Forum » Zvok in slika » [DivXviD] Yamada predvajalniki
[DivXviD] Yamada predvajalniki

hominis ::
ceprav me je Stepeni Volk preusmeril na tole temo (prej sem spraseval pod temo Yakumo ... se opravicujem), se vedno nisem nasel resitve mojega problema ... ceprav sem na hitro preletel tole vaso debato.
Tako da se enkrat sprasujem:
jaz mam pa naslednjo tezavo ... pravkar sem kupil yamado 6700 in ...
katastrofalno zbircna glede medijev. prva opazka je bila, da je motorcek cd pogona zelo glasen. kot drugo mi vecinoma ne bere cd-rw medijev, ce jih ze bere se film zatika.
kot tretje mi strasno zatika originalne dvd-je. Sem imel doma ce cisto nov zapakiran dvd in se tako zatika da ga ni mogoce gledat.
tud ostali cd-r ji se vec ali manj zatikajo. mislite da je problem s fw-jem ali s samim pogonom (optika), ker ga mislim ob prvi priliki nest nazaj.
je imel ze kdo podobne probleme ? na laptopu mi brez zatikanja prebere vse medije, yamada pa je zbircna ... ehhh stari dobri casi VHS-a ....
skratka naj yamado nesem nazaj v stacuno in zahtevam novo, ali je to bolezen vseh yamad ? bral sem da je yamada najmanj zbircna glede medijev in da ima enega izmed tisjih mehanizmov cd pogona ... zaenkrat me je razocarala na celi crti
Tako da se enkrat sprasujem:
jaz mam pa naslednjo tezavo ... pravkar sem kupil yamado 6700 in ...
katastrofalno zbircna glede medijev. prva opazka je bila, da je motorcek cd pogona zelo glasen. kot drugo mi vecinoma ne bere cd-rw medijev, ce jih ze bere se film zatika.
kot tretje mi strasno zatika originalne dvd-je. Sem imel doma ce cisto nov zapakiran dvd in se tako zatika da ga ni mogoce gledat.
tud ostali cd-r ji se vec ali manj zatikajo. mislite da je problem s fw-jem ali s samim pogonom (optika), ker ga mislim ob prvi priliki nest nazaj.
je imel ze kdo podobne probleme ? na laptopu mi brez zatikanja prebere vse medije, yamada pa je zbircna ... ehhh stari dobri casi VHS-a ....
skratka naj yamado nesem nazaj v stacuno in zahtevam novo, ali je to bolezen vseh yamad ? bral sem da je yamada najmanj zbircna glede medijev in da ima enega izmed tisjih mehanizmov cd pogona ... zaenkrat me je razocarala na celi crti

Stepni Volk ::
hominis - kot sem ti povedal v izbrisanem sporočilu, preberi si prvo stran te teme. Vprašanje in odogovor pod številko 19 pravi:
19.Moj ploščkosuk med predvajanjem ropota, je to normalno?
Ne ni. Ostali uporabniki nismo bolj tolerantni (beri gluhi). Zamenjaj ploščkosuk.
To velja tudi za NE-branje medijev. Mora jih brati.
19.Moj ploščkosuk med predvajanjem ropota, je to normalno?
Ne ni. Ostali uporabniki nismo bolj tolerantni (beri gluhi). Zamenjaj ploščkosuk.
To velja tudi za NE-branje medijev. Mora jih brati.

duke666 ::
Zanimam se za 6700
zanima me samo koliko se slisi iz zvocnikov, ker je pac malo W
ne potrebujem potresa...zanimam me samo če je za normalno gledanje OK?
+ ali lahko predvajam zvok televizije?
thx
zanima me samo koliko se slisi iz zvocnikov, ker je pac malo W
ne potrebujem potresa...zanimam me samo če je za normalno gledanje OK?
+ ali lahko predvajam zvok televizije?
thx
www.duke.g-kabel.si

majstor ::
@Mirkuma: cestitam za nov FW!
Vprasanje: kaj bi lahko dal FW newAge V4 v angleskem jeziku + big fonti?
Vse enako kot tvoj FW samo z angleskim menijem.
Hvala!

Vprasanje: kaj bi lahko dal FW newAge V4 v angleskem jeziku + big fonti?
Vse enako kot tvoj FW samo z angleskim menijem.

Hvala!

mirkuma ::
Malo se lahko portudis tudi sam, sploh ni tezko...na NewAge-ovi stran dobis programcek MTKRemaker, z njim odpri NAv4 (MTK.BIN) in shrani angleske menije (nasel jih bos pod Language), potem odpri moj mod in izberi pri Language Replace ter klikni na prej shranjene angleske prevode...shrani kot novo BIN datoteko MTK.BIN...preveri da ni vecja kot 1048576 bitov.....flashaj yamado6700...to je to...
-
-
...all those moments will be lost in time, like tears in the rain...

markoajda ::
@ majstor!
Prenesi si NewAge_v4_ENG_CP1250 firmware!
Odarhiviraj in si naloži NAv4 - CP1250 - OSD ENG - BIGSUB! To je to.
Prenesi si NewAge_v4_ENG_CP1250 firmware!
Odarhiviraj in si naloži NAv4 - CP1250 - OSD ENG - BIGSUB! To je to.

Pri Yamadi6700 in novim NAv4 se po novem ni potrebno odpovedati JPEG ogledu na racun velikih fontov...v kratkem...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mirkuma ()

Venturer ::
Zdravo.
Imel sem Yamado DVX 6000, imam DVX 6600, zdaj pa rabim še en divx predvajalnik za v drugo sobo. Prebral sem takrat, ko je bila tukaj 6600 še bolj aktualna vse do kakšne 30.strani, zdaj pa me samo zanima, če se še vedno najbolj splača kupiti DVX 6700 ali je zdaj zunaj kak drug divx ki dela še bolje in z manj problemi? Torej kater divx predvajalnik kupiti do 25K da bo delal čimbolje.
Prosim za odgovor.
l.p.
Imel sem Yamado DVX 6000, imam DVX 6600, zdaj pa rabim še en divx predvajalnik za v drugo sobo. Prebral sem takrat, ko je bila tukaj 6600 še bolj aktualna vse do kakšne 30.strani, zdaj pa me samo zanima, če se še vedno najbolj splača kupiti DVX 6700 ali je zdaj zunaj kak drug divx ki dela še bolje in z manj problemi? Torej kater divx predvajalnik kupiti do 25K da bo delal čimbolje.
Prosim za odgovor.
l.p.

Alexius Heristalski ::
Pravijo, da je Yamada 6700 z najnovejšim firmwareom, ki je izšel pred nekaj dnevi, končno brez napak. Glej prejšnjo stran.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Dejancek ::
Kje se jo da sploh kupiti sedaj yamado 6700, mogoče kdo ve, kje bi bila na zalogi ?
Do petka bi jo rabil....
Do petka bi jo rabil....

LexLuthor ::
Ugotovil sem, da so bile Yamade 6700 do pred kakega pol leta opremljene z lepo srebrno frontalno ploščo, sedaj pa imajo tam neko grdo sivo zadevo s še gršim displayem, ki nikakor ne sede v dnevno sobo zaradi svoje grdote. Mogoče kdo ve, kje bi dobil originalno srebrno Yamado 6700?
Kdo kaj ve o modelu Yamada DVD-MX105 - LINK?
Kdo kaj ve o modelu Yamada DVD-MX105 - LINK?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: LexLuthor ()

podtalje ::
MX105 je bil zgolj en poskus, kako narediti čim cenejši player in je precej slabši od Yamada 6600 ali 6700.
Več si lahko prebereš na:
my-yamada.com MX 105 (potrebna registracija)
Več si lahko prebereš na:
my-yamada.com MX 105 (potrebna registracija)

paggy ::
Pozdrav!
Ravno sem naloži najnovejšo verzijo V4 za frenda. Imamo pa malce problemov. Če so bila ta vprašnja že postavljena se opravičujem. Torej po nadgradnji na V4 naj bi se pokazala uvodna slika, jo nimam?? Problem imam tudi z fontom in postavitvami podnapisev. Torej velikost podnapisev se ne da zmanjšati, vsaj meni ne dela!! Podnapisi so zamaknjeni enkrat desno enkrat levo nekrat v sredino... Ni dveh vrstic podnapisov in podnapisi so skrajšani. Wem da se da vse to nastavit, rad bi vprašal kako imate vi nastavljeno, ker tu ne opazim kakšne razlike če kaj spremenim.
Aya še to. Pri pomiku podnapisov v levo ni v meniju nobene številke, do kam bi šlo in niti se ne vidi za koliko si premaknil vso stvar.
Vaše nastavitve mi lahko pošljete na PM. Hvala.
Ravno sem naloži najnovejšo verzijo V4 za frenda. Imamo pa malce problemov. Če so bila ta vprašnja že postavljena se opravičujem. Torej po nadgradnji na V4 naj bi se pokazala uvodna slika, jo nimam?? Problem imam tudi z fontom in postavitvami podnapisev. Torej velikost podnapisev se ne da zmanjšati, vsaj meni ne dela!! Podnapisi so zamaknjeni enkrat desno enkrat levo nekrat v sredino... Ni dveh vrstic podnapisov in podnapisi so skrajšani. Wem da se da vse to nastavit, rad bi vprašal kako imate vi nastavljeno, ker tu ne opazim kakšne razlike če kaj spremenim.
Aya še to. Pri pomiku podnapisov v levo ni v meniju nobene številke, do kam bi šlo in niti se ne vidi za koliko si premaknil vso stvar.
Vaše nastavitve mi lahko pošljete na PM. Hvala.
If you wanna be good, you have to crash. We crash a lot!

murphyboy11 ::
A mi lahko negdo pomaga če imam ta fw gor mi ne dela zvok nikakor in če imam recimo 2 ali več fimov na dvd ju mi skos iste podnapise daje pa ker koli film zalaufam :S

IČA ::
@murphyboy:
Nastavi zvok z daljincem na yamadi, nastavi ujemanje podnapisov št. zanakov, mislim da bi moralo laufati kot je treba.
@paggy:
ni uvodne slike, ker so morali šparati s prostorom, kakor je tudi ozadje v Filebrowserju okleščeno do nule (vsega pač ne moreš imeti).
Nastavi zvok z daljincem na yamadi, nastavi ujemanje podnapisov št. zanakov, mislim da bi moralo laufati kot je treba.
@paggy:
ni uvodne slike, ker so morali šparati s prostorom, kakor je tudi ozadje v Filebrowserju okleščeno do nule (vsega pač ne moreš imeti).
Če gre vse v redu, si očitno nekaj prezrl.

morano ::
Pred kratkim sem kupil DVD/DivX predvajalnik Yamada 6700X. Naložil sem NewAge2a FW po navodilih, ki sem jih dobil na forumu. Vse dela brez težav, razen digitalne audio povezave. Če namreč Yamado povežem z navadnim stereo kablom (analagno), je vse v redu, če pa uporabim digitalno povezavo od Yamade do dekodirnika 3D zvoka (koaksialni kabel), do ojačevalca audio signal ne pride. V navodilih za Yamado sem prebral skopa navodila, kako predvajalnik prepričati, da daje digitalni izhod. V navodilih piše Set the DIgital Out to SPDIF on OSD. V menijih pa take možnosti žal ne najdem. Mi lahko kdo pomaga?
Hvala lepa,
M
Hvala lepa,
M

Nov mod za Yamado6700 bazira na NAv4 z vecjimi OSD fontom, velikim fontom za podnapise, slovenskim OSD in podporo za ogled JPEG slik: KLIK
@peggy: prvo si preberi originalni NewAge-ov readme...opazil os da se fontov ne da vec izbirati...za podnapise je predviden samo eden...in se kup drugih koristnih odgovorov, med drugim upam da si pred posodobitvijo resetiral na tovarniske nastavitve, prav tako po posodobitvi.
Sam imam pri NAv4 (za Yamado6700) podnapise (tako iz glave) nastimane takole: Levo: 60, Zgoraj 300+: 20 , Širina 500+: 120, Višina: 150...Ver. poravnava: spodaj, Hor. poravnava: center
@murphyboy: vrednost znakov pri nastavitvi "Ujemanje imena podnapisa s filmom" 0 pomeni da nalozi prvi podnapis ne glede na ime, 40 pa da mora biti vsaj 40 znakov v imenu podnapisa in filma enakih...ce imas nastavljeno na 0 moras s tipko subtitles izbrati pravi podnapis...predlagam da das vrednos na 5.
@peggy: prvo si preberi originalni NewAge-ov readme...opazil os da se fontov ne da vec izbirati...za podnapise je predviden samo eden...in se kup drugih koristnih odgovorov, med drugim upam da si pred posodobitvijo resetiral na tovarniske nastavitve, prav tako po posodobitvi.
Sam imam pri NAv4 (za Yamado6700) podnapise (tako iz glave) nastimane takole: Levo: 60, Zgoraj 300+: 20 , Širina 500+: 120, Višina: 150...Ver. poravnava: spodaj, Hor. poravnava: center
@murphyboy: vrednost znakov pri nastavitvi "Ujemanje imena podnapisa s filmom" 0 pomeni da nalozi prvi podnapis ne glede na ime, 40 pa da mora biti vsaj 40 znakov v imenu podnapisa in filma enakih...ce imas nastavljeno na 0 moras s tipko subtitles izbrati pravi podnapis...predlagam da das vrednos na 5.

soti ::
@mirkuma: ZELO POHVALNO!
Malo je takih, ki bi se tako trudili. Svaka čast.
Mam pa eno vprašanje: pri ta novem FW V4- ko pritisnem tipko play se mi, preden film požene pokaže roza ekran. Zanima me če je to normalno? A se da to še kej zrihtat. Ostalo :brez pripomb. Res škoda, da nima malo večjega pomnilnika (zaradi vizualizacije).

Malo je takih, ki bi se tako trudili. Svaka čast.
Mam pa eno vprašanje: pri ta novem FW V4- ko pritisnem tipko play se mi, preden film požene pokaže roza ekran. Zanima me če je to normalno? A se da to še kej zrihtat. Ostalo :brez pripomb. Res škoda, da nima malo večjega pomnilnika (zaradi vizualizacije).

LP Jernej

Pri fw ki ne podpira JPEG ogleda je roza enkran manj pogost...vse to je posledica manjka prostora in raznih odstranitev. Enako se dogaja ze pr NAv4 fw, tako da tu ne morem nic...ce ti je prevec motece, ne rabis pa JPEG ogleda slik, si preprosto nalozi fw brez JPEG podpore, tam je roza enkranov manj, mislim da se vcasih pojavljajo le pred in po gledanju DVD filmov.

OK!
Hvala za odgovor.
Bom kr tko pustu. Sej važn je kaj se med gledanjem filma dogaja, ne pa kaj se po in pred njim.
Hvala za odgovor.
Bom kr tko pustu. Sej važn je kaj se med gledanjem filma dogaja, ne pa kaj se po in pred njim.

LP Jernej

zuz3k ::
brabos: gledal sem nekaj divx filmov z novim Fwjem v4 in use dela gladko, podnapisi delajo zmeraj, ter celo VELIKE crke pri podnapisih, vendar so se mi podnapisi premaknili levo. Podnapisi so bili .srt in so bili z interneta. Tudi z directSub programom sem uštimal podnapise vendar so bili neuporabni ker so se mi začeli predvajat ko se je film začel predvajat, ne pa ko je nekdo govoril :(
Life is a psychological game.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zuz3k ()

Alexius Heristalski ::
Preizkusil sem mirkumin fw NAv4, ki ne podpira ogleda JPEG in moram reči, da je izjemen. Dela vse, kar prej ni delalo in to odlično! Nobenega zatikanja, zmrzovanja, vsi podnapisi delajo, niti na roza zaslon še nisem naletel. Res iskrene čestitke!

fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Imam tudi ze delujoc fw z JPEG ogledom in brez roza zaslonov, z ozadjem za browser, brez ozadja za prvo stran....velikimi fonti za podnapise in malimi za OSD menije....rad pa bi vgradil se malo vecje obrobljene fonte za OSD menije...samo gre res na tesno...no ce mi ne uspe bom pac objavil prvo varianto...stay tuned...
@M-man: na papirju super fino, dejansko pa je potrebno predvajalnik preiskusiti v praksi ali ima kaksne hibe pri predvajanju, ter na katerem chipu je baziran, sploh od tega je v veliki meri odvisno ali se bo dalo fw modificirati ali ne (podnapisi, meniji, ostali bombončki)
@M-man: na papirju super fino, dejansko pa je potrebno predvajalnik preiskusiti v praksi ali ima kaksne hibe pri predvajanju, ter na katerem chipu je baziran, sploh od tega je v veliki meri odvisno ali se bo dalo fw modificirati ali ne (podnapisi, meniji, ostali bombončki)
Zgodovina sprememb…

Yossarian ::
Mirkuma, stvar ti je zalaufala 1. liga. Ali boš ostal samo pri tem playerju ali pa bi te lahko nafehtal za FW-jček za Xoro 415?
Manjka mu samo to, da ima malo preširoke črke in začne metati podnapise v 3 ali 4 vrstice (omejen je na 32 črk v vrstici). Pa še to, da se na beli podlagi slabše vidi. Samo to je za spremenit in nič drugega (no, ja, saj tudi Qpel ne podpira in tudi Packed bistream ne, ampak to mi ni tako pomembno, ker si vsak film odkodiram, če je potrebno).

Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

Žal ne, Xoro 415 ne bazira na MTK chipu.

e-marko ::
Potem pa ne škodi, če še jaz poskusim... Bi pogledal mogoče fw za Elto 8883?
Pojavil se je že fw, ki podpira PB, vendar ima druge pomanjkljivosti. No, če ti ni odveč, da pogledaš v temo o [divXvid Elta predvajalnikih. In potem tam nadaljujemo, če bo kaj.
Hvala.
LP

Pojavil se je že fw, ki podpira PB, vendar ima druge pomanjkljivosti. No, če ti ni odveč, da pogledaš v temo o [divXvid Elta predvajalnikih. In potem tam nadaljujemo, če bo kaj.
Hvala.
LP
...somebody, somewhere...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: e-marko ()

myname2to2 ::
Imam eno vprašanje za Y6700 glede standby mode načina, namreč če je predvajalnik dlje časa na pause (prbl 10min) se izklopi in potem je potrebno ponovno nastavljanje filma, kar mi je zelo moteče. Doma imam še Y6600 in Xorota, ki stojita na "pause" neomejeno časa. Je mogoče to v nastavitvah ali z fw kje izklopit? Hvala za odgovor!

@myname2to2: ne da bi vedel, meni taksen nacin celo ustreza, ker dostikrat pozabim sprostit pavzo in me vec ur potem ni nazaj..verjetno tudi ni dobro za laser da je na pavzi 2h, ceprav vem da se vrtenje CD/DVDja zagotovo ustavi, ne vem pa kako je z laserjem
@e-marko: se za yamado casa preprosto nimam in hodim neprespan naokrog, poleg tega kot sem prebral v temi, ima eden od fw zadeve bolj ali manj porihtane...mogoce pogledam kdaj fonte..obljubim pa ne...ostale napake (izginjanje podnapisov, tezave s prevrtavanjem) se resijo zaenkrat tako da se zamenja del fw ki ima to reseno, vendar to potegne za sabo kup tezav in tega sam tudi se nisem delal...zal
Jutri objavim fw z JPEG podporo, velikimi fonti OSD in tistimi za podnapise in brez pinky zaslona...zaenkrat ga testiram na svoji yamadi in zgleda da je vse ok, ceprav je fw maximalne velikosti ki ga yamada se prebavi..tudi 1B ni vec prost!
@e-marko: se za yamado casa preprosto nimam in hodim neprespan naokrog, poleg tega kot sem prebral v temi, ima eden od fw zadeve bolj ali manj porihtane...mogoce pogledam kdaj fonte..obljubim pa ne...ostale napake (izginjanje podnapisov, tezave s prevrtavanjem) se resijo zaenkrat tako da se zamenja del fw ki ima to reseno, vendar to potegne za sabo kup tezav in tega sam tudi se nisem delal...zal
Jutri objavim fw z JPEG podporo, velikimi fonti OSD in tistimi za podnapise in brez pinky zaslona...zaenkrat ga testiram na svoji yamadi in zgleda da je vse ok, ceprav je fw maximalne velikosti ki ga yamada se prebavi..tudi 1B ni vec prost!

zile ::
mirkuma: No kot zdej vidim je zadeva za 6700 maximalno poštimana. Respect
Upam, da bo nekoč tudi model 6600.

Upam, da bo nekoč tudi model 6600.

upier ::
glede na to da mi je med prazniki umrl cdplayer v stolpu sm razmislajal o divx playerju raje kot o novem predvajlniku cdjev.
tko kot na forumu gledam bi bila 6700 kar zanimiva izbira. edino vprasanje k se mi pojvlja je ce je ze kaj novic glede 6800? a je se vedno sredi januarja? pa na kasno ceno bi lahko racunal ob zacetku? k tko kot gledam vec kot ene 20k ni vredno dajat.
hvala za pomoc
tko kot na forumu gledam bi bila 6700 kar zanimiva izbira. edino vprasanje k se mi pojvlja je ce je ze kaj novic glede 6800? a je se vedno sredi januarja? pa na kasno ceno bi lahko racunal ob zacetku? k tko kot gledam vec kot ene 20k ni vredno dajat.
hvala za pomoc

@myname2to2: si poskusil ce se to dogaja tudi pri vkljucenem/izkljucenem ohranjevalniku zaslona (najdes med nastavitvami)?
Evo noPINKfix je na strani: KLIK
Evo noPINKfix je na strani: KLIK
Zgodovina sprememb…

brabos ::
Naložil sem nov FW za Yamado 6600 od MTZ mod by zapata07.Ker player uporabljam samo za gledanje filmov so moja opažanja sledeča:
PB-podpira,
Ni izginjanja podnapisov pri prevrtavanju
Ne podpira pa drugačnih imenov podnapisov kot je film
Na My Yamada.de forumu je govora nekaj o 4MB in pa o 8MB varianti Yamade 6600.
Ne vem pa za katero varianto je ta FW? Mogoče kdo ve kako naj vidim katero
varianto Yamade imam? Sem odprl player pa sem notri videl en čip MT1389DE in pa dva manjša ISSI.......Ali mi lahko kdo pove katera varianta je to 4 ali 8MB.
Vidim da ste nekateri res pravi mojstri za izdelavo FW.
mirkuma:ali je kakšno upanje da bi se ti malo poigral s tem FW in pa dodal 1250 kodo?
Lep pozdrav brabos
PB-podpira,
Ni izginjanja podnapisov pri prevrtavanju
Ne podpira pa drugačnih imenov podnapisov kot je film
Na My Yamada.de forumu je govora nekaj o 4MB in pa o 8MB varianti Yamade 6600.
Ne vem pa za katero varianto je ta FW? Mogoče kdo ve kako naj vidim katero
varianto Yamade imam? Sem odprl player pa sem notri videl en čip MT1389DE in pa dva manjša ISSI.......Ali mi lahko kdo pove katera varianta je to 4 ali 8MB.
Vidim da ste nekateri res pravi mojstri za izdelavo FW.
mirkuma:ali je kakšno upanje da bi se ti malo poigral s tem FW in pa dodal 1250 kodo?
Lep pozdrav brabos

@mirkuma
Preizkusil ta novo verzijo; ničveč pink TV
Svaka čast za trud!
Brez pripomb!
Preizkusil ta novo verzijo; ničveč pink TV

Svaka čast za trud!

LP Jernej

Če imaš 2 čipa imaš 4MB verzijo, če pa enega pa 8MB. Ti imaš zgleda 4MB.
Kje pa si dobil firmware?
Kje pa si dobil firmware?

podtalje
Imam res dva čipa ampak sta manjša tako da ne vem ča sta prava,ker na tistemu ki je večji in predvidevam tudi glavni tudi piše MT1389DE?
Berem vse mogoče forume ampak do sedaj je zame najboljša rešitev ZA 6600 tale FW:yamadaV15+PBS+Xsub+TXT+SUB.rar dela vse PB,podnapisi so lahko drugačnega imena,pri prevrtavanju filma filma (do 4x)podnapisi ne izginjajo,podpira tudi srt,sub,txt podnapise, moti me le občasno "zmrzovanje filma"
FW sem pa dobil na strani http://zapata07.pt.to/
Imam res dva čipa ampak sta manjša tako da ne vem ča sta prava,ker na tistemu ki je večji in predvidevam tudi glavni tudi piše MT1389DE?
Berem vse mogoče forume ampak do sedaj je zame najboljša rešitev ZA 6600 tale FW:yamadaV15+PBS+Xsub+TXT+SUB.rar dela vse PB,podnapisi so lahko drugačnega imena,pri prevrtavanju filma filma (do 4x)podnapisi ne izginjajo,podpira tudi srt,sub,txt podnapise, moti me le občasno "zmrzovanje filma"
FW sem pa dobil na strani http://zapata07.pt.to/

AtaStrumf ::
brabos kateri od teh je ta, ki je tebi najboljši oz. če ti niso pravi( http://zapata07.pt.to/), kje se ga da potem dobit:
CP1250 (MTZ fonts)
CP1252 (MTZ fonts)
CP1253 (MTZ fonts)
CP1250 (MTZ fonts)
CP1252 (MTZ fonts)
CP1253 (MTZ fonts)

sloxl8 ::
Prebrskal sem že precej strani, ampak rešitve za težavo z Yamado 6700 nisem našel še nikjer. Opravičujem pa se, če je bila ta težava omenjena že kje na teh straneh (ki pa so za iskanje postale povsem nepregledne). Namreč, pri določenih DivX-ih, zvok deluje nekaj sekund normalno, nato pa začne prekinjati, slika je pri tem normalna. Naložil sem že vse mogoče FW-je, vendar je vedno isto. Ima morda kdo kaj izkušenj s tem, oziroma ve za rešitev te težave, saj me predvajalnik že pošteno spravlja ob živce.

AtaStrumf
Sam zaenkrat uporabljam tale fw yamadaV15+PBS+Xsub+TXT+SUB.rar ki ga najdeš nekaj
strani nazaj....tudi od zapata07 ni slab fw samo meni ne podpira drugačnih imenov podnapisov kot filma...vsaj meni ne čeprav piše da bi moral....ne vem ali zaradi 4MB ali 8MB.....Mam pa še kar nekaj starejših filmov ki bi si jih rad ogledal....
Drugače pa 1250 slo fonti
lp brabos
Sam zaenkrat uporabljam tale fw yamadaV15+PBS+Xsub+TXT+SUB.rar ki ga najdeš nekaj
strani nazaj....tudi od zapata07 ni slab fw samo meni ne podpira drugačnih imenov podnapisov kot filma...vsaj meni ne čeprav piše da bi moral....ne vem ali zaradi 4MB ali 8MB.....Mam pa še kar nekaj starejših filmov ki bi si jih rad ogledal....
Drugače pa 1250 slo fonti
lp brabos

Yanez ::
Tokrat je zadeva resna !!!
Zunaj je najboljši FW za Yamado 6600 do sedaj, ki je že blizu optimuma!
Ker ima Yamada 6600 kar 2MB Flasha ni potrebno šparanje s fonti in ozadji kot pri mlajši sestri 6700
.
Kaj je novega:
-Packed bitstream deluje perfektno
-Podnapisi pri hitrem previjanju ne izginjajo
-Prav tako je možen hiter skok na poljubno lokacijo filma brez izgube podnapisov
-MP3 tag deluje
-WMA format podprt
-Ni problemov z dolgimi imeni datotek
-Slovenski meniji in slovenski VFD na displayu predvajalnika
-Podprti podnapisi SRT, SUB, TXT
-Fonti so lahko poljubne širine in ne več večkratnik 4
-Štiri velikosti fontov
-Šumniki v imenih datotek (razen mali š)
-Bere podnapise tudi pri MPG formatu
-DivX3 Low Motion deluje normalno
-Podprt DTS
-Odpravljen NA v15 Screensaver bug
in še kaj...
Zunaj je najboljši FW za Yamado 6600 do sedaj, ki je že blizu optimuma!
Ker ima Yamada 6600 kar 2MB Flasha ni potrebno šparanje s fonti in ozadji kot pri mlajši sestri 6700

Kaj je novega:
-Packed bitstream deluje perfektno
-Podnapisi pri hitrem previjanju ne izginjajo
-Prav tako je možen hiter skok na poljubno lokacijo filma brez izgube podnapisov
-MP3 tag deluje
-WMA format podprt
-Ni problemov z dolgimi imeni datotek
-Slovenski meniji in slovenski VFD na displayu predvajalnika
-Podprti podnapisi SRT, SUB, TXT
-Fonti so lahko poljubne širine in ne več večkratnik 4
-Štiri velikosti fontov
-Šumniki v imenih datotek (razen mali š)
-Bere podnapise tudi pri MPG formatu
-DivX3 Low Motion deluje normalno
-Podprt DTS
-Odpravljen NA v15 Screensaver bug
in še kaj...
Omnia mea mecum porto
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Yanez ()

Yanez ::
Še tole:
Jedro RISC je od predvajalnika Peekton. Je pa nov FW na nek način nadgradnja od Madžara NewAge v15 s Pikijevimi in mojimi popravki in izboljšavami (PYPS), pa še od koga bi se našlo. Pa še RistoE s Finske je imel prste vmes, pa....
Na moji 4MB Yamadi 6600 stvar deluje perfektno !!!
Razen Peektonovega dela (ki pa je tako kot ostali deli lahko ključen) sem imel ostalo že dlje časa pripravljeno. Vendar zaradi nekaj bugov (moteče izginjanje podnapisov pri določeni kombinaciji kodekov pri previjanju oz. skoku na določeno lokacijo, prav tako nepopolno branje novejših kodekov-zmazki
, kar je vse v tej verziji odpravljeno !!!
), zadeve prej nisem dal na svetlo.
Aja, tukajle pa je link do novega FW !!!
Saj veste, brez kabla je riziko nadgradnje večji
, je pa v vsakem primeru na vaši strani.
Jedro RISC je od predvajalnika Peekton. Je pa nov FW na nek način nadgradnja od Madžara NewAge v15 s Pikijevimi in mojimi popravki in izboljšavami (PYPS), pa še od koga bi se našlo. Pa še RistoE s Finske je imel prste vmes, pa....
Na moji 4MB Yamadi 6600 stvar deluje perfektno !!!
Razen Peektonovega dela (ki pa je tako kot ostali deli lahko ključen) sem imel ostalo že dlje časa pripravljeno. Vendar zaradi nekaj bugov (moteče izginjanje podnapisov pri določeni kombinaciji kodekov pri previjanju oz. skoku na določeno lokacijo, prav tako nepopolno branje novejših kodekov-zmazki

Aja, tukajle pa je link do novega FW !!!
Saj veste, brez kabla je riziko nadgradnje večji

Omnia mea mecum porto
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Yanez ()

Nekaj o tem firmware-u si lahko preberete tudi na:
http://my-yamada.co.uk/phpBB/viewtopic.php?t=2437
http://my-yamada.co.uk/phpBB/viewtopic.php?t=2437

Venturer ::
Ohoho to pa je novica, potemtakem ni Yamada 6600 le najlepša Yamada ampak je s tem FW-jem tudi najboljša, komaj čakam da sprobam novi FW, res ste carji.
l.p.
l.p.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 25496 (10110) | bizi72 |
» | [DivXviD] P.Y.P.S. FirmWare (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 72967 (20786) | koks2005 |
» | Yamada 6800 X PLUSOddelek: Zvok in slika | 5155 (3246) | pingec |
» | [DivXviD] DirectSub urejevalnik podnapisov - podpora za Mediatek divx playerje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 27009 (14344) | podtalje |
⊘ | Yamada 6700Oddelek: Kaj kupiti | 2383 (2009) | Stepni Volk |