Forum » Zvok in slika » [DivXviD] Yamada predvajalniki
[DivXviD] Yamada predvajalniki

brabos ::
Še nekaj,a je kdo sprobal tale FW za 6600:
http://koti.mbnet.fi/teevar/tiedostot/Y......ton_Risc_b1.zip
Peekton v2 Risc
+Support Packed Bitsream
+Support SRT,SUB,TXT subtitles
+Better DivX3 LoW Motion support
+Support Different subtitle filename
+Solved NA v15 Screensaver bug
+No subtitle FF disappear Bug
http://koti.mbnet.fi/teevar/tiedostot/Y......ton_Risc_b1.zip
Peekton v2 Risc
+Support Packed Bitsream
+Support SRT,SUB,TXT subtitles
+Better DivX3 LoW Motion support
+Support Different subtitle filename
+Solved NA v15 Screensaver bug
+No subtitle FF disappear Bug

pikomil ::
Ja res je. Prej tega nisem opazil. A je potem to vzrok, da y6700 teh filmov ne predvaja?
Ker sem mislil, da je vzrok v video bitrate-u (kjer je pri teh filmih katere ne vleče, precej preko 1000), sem hotel pretvoriti v dvd format te filme. A bi potem zadostovalo če spremenim samo format slike?
LP
Ker sem mislil, da je vzrok v video bitrate-u (kjer je pri teh filmih katere ne vleče, precej preko 1000), sem hotel pretvoriti v dvd format te filme. A bi potem zadostovalo če spremenim samo format slike?
LP
Emm...

didi37 ::
yamada 6700
Od mirkuma sem naložil nov firmvare verzija 4 in imam težavo s podapisi. Nkakor jih nemorem scentrirati na sredino.
Prosim za nasvet kaj naj naredim.
Od mirkuma sem naložil nov firmvare verzija 4 in imam težavo s podapisi. Nkakor jih nemorem scentrirati na sredino.

Prosim za nasvet kaj naj naredim.

mirkuma ::
@didi37:
nastavi tako kot sem tukaj na sredini strani odgovoril peggy-u. To se je dogajalo vcasih ze z NAv3 ce si nadgradil preko PYPS fw. Porocaj ce deluje.
nastavi tako kot sem tukaj na sredini strani odgovoril peggy-u. To se je dogajalo vcasih ze z NAv3 ce si nadgradil preko PYPS fw. Porocaj ce deluje.
...all those moments will be lost in time, like tears in the rain...

LojzePek ::
Že ima kdo izkušnje z modelom 7200CXU?
Predvsem me zanima kak se bi obnesla opcija z zunanjim diskom preko USB.
Predvsem me zanima kak se bi obnesla opcija z zunanjim diskom preko USB.

e-marko ::
Tale usb je po moje mišljen samo kot input za pregledovanje slik. Disk verjetno ne bi delal.
LP
LP
...somebody, somewhere...

GaS ::
Res enkratno, ko pogledam to temo po parih mesecih in vidim napredek. Ni kej fantje(tut kaksna decva bi se najdla), svaka vam cast. Pohvale Mirkumi in tudi Yanezu, da so obudili 6600tko. Grem zdej sprobat zadevco, ma da dela!

zmaki ::
@Yanez
Naložil sem tvoj zadnji FW za Y6600. Vglavnem dela v redu, je pa še nekaj drobnih napak :
- približno v vsakem četrtem DivX filmu "zmrzne". Pomaga edino "eject", ter ponovno "load" in skoči na mesto prekinitve
- "rewind" deluje kot "rewind" 8x ! Premotava nazaj zelo hitro !
- še vedno mi vsaj enkrat po filmu izginejo SRT podnapisi. Pomaga kratki "rewind" pa "play" (ampak problemi zaradi hitrega "rewind")
Tole sporočam če boš še gdaj popravljal Y6600 FW. Smo ti pa vsi hvaležni za dosedanje delo.
zmaki
Naložil sem tvoj zadnji FW za Y6600. Vglavnem dela v redu, je pa še nekaj drobnih napak :
- približno v vsakem četrtem DivX filmu "zmrzne". Pomaga edino "eject", ter ponovno "load" in skoči na mesto prekinitve
- "rewind" deluje kot "rewind" 8x ! Premotava nazaj zelo hitro !
- še vedno mi vsaj enkrat po filmu izginejo SRT podnapisi. Pomaga kratki "rewind" pa "play" (ampak problemi zaradi hitrega "rewind")
Tole sporočam če boš še gdaj popravljal Y6600 FW. Smo ti pa vsi hvaležni za dosedanje delo.
zmaki

didi37 ::
MIRKUMA!
Ko sem prebral odgovor sem prejel lepo popoldansko darilo.
PODNAPISI DELUJEJO PERFEKTNO ZATO ŠE ENKRAT H V A L A !
ŠE VELIKO USPEHOV LOJZE
Ko sem prebral odgovor sem prejel lepo popoldansko darilo.
PODNAPISI DELUJEJO PERFEKTNO ZATO ŠE ENKRAT H V A L A !
ŠE VELIKO USPEHOV LOJZE

buco_ ::
Lep pozdrav!
precekiru sem skor ze cel forum, pa ne sam tega, pa nikjer ne najdem resitve za moj problem. mam namrec yamado 6700 in ko sem jo hotu nadgradit z fw-newage4 mi je zmrznla. cd je prebral, vratca so se odprla, to je blo pa tud vse. lohk nardim karkoli, izklapljam, vklapljam - mrtvo. vratca se ne dajo zapret, na displeju pa piše ''hello''. probu sem jo tud ze poflesat, pa yamada sploh noce komunicirat z MTKTOOL programom. zdej me pa zanima, ce je mel ze kdo podobne probleme in ce mi lahko pomaga.
druga stvar pa je, ce kdo ve za kaksen service mod,za yamado 6700, da se sprosti komunikacija in da procesor sploh lahko komunicira navzven.
in ne mi govort da je treba cip zamenat, ke to je cist zadna moznost:)
hvala lp
precekiru sem skor ze cel forum, pa ne sam tega, pa nikjer ne najdem resitve za moj problem. mam namrec yamado 6700 in ko sem jo hotu nadgradit z fw-newage4 mi je zmrznla. cd je prebral, vratca so se odprla, to je blo pa tud vse. lohk nardim karkoli, izklapljam, vklapljam - mrtvo. vratca se ne dajo zapret, na displeju pa piše ''hello''. probu sem jo tud ze poflesat, pa yamada sploh noce komunicirat z MTKTOOL programom. zdej me pa zanima, ce je mel ze kdo podobne probleme in ce mi lahko pomaga.
druga stvar pa je, ce kdo ve za kaksen service mod,za yamado 6700, da se sprosti komunikacija in da procesor sploh lahko komunicira navzven.
in ne mi govort da je treba cip zamenat, ke to je cist zadna moznost:)
hvala lp
za ta denar bi bilo to to

tynle ::
PREDVAJANJE FILMOV PREKO DISKA Z USB NA YAMADI 7200??????
mene tud to zanima, a je že kdo sprobal???
Sam valda je USB prenos prepočasen za filme vrtet?
Poročajte.
mene tud to zanima, a je že kdo sprobal???

Sam valda je USB prenos prepočasen za filme vrtet?
Poročajte.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tynle ()

schurda ::
Glede fukcionalnosti in lepote FW za 6700: mislim, da gre razvoj FW v pravo smer, prvo funkcionalnost, potem lepota.
I want to know God's thoughts, the rest are details. (Einstein)

qwe ::
Ja ker se 6700 skoraj ne da več dobiti, me zanima, ali naj čakam(o) 6800 ali 7200? Kaj mislite, predlagate, priporočate?
LP
LP

e-marko ::
7200 je že tu in je ni potrebno čakati. Sam pa predlagam, da počakaš na 6800 in se potem odločiš na osnovi tega kaj bo ponujala.
LP
LP
...somebody, somewhere...

Miha76 ::
Hm pooje, da bomo več ali manj čakali kar na 6800, če vzamemo v zakup, da je 7200 na Sunplus čipu, katerega se ne da toliko modificirati.

KleBac ::
Ah, te Taiwanci....ni jim para....da sem jim da....
http://www.chilipl.com/index.php?page=54&cat_id=&prod_id=198
http://www.chilipl.com/index.php?page=54&cat_id=&prod_id=198
In my life....I should do what I could !

Venturer ::
Ok še vedno mam isti problem, to je da mi v okencu kjer bi morala biti samo ikona mape in nič drugega, napiše ene čudne znake, ti znaki se spreminjajo ko ponovno prižgem dvd ali se pomikam po mapah.
Poskusil sem že vse, od tega da sem naložil originalni FW nato novega, New Age v15 nato novega, prej dam na default izklopim iz el. upgradam,dam na default, spet izklopim iz el...
Poskusil sem na treh Y6600, problem pa se pojavlja samo na eni. Je to mogoče zrelo za na servis, Yamada je še v garanciji. Ima kdo podoben problem. Je še kaj kar se splača poizkusiti, pa še nisem?
l.p.
Poskusil sem že vse, od tega da sem naložil originalni FW nato novega, New Age v15 nato novega, prej dam na default izklopim iz el. upgradam,dam na default, spet izklopim iz el...
Poskusil sem na treh Y6600, problem pa se pojavlja samo na eni. Je to mogoče zrelo za na servis, Yamada je še v garanciji. Ima kdo podoben problem. Je še kaj kar se splača poizkusiti, pa še nisem?
l.p.

mirkuma ::
...na yamada.co.uk forumu, je tudi govora o tem hroscu...se pac pojavlja na nekaterih yamadah (ne vem vec 4MB ali 8MB verzijah)...
...all those moments will be lost in time, like tears in the rain...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mirkuma ()

Yanez ::
Evo fantje (in dekleta), končno še verzija yamade 6600 z vsemi dobrotami vključno s podporo za podnapise (srt, sub, txt) z različnim imenom, kot je ime filma.
Vsi filmofili s starimi CD-ji sedaj pridete na svoj račun.
Za izbiro različnih podnapisov z aktualnega direktorija klikajte tipko subtitle na daljincu.
Pa še pomanjkljivost 'š' v imenu datoteke je tu odpravljena (hvala Piki).
Pa še link:
Klikni tukaj !

Vsi filmofili s starimi CD-ji sedaj pridete na svoj račun.

Za izbiro različnih podnapisov z aktualnega direktorija klikajte tipko subtitle na daljincu.
Pa še pomanjkljivost 'š' v imenu datoteke je tu odpravljena (hvala Piki).
Pa še link:
Klikni tukaj !
Omnia mea mecum porto

Alec999 ::
OMG razturate s tole Yamado 6600, vse čestitke modifikatorjem. Zdej je še mene prijel, da bi si nov predvajalnik kupu.

shimano ::
Lep pozdrav najprej!!!
-janez jest odperam tvojo stran , pa mi je ne odpre kako si nje naložim fw - ta zadnji!!
-ker pa je najnovejši fw za yamado 6600?
PROSIM TE ZA ODGOVOR, ker bi rt spedenu tole mojo yamado!!

-janez jest odperam tvojo stran , pa mi je ne odpre kako si nje naložim fw - ta zadnji!!
-ker pa je najnovejši fw za yamado 6600?

PROSIM TE ZA ODGOVOR, ker bi rt spedenu tole mojo yamado!!

Lp SHIMANO

@shimano & Co.
Klikni najprej gumb Free, počakaj nekaj sekund ter na linku opravi dolpoteg....
Klikni najprej gumb Free, počakaj nekaj sekund ter na linku opravi dolpoteg....

Omnia mea mecum porto

Lastniki Yamad 6600
Men ne rata snet dol zadnjega FW od Yaneza z njegove strani....ne vem kaj delam narobe....delam točno po navodilih od Yaneza.Če je kateremu ratalo snet ga prosim če mi ga lahko pošlje po e-mailu...ta FW mora bit pa res hud.....
Moj e-mail: brane.j@volja .net
lp brabos
Men ne rata snet dol zadnjega FW od Yaneza z njegove strani....ne vem kaj delam narobe....delam točno po navodilih od Yaneza.Če je kateremu ratalo snet ga prosim če mi ga lahko pošlje po e-mailu...ta FW mora bit pa res hud.....
Moj e-mail: brane.j@volja .net
lp brabos

Alexius Heristalski ::
Meni napiše:
Too many users downloading right now. Please try again later or get a PREMIUM-Account
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

basko ::
Jaz sem ga sprobu in pohvala vsem ki se trudijo okoli tega.Sem pa ugotovu,da mi glih ne špila tko kot bi mogel.Na DVDju mam več filmov,oziroma delov,podnapise pa mi pokaže da jih je samo 5,čeprav jih je 6.In potem se mu nekako podre ritem.Men potem za zadnji del,torej 6ti ne kaže podnapisov,na drugem DVDju so se vsi neki pomešal.Zato sem naložu nazaj predzadnjega ker mi v končni fazi ni noben problem poštimat teh podnapisov.

@basko
Posnami filme na DVD-ju po direktorijih, da se izogneš prevelikemu številu podnapisov in posledično iskanju pravega podnapisa.
Posnami filme na DVD-ju po direktorijih, da se izogneš prevelikemu številu podnapisov in posledično iskanju pravega podnapisa.
Omnia mea mecum porto

draljo0007 ::
Rabim pomoč gre se o regiski kodi vem da je že blo napisano samo mi ne dela naj vam opišem kako je:
Odprem dvd player in stisnem setup. Grem pod nastavitve in napišem 1,3,7,9.
Potem mi pride na drugo stran in tam se ne morem nikamor premikati stiskam vse puščice po dalincu vendar ni nobenega odziva. Kaj naj storim ker mi ne dela?
Zelo bi potreboval te odgovore. Hvala za odgovore.
Odprem dvd player in stisnem setup. Grem pod nastavitve in napišem 1,3,7,9.
Potem mi pride na drugo stran in tam se ne morem nikamor premikati stiskam vse puščice po dalincu vendar ni nobenega odziva. Kaj naj storim ker mi ne dela?
Zelo bi potreboval te odgovore. Hvala za odgovore.

@Mirkuma. Sem izklopil Yamado iz el. za kakšne tri ure, sedaj tega hrošča ni več, upam da bo tako ostalo.
Zdaj pa sprobat še najnovejši FW, vidim da sem se prav odločil, ko sem kupil še eno rabljeno 6600
.
l.p.
Zdaj pa sprobat še najnovejši FW, vidim da sem se prav odločil, ko sem kupil še eno rabljeno 6600

l.p.

spet jest
Yanez men ne rat mi na piše da naj dam premium, kera je pa tvoja stran da si dol potegnem že enkrat ta FW
hvala

Yanez men ne rat mi na piše da naj dam premium, kera je pa tvoja stran da si dol potegnem že enkrat ta FW
hvala

Lp SHIMANO

shimano
No men je ratalo snet ta FW tako da ti ga lahko pošljem po e-mailu če ga ne moreš sam snet in seveda če ga potrebuješ....
lp brabos
No men je ratalo snet ta FW tako da ti ga lahko pošljem po e-mailu če ga ne moreš sam snet in seveda če ga potrebuješ....
lp brabos

Sem sprobal novi FW, sicer le z nekaj filmi in zadeva dela
, super.
@Shimano: pa veš da moraš vtipkati varnostno trimestno kodo, ki ti jo napiše pred okence, če hočeš downloadat.
l.p.

@Shimano: pa veš da moraš vtipkati varnostno trimestno kodo, ki ti jo napiše pred okence, če hočeš downloadat.
l.p.

ohhhh ja!!!
ja prosu bi te če mi ga pošleš na mail: mbkcrni@gmail.com
hvala!!!

ja prosu bi te če mi ga pošleš na mail: mbkcrni@gmail.com
hvala!!!

Lp SHIMANO

Shimano to kodo moraš vtipkat da lahko začnes dol vlečt, samo zdaj j stalno to many users tako da tega takrat ne moreš uporabit. Sem ti poslal FW na mail.
l.p.
l.p.

Primoz78 ::
Hmmm trilogija Die hard mi ne dela niti en...oziroma dela sam stekajo da se ne da gledat
Isto sem opazil se pri enem filmu sam se ne spomnem katermu....predvajalnik Yamada 6700 V4 FW od Mirkume.
Lp Primoz

Lp Primoz
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/

maremare ::
Zvok,zvok,zvok pri Yamadi 6700.
Pri Enaa mam kupleno Yamado 6700 v kompletu z zvočniki H8282.Naloženi Fw pri nakupu je bil NAV2b.Priklopim zvočnike po sistemu 5.1 audio,deluje pa samo izhod iz Yamade Front left-right.Zvočniki vsi delujejo,ker sem jih menjaval na ta izhod.Izhod iz Yamade Surround left-right,center,Subwoffer ne delujejo.
yamado nadgradim z NAV3b,nato še z NAV4,zvok ne deluje,razen z izhoda Front left-right.Kar se tiće predvajanja filmov in slike in podnapisov moram rečt,da vse nadgradnje štimajo brez problema.
Zvok po vsaki nadgradnji sem pojačal,se je pa povečeval samo na izhodu Front left-right.
V nastavitvah zvočnikov pa imam takole nastavljeno:
Downmix...............stereo
Prednji.................veliki
Subwoffer..............da
Dialogi...................00
Post Drc................Auto
Spdif nastavitve
Spdif izhod................RAW
Dolby Digital
Dvojni mono...............stereo
dinamični...................off
zakasnitev kanala .........off
Equlizer
tip equlizerja..................rock
bas..............................ne
super bas......................ne
visoki toni.....................ne
3D procesuranje
reverb mode..................dnevna soba
Tako mam zdaj nastavljeno,sem poizkusil vse mogoče spremembe,pa mi še vedno ne delajo drugi izhodi kot samo Front left-right.
Isto težavo ima tudi znanec,ki je kupil pri enaa z že nadgradnjo NAV2b,isti komplet z zvočniki.Kupljeno je bilo v decembru.
KAJ JE NAROBE ?
Pri Enaa mam kupleno Yamado 6700 v kompletu z zvočniki H8282.Naloženi Fw pri nakupu je bil NAV2b.Priklopim zvočnike po sistemu 5.1 audio,deluje pa samo izhod iz Yamade Front left-right.Zvočniki vsi delujejo,ker sem jih menjaval na ta izhod.Izhod iz Yamade Surround left-right,center,Subwoffer ne delujejo.
yamado nadgradim z NAV3b,nato še z NAV4,zvok ne deluje,razen z izhoda Front left-right.Kar se tiće predvajanja filmov in slike in podnapisov moram rečt,da vse nadgradnje štimajo brez problema.
Zvok po vsaki nadgradnji sem pojačal,se je pa povečeval samo na izhodu Front left-right.
V nastavitvah zvočnikov pa imam takole nastavljeno:
Downmix...............stereo
Prednji.................veliki
Subwoffer..............da
Dialogi...................00
Post Drc................Auto
Spdif nastavitve
Spdif izhod................RAW
Dolby Digital
Dvojni mono...............stereo
dinamični...................off
zakasnitev kanala .........off
Equlizer
tip equlizerja..................rock
bas..............................ne
super bas......................ne
visoki toni.....................ne
3D procesuranje
reverb mode..................dnevna soba
Tako mam zdaj nastavljeno,sem poizkusil vse mogoče spremembe,pa mi še vedno ne delajo drugi izhodi kot samo Front left-right.
Isto težavo ima tudi znanec,ki je kupil pri enaa z že nadgradnjo NAV2b,isti komplet z zvočniki.Kupljeno je bilo v decembru.
KAJ JE NAROBE ?
LP

No sem malo bolj sprobal novi FW za Y6600, pa nasplošno dela, le pri filmu, ki imam v eni mapi dva avija: ihs-a.avi in ihs-b.avi ter ihs-a.srt in ihs-b.srt, pa vedno izbere podbnapis samo za prvi del filma(pritisnem subtitle tipko in izberem 2/2 pa so podnapisi enaki kot če izberem 1/2 podnapise. Sem poizkusil na drugi Y6600 ki ima naloženo predzadnjo verzijo FW-ja pa delajo podnapisi pri filmu v dveh delih normalno. Sprobal sem šele par filmov takod a ne vem kako je pri drugih filmih v dveh delih.
Maremare, tako kot je rekel Pizdindim, moraš dat Downmix na ne.
l.p.
Maremare, tako kot je rekel Pizdindim, moraš dat Downmix na ne.
l.p.

basko ::
Jaz sem mel tud težave s podnapisi na 6600 s tazadnimi FWjem.Čim je bil en film v dveh delih.Kolega je pa nadgradil zdaj 6600 (naj bi jo tko kottreba),mu pa sedaj ne pokaže imena filmov v meniju.Kdo ve za kakšno rešitev?

jolbe_ ::
meni tudi ne dela prikaz imena datotek in direktorijev. yanez in piki carja sta!!!! ful sem vesel da delajo tud sub in txt podnapisi, sem že mislil menjat player za navejšo yamado, ampak sedaj mi ni treba, še 1x hvala za FW

pwned

@Venturer, basko, jolbe_ etc...
Pri nadgradnji dosledno upoštevajte, da je potrebno najprej setup nastaviti na default vrednost, po nadgradnji pa ugasniti računalnik ter nazaj nastaviti željene vrednosti. To ponavadi odpravi opisane pomanjkljivosti.
Kot že rečeno nov FW prebere do 5 različnih podnapisov istega tipa v enem direktoriju (srt, sub, txt, ssi...) kar je več pa ne. Zato še enkrat predlagam, da filme sortirate po direktorijih, kjer potem znotraj njega zna prebrati podnapise in jih s tipko subtitle na daljincu lahko izbirate. Zadnja verzija je predvsem namenjena tistim filmofilom, ki imate stare zaloge filmov in podnapise različnih imen od filma.
Sicer pa po potrebi skoraj čaramo (in to zastonj), na čudeže pa bo le treba malo počakati.
Tisti, ki imajo nekaj materialnega od vsega (vrli trgovci) pa se za naše probleme preveč ne sekirajo.
Pri nadgradnji dosledno upoštevajte, da je potrebno najprej setup nastaviti na default vrednost, po nadgradnji pa ugasniti računalnik ter nazaj nastaviti željene vrednosti. To ponavadi odpravi opisane pomanjkljivosti.
Kot že rečeno nov FW prebere do 5 različnih podnapisov istega tipa v enem direktoriju (srt, sub, txt, ssi...) kar je več pa ne. Zato še enkrat predlagam, da filme sortirate po direktorijih, kjer potem znotraj njega zna prebrati podnapise in jih s tipko subtitle na daljincu lahko izbirate. Zadnja verzija je predvsem namenjena tistim filmofilom, ki imate stare zaloge filmov in podnapise različnih imen od filma.
Sicer pa po potrebi skoraj čaramo (in to zastonj), na čudeže pa bo le treba malo počakati.
Tisti, ki imajo nekaj materialnega od vsega (vrli trgovci) pa se za naše probleme preveč ne sekirajo.
Omnia mea mecum porto

Izak ::
Zdravo...
Na hitro bi meu eno vprašanje za tiste ki bote kmalu doktorirali iz yamad...
A je zunej firmware kateri ti bere normalno srt podnapise ter jih sam kolikortoliko scentrira? Ker še kako leto nazaj sm mogu podnapise prirejat z enim programom da so delali normalno...
Še link za Yanezovo stran bi prosu da malo pogledam...
Na hitro bi meu eno vprašanje za tiste ki bote kmalu doktorirali iz yamad...
A je zunej firmware kateri ti bere normalno srt podnapise ter jih sam kolikortoliko scentrira? Ker še kako leto nazaj sm mogu podnapise prirejat z enim programom da so delali normalno...
Še link za Yanezovo stran bi prosu da malo pogledam...

pale68 ::
Do sedaj sem forum bolj bral in sedaj sem poskušal mojo 6700 nadgraditi z novim firmwarom pa mi ni uspelo še več sploh se ne odziva. Sem poskusil že z odklopom iz elektrike pa nič. Mi lahko kdo ponudi pomoč sem iz LJ. prosim

LexLuthor ::
Jao Pale. Nisi se držal novodil, pa si stvar zapalil, hehe. Brez kabeljna in enega znalca ne bo šlo. Mogoče se te bodo usmilili na servisu.

@Izak
Na miški verjetno imaš kolešček. Malo ga prevrti navzgor in si preberi moj post z dne 17.01.2006 14:09:41. Tam je tudi link. Ali pa še kateri post malo prej.
V današnjem času svetlobnih hitrosti je kakšno leto neskončnost in vsi tisti porodni krči yamad in peš centriranje podnapisov so na srečo že davno mimo.
Na miški verjetno imaš kolešček. Malo ga prevrti navzgor in si preberi moj post z dne 17.01.2006 14:09:41. Tam je tudi link. Ali pa še kateri post malo prej.
V današnjem času svetlobnih hitrosti je kakšno leto neskončnost in vsi tisti porodni krči yamad in peš centriranje podnapisov so na srečo že davno mimo.
Omnia mea mecum porto

OmaDesala ::
@Yanez
Meni je 5 podnapisov premalo (zame osebno bi morala ta stevilka biti vsaj 12, ce bi hotel uporabljati ta FW - ne bi sedaj o razlogih, pa ne gre za filme temvec serije), pa tudi multisub podpora mi ni tako vazna (dovolj mi je srt), pa me zanima:
- ali je mozno preko menija vklopiti/izklopiti multisub podporo oziroma ce to ni mogoce
- ali je mozno dobiti FW z vsemi resitvami/bonboncki le brez multisub podpore (to je s standarno srt podporo)
Hvala v naprej...
Meni je 5 podnapisov premalo (zame osebno bi morala ta stevilka biti vsaj 12, ce bi hotel uporabljati ta FW - ne bi sedaj o razlogih, pa ne gre za filme temvec serije), pa tudi multisub podpora mi ni tako vazna (dovolj mi je srt), pa me zanima:
- ali je mozno preko menija vklopiti/izklopiti multisub podporo oziroma ce to ni mogoce
- ali je mozno dobiti FW z vsemi resitvami/bonboncki le brez multisub podpore (to je s standarno srt podporo)
Hvala v naprej...

Zupster ::
Našel sem tele podatke o Yamadi 6800
kompatibilnost:: DVD, DVD-R/RW, DVD+R/RW, CD, CD-R/RW
Format: CD-A, VCD, SVCD, JPG-CD, JPG-DVD, MPEG2, MPEG4 (s titulky (SRT/SUB)) / Advanced Simple Profile, DivX, XVid, VCD, SVCD, DVD, OGG, WMA, MP3
Audio : Dolby Digital(5.1 analog výstup), DTS(koax out)
izhodi : Video:1x S-Video,1x composite video, 1x scart, 1xYUV
Audio: Stereo, koaxialní (SPDIF), optický, 5.1 kanal cinch analogový výstup
Upgrade : Firmware upgrade pomocí CD-R
link; http://www.dvdprehravace.cz/detail.do?i...
Kakšen čip in kolko pomnilnika ima pa ni informacije. Na voljo naj bi bila čez kak mesec.
kompatibilnost:: DVD, DVD-R/RW, DVD+R/RW, CD, CD-R/RW
Format: CD-A, VCD, SVCD, JPG-CD, JPG-DVD, MPEG2, MPEG4 (s titulky (SRT/SUB)) / Advanced Simple Profile, DivX, XVid, VCD, SVCD, DVD, OGG, WMA, MP3
Audio : Dolby Digital(5.1 analog výstup), DTS(koax out)
izhodi : Video:1x S-Video,1x composite video, 1x scart, 1xYUV
Audio: Stereo, koaxialní (SPDIF), optický, 5.1 kanal cinch analogový výstup
Upgrade : Firmware upgrade pomocí CD-R
link; http://www.dvdprehravace.cz/detail.do?i...
Kakšen čip in kolko pomnilnika ima pa ni informacije. Na voljo naj bi bila čez kak mesec.
Tkole mamo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 25506 (10120) | bizi72 |
» | [DivXviD] P.Y.P.S. FirmWare (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 72978 (20797) | koks2005 |
» | Yamada 6800 X PLUSOddelek: Zvok in slika | 5157 (3248) | pingec |
» | [DivXviD] DirectSub urejevalnik podnapisov - podpora za Mediatek divx playerje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 27015 (14350) | podtalje |
⊘ | Yamada 6700Oddelek: Kaj kupiti | 2383 (2009) | Stepni Volk |