Forum » Zvok in slika » [DivXviD] Yamada predvajalniki
[DivXviD] Yamada predvajalniki

Eki ::
ČAO
Prosil bi vas za nasvet. Sicer me zanima sledeče. S prijateljem sva danes naložila s strani http://pyps.aventurahost.net/content/ fw za jamado 6600. Vse lepo in prav , če nebi začela kar naenkrat ratevati slika meglena, Sedaj dela samo ko daš na vrtenje +8. Mi lahko poveste , če je trebe kaj spremeniti v meniju ali je kaj drugega.
Hvala
Prosil bi vas za nasvet. Sicer me zanima sledeče. S prijateljem sva danes naložila s strani http://pyps.aventurahost.net/content/ fw za jamado 6600. Vse lepo in prav , če nebi začela kar naenkrat ratevati slika meglena, Sedaj dela samo ko daš na vrtenje +8. Mi lahko poveste , če je trebe kaj spremeniti v meniju ali je kaj drugega.
Hvala
Eki

yorka ::
Sj bi vprasal. Samo ta yamada 6700 je ze dost star ane? Tko, da res ne vem a se mi ga splaca kupit a ne. Je pa res, da je FW ful izpopolnjen ane? Sj a bo za yamado 6800 tud kdo FW delal. Kva mi priporocate: da kupim 6700, a da pocakam na 6800?
Sj kdaj pa pride v Slovenijo 6800?
Sj kdaj pa pride v Slovenijo 6800?

OmaDesala ::
Yamada 6600
A je mozno da je po zadnji nadgradnji FW (PYPS 23.1.06) DVD pogon nekoliko glasnejsi a se meni samo zdi da je tako?
A je mozno da je po zadnji nadgradnji FW (PYPS 23.1.06) DVD pogon nekoliko glasnejsi a se meni samo zdi da je tako?

GaS ::
Je mozno mogoce si nardit tale FW od Mirkume z fonti od NAV3 ? Ker so mi te mal preveliki..Drgac pa res super FW. Mislim da nic ne manjka. Danes sem gledal Snatch, 5let star SmartBuy, z .txt podnapisi; sopal sto na uro;) Res pohvalno.

Traxman ::
Men na yamadi 6700 ne delajo avi filmčki iz canonovega fotoaparata....
A jih je sploh možno predvajat?
ali imam kaj narobe nastavljeno....
Kolegu na yamakawi pa gre...
hvala
lp
A jih je sploh možno predvajat?
ali imam kaj narobe nastavljeno....
Kolegu na yamakawi pa gre...
hvala
lp

mirkuma ::
@GAS fonti iz NAv3 se zaradi dolocenih omejitev (sirina fontov) ne dajo uporabiti v NAv4 in posledicno tudi v modih ne , to je tudi razlog za druge fonte...ce zelis manjse si prenesi hejev fw, link je na moji strani vse kar manjka je sloOSD in nekoliko slabsi pozdravni zaslon.
@Traxman tule imas resitev za Canonove filmcke (problem je v prenizkem bitrateu zvoka ki ga Canon zajame):
Here's what you can do to make the movies captured from Canon cameras work in standalone players:
1) Download and run VirtualDub
2) Drag and drop the movie into the VirtualDub window
3) Go to the Video menu and select 'Direct Stream Copy'
4) Go to the Audio menu and select 'Full Processing Mode'
5) In the Audio menu select 'Conversion' - Click on 22050Hz, Checkmark 'High Quality' then click 'OK'
6) Go to the File menu and select 'Save as AVI' then save the movie out with a different name.
@Traxman tule imas resitev za Canonove filmcke (problem je v prenizkem bitrateu zvoka ki ga Canon zajame):
Here's what you can do to make the movies captured from Canon cameras work in standalone players:
1) Download and run VirtualDub
2) Drag and drop the movie into the VirtualDub window
3) Go to the Video menu and select 'Direct Stream Copy'
4) Go to the Audio menu and select 'Full Processing Mode'
5) In the Audio menu select 'Conversion' - Click on 22050Hz, Checkmark 'High Quality' then click 'OK'
6) Go to the File menu and select 'Save as AVI' then save the movie out with a different name.
...all those moments will be lost in time, like tears in the rain...

naty_88 ::
Kaj pa pravite na ti dve novi Yamadi, ki jih prodaja Rolan!?
LPN
http://www.rolan.si/index.php?str=artik...
LPN
Življenje je lepo, zato izkoristi vsak dan, ki je nova priložnost!

e-marko ::
Končno! Sedaj pa se lahko menda počasi nadejamo kakšnega testa. Upam, da bo čimprej kakšen novi lastnik podal malo informacij.
LP
LP
...somebody, somewhere...

Jago ::
Lepo. Prav danes je po dveh dobih letih odneslo mojo elto 8883 (očitno motorček).
Pa bo treba nekaj novega vzet.
Pa bo treba nekaj novega vzet.

Kn3dL ::
Ja jst če prav razumm, je bolj uporaben Yamada Chili DVD-7200CXU kot pa Yamada Chili DVD-6800X, ker ima 7200cxu usb in čitalec spominskih kartic. Torej se lahko na usb priklopi tudi zunanji trdi disk...

janko771 ::
Kakor je men znano je yamada 7200 ista kot 6700 samo da ima dva dodatka čitalec kartic in usb. Kar se pa tiče predvajanja Divx filmov s podnapisi ima pa sigurno yamada 6800 boljšo podporo in tud FW-ji bodo hodil za 6800.
jest

7200 ne bazira na istem čipu kot 6700 in 6800. Torej podpora vprašljiva.
LP
LP

Kn3dL ::
Res škoda, ker USB dodatek je nadvse uporaben zaradi povezave z zunanjim diskom! Ali je potem možno da bo v prihodnjosti USB dodatek na dvd/divx predvajalniku z istim čipom kot pri yamadi 6800 ?? Predvsem zaradi podpore neuradnim firmware-om..
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kn3dL ()

Stepni Volk ::
USP vhod je ponavadi blokiran na JPG in MP3. Ne pusti vrteti MPEG, Divx... seveda je možno popraviti FW. A to se mora najprej zgoditi, potem velja tudi kupiti.

GaS ::
Je kdo mogoce probal Waiting (Deity) na 6700 z v4 Mirkuma FWjem? eni vrze ven, oz. zacne stekati..Bom probal se z prejsnim FWjem, da vidim ce je v tem fora..Verjetno je kej s filmom narobe, ceprav deluje od zacetka povsem normalno.

dj_misko ::
Imam novo yamado 6800!a kdo ve kako se jo ugasne na daljincu?Ne najdem nobene tipke.Še to...a firmware bi sel iz 6700 na 6800 ali naj cakam na mojstra mirakuma?
l.p.
l.p.
Ne a si ti!

Daj ti raje napravi en takšen mali testič in nas malo razsvetli kako se kaj obnese. So kakšni problemi? PB dela ok? Podnapisi so veliki ali ne, izbira velikosti, izginjanje v kombinaciji z AC3, prikaz imen v browserju,... Takšne stvari. Ali pa poženi testni cd in podaj rezultate. Pa kakšna fotka vmesnika ne bi škodila. Hvala.
Glede FW pa bi jaz počakal. Razen, če imaš kabel?
LP
Glede FW pa bi jaz počakal. Razen, če imaš kabel?
LP

Milko# ::
Iscem navodila za 6700
Ce ima kdo navodila v elektronski obliki oz. naslov kjer jih dobim bi prosil da mi le to posreduje. Hvala
Ce ima kdo navodila v elektronski obliki oz. naslov kjer jih dobim bi prosil da mi le to posreduje. Hvala
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Milko# ()

janko771 ::
dj_misko raje mal stestiri to yamado 6800 in nam povej kako deluje in če maš kakšno slikco kakšne priklope ima dej jo poslikaj iz zadnje strani, če je kej drugačna kot 6700.
hvala
lp
hvala
lp
jest

Zdravo!
trenutno si dl-jam testni cd,ki pa je v iso formatu.kako naj zapecem na cd?kot podatkovni disk ali kot sliko v alkoholu???
hvala!
trenutno si dl-jam testni cd,ki pa je v iso formatu.kako naj zapecem na cd?kot podatkovni disk ali kot sliko v alkoholu???
hvala!
Ne a si ti!

damjan11 ::
pri Yamadi 6800 so podnapisi zelo majhni in se zaenkrat še ne dajo povečati, vsaj jaz še nisem našel softwera.

rnikson ::
Jaz imam pa sledeč problem,na svoji yamadi sem pač opazil da se problematično zaganja dvd ali cd,sumim da je motorček v okvari ali pa je kaj drugega.Garancije več ni zato sem ga odprl in malo premaknil dvd medij in je zečelo normalno delovati.Zato sprašujem je to stroškovno še zmožno popraviti ali ga lahko sam zamenjam,ker mi je zelo dobro služil, delalo je vse brez problemov.Normalno to deluje vse v zahvalo Pikiju oziroma njegovi družbi,ki so se res potrudili(svaka ti čast Piki).
Pozabil sem omeniti,gre namreč za yamado 6600.Sjervus!
Pozabil sem omeniti,gre namreč za yamado 6600.Sjervus!
Aikido man

damjan11!a si ugotovil kako se jo ugasne na daljincu?jaz se nisem nasel prave kombinacije...
thx
thx
Ne a si ti!

rnikson ::
Kako to misliš,da ga ne moreš ugasniti,sej se normalno ugasne na daljincu z rdečim gumbom za power,če si to mislil za drugo boš moral malo bolj podrobno razložit.
Aikido man

ja to sem mislil.ampak na daljincu ni tega gumba za power,zato ga ne morem ugasniti.A ima kdo kaksno idejo?
Ne a si ti!

Manu ::
UMAX Chili Yamada DVX 6800 predvajalnik
DVD predvajalnik Yamada Chili DVD-6800X
Enega prodajajo v "enaa", drugega v "mimovrste". Kakšna je razlika, če sploh je razlika, razen v imenu UMAX? (Če seveda kdo ve. Nekaj sem prebral v forumu, ampak ni nobenega konkretnega odgovora.)
Da naredimo red v tej zmedi imen.
DVD predvajalnik Yamada Chili DVD-6800X
Enega prodajajo v "enaa", drugega v "mimovrste". Kakšna je razlika, če sploh je razlika, razen v imenu UMAX? (Če seveda kdo ve. Nekaj sem prebral v forumu, ampak ni nobenega konkretnega odgovora.)
Da naredimo red v tej zmedi imen.

pcebela ::
hja, sem priklopila zunanji disk preko USBja na Yamado divx 7200 - Chili, vendar ga noče spoznati.
Verjetno zato ne, ker sem zasledila da predvaja samo mp3 in jpeg fileje.
Čakam na novi firmware, kjer upam, da bo to popravljeno.
Pa še šumnikov nimam pri divx podnapisih, katere zaganjam preko CDjev
Verjetno zato ne, ker sem zasledila da predvaja samo mp3 in jpeg fileje.
Čakam na novi firmware, kjer upam, da bo to popravljeno.
Pa še šumnikov nimam pri divx podnapisih, katere zaganjam preko CDjev

Petra
Zgodovina sprememb…
- spremenila: pcebela ()

LexLuthor ::
@rnikson
To je problem praktično vseh low-cost playerjev. Prej ali slej vsi začnejo žagati in prav veliko ne moreš storiti. Pomaga menjava optične enote, kar pa je cenovno praktično v rangu nove Yamade 6800. Torej odgovor je na dlani.
To je problem praktično vseh low-cost playerjev. Prej ali slej vsi začnejo žagati in prav veliko ne moreš storiti. Pomaga menjava optične enote, kar pa je cenovno praktično v rangu nove Yamade 6800. Torej odgovor je na dlani.

brabos ::
rnikson:
Imel isti problem.Sem kontaktiral z servisom JAE in evo njihov odgovor:
Spoštovani,
Vašo napako se da odpraviti z zamenjvo optike. Cena popravila je 6000sit, smotrnost le tega pa prepuščamo vam, saj stane nov novejši model 14000sit.
No jast sem se odločil za menjavo optike in zadeva sedaj špila BP
lp brabos
Imel isti problem.Sem kontaktiral z servisom JAE in evo njihov odgovor:
Spoštovani,
Vašo napako se da odpraviti z zamenjvo optike. Cena popravila je 6000sit, smotrnost le tega pa prepuščamo vam, saj stane nov novejši model 14000sit.
No jast sem se odločil za menjavo optike in zadeva sedaj špila BP
lp brabos

Oldi ::
Danes upgrejdam Yamado 6600 in ko pride DivX do podnapisov, stvar zašteka, na displayu brezvezni znaki, čes sliko pa random pike, kot da bi sliko povozil z neko kodo.
Najbolj čudno pa je, da so vse slike, razen osnovne slike Yamade in menijev, šumeče - iz DVD-ja in DivX-a.
Pred nadgradnjo sem imel gor enega prvih PYPS softov, ki je že podpiral centrirane podnapise.
Upgrejd sem še enkrat ponovil sicer z istim CD-jem, pa je bilo enako. spremenim kup nastavitev, pa je bilo isto.
Dodano aksneje
Sem že rešil, original softver, Factory default, nato pa PYPS in dela k' urca. Moram od sodelavcev, s katerimi smo naložili v svoje mašine že na kupe tega softa pobrat po kakega jurčka ali 2, da pošljem donacijo - to verjetno naša junaka še sprejemata
Bomo videli koliko so ljudje.
Najbolj čudno pa je, da so vse slike, razen osnovne slike Yamade in menijev, šumeče - iz DVD-ja in DivX-a.
Pred nadgradnjo sem imel gor enega prvih PYPS softov, ki je že podpiral centrirane podnapise.
Upgrejd sem še enkrat ponovil sicer z istim CD-jem, pa je bilo enako. spremenim kup nastavitev, pa je bilo isto.
Dodano aksneje
Sem že rešil, original softver, Factory default, nato pa PYPS in dela k' urca. Moram od sodelavcev, s katerimi smo naložili v svoje mašine že na kupe tega softa pobrat po kakega jurčka ali 2, da pošljem donacijo - to verjetno naša junaka še sprejemata

Zgodovina sprememb…
- spremenil: Oldi ()

dunda ::
Glede na priporočilo kolega in glede na prebrano v tej temi sem se odločil za Yamado 6700. No, sedaj opazim, da je nikjer ne morem kupiti
Kaj storiti - načeloma sta sedaj kandidata dva:
1. Yamada 6800
2. Yamada Chili 7200XCU
Pri prvem me moti, da je znano, da imajo prve verzije menda vedno kup nerodnosti/težav. Zato ne bi silil v nakup nečesa kar me bo jezilo ob vsaki uporabi.
Pri drugem pa berem "Od nevejetno popularnega modela 6700, se Chili 7200 razlikuje predvsem po reži za spominske kartice, podporo namreč ponuja MMC, SD ter MS spominskim karticam ter USB vmesniku na prednji strani predvajalnika. " Ali je torej pri tem možno uporabljati Firmware od 6700? Ali pa sta "znotraj" različna?
Kakšen nasvet?

Kaj storiti - načeloma sta sedaj kandidata dva:
1. Yamada 6800
2. Yamada Chili 7200XCU
Pri prvem me moti, da je znano, da imajo prve verzije menda vedno kup nerodnosti/težav. Zato ne bi silil v nakup nečesa kar me bo jezilo ob vsaki uporabi.
Pri drugem pa berem "Od nevejetno popularnega modela 6700, se Chili 7200 razlikuje predvsem po reži za spominske kartice, podporo namreč ponuja MMC, SD ter MS spominskim karticam ter USB vmesniku na prednji strani predvajalnika. " Ali je torej pri tem možno uporabljati Firmware od 6700? Ali pa sta "znotraj" različna?
Kakšen nasvet?

MajorM ::
Pozdrav.
Ker sem se že en čas odločal za nakup enga poceni DivX predvajalnika, in sem glede na mnenja ljudi na tem foromu odločil da bom vzel en model od Yamade.
Pa sem včeraj nabavil Yamado 6800.
Po prvih občutkih moram reč, da nisem najbolj zadovoljen. Pa se spomnem na "mal dnara mal muzike (slike)".
OKej, glede katere vse formate lahko špila in kaj ne še ne morem tule naštevat ker še nissem seh možnih sprobal, ampak kar sem že lahko rečem da je vse prebralo.
Kar se tiče podnapisov so za enkrat res malo manj povdarjeni. Nisem si še sicer zrihtal FW od JAE ( kjer sem zadevo kupil) ampak kakor koli že ne dvomim da bo glede tega (FW) zadeva hitro rešena (uradna, neuradna podpora).
Zdej pa h stvari, ki me moti:
1. Zadevo ni možno ugašat na daljincu!!! (Vsaj kolikor jaz vem ne. Gumba ni, poleg tega je tudi na enoti STIKALO in ne gumb za POWER.)
2. Preklop med TV in DVD sliko ni možen!! (Da pojasnim, na "starem" Sony DVD predvajalniku je opcija na daljincu preklopiti med DVD sliko in normalnim TV programom. Namreč na moji stari TV je SCART tako naret, da ko je na enem pinu prisotna napetost bo povozilo TV programe in preklopilo na SCART video vhod. Torej sem lahko med gledanjem DVD lahko vseeno preklopil v način za gledanje TV. Pri Yamadi tega preklopa NI!)
3. (Tole so verjetno težave glede TV) Na stari (res stara) TV slika ni v redu če priklopim komponento SCART-SCART (seveda pri gledanju s komponente), medtem ko je na novejši ( a žal veliko manjši ) slika OK. Ni pa na manjši slika OK če jo priklopim preko S-VIDEO ?? Nisem na stari probal kako je pri S-VIDEO, sem pa probal normalen VIDEO izhod - SCART in je slika OK.
Kar se drugi zadev tiče se mi zdijo za tak denar zadovoljive, razen teh 3 točk (oziroma najbolj 1. in 2.), ki so me razočarale.
Kar se tiče dizajna daljinca bom rekel, da je OK. Nič posebnega, ni pa tudi grd.
Tako, da vsem ki razmišljajo o nakupo svetujem, da še počakajo nekaj časa, da bojo kake strokovne ocene naprave. Pač to je moj prvi Divx predvajalnik, tako da nisem neki ekspert na tem področju, sem pa elektrotehnik tako, da neki znanja okol tehnike pa tud mam (Mimogrede na tiho že razmišljam o hardware modifikacijah, ki bi odpravile zgornje težave).
Bom še poročal, ko še kaj ugotovim.
Lp,
Mitja.
P.S.: POZOR!!! Sem bil pozoren tudi pri modelu 7200 pa mislim, da prav tako NIMA vžiga/ugašanja na daljincu!!!
Ker sem se že en čas odločal za nakup enga poceni DivX predvajalnika, in sem glede na mnenja ljudi na tem foromu odločil da bom vzel en model od Yamade.
Pa sem včeraj nabavil Yamado 6800.
Po prvih občutkih moram reč, da nisem najbolj zadovoljen. Pa se spomnem na "mal dnara mal muzike (slike)".
OKej, glede katere vse formate lahko špila in kaj ne še ne morem tule naštevat ker še nissem seh možnih sprobal, ampak kar sem že lahko rečem da je vse prebralo.
Kar se tiče podnapisov so za enkrat res malo manj povdarjeni. Nisem si še sicer zrihtal FW od JAE ( kjer sem zadevo kupil) ampak kakor koli že ne dvomim da bo glede tega (FW) zadeva hitro rešena (uradna, neuradna podpora).
Zdej pa h stvari, ki me moti:
1. Zadevo ni možno ugašat na daljincu!!! (Vsaj kolikor jaz vem ne. Gumba ni, poleg tega je tudi na enoti STIKALO in ne gumb za POWER.)
2. Preklop med TV in DVD sliko ni možen!! (Da pojasnim, na "starem" Sony DVD predvajalniku je opcija na daljincu preklopiti med DVD sliko in normalnim TV programom. Namreč na moji stari TV je SCART tako naret, da ko je na enem pinu prisotna napetost bo povozilo TV programe in preklopilo na SCART video vhod. Torej sem lahko med gledanjem DVD lahko vseeno preklopil v način za gledanje TV. Pri Yamadi tega preklopa NI!)
3. (Tole so verjetno težave glede TV) Na stari (res stara) TV slika ni v redu če priklopim komponento SCART-SCART (seveda pri gledanju s komponente), medtem ko je na novejši ( a žal veliko manjši ) slika OK. Ni pa na manjši slika OK če jo priklopim preko S-VIDEO ?? Nisem na stari probal kako je pri S-VIDEO, sem pa probal normalen VIDEO izhod - SCART in je slika OK.
Kar se drugi zadev tiče se mi zdijo za tak denar zadovoljive, razen teh 3 točk (oziroma najbolj 1. in 2.), ki so me razočarale.
Kar se tiče dizajna daljinca bom rekel, da je OK. Nič posebnega, ni pa tudi grd.
Tako, da vsem ki razmišljajo o nakupo svetujem, da še počakajo nekaj časa, da bojo kake strokovne ocene naprave. Pač to je moj prvi Divx predvajalnik, tako da nisem neki ekspert na tem področju, sem pa elektrotehnik tako, da neki znanja okol tehnike pa tud mam (Mimogrede na tiho že razmišljam o hardware modifikacijah, ki bi odpravile zgornje težave).
Bom še poročal, ko še kaj ugotovim.
Lp,
Mitja.
P.S.: POZOR!!! Sem bil pozoren tudi pri modelu 7200 pa mislim, da prav tako NIMA vžiga/ugašanja na daljincu!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MajorM ()

Mikka ::
Zadeva z izklopom je res "tečna" ampak mislim, da se bo dalo to rešit z FW-jem kar pa je odvisno od prožnosti proizvajalca, saj bo potrebno malo globje posečt v fw.
Imam novi FW za yamado 6800 last JAE (dvojni podnapisi, slo...) če kdo slučajno rabi...
Imam novi FW za yamado 6800 last JAE (dvojni podnapisi, slo...) če kdo slučajno rabi...

soti ::
@majorM
To opcijo bi moral imeti na daljincu od TV sprejemnika (saj jst mam tko). In sicer je na daljincu od TV-ja tipka AV/TV.
2. Preklop med TV in DVD sliko ni možen!!
To opcijo bi moral imeti na daljincu od TV sprejemnika (saj jst mam tko). In sicer je na daljincu od TV-ja tipka AV/TV.

LP Jernej

upier ::
6800
mal sm se igral in vecina fajlov mi dela. mam probleme z enimi parimi kjer zvok dela - slika pa al je v diasih al pa je ni. ker nima dost dobrga neta de bi posnel dol programe za gledat lastnosti fajlov oziroma nimam dvd-pekaca de bi se enkrat zapekel fajle ne morm glede podobnosti le-teh nic povedat. (sem dal en dvd k mi igra v diasih(=ena scena iz filma stoji par sekund ko zvok normalno tece, potem pa skoci na drugo sceno in spet stoji) prijatlu in njemu se pa vsake toliko casa razbije slika na kocke)
edin kar me mori so ogg fajli. so animeji z dvojnim zvokom in podnapisi. zvok se da manjat iz ang v jap brez tezav medtem ko se podnapisov ki so znotraj ogg fajla ne da vklopit (vsaj jaz se nism nasel nacina). to je pac trenutno najvecja pomankljivost (poleg tega da sam predvajalnik ni nevem kako lep, in da je prisel ze z neenakomerno dolgimi nogami (tko da je blio treba mal podlozit na eni strani)). ampak glede tistega kar predvaja pa ni pripomb - predvaja tudi multisession na dvd-rwju. to je to - ce mi se kaj pade v oci sporocim.
mal sm se igral in vecina fajlov mi dela. mam probleme z enimi parimi kjer zvok dela - slika pa al je v diasih al pa je ni. ker nima dost dobrga neta de bi posnel dol programe za gledat lastnosti fajlov oziroma nimam dvd-pekaca de bi se enkrat zapekel fajle ne morm glede podobnosti le-teh nic povedat. (sem dal en dvd k mi igra v diasih(=ena scena iz filma stoji par sekund ko zvok normalno tece, potem pa skoci na drugo sceno in spet stoji) prijatlu in njemu se pa vsake toliko casa razbije slika na kocke)
edin kar me mori so ogg fajli. so animeji z dvojnim zvokom in podnapisi. zvok se da manjat iz ang v jap brez tezav medtem ko se podnapisov ki so znotraj ogg fajla ne da vklopit (vsaj jaz se nism nasel nacina). to je pac trenutno najvecja pomankljivost (poleg tega da sam predvajalnik ni nevem kako lep, in da je prisel ze z neenakomerno dolgimi nogami (tko da je blio treba mal podlozit na eni strani)). ampak glede tistega kar predvaja pa ni pripomb - predvaja tudi multisession na dvd-rwju. to je to - ce mi se kaj pade v oci sporocim.

MajorM ::
@majorM
2. Preklop med TV in DVD sliko ni možen!!
@Soti
To je sicer res, po moje na večini novejših TVjev.
Ker pa sem imel jaz ta stari TV že enkrat na servisu, da so mi sploh usposobili SCART, so mi mislim da naredili tako, da ko je prisoten komandni signal za video na SCARTU, potem mi povozi VSE kanale na TV z sliko iz SCART video vhoda. Kar pomeni da lahko preklaplam kanale na TV v neskončnost pa bom na vseh videl SCART video.
To ni problem na Sony DVD komponenti, pri kateri je možno tisti kontrolni signal vklapljati/izklapljati po mili volji.
Pri Yamadi pa morem v primer, da želim gledati normalen TV, ali izklopiti SCART ali pa fizično ugasniti Yamado ( kar vemo da je problematično).

@dunda:
7200 bazira na drugačnem čipu kot 6600/6700/6800. Kakršnokoli updejtanje z temi fw tako odpade.
Podpora zaenkrat vprašljiva.
@MajorM:
Torej je problem v tvojem TV-ju in ne v Yamadi.
Ker tole funkcijo, ki jo slučajno ima tvoj Sony predvajalnik boš bolj težko našel na večini dvd/divx predvajalnikih.
LP
7200 bazira na drugačnem čipu kot 6600/6700/6800. Kakršnokoli updejtanje z temi fw tako odpade.
Podpora zaenkrat vprašljiva.
@MajorM:
Torej je problem v tvojem TV-ju in ne v Yamadi.

LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: e-marko ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 25251 (9865) | bizi72 |
» | [DivXviD] P.Y.P.S. FirmWare (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 72453 (20272) | koks2005 |
» | Yamada 6800 X PLUSOddelek: Zvok in slika | 5114 (3205) | pingec |
» | [DivXviD] DirectSub urejevalnik podnapisov - podpora za Mediatek divx playerje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 26755 (14090) | podtalje |
⊘ | Yamada 6700Oddelek: Kaj kupiti | 2338 (1964) | Stepni Volk |