Forum » Zvok in slika » [DivXviD] Yamada predvajalniki
[DivXviD] Yamada predvajalniki

pizdindim ::
Eno vprašanje preden se lotim upgradea:
Je z zadnjim mirkuminim firmwarom (NewAgeV4-SloOSD-allBigOSDfont-allBigMTZfont-JPEG-allBCK-loadAll.iso) vse OK? V primerjavi s prejšnjimi je strašansko majhen. Če sem prav videl, je notri samo MTK.BIN, ni pa DUMMYja, ki je v vseh ostalih.
Je z zadnjim mirkuminim firmwarom (NewAgeV4-SloOSD-allBigOSDfont-allBigMTZfont-JPEG-allBCK-loadAll.iso) vse OK? V primerjavi s prejšnjimi je strašansko majhen. Če sem prav videl, je notri samo MTK.BIN, ni pa DUMMYja, ki je v vseh ostalih.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: pizdindim ()

mirkuma ::
Dummi ni vec potreben, sploh ce nadgrajujes iz NAv2/v3/v4, je pa verjetno potreben pri nadgradnji iz originalnega fw, ki pa ga kot vem nihce vec nima nalozenega.
...all those moments will be lost in time, like tears in the rain...

lordgreg ::
mislim, da sem našel en bug povezan z zvokom (mirkuma v4- yamada 6700):
divx film (divx 3) z mp3 zvokom je imel podnapise enakega imena kot avi datoteka. format datoteke s podnapisi je bil TXT, format podnapisov samih pa SUB. podnapisi so delovali brez težav, pravtako sam film in zvok. po 6. minuti je zvok naenkrat zginil. nazaj sem ga priklical tako, da sem stisnil pavzo, ter takoj zatem kar play. zvok se je spet pojavil, vendar se je potem zadeva z izginjanjem zvoka pojavljala na vsake pol minute.
je imel kdo podobno težavo?
če boste potrebovali popolne specifikacije, vam jih poiščem?!
divx film (divx 3) z mp3 zvokom je imel podnapise enakega imena kot avi datoteka. format datoteke s podnapisi je bil TXT, format podnapisov samih pa SUB. podnapisi so delovali brez težav, pravtako sam film in zvok. po 6. minuti je zvok naenkrat zginil. nazaj sem ga priklical tako, da sem stisnil pavzo, ter takoj zatem kar play. zvok se je spet pojavil, vendar se je potem zadeva z izginjanjem zvoka pojavljala na vsake pol minute.
je imel kdo podobno težavo?
če boste potrebovali popolne specifikacije, vam jih poiščem?!

- fw s katerim datumom uporabljas, (poglej na mojo stran) ?
- na kateri izhod imas prikljucene zvocnike in kaksne ?
- je CD/DVD medij dobro posnet in v solidnem stanju ?
- je z NAv2/v3 in prvim NA4 modom isti film deloval lepo ?
- velika moznost pa je da je pac bug v divx3 datoteki (prej pac standard predvsem pri zvoku ni bil dobro definiran in se je vse sorte rinilo notri)...preberi teme o urihtanju taksnih tezav v forumu.
- na kateri izhod imas prikljucene zvocnike in kaksne ?
- je CD/DVD medij dobro posnet in v solidnem stanju ?
- je z NAv2/v3 in prvim NA4 modom isti film deloval lepo ?
- velika moznost pa je da je pac bug v divx3 datoteki (prej pac standard predvsem pri zvoku ni bil dobro definiran in se je vse sorte rinilo notri)...preberi teme o urihtanju taksnih tezav v forumu.

soti ::
@piki64
Res škoda, da je pripeljalo do te meje, da žal ne boš več razvijal FW-ja.
Jst sm doniru za FW od Yakumo-ta, pa mi še dones ni žal, ker dela brez problemov (sicer je blo to za kolega, ker sam mam pač Yamado
).
Mislim, pa da bo tud Mirkumo minil, ker ga zasipajo z vprašanji, na katere je bilo že ogromnokrat odgovorjeno in napisano.
Moje mnenje:
pa kaj če ti ne dela en film - pač ga poglej na kompu! Če ti pa FW ne dela tako kot je treba, pa preprosto nalož ORIGINAL
pa se nehi prtožvat, pa človeku ki se trudi zate kazat nehvaležnos!
Res škoda, da je pripeljalo do te meje, da žal ne boš več razvijal FW-ja.
Jst sm doniru za FW od Yakumo-ta, pa mi še dones ni žal, ker dela brez problemov (sicer je blo to za kolega, ker sam mam pač Yamado

Mislim, pa da bo tud Mirkumo minil, ker ga zasipajo z vprašanji, na katere je bilo že ogromnokrat odgovorjeno in napisano.
Moje mnenje:
pa kaj če ti ne dela en film - pač ga poglej na kompu! Če ti pa FW ne dela tako kot je treba, pa preprosto nalož ORIGINAL

LP Jernej

GaS ::
Se pridruzujem soti-ju.. Ce se vam ne da niti prebrat in morda zvedeti kaj novega, izvedeti izkusnje drugih uporabnikov, potem bo res kmalu konec takih free home made izboljsav..

andyman1006 ::
Tudi jaz sem opazil tezavo z zvokom s "ta zadnjim" FW by Mirkuma (Yamada 6700)..
Pri DVD Screenerju Cronicles of Narnia, je zvok sicer bil, vendar je "pokalo in cvililo", ceprav se je v ozadju slisal zvok normalno (2 kanalni zvok)........Probal sem se z enim DVD-jem - zvok 5 kanalni DD - ta je delal normalno....
Nato sem nalozil original FW1 - zvok je delal normalno (pri Cr. of Narna) - napaka na DVD-ju je izkljucena...
Imam pa Yamado priklopljeno preko digitalnega izhoda na ojacevalec (Yamaha RX - V1200).
Kakorkoli pa..... HVALA za vse FW mode !!!!!
LP, A
Pri DVD Screenerju Cronicles of Narnia, je zvok sicer bil, vendar je "pokalo in cvililo", ceprav se je v ozadju slisal zvok normalno (2 kanalni zvok)........Probal sem se z enim DVD-jem - zvok 5 kanalni DD - ta je delal normalno....
Nato sem nalozil original FW1 - zvok je delal normalno (pri Cr. of Narna) - napaka na DVD-ju je izkljucena...
Imam pa Yamado priklopljeno preko digitalnega izhoda na ojacevalec (Yamaha RX - V1200).
Kakorkoli pa..... HVALA za vse FW mode !!!!!

LP, A
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: andyman1006 ()

Yanez ::
ADIJO DRUŽBA !!!
Tudi v znamenje solidarnosti do Pikija po letu in pol zapuščam zanimiv svet predelav firmwareja MTK1389 in skupino PYPS v korist več preživetega časa v krogu družine, otrok, kolegov in službe ter tudi ostalih radosti življenja.
23.08.2004 sem prvič nadgradil moj prvi divx predvajalnik Yakumo in izboljšavo ponudil na medmrežju. Vmes (najprej sam, potem v skupini PYPS, nazadnje sam s Pikijem) je sledilo stotine nadgradenj ploščosukov preko cd-ja, kasneje tudi preko doma izdelanega kabla. Vse v dobro izboljšav FW-ja za vse nas. Stotine zabitih ur, brez tega, da bi dobil en sam tolar.
Med drugim sem si ob predelavah in testiranju raznoraznih modifikacij FW-ja uničil prvi predvajalnik. Zato sem nabavil še drugega (yamado 6600) in nazadnje še prenosni DVD gran prix. Oba danes brezhibno delujeta in sta tako kot ostali ploščosuki, ki smo jim nadgradili možgane, vredni veliko več, kot smo odšteli zanje skupaj z zanikrnim originalnim firmwerom.
In za vse skupaj mi kljub vsemu NI ŽAL !!!
Žal pa mi je mogoče le nekaterih posameznikov, ki mislijo, da s(m)o na svetu nekateri, ki s(m)o po defaultu dolžni, da rešujemo probleme drugih v korist svojega prostega časa (ki pa je najmanj enako dragocen kot čas kateregakoli drugega) in s(m)o dostopni 24 ur na dan, 7 dni v tednu in v vseh letnih časih.
Žal mi je tudi skoraj popolne nezainteresiranosti prodajalcev predvajalnikov, da bi kupcu ponudili predvajalnik s popolno podporo. Lažje, ceneje in enostavneje jim je očitno počakati, da guruji po defaultu popravijo FW, potem pa ga prodajalci že znajo (ponavadi brez vednosti modifikatorjev) naložiti na svoje nove mašine in tudi tržiti.
HVALA Pikiju za številne nasvete in pomoč, Stepnemu volku in Pharohu za kratko a plodno sodelovanje v prvi slovenski skupini modifikatorjev FW-ja PYPS !
ADIJO !

Tudi v znamenje solidarnosti do Pikija po letu in pol zapuščam zanimiv svet predelav firmwareja MTK1389 in skupino PYPS v korist več preživetega časa v krogu družine, otrok, kolegov in službe ter tudi ostalih radosti življenja.
23.08.2004 sem prvič nadgradil moj prvi divx predvajalnik Yakumo in izboljšavo ponudil na medmrežju. Vmes (najprej sam, potem v skupini PYPS, nazadnje sam s Pikijem) je sledilo stotine nadgradenj ploščosukov preko cd-ja, kasneje tudi preko doma izdelanega kabla. Vse v dobro izboljšav FW-ja za vse nas. Stotine zabitih ur, brez tega, da bi dobil en sam tolar.
Med drugim sem si ob predelavah in testiranju raznoraznih modifikacij FW-ja uničil prvi predvajalnik. Zato sem nabavil še drugega (yamado 6600) in nazadnje še prenosni DVD gran prix. Oba danes brezhibno delujeta in sta tako kot ostali ploščosuki, ki smo jim nadgradili možgane, vredni veliko več, kot smo odšteli zanje skupaj z zanikrnim originalnim firmwerom.
In za vse skupaj mi kljub vsemu NI ŽAL !!!
Žal pa mi je mogoče le nekaterih posameznikov, ki mislijo, da s(m)o na svetu nekateri, ki s(m)o po defaultu dolžni, da rešujemo probleme drugih v korist svojega prostega časa (ki pa je najmanj enako dragocen kot čas kateregakoli drugega) in s(m)o dostopni 24 ur na dan, 7 dni v tednu in v vseh letnih časih.
Žal mi je tudi skoraj popolne nezainteresiranosti prodajalcev predvajalnikov, da bi kupcu ponudili predvajalnik s popolno podporo. Lažje, ceneje in enostavneje jim je očitno počakati, da guruji po defaultu popravijo FW, potem pa ga prodajalci že znajo (ponavadi brez vednosti modifikatorjev) naložiti na svoje nove mašine in tudi tržiti.
HVALA Pikiju za številne nasvete in pomoč, Stepnemu volku in Pharohu za kratko a plodno sodelovanje v prvi slovenski skupini modifikatorjev FW-ja PYPS !
ADIJO !
Omnia mea mecum porto

Izak ::
Zahvale tudi iz moje strani. Na začetku bogo yamado ste spremenili v odličen dvd player. Kapo dol pred vami...

poglej ::
Piki @ Yanez!!!
MEGA vama hvala fanta!!!
Za vse izboljšave in nadgradnje - Hjaa, še je upanja za ˝slovensko pamet˝ - iskrena hvala! Govorim v lastnem imenu, vendar sem mnenja, da se z mano strinja večina SLO ˝folka˝!
Naredila sta čudovito delo, zato se nimata kaj sekirati.
Sam sicer že lep čas zbiram DVD-filme, toda 1000 + DivX in XviD filmov, katere sem lahko v teh letih pogledal z vajino pomočjo na Yamada-h, zasluži posebno hvalo, ne glede na diletantske izbruhe nekaterih nadobudnih osebkov, kateri RESNO KVARIJO vajin trud na tem forumu!
Žal nekaterim še do dandanes ni jasno, da je DVD svetovno priznan in definiran STANDARD, medtem ko DivX to še zdaleč ni ........................., zato ima vajino delo TOLIKO VEČJI POMEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vsa čast in moje osebne čestitke
!!!
MEGA vama hvala fanta!!!
Za vse izboljšave in nadgradnje - Hjaa, še je upanja za ˝slovensko pamet˝ - iskrena hvala! Govorim v lastnem imenu, vendar sem mnenja, da se z mano strinja večina SLO ˝folka˝!
Naredila sta čudovito delo, zato se nimata kaj sekirati.
Sam sicer že lep čas zbiram DVD-filme, toda 1000 + DivX in XviD filmov, katere sem lahko v teh letih pogledal z vajino pomočjo na Yamada-h, zasluži posebno hvalo, ne glede na diletantske izbruhe nekaterih nadobudnih osebkov, kateri RESNO KVARIJO vajin trud na tem forumu!
Žal nekaterim še do dandanes ni jasno, da je DVD svetovno priznan in definiran STANDARD, medtem ko DivX to še zdaleč ni ........................., zato ima vajino delo TOLIKO VEČJI POMEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vsa čast in moje osebne čestitke

Zgodovina sprememb…
- spremenil: poglej ()

zuz3k ::
js bi sam neki prašu, kko k je en reku predn dam drug FW dam use na defult.. a jezik oz. kaj vse to defult.. k se mi ne sanja kaj sm meu že naštiman
Life is a psychological game.

IČA ::
Ne vem točno kako je pri 6600, bi pa verjetno moral imeti nekje pod nastavitvami tovarniške nastavitve.
Če gre vse v redu, si očitno nekaj prezrl.

gstarr ::
Nadgradil sem na Mirkumin fw dat. 27.1.06
po nadgradnji ne deluje zvok, nimam nic posebnega, zvocniki v
televiziji.
V meniju Zvok sem probal vse zivo, downmix imam sedaj na stereo pa se vedno nic,
ali je se kaksna nastavitev potrebna za navadne stereo zvocnike?
po nadgradnji ne deluje zvok, nimam nic posebnega, zvocniki v
televiziji.
V meniju Zvok sem probal vse zivo, downmix imam sedaj na stereo pa se vedno nic,
ali je se kaksna nastavitev potrebna za navadne stereo zvocnike?

Probaj s tipko volume + na daljincu, ker po defaultu je glasnost na 0.

Tomson ::
Nekaj me zanima:
Ali je "YAMADA DIVX/DVD CHILI DVD 7200 X CU" naslednik predvajalnika Yamada 6700 al naj bi to bil model 6800 o katerem ni kaj dosti zaslediti?
TNX!
Ali je "YAMADA DIVX/DVD CHILI DVD 7200 X CU" naslednik predvajalnika Yamada 6700 al naj bi to bil model 6800 o katerem ni kaj dosti zaslediti?
TNX!
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

e-marko ::
Klikni eno stran nazaj pa boš videl.
Drugače pa to ni 6800, ki je tudi že zunaj. Samo ne še pri nas.
LP

Drugače pa to ni 6800, ki je tudi že zunaj. Samo ne še pri nas.
LP
...somebody, somewhere...

Venturer ::
Hvala še enkrat za vse mnoge FW-je, ki sem jih naložil in s pridom uporabljal na treh Yamadah 6600!
l.p.
l.p.

mohha53 ::
Nadgradil FW za Yamada 6700, vendar ne Mirkuminega. Zdaj mi pa prasec
ne predvaja regije 2. Kako odklenem to prekleto regijo???
Hvala za pomoč.

Hvala za pomoč.
"Never touch a running system!"

podtalje ::
Malo umiri svoj temperament in si preberi prvi post na prvi strani, kjer je vse lepo objasneno.

samson1967 ::
ZA GOSPODA YANEZA
Vsaka čast.Evo že kar dolgo spremljam vaše delo in kapo dol.Resnično ste pionir na tem področju,kar se firmware zadev tiče.Vidim da ste uspeli porihtat tudi prenosni dvd gran prix.A bi vam mogoče bilo težko da mi ga pošljete ,če še sploh berete forum.Samo zaradi Vas sem se logiral in še enkrat kapo dol.Tudi druge bi prosil,če ima kdo tole zadevo: GRAN PRIX PT-3688 PORTABLE DVD PLAYER
Hvala vsem
SAMSON
samson1967@gmail.com
Vsaka čast.Evo že kar dolgo spremljam vaše delo in kapo dol.Resnično ste pionir na tem področju,kar se firmware zadev tiče.Vidim da ste uspeli porihtat tudi prenosni dvd gran prix.A bi vam mogoče bilo težko da mi ga pošljete ,če še sploh berete forum.Samo zaradi Vas sem se logiral in še enkrat kapo dol.Tudi druge bi prosil,če ima kdo tole zadevo: GRAN PRIX PT-3688 PORTABLE DVD PLAYER
Hvala vsem
SAMSON
samson1967@gmail.com
tak je
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: samson1967 ()

mohha53 ::
OK, sem se spomnil tega postopka.
Malce sem bil res jezen, ker sem hotel gledati en film, pa mi potem ni ratalo. OK, zal mi je, pa hvala.
Myk
Malce sem bil res jezen, ker sem hotel gledati en film, pa mi potem ni ratalo. OK, zal mi je, pa hvala.
Myk
"Never touch a running system!"

Samotar1962 ::

PaX_MaN ::
no, jaz imam pa eno prošnjo
. zanimam me, če obstaja firmware za yamado 6700, ki bi omogočal izbiro medija. imam namreč precej diskov (jokerjevih največ
), ki vsebujejo tako dvd-video film kot divx/xvid film, in bi rad videl da bi me predvajalnik vprašal kaj hočem gledat, namesto da po defaultu predvaja dvd film. sem iskal ko kr**** a nisem nič našel, zato se obračam na Vas.
lp

lp

mosnik ::
Nevem kaj naredim narobe zapečem NAv4 fw na cd-rw zaključim disk pa mi zmerom napiše nepoznan disk
prosi pomagajte mi rešit težavo
prosi pomagajte mi rešit težavo
danč

V navodilih piše da ko razpakiraš z rar dobiš iso datoteko ampak jaz je ne dobim ampak imam BIN datoteko
danč

misko62 ::
A mi lahko kdo pomaga..do sedaj gledal vse filme b.p., sedaj kupil orginal Maratonci tečejo častni krog, pa se neda gledat, sploh ne odpre filma napiše NAPAČNA REGIJA
...Poskusil nastavit regije od slovenke do kitajske pa ne gre.....na compu pa se film predvaja b.p.

Lep pozdrav!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: misko62 ()

GaS ::
@pushte
A dobis .bin in .cue datoteko? Ker to je pac image, in iso je misleno kot image, ni nujno da je ravno .iso. Obicno zapeces kot image(sliko) in to je to.
A dobis .bin in .cue datoteko? Ker to je pac image, in iso je misleno kot image, ni nujno da je ravno .iso. Obicno zapeces kot image(sliko) in to je to.

Jaz dobim samo bin datoteko in zapečem v nero express kot podakovni disk in mi zmirom napiše nepoznan disk sem šel danes nabavit nov TDK cd rw pa ni spet nič
danč

Venturer ::
Sicer je bilo že 100X povedano, pa vendar. Če pečeš image, greš daš v neru pod Recorder, burn image in ga zapečeš, če imaš bin pa zapečeš normalno, s tem da moraš dat pri nastavitvah snemanja Disc at Once, hitrost na 4X, ISO 9600 brez Joliet, in finalise disc.
to je to.
to je to.

NightHawk ::
kratko, ne da se mi vsega brat...kdaj se bo v slo dobila yamada 6800? ce ne kmalu, kje lahko kupim model 6700? tnx

e-marko ::
Na kratko... in še koliko ostalim se ne da brati?
Poglej vsaj nekaj postov nad tvojim in boš našel link. Pa pošlji mail in jih vprašaj. Če pa bi pogledal zadnji dve ali tri strani bi zvedel vse.
Sorry, ampak potem pa ni čudno, da postanejo teme takšni romani, če je vsak tretji post enak ali podoben. Prve strani in nekaj zadnjih pa nihče ne pogleda. Pa to ne velja samo zate. In si lahko sedaj jezen name kolikor hočeš.
LP

Poglej vsaj nekaj postov nad tvojim in boš našel link. Pa pošlji mail in jih vprašaj. Če pa bi pogledal zadnji dve ali tri strani bi zvedel vse.
Sorry, ampak potem pa ni čudno, da postanejo teme takšni romani, če je vsak tretji post enak ali podoben. Prve strani in nekaj zadnjih pa nihče ne pogleda. Pa to ne velja samo zate. In si lahko sedaj jezen name kolikor hočeš.
LP
...somebody, somewhere...

Sem obupal z posodobitvami probal sem sigurno 20 krat na več načinov pa mi zmirom napiše nepoznan disk ko sem pa ga posodabljal prvič pred 10 meseci pa ni bilo nikakršnega problema z posodobitvijo
danč

destiny ::
pushte vsaka .bin datoteka potrebuje še pripadajočo .cue datoteko
Cue datoteka zgleda tkole:
FILE "ime_datoteke.bin" BINARY
TRACK 01 MODE1/2352
INDEX 01 00:00:00
to lahko skopiraš v notepad in shraniš s končnico .cue
Cue datoteka zgleda tkole:
FILE "ime_datoteke.bin" BINARY
TRACK 01 MODE1/2352
INDEX 01 00:00:00
to lahko skopiraš v notepad in shraniš s končnico .cue

brabos ::
pushte...
Ne obupaj takoj...
Jast naredim tako:
Odpreš Nero Expres....greš na New compilation....preimenuješ CD MEDIATEK...preneseš BIN datoteko....in zapečeš pri 4x hitrosti.....finalize CD
...in pa Disk at Once....To bi moralo delati.....sprobano pred 10 minutami
Upam da ti bo ratalo.
lp brabos
Ne obupaj takoj...
Jast naredim tako:
Odpreš Nero Expres....greš na New compilation....preimenuješ CD MEDIATEK...preneseš BIN datoteko....in zapečeš pri 4x hitrosti.....finalize CD
...in pa Disk at Once....To bi moralo delati.....sprobano pred 10 minutami
Upam da ti bo ratalo.
lp brabos

janko771 ::
Sej ne nucaš .cue datoteko to je sam za nerota še zraven zapeč enostavno si potegen iz neta program DVD Decrypter in stvar zapečeš s 4x brzino in to je vse.
jest

Dal sem FW NewAgečV4 osdslo izdelan 27.0.06 zvok ne dela drugo vse dela , kaj nej naredim?
jest

Kakih 20 postov višje bi moj dogovor lahko rešil zagato.

js mam s to yamado 6600 same probleme
me prow mika za nakup predvajalnika k dela uredu ne pa da se sam zajebawam... FW v4 od YaneZa sem prvič dal gor kot je treba pa ni delal prow.. drugič sm dal spet gor pa je delal use ql; podnapisi, u meniju pa to.. edin zdej sm gledu 1vi film do konca pa 10 min pred koncem kr yamada zmrzne.. med gledanjem filma sem opazil da usake 10 min je zvok za 1 sec ugasnil ampak me ni motilo.. zdej je pa kr zmrznla slika
sklopm yamado in mi noče več cdja prepoznat.. zdej morm sam še probat če bo hotu FW primt čene gre kr u kanto

LexLuthor ::
Joj, samo en jok in stok - meni ne dela to, meni ne dela to. Sigurno dela, samo v meniju je treba kako nastavitev popraviti. Sicer pa so FW-ji že nekaj verzij nazaj omogočali skoraj vse, vi pa navalite na novo stvar zaradi kakšne male traparije, potem pa vekate. Naložite si nazaj stari FW, pa mir! Samo temo smetite.

omg,.... zdej sm spet dau FW pa sm pogledo film sam tko na hitro delal use ql. potem spet dam cd vn pa no3 ga noče prepoznat niti drugih razen od FWja ga prepozna

Jest mam isti FW za 6600 in mi dela ko urca pa tazadn za 6700 tud dela pr kolegu.
To si neki zabluzil a si slabo zapeku FW, ker ti more delat vse s tem FW-jem.
Najbolj nardiš da še enkrat zapečeš FW na cd-r s štirikratno hitrostjo.
To si neki zabluzil a si slabo zapeku FW, ker ti more delat vse s tem FW-jem.
Najbolj nardiš da še enkrat zapečeš FW na cd-r s štirikratno hitrostjo.
jest

@compman kot kaze ti 6600 spusca duso, ker nima nobene veze z fw, pac je odsluzila svoje.

boris22 ::
Jaz lahko potrdim da tazadnji FW NewAgeV4 od mirkume dela super.Sem ga dal gor na moji in še 2 yamadam 6700 .Vse yamade sem stestiral in dela brez problemov. Mirkuma hvala za vse.Pa tudi drugim ki delate fw-je svaka čast da se spuščate v to še posebej ker ne dobite za to nič plačano.

NightHawk ::
Eno vprasanje:
Imam 6700 model in sem dobil dvd z .ogg falji. Na yamadi predvaja ampak kar po 15 in 30sec preskakuje....skratka ne da se gledat. Za racunalnik sem si sedaj nalozil neke kodeke in lahko gledam.
Je mozno to gledati na yamadi s kaksnim FWjem? in ce je, katerim, po moznosti se kje ga dobit :)
Ce pa ni, mi lahko kdo, ki redno spremlja tole temo, pove kateri FW je najbolj v uporabi pri 6700 ownerjih.
hvala
Imam 6700 model in sem dobil dvd z .ogg falji. Na yamadi predvaja ampak kar po 15 in 30sec preskakuje....skratka ne da se gledat. Za racunalnik sem si sedaj nalozil neke kodeke in lahko gledam.
Je mozno to gledati na yamadi s kaksnim FWjem? in ce je, katerim, po moznosti se kje ga dobit :)
Ce pa ni, mi lahko kdo, ki redno spremlja tole temo, pove kateri FW je najbolj v uporabi pri 6700 ownerjih.
hvala

destiny ::
NightHawk jest sem pred časom sestri naložil predzadnjega od Mirkume in moram rečt da deluje fantastično.

yorka ::
Po prebiranju raznih forumov sem se odlocil za nakup Yamade.
Ne vem pa ali naj kupim 6700, ali pa naj pocakam na 6800?
Ne vem pa ali naj kupim 6700, ali pa naj pocakam na 6800?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 25498 (10112) | bizi72 |
» | [DivXviD] P.Y.P.S. FirmWare (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 72968 (20787) | koks2005 |
» | Yamada 6800 X PLUSOddelek: Zvok in slika | 5156 (3247) | pingec |
» | [DivXviD] DirectSub urejevalnik podnapisov - podpora za Mediatek divx playerje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 27010 (14345) | podtalje |
⊘ | Yamada 6700Oddelek: Kaj kupiti | 2383 (2009) | Stepni Volk |