» »

[DivXviD] Yamada predvajalniki

[DivXviD] Yamada predvajalniki

««
61 / 93
»»

pale68 ::

LexLuthor pa si ti mogoče eden izmed teh znalcev, da bi mi pomagal.

Venturer ::

Yamada 6600, ki jo imam za gledanje filmov je z enim od zadnjih dveh FW-jev odlična in ne pogrešam ničesar več, drugo Yamado 6600 pa uporabljam predvsem za poslušanje mp3-jev in imam ravno tako na njej zadnji FW, kjer pa me spet motijo tisti čudni znaki ob ikonci mape, všeč mi je pa to da je izpisano ime mp3-ja čel celo širino ekrana.

Zanima me če mi lahko kdo pove kateri FW naj si naložim, ki že prikazuje mp3-je čez celo širino, tako kot jih zadnji FW in nima čudnih črk. Torej kater starejši FW ima že to funkcijo za mp3-je, za podnapise mi je pa vseeno.

maremare ::

No za zvok sem dal downmix na ne,pa še vedno ni delalo.Potem pa sem vklopil Prologic pa je stvar le zašpilala,zvok je šel čez vse zvočnike.
Hvala vsem za pomoč.
Kar se pa nadgradenj tiče,pa vse pohvale mirkumi,saj meni delajo vse nadgradnje,katere sem vstavil v enoto.Nadgradnje pa sem pekel z 4x in 10x hitrostjo v Nerotu,pa je vse sprejelo.
Tok da zame je yamada prava.
LP

Yanez ::

@Venturer
Če se želiš rešiti nadležnega izpisovanja znaka úúúúúúúúúúúúúúúú ob ikonci mape, je to že rešeno v zadnji verziji FW za Yamado. Če uporabljaš predzadnjo, enostavno prekopiraj fonte 5 in 6 od zadnje verzije. Ali pa pri teh fontih izbriši prvi karakter.
Omnia mea mecum porto

@Yanez, imam tvojo zadnjo verzijo z multisub funkcijo na 6600, pa mi še vedno skoraj vedno izpiše te znake.
Tega pa ne vem kako zamenjati fonte.
l.p.

IČA ::

MTKRemaker
Če gre vse v redu, si očitno nekaj prezrl.

Ja hvala bi probal, samo ne vem če ima smisel ker v obeh zadnjih verzijah FW-ja kaže enako te čudne znake.
Ve kdo kateri FW ima že podprta dolga imena mp3-jev čez cel zaslon?
l.p.

Yanez ::

@Venturer
Ali imaš izbrano kodno tabelo 1250?
Probaj tudi nastavitev na default, izključi yamado ter nastavi nazaj na željene vrednosti.
Meni v zadnji verziji FW več ne izpisuje nadležnih znakov.
Omnia mea mecum porto

Izak ::

Res mi noben ne zna pomagat, če je še treba preurejat podnapise pri yamadi z posebnimi programi ALI je sedaj zadeva centriranja sedaj rešena z upgrejdom firmware. Kdorkoli prosim?

OmaDesala ::

Centriranje ze dolgo ni vec problem in ni vec potrebno preurejanje podnapisov..

EDIT: Dobil vse.... Hvala za prijaznost!

Lp, Iztok :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Izak ()

@Yanez, sem vse naredil kot si rekel pa zaenkrat dela brez teh znakov, samo sem tudi prej že tako naredil, potem pa je spet kar naenkrat začelo. Bom poročal kako bo v naslednjih dneh.
Hvala !
l.p.

Naložil sm Yanezov fw in zadeva je huda. Res lepo videt kako je vse skupej napredovalo v enem letu. Mam pa eno vprašanje ki zna bit da je že odgovorjeno.

Ali so filename imena v file browserju omejena (dolžina , znaki?)? Namreč niti enga filma od 6 na dvdju ni pokazalo njegovga imena ampak samo avi ikonco pred filmom.

Tudi meni kaže neke japonske znake na vrhu mini browserja ampak tisto ni moteče..

Drugače pa vse pohvale da držiste staro yamado tako visoko nad ostalimi playerji! ;)

cera 1 ::

Yanez!Naložil sem fw v Yamado 6600 cd je vrglo ven izklopil sem ga.Probam vklopit pa je tema kaj je narobe.Prosim kdo ve naj napise kaj bi lahko bilo narobe
slo

Sej ti lepo pise na ekranu ob nadgradnji da odstrani cd ter POČAKAJ da se sam ugasne ter ponovno vžge. Ti samo cd vzameš in pladnja in čakaš 1-2 minuti in nič ne tikaš! Za rešitev boš mogu počakat katerga od majstrov tle gor...

basko ::

Ja,treba je počakat da se sam zapre.Je blo že dostkrat napisano.Kar se pa mojga kolega tiče je pol še enkrat dal na privzete nastavitve in za mal dalj časa izklopu na glavnem stikalu.Prižgal,naštimu in zdaj špila tko kot more.Zdaj grem pa iz firbca sprobat te mp3je,kako kaže imena in če so prisotni kaki čudni znaki!
P.S.
Probu na predzadnjem FW ju,kjer mi pa pokaže samo en čudn znak.Sploh ni moteče,je pa res da pri tem FWju ni š-ja.Drugač pa mam priklopljen na Yamahin hišni kino in dobr špila.Zdale sem prvič probu,ker drugač ne poslušam mp3jev v sobi.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: basko ()

Ali x ::

Ve mogoče kdo od vas,kdaj dobimo Yamado MX-305CU?

http://www.3wisemonkeys.co.uk/proddet.j...

podtalje ::

Izogibaj se vseh Yamad 105, 205 in 305. Mislim, da ima ta več samo USB vhod, ki pa je upraben samo za gledanje
slik in ne za priklop kakšnega zunanjega diska.

e-marko ::

Sem tudi jaz mislil enako. Samo, če pogledaš link zgoraj boš videl komentar v katerem je opisano, da lepo dela tudi video z trdega diska priklopljenega preko usb.
Zdaj bi pa že znalo biti bolj zanimivo, kaj praviš?

LP
...somebody, somewhere...

markoajda ::

Ker se bliža čas izzida nove Yamade (in vem da vas bo veliko kupovalo nov model).. Kupim Yamado 6700, moj domet je okolica in Ljubljana. Konakt pa na ZS.

podtalje ::

Če je res potreba po zunanjem disku, potem je stvar res zanimiva.

Vseeno pa bi se jaz izogibal stvari, ki uporabljajo Sunplus chipset, ker do sedaj kaj veliko
pozitivnih stvari o tem čipsetu še nisem slišal. Če pogledaš komentarje uporabnikov MX105/205,
imajo veliko problemov s predvajanjem določenih divx-ov, poleg tega pa skoraj ni nobene
neuradne podpore, kar pa je glavna prednost predvajalnikov na MTK1389.

Se strinjam. Sam tako nimam namena kupiti kaj takšnega, ker bom ostal pri preverjeni tehnologiji, t.j. mediatek čipu.

lP

simoni ::

Podtavljeni. Imam velik problem.... Pri nadgradnji Yamade, mi je zmanjkalo elektrike!:O Vse naredil tako kot treba, dal cd not, ga je lepo zaznalo, pritisnil play, potem pa takoj ko je dalo cd ven, je štroma zmanjkalo! In sedaj je yamada čisto mrtva. Probal sem imeti izštekano, pa isto. Za power lučka sveti, ostalo pa vse mrtvo. Vse tipke mrtve!

Kaj lahko storim... Bom res moral po drugo??:'(

No če se kaj da, mi pomagajte!! Hvala!

LP
Bulmau pa še mau mn, ampak raj ne!

Zate velja isto kot za cera 1 zgoraj. Če je mrtev, je mrtev. Kabel ali pa servis...

LP

simoni ::

Kakšen kabelj? To s servisom misliš da bi garancijo uveljavil?
Bulmau pa še mau mn, ampak raj ne!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: simoni ()

Dobiš lahko kabel za priklop na pc in tako opraviš nadgradnjo fw. Če za to še nisi slišal potem verjetno tega ne boš delal. Navodila najdeš na forumu...
Lahko pa neseš na servis in upaš, da se te usmilijo, če še imaš garancijo.

LP

mirkuma ::

Fw za Yamado 6700 baziran na NAv4 je kot kaze popoln...
Po nekaj testih zaenkrat izgleda da deluje vse OK...moder Hej456 je zamenjal del DPS kode v NAv4 fw...tokrat izgleda da brez napak. Rezultat je polno delujoc fw, ki ima vse dobrote NAv4 in dovolj prostora za vsa ozadja in JPEG ogled...
Kot vedno moj SLOmod dobite kukaj: KLIK
...all those moments will be lost in time, like tears in the rain...

markoajda ::

@mirkuma hvala za tvoj trud! :D

Glede zadnjega FW za Yamado 6600, sem danes probaval stare posnete cd-je ki mi jih pred dvemi leti 6600 ni prebrala s podnapisi in sem jih takrat označil z križci. Ugotovitev, Yamada je prebrala vse brez problema,t ako da imam zdaj kar nekaj pozabjenih filmov za pogledat. :)
Glede tistih znakov, so se mi pa spet začeli pojavljati, vendar sem se počasi sprijaznil s tem, obenem pa še vedno sprašujem če obstaja kakšna starejša verzija FW ki podpira dolga imena mp3-jev in ni važno za podnapise, ker rabim samo za glasbo?
l.p.

mirkuma ::

@boris22...velja tudi za ostale ki preradi sprasujete
Preberi si navodila na moji strani (hint:cisto spodaj vkljucno z posevno pisavo), ter readme z linkov za NAv4 in Hej456 ter sele nato sprasuj...ker lahko z moje strani dobis odgovor na tvoja vprasanja ti ne bom odgovoril...
...all those moments will be lost in time, like tears in the rain...

050209 PYPS sem naložil in to je to kar potrebujem za poslušanje glasbe, z dolgimi imeni in brez čudnih znakcev, za filme imam pa zadnji FW. To je to kar sem iskal, ne rabim nič več:))
l.p. in hvala vsem FW-makerjem.

LexLuthor ::

@pale68

Kot vem, je pred časom Piki64 distribuiral tele kable. Rabil boš tudi program MTK Flasher. Nekaj malega o povezavi PC-ja in playerja najdeš TULE. Rabiš pa malo smisla za elektrotehniko. Če imaš za to dve levi roki, potem raje pokliči servis, da ti re-flashajo player. Jaz se s tem ne ukvarjam. Sicer pa malo pobrskaj po SLO-TECH FORUMU, kjer mislim, da bos našel vse relevante informacije.
Good luck!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: LexLuthor ()

soti ::

@mirkuma

Sej ne vem kaj naj še rečem...

Odlično opravljeno!!!:))

Ta FW pa res gate trga!:D S prakso bomo že vidl če bo kaj narobe, sam po moje ne bo glih kakšnih večjih problemov. Zaenkrat dela BP!

Res hvala za trud in prizadevanja!
LP Jernej

brabos ::

No pa je prišel ven FW za 6600 ki špila vse tako kakor mora.Še enkrat vsa čast
snovalcem le teh.
No tudi moja 6600 je bila nadgrajena z FW od Yaneza in je delala tako kot treba....
do danes.....Vložim CD s filmom pa ga sploh ne začne brati....odprem player in vidim da se CD splog ne vrti....mu malo pomagam s prstom pa začne in potem dela normalno....tako sem probal večkrat sam mi nikoli ni sam začel vrtiti CD vedno sem pomagal s prstom....sem gledal če ga kje kaj ovira ali drgne pa ni bilo videti....Je pa nekaj "ružilo" v player-ju ampak nič vidnega...tako da ne vem kaj bi bilo
Zanima me ali je že kdo od lastnikov player-ov že imel podobne težave in bi rabil kakšen nasvet....

lp brabos

zuz3k ::

js mam problem pri FWju za yamado 6600 v4 ki sem ga naložil z uradne strani yamade. Vse dela uredu, podnapisi veliki prid divX filmih, DVD delajo razen pri enem filmu se ne sliši kaj nekdo govori, ostalo se vse sliši. a je kak drug FW ki to odpravi al moram kaj u nastavitvah spremenit? isti DVD film sem dal na računalnik in je delal vredu. :\
Life is a psychological game.

Naložil sem Fw za yamado 6600 od Yaneza, in moram pohvalit 5.1 zvok deluje, velik obsežen meni, slovenščina, vendar mi za ta DVD film še zmeraj ne predvaja zvoka ko nekdo govori medtem ko na računalniku predvaja use, opazil sem tudi da pri filmu ko dam slovenščina na predvajalniku in računalniku ne da meni v slovenščino klub temu da jo izberem, podpira sam en NTFS pa to.. všeč mi je izgled, ozadje, meni ko predvajaš mp3je večji ampak mi je yamada ne prikaže imena pesmi ampak prazno ter neke čudne kitajske znake ob straneh. Podnapisi na divX filmih ne delajo, kaže samo neko debelo rdečo črto čisto odspodaj. Slike kaže vendar niso ravne ampak valovite :\

BCSman ::

Se dobi yamado na kaki internetni trgovini? Ker mam občutk, da so povsod šle zaloge :(

GaS ::

Brezveze to sprasujes..Poglej in bos videl. Tukaj je vecinoma folk ki stvar ze ima:\

janko771 ::

Yanez dej ti men povej kako nej pridem do file-ja Yamada6600_multisub.zip, ko si dal link
hvala za odgovor
jest

Klikni spodaj kjer je una tabela FREE gumb...

sem prtisnu in se nč ne nardi.
Piše da bi mogu uploadad gor.
A se drugod res tega FW ne dobi .
jest

Dej nej da en drug link al pa ime grupe ko je ta firmware nardila tam sploh nč ne dela ko da bi v prazen brcu
Yamada6600_Multisub.zip
hvala za pomoč, drugač ne bi bil sitn .

lp
jest

daiwa ::

Ali mi lahko kdo pošlje novi fw za Yamado 6600, ker si je ne znam potegniti dol. Kar naprej me neki ven meče.
Pošljite mi jo na naslov : matej.britovsek@siol.net

Lepa hvala!

Neverjetni ste... Greste na Yanezov link. Klineste spodaj gumb FREE, potem vam spodaj odšteva 15 sekund, zatem vtipkate še 3 mestno kodo ki je na sliki in download se začne. Ste nepismeni al kaj?

KleBac ::

@Izak

Se strinjam......

In my life....I should do what I could !

a ima še kdo podobne probleme z Yanezovim FWjem kot sem jih odpisal nekaj postov prej? :\

OSA ::

Z Yanezovim fw multisub imam nekaj tezav s podnapisi, zdi se mi pa da vedno v mapi, v kateri imam vec kot en podnapis. Tam, kjer imam pa v mapi samo en podnapis, pa se mi zdi da je v redu. Nisem pa 100%. Vem samo to, da tam kjer imam 2 podnapisa se to dogaja.

No, problem je tale, kr naenkrat se mi pojavi podnapis, ki izgleda takole:

00:00:29,987-->00:00:32,342
Pa potem spodaj pod tem podnapis,
ki bi se naj prikazal...bla bla bla...

Ta podnapis potem ne izgine, tudi ko ugasnem yamado, edino izklop iz omrezja pomaga. Pa se to ne vedno. S podnapisom ni nic narobe, ker mi je to delalo pri razlicnih filmih... Aja, pa tudi tisti japonski znaki se se vedno pojavljajo, pa tudi ti ne vedno. Vcasih so, vcasih jih ni.

Drugace je pa ta fw najboljsi do sedaj, ni kaj... meni osebno bi vec pomenlo, da bi podnapisi delali 100% in nebi izginjali, kot pa multisub podpora, pa tudi to kar se mi je zdaj zacelo dogajat s podnapisi ni glih najbolj fajn:) Ce se prav spomnim, se je to dogajalo na zacetku, pred kaksnim letom in pol, ko so yamade prisle ven, potem pa dolgo dolgo ne.....

aja pa se to naj povem, podnapisi so v srt formatu (saj se vidi, ne), upgrade je bil narejen tocno tako, kot mora bit...

bom poskusil dat gor original fw, pa potem takoj za tem se enkrat Yanez_multisub, ce bo kaj boljse... ima kdo podobne tezave?

@compman
poskusi upgrajdat tocno po navodilih se enkrat, mogoce bo pomagalo (preden zacnes, das na default nastavitve, po upgradu spet na default, takoj ugasnes in omrezja za minutko, prizges in potem das na zeljene nastavitve...)

lp
OSA

OmaDesala ::

Tudi sam sem ze spraseva Yaneza nekaj postov vise, ce obstaja FW brez multi sub podpore z vsemi ostalimi dodatki (kjer srt podnapisi delajo in niso omenjeni na max 5 v mapi), a se nisem dobil odgovora. Upam da se da kaj narediti...

basko ::

Jz mam prejšnjega gor naloženga,se prav brez multisub podpore,edina razlika se mi zdi je samo v tem,da nekaže š v naslovih MP3jev.Ker ne polušam na Yamadi me to ne mot.Če rabš povej naslov pa ti pošljem.

@compman
poskusi upgrajdat tocno po navodilih se enkrat, mogoce bo pomagalo (preden zacnes, das na default nastavitve, po upgradu spet na default, takoj ugasnes in omrezja za minutko, prizges in potem das na zeljene nastavitve...)

em.. defult, kaj to misliš jezik al kaj točno še.. zmerej k sm updejtu nesm dau Fw v1 :D sem pa sklopu za pol urce :)
««
61 / 93
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
14725512 (10126) bizi72
»

[DivXviD] P.Y.P.S. FirmWare (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

35872997 (20816) koks2005
»

Yamada 6800 X PLUS

425159 (3250) pingec
»

[DivXviD] DirectSub urejevalnik podnapisov - podpora za Mediatek divx playerje (strani: 1 2 3 )

14527026 (14361) podtalje

Yamada 6700

Oddelek: Kaj kupiti
302385 (2011) Stepni Volk

Več podobnih tem