam TV program, so na TV motnje (sneži). Ko Yamado ugasnem, motnje takoj izginejo. Prav tako ni nobenih motenj, če gledam film, ki ga predvaja Yamada.
Predvajalnik je s TVjem povezan s Scartom. TV je nov - pol leta star in eden kvalitetnejših s katodno cevjo.
Dve stvari, ki sta me motili, takoj ko sem ga prižgal - majhni podnapisi v nečitljivem fontu in nedelujoči čšž - sta odpravljeni s FW od JAE.
Še vedno se pa dogaja, da dolgo vrstico podnapisa na koncu kar poreže.
Nad kvaliteto izdelave pa nisem preveč navdušen. Pričakoval sem nekako podoben nivo, kot tri leta star Sony DVD player, ki sem ga imel do zdaj. Glede na ceno sem očitno preveč pričakoval. Tray za CDje ne daje prav dosti zaupanja. Se ga skoraj dotaknit ne upam, da se ne bi zlomil. Bom Sonyja kar obdržal za DVDje in glasbo poslušat, Yamada bo pa za DIVX.
Še najboljši vtis sem dobil zaradi JAE podpore s slovenskim FW, ki odpravi najbolj moteče malenkosti. Pa še zelo ažurni so, glede na to da je 6800 šele kak teden tu.
Predvajalnik je s TVjem povezan s Scartom. TV je nov - pol leta star in eden kvalitetnejših s katodno cevjo.
Dve stvari, ki sta me motili, takoj ko sem ga prižgal - majhni podnapisi v nečitljivem fontu in nedelujoči čšž - sta odpravljeni s FW od JAE.
Še vedno se pa dogaja, da dolgo vrstico podnapisa na koncu kar poreže.
Nad kvaliteto izdelave pa nisem preveč navdušen. Pričakoval sem nekako podoben nivo, kot tri leta star Sony DVD player, ki sem ga imel do zdaj. Glede na ceno sem očitno preveč pričakoval. Tray za CDje ne daje prav dosti zaupanja. Se ga skoraj dotaknit ne upam, da se ne bi zlomil. Bom Sonyja kar obdržal za DVDje in glasbo poslušat, Yamada bo pa za DIVX.
Še najboljši vtis sem dobil zaradi JAE podpore s slovenskim FW, ki odpravi najbolj moteče malenkosti. Pa še zelo ažurni so, glede na to da je 6800 šele kak teden tu.
Matjaž

janko771 ::
Jest bom kar počaku z nakupom 6800, ko bo kakšen pameten FW pa še daljinca nej zamenjajo, da bo mel rdeči gumb power/off
jest

A pol mislite, da ne bo nihče izdelal nov firmware za Yamada Chili DVD-7200CXU, da bo podpirala č,ž,š??? Mogoče čez čas ne bom več tako zadovoljen, ker po dolgem času gledanja filmov na 17 inčnem ekranu sedaj pa na 72 cm sem zadovoljen tudi če nekaj stvari ni tako kot bi moglo bit. Pričakoval pa bi kak popravek čez nekaj časa...kaj pravite??? Še 23 dni mam čas da zadevo vrnem v trgovino Mimo vrste pa grem pol iskat od Goenja predvajalnik pa bo.

e-marko ::
Če želiš od predvajalnika kaj več potem kupi takšnega z mediatek čipom, tega pa vrni, ker ti zna biti žal. Malo bolj zahteven kupec pa le moraš biti in ne kar sprejeti neki ščiš, ker pač predvaja divx filme. Kupi nekaj kar ima že podporo ali pa počakaj na 6800 z boljšim fw, čeprav je očitno že sedaj precej boljša od 7200 modela.
LP
LP
...somebody, somewhere...

Kaj je boljše bi težko rekel. Pri meni se ne pojavlja nobena megla na TV-ju na ostalih programih. Podnapisi niso nič rezani in so predvajani tko kot more bit. Edino č,ž,š ne predvaja. Gumba za izklop na daljincu pa nima niti 6800 niti 7200.

pcebela ::
Tudi meni se zdi 7200 dober predvajalnik.
Res pa bi prosila koga, tudi prinesem predvajalnik, samo da dodelamo čšž-je in USB detekcijo, pa bo mašina kot treba.
Imam tudi Bellagiota in moram reči, da 7200 leše predvaja filme kot Bellagio.
LP
Res pa bi prosila koga, tudi prinesem predvajalnik, samo da dodelamo čšž-je in USB detekcijo, pa bo mašina kot treba.
Imam tudi Bellagiota in moram reči, da 7200 leše predvaja filme kot Bellagio.
LP
Petra

@pcebela: Definiraj kaj pomeni lepše predvaja. Ni dobro dajati izjav brez definicij, ker s tem samo tiste, ki se manj spoznajo na zadeve še bolj zavajate.
Tako kot georges, najprej navaja kako je zadovoljen s 7200 potem pa je nekaj postov nižje že v dvomih.
Dejstva so takšna, da imajo danes prednost predvajalniki s Meditek čipom, potem so tisti z ostalimi. Da pa bom malo z definicijami postregel in ne bom kot ostali ki se jim dozdeva da je boljše , pa lepše,....
Če mislite gledati samo DVD-je potem kupite spodoben predvajalnik znane znamke v rangu nad 30K SIT. Slike so fenomenalne in se ti DivX predvajalniki stežka primerjajo.
Če se odločite za DivX-e pa kot sem rekel predvajalnik z Meditek čipom, ker le ti imajo najboljšo podporo za FW-je. (seveda no offical).
Kot pravim, si morete razjasniti pojme za kaj boste komponento imeli.
LP, Piki64
Tako kot georges, najprej navaja kako je zadovoljen s 7200 potem pa je nekaj postov nižje že v dvomih.
Dejstva so takšna, da imajo danes prednost predvajalniki s Meditek čipom, potem so tisti z ostalimi. Da pa bom malo z definicijami postregel in ne bom kot ostali ki se jim dozdeva da je boljše , pa lepše,....
Če mislite gledati samo DVD-je potem kupite spodoben predvajalnik znane znamke v rangu nad 30K SIT. Slike so fenomenalne in se ti DivX predvajalniki stežka primerjajo.
Če se odločite za DivX-e pa kot sem rekel predvajalnik z Meditek čipom, ker le ti imajo najboljšo podporo za FW-je. (seveda no offical).
Kot pravim, si morete razjasniti pojme za kaj boste komponento imeli.
LP, Piki64

@piki64: Nisem v dvomih. Samo ko gledam zadeve so se za vsak predvajalnik našli popravki s katerimi se je rešila zadeva. Potem pa tukaj berem, da s popravki za 7200 naj nebi bilo nič, ker čez čas bi blo vredu da bi se uredila zadeva s podnapisi, ker zaenkrat me zadeva ne moti kej preveč, ker sem prešaltal iz računalnika na TV in sem vesel da je vsaj večja slika.
Jaz sem s svojim predvajalnikom zadovoljen, ker je to moj prvi, ki sem ga imel priliko sprobat. Namen imam gledat samo Dvix filme..mogoče tudi kdaj kk DVD.
Za kok SIT bi kdo naredil popravek če se seveda da? Najbrž se da a ne?
Jaz sem s svojim predvajalnikom zadovoljen, ker je to moj prvi, ki sem ga imel priliko sprobat. Namen imam gledat samo Dvix filme..mogoče tudi kdaj kk DVD.
Za kok SIT bi kdo naredil popravek če se seveda da? Najbrž se da a ne?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: georges ()

butkomutko ::
Se popolnoma strinjam z pikijim tud jaz sem ze velikokrat opazil ,da negdo hvali kak pleyer pol pa isce kaksno resitev zanj jaz sem mel do sedaj elto dvd a ker dvd sploh ne maram sem na njej gledal le kakih 5 filmov potem sem gledal rajsi filme na racunalniku pol pa sem za brata napavil yamado 6600 ki se po 2 letih in kar veliko predvajanih divx lepo deluje pol ko je nekaj casa ni bilo za kupit pa sem kupil se matrixa nad karterim sem bil trenutno navdusen a le trenutno saj mi je res prebral tud divikse z ne enakim imenom podnapisov a filmov ki so bili samo cez pol zalona ni znal raztegnit razen z tipko zoom to sicer veliko uporabnikov matriksa in drugih podobnih predvajalnikov koristi sam zame to ni to pol sem imel se xorota a ima isto pomanklivost kot matrix ne raztezanja in krcenja filmov tako ,da mam sedaj ze leto dni yamado 6700 ,ki lepo deluje ceprav nima najnovejsega fw
prejsni teden pa nabavil yamado 7200 in bil grozno razocaran je res poden od predvajalnika tako ,da sem jo ze popoldan raje zamenjal za 6800 ,ki je tud slabsa od 6700
slapsa pa je vsaj zame ze zaradi videza tipke ima zgoraj in ne spredaj nosilec cd je res grozno krheh ! dalinec brez tipke za ugasnit cita pa divx z podnapisi pa ni bila nic nadgrajena ampak nastavljena na ceski jezik so pa res bol majhni in brez podlage a se dajo citat baje se to ,da ze popravit z jae fw mi bomo raj se mal pocakal saj so mi na servisu v stegnah obljubili v roku tedna nov fw
tako moj nasvet je bolje 6800 kot 7200 saj citalec kartic in usb vhod ne odtehtata ostalih pomanklivosti je pa sigurno 6700 en bolsih divx predvajalnikov za tako ceno in bila bi sploh najbolsa ce bi ze tovarna naredila priklop za upgradanje prek racunalnika a to so ocitno utopisticne sanje
najbol pa je zalostno ,da nasi zavajajoci trgovci vsaj malo pošteni ,da bi placali nase mojstre fw ,da bi potem res ponujali kvalitetne izdelke sam ocitno je njim samo njihov zasluzek vazen in so prijazni sam dokler ne dobijo denarja pol pa se prijaznost konca
prejsni teden pa nabavil yamado 7200 in bil grozno razocaran je res poden od predvajalnika tako ,da sem jo ze popoldan raje zamenjal za 6800 ,ki je tud slabsa od 6700
slapsa pa je vsaj zame ze zaradi videza tipke ima zgoraj in ne spredaj nosilec cd je res grozno krheh ! dalinec brez tipke za ugasnit cita pa divx z podnapisi pa ni bila nic nadgrajena ampak nastavljena na ceski jezik so pa res bol majhni in brez podlage a se dajo citat baje se to ,da ze popravit z jae fw mi bomo raj se mal pocakal saj so mi na servisu v stegnah obljubili v roku tedna nov fw
tako moj nasvet je bolje 6800 kot 7200 saj citalec kartic in usb vhod ne odtehtata ostalih pomanklivosti je pa sigurno 6700 en bolsih divx predvajalnikov za tako ceno in bila bi sploh najbolsa ce bi ze tovarna naredila priklop za upgradanje prek racunalnika a to so ocitno utopisticne sanje
najbol pa je zalostno ,da nasi zavajajoci trgovci vsaj malo pošteni ,da bi placali nase mojstre fw ,da bi potem res ponujali kvalitetne izdelke sam ocitno je njim samo njihov zasluzek vazen in so prijazni sam dokler ne dobijo denarja pol pa se prijaznost konca

schurda ::
@georges: Slab odgovor! Sej zato pa bereš forum, da potem ne kupuješ mačka v žaklju! Če pa ne zaupaš forumašem, potem si moraš pa sam pomagat.
@PYPS: Fantje, resnična pohvala za vse!
@PYPS: Fantje, resnična pohvala za vse!
I want to know God's thoughts, the rest are details. (Einstein)

link_up ::
donacija za hacked fw?? @piki, ce si ze naredil nekaj podobnega vsekakor nimas pojma o distribuciji teh zadev. Ce ti kdo donira je super, ce pa ne pa se ne joka, da kolko je blo downlovdov in ni nobene donacije...
sam delam na fw za dreambox in je bilo ze preko 100k downlovdov in od tega morda 3% donacij...kar je popolnoma zadovoljivo. Torej stvar se ne dela zaradi sluzenja denarja ampak je to hobij. Ako bi rad zasluzil bos moral izdati kaj resnega(ne samo popravke in dodatne bonboncke), vendar bo zato potrebno dovoljenje od vseh vrst proizvajalcev..ne priporocam..
sam delam na fw za dreambox in je bilo ze preko 100k downlovdov in od tega morda 3% donacij...kar je popolnoma zadovoljivo. Torej stvar se ne dela zaradi sluzenja denarja ampak je to hobij. Ako bi rad zasluzil bos moral izdati kaj resnega(ne samo popravke in dodatne bonboncke), vendar bo zato potrebno dovoljenje od vseh vrst proizvajalcev..ne priporocam..
In and Out

Se strinjam z link-upom...
Vsak naj dela tisto kar ga veseli. Če ima do tega res veselje potem res ne rabi in ne sme pričakovati denarja. Nagrada je za mene že pohvala "car" ali "majstore". Pomislite malo na prevajalce vseh teh filmov, na neprofitne internetne strani... Vsi porabijo veliko časa in živcev.
Vsak naj dela tisto kar ga veseli. Če ima do tega res veselje potem res ne rabi in ne sme pričakovati denarja. Nagrada je za mene že pohvala "car" ali "majstore". Pomislite malo na prevajalce vseh teh filmov, na neprofitne internetne strani... Vsi porabijo veliko časa in živcev.

Stopi ::
Zanima me nekaj v zvezi s snemalnikom Yamada 8400x. Kljub novemu FW (Yamada.de) ne prikazuje Č, dolge vrstice pri podnapisih odreže, če je v podnapisu nova vrstica je marsikdaj sploh ne upošteva, ampak kar brez presledka nadaljuje v isti vrstici, tako da se besede držijo skupaj. Morda kdo ve kako je kaj s posodobljenim FW, da bi bilo možno nastavljati različne možnosti za podnapise in da bi prikazoval Č?

dj_misko ::
Kot sta že omenila nighthawk in matjazr imam tudi jaz težave s sliko na tv programih ko je predvajalnik vklopljen.Ali je to hiba vseh modelov 6800 ali se da to kako odpraviti,ker je dokaj moteče.
l.p.
l.p.
Ne a si ti!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dj_misko ()

Pri meni Yamada ne moti TV slike. Poskusi preatakniti scart kabel v drugo vtičnico na televiziji, če jo ima.

dj_misko ::
LexLuthor,tudi ko ni scart povezave z yamado -kabel izključen, slika sneži,zato mislim da ni težava v scartu.Imaš še kakšen predlog.Tv je pa nov!
l.p.
l.p.
Ne a si ti!

IČA ::
Mogoče pomaga še razmagnetenje TV-ja, recimo kake pol ure izklop iz napajana.
Če gre vse v redu, si očitno nekaj prezrl.

Valentin ::
Vsekakor takih motenj ne bi smel povzročati noben zvokovni oziroma slikovni aparat. Ni ti preko žice, niti brezžično. Ali je serijska napaka ali pa je predvajalnik navaden crap...

Sem predvajalnik kupil prej preden sem bral na tem forumu. Malo sem pogledal po ostalih pa ni blo nič kej posebnega za najdit. Sicer sem se odločil, da predvajalnik obdržim.

soti ::
@cosmopapi
Se ne strinjam popolnoma. Če se za neko stvar zelo trudiš in preždiš celene noči za kompom, da nekomu narediš uslugo, si pa menda ja vsaj za kak pir al pa dva zaslužiš, a se ti ne zdi? To je blo tuki v obliki donacije (trije piri
).
Dones ti nobeden ne naredi nič zastonj. Če ti pa, mu moraš dat pa vsaj za pjačo, ker si lahko prepričan, če mu ne boš da za kak pir, ti skoraj zagotovo ne bo več naredu zastonj.
"HVALA je umru, NIZAKAJ je šel pa za pogrebom!"
Kar se tiče pa prevajalcev pa zlo dobr služjo, ker je na vsaki strani (npr.:"podnapisi.net") veliko reklam, tko da jaz ne bi govoru glih o neprofitnih organizacijah.
Sicer pa sodi to že v kako drugo temo, tko da...
Se ne strinjam popolnoma. Če se za neko stvar zelo trudiš in preždiš celene noči za kompom, da nekomu narediš uslugo, si pa menda ja vsaj za kak pir al pa dva zaslužiš, a se ti ne zdi? To je blo tuki v obliki donacije (trije piri

Dones ti nobeden ne naredi nič zastonj. Če ti pa, mu moraš dat pa vsaj za pjačo, ker si lahko prepričan, če mu ne boš da za kak pir, ti skoraj zagotovo ne bo več naredu zastonj.
"HVALA je umru, NIZAKAJ je šel pa za pogrebom!"
Kar se tiče pa prevajalcev pa zlo dobr služjo, ker je na vsaki strani (npr.:"podnapisi.net") veliko reklam, tko da jaz ne bi govoru glih o neprofitnih organizacijah.

Sicer pa sodi to že v kako drugo temo, tko da...
LP Jernej
Zgodovina sprememb…
- spremenil: soti ()

@soti
Odgovor na zaslužek prevajalcev: ne zaslužijo/mo popolnoma nič. Stvar je 100% ljubiteljska. Reklame na strani posnapisi.net so izključno v domeni lastnika strani. Koliko pa dejansko stran dela profita, ne vem, vem pa, da zbirajo donacije za nov server. Lahko tudi kaj prispevaš, npr. vsaj za pir. Sicer pa je to stvar drugih debat...
Odgovor na zaslužek prevajalcev: ne zaslužijo/mo popolnoma nič. Stvar je 100% ljubiteljska. Reklame na strani posnapisi.net so izključno v domeni lastnika strani. Koliko pa dejansko stran dela profita, ne vem, vem pa, da zbirajo donacije za nov server. Lahko tudi kaj prispevaš, npr. vsaj za pir. Sicer pa je to stvar drugih debat...

še zadnjič offtopic (saj tako vsi radi berete če se kdo "prepira")
@soti
Trenutno prevajam podnapise, pri katerem bi mi bila ena cela noč premalo (verjemi). Seveda še vzmes pregleduješ film, da ugotoviš če vse dela (jaz sem ga po delih sedaj že šel drugič skozi), tako da na koncu sploh nimaš več veselja pogledati cel film, ker že tako vse veš kaj bo se zgodilo. Ko bodo podnapisi na razpolago, boš si jih lahko zastonj snel. Mogoče boš me pod komentarji pohvalil, mogoče pošinfal, mislim pa da ne boš naredil prav nič, ker si boš mislil, da sem veliko zaslužil...
In drugi teden bo spet isto. Tako pri meni, kot pri drugih prevajalcih.
Ali resno misliš, da te strani (vključno s to, na kateri si) služijo?
@soti
Trenutno prevajam podnapise, pri katerem bi mi bila ena cela noč premalo (verjemi). Seveda še vzmes pregleduješ film, da ugotoviš če vse dela (jaz sem ga po delih sedaj že šel drugič skozi), tako da na koncu sploh nimaš več veselja pogledati cel film, ker že tako vse veš kaj bo se zgodilo. Ko bodo podnapisi na razpolago, boš si jih lahko zastonj snel. Mogoče boš me pod komentarji pohvalil, mogoče pošinfal, mislim pa da ne boš naredil prav nič, ker si boš mislil, da sem veliko zaslužil...
In drugi teden bo spet isto. Tako pri meni, kot pri drugih prevajalcih.
Ali resno misliš, da te strani (vključno s to, na kateri si) služijo?

@link_uP: noben se ne joče in nič, samo kot argument sem napisal osebi kako je s temi donacijami. In ne vem o kaki distribuciji ti govoriš, saj je res vseeno kakšno stran imaš in podobno, če ti nekdo ne donira ali pa ti je čisto odvisno od osebe oz. kroga uporabnikov. Mislim da pri vsem tem je še dejavnik vrednost aparature. Bi pa bilo dobro če bi mi poslal link na ZS do svoje strani, da vidim kako in kaj imaš porihtano (zgolj iz zanimanja).
@cosmopapi: ja saj vem, da podnapise prevajate zastonj. Bi pa si res zaslužili od imetnikov strani, da vas vsaj malo nagradijo, vsaj tiste ki največ delajo, s kakšno pijačo ali pa večerjo, ker mislim, da dovolj dobijo z rolanjem reklam. Pa še nekaj, s prevedenemi podnapisi imajo največ res samo ljudje in ne podjetja, kar pa v primeru predvajalnikov ni tako, saj so se prodajal najbolje tisti ki so imeli najboljšo podporo. In tu je fora, da potem na koncu tvoj hobi ni v domeni pomagati ljudjem, ampak v bistvu pomagaš podjetjem, ki zato več prodajo. Tu tiči problem.
Pa pojdimo raje k Yamadam in pustimo te off-toic zadeve.
LP, Piki64
@cosmopapi: ja saj vem, da podnapise prevajate zastonj. Bi pa si res zaslužili od imetnikov strani, da vas vsaj malo nagradijo, vsaj tiste ki največ delajo, s kakšno pijačo ali pa večerjo, ker mislim, da dovolj dobijo z rolanjem reklam. Pa še nekaj, s prevedenemi podnapisi imajo največ res samo ljudje in ne podjetja, kar pa v primeru predvajalnikov ni tako, saj so se prodajal najbolje tisti ki so imeli najboljšo podporo. In tu je fora, da potem na koncu tvoj hobi ni v domeni pomagati ljudjem, ampak v bistvu pomagaš podjetjem, ki zato več prodajo. Tu tiči problem.
Pa pojdimo raje k Yamadam in pustimo te off-toic zadeve.
LP, Piki64

soti ::
Se ne mislim prepirat pa smetit te teme, za to rajši odprimo novo!
Naša firma oglašuje na nekaj straneh naš proizvod, pa vem da to oglaševanje ni kaj preveč poceni.
Če pa vi ne dobite nič od tega se pa pač ne znate tržit.
Normalno pa je to, če je zadeva zastonj jo vsi DL-jajo na polno, če pa je za neko stvar potrebno plačat nekaj malega se pa takoj vsi pritožujej! Se ni treba prtoževat, če ti denarnica ne seže dovolj globoko oziroma, če si odrezan pri žepu se pač ne pritožuj.
@piki:
Se popolnoma strinjam!
Če želite o tem nadaljevati odprite novo temo! To je tema o Yamadi, tko da na tej temi ne bom več pisal o tem in se vsem uporabnikom in bralcem tega foruma opravičujem za smetenje te teme.

Naša firma oglašuje na nekaj straneh naš proizvod, pa vem da to oglaševanje ni kaj preveč poceni.
Če pa vi ne dobite nič od tega se pa pač ne znate tržit.
Normalno pa je to, če je zadeva zastonj jo vsi DL-jajo na polno, če pa je za neko stvar potrebno plačat nekaj malega se pa takoj vsi pritožujej! Se ni treba prtoževat, če ti denarnica ne seže dovolj globoko oziroma, če si odrezan pri žepu se pač ne pritožuj.
@piki:
Se popolnoma strinjam!
Če želite o tem nadaljevati odprite novo temo! To je tema o Yamadi, tko da na tej temi ne bom več pisal o tem in se vsem uporabnikom in bralcem tega foruma opravičujem za smetenje te teme.

LP Jernej
Zgodovina sprememb…
- spremenil: soti ()

podtalje ::
Tema je še vedno Yamada, tako da prosim, da se od sedaj naprej držite teme.
Če se želite kregati o donacijah in o tem, koliko kdo zasluži oz ne zasluži, potem odprite novo temo.
Če se želite kregati o donacijah in o tem, koliko kdo zasluži oz ne zasluži, potem odprite novo temo.

Ok, ključni problem tega trenutka je še vedno Yamada 6800, ker je FW v k....
Kakšni predlogi?

rakusj ::
Eno bolj preprosto vprašanje na temo nove 6800,katere lastnik sem (ne bom še pisal da ponosni...).
Je region free koda enaka kot pri 6700 (1379 na preferences)....
Je region free koda enaka kot pri 6700 (1379 na preferences)....

batista ::
Imam yamado 6700, na kateri je naložen PYPS fw iz februarja 2005. Načeloma sem zadovoljen z fw-jem, razen to da se mi v zadnjem času večkrat zgodi da mi kak film ne dela(ne predvaja slike samo zvok itd...) Ali imajo novejši fw-ji kaj izboljšav glede predvajanja filmov ali ta del fw-ja ostaja isti?
lp
lp

darč ::
LP
Jaz sem danes dobil svoj prvi predvajalnik yamada 7200 chili. Z njim sem kar zadovoljen. Moti pa me da so podnapisi tako mali. Se jih da kako povečat? Pa upam da bo čimprej prišel FW za šumnike.
Jaz sem danes dobil svoj prvi predvajalnik yamada 7200 chili. Z njim sem kar zadovoljen. Moti pa me da so podnapisi tako mali. Se jih da kako povečat? Pa upam da bo čimprej prišel FW za šumnike.

GaS ::
Nevem kaj skos sprasujete ce bo kaj za 7200, ce je bilo ze nickolikokrat napisano da se tega playerja izogibajte. Najlazje je stvar kupiti in potem razmisljati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 25497 (10111) | bizi72 |
» | [DivXviD] P.Y.P.S. FirmWare (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 72967 (20786) | koks2005 |
» | Yamada 6800 X PLUSOddelek: Zvok in slika | 5155 (3246) | pingec |
» | [DivXviD] DirectSub urejevalnik podnapisov - podpora za Mediatek divx playerje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 27009 (14344) | podtalje |
⊘ | Yamada 6700Oddelek: Kaj kupiti | 2383 (2009) | Stepni Volk |