» »

[DivXviD] Yamada predvajalniki

[DivXviD] Yamada predvajalniki

««
53 / 93
»»

zeeero ::

japke: Pa si prej flashal z originalnim V1, kot si šel nalagat V2a?
One Step Closer To Oblivion...

Hojne ::

Je kdo iz Ljubljane (ali Domžal), ki ima delujoč kabel za flashanje in bi bil pripravljen mojo Yamado obudit?
Namreč meni z mojim kablom ne gre in gre.

japke ::

ne nisem. a misliš, da bi potem delovalo, če bi naložil V1 in kasneje V2a new age.

e-marko ::

Ja, pa preveri! Verjetno boš prej ugotovil kot pa da čakaš na odgovor tukaj... :)

LP
...somebody, somewhere...

desmill ::

Imam vsak film v svojem dir-u. so pa res imena dolga tko da bom probal še to. a mora imeti film in podnapis isti ime???

Alexius Heristalski ::

fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

aljocar ::

Na yamadi 6700 imam firmware newage v3.b Problem je da mi srtsrt podnapisi malenkost prehitevajo (cca. 1 sekundo). Sub podnapisi pa pašejo v piko točno.

Potem sem probov naložit še original firmware od JAE_ta -- isto sranje, pol pa še firmware newage v2.a -- spet isto.

Poskusil sem še pri kolegu na enaki yamadi in je isti problem.

Ali se da to kje nastavit pa ne znam, ali je to "standarden" problem.

ALEX
Alex

Mikka ::

Ravnokar preizkušam novo yamado 6800 kjer zaenkrat s testnim fw delujejo podnapisi vseh formatov in imen pa tudi optiko so dali nazaj.
Prav zanimam me kakšni bodo odzivi na novo (zaobljeno) obliko.
Celo displej je doživel pozitivne spremembe.
Po prvih testih je yamada 6800 dober korak naprej.
Za vse piškotke v zvezi s podnapisi pa računam na Pikija. Mislim, da nebo imel preveč dela, saj je fw vsaj na pogled enak fw-ju yamade 6700.

S182 ::

Kje si našel Yamado 6800 ?

jopar ::

Kaj prihaja nov model Yamade 8-O .Pa ravno sem mislil Quadrota kupit.

Mikka ::

Zaenkrat je samo 5 modelov narejenih za preizkus ampak bodo v kratkem prišle v prodajo in tudi v Sloveniji jih bodo imeli med prvimi. Edino daljinec je malo preveč "nabit" sama yamada pa izgleda in deluje super.

jopar ::

Kaj obstajajo že kakšne slike, da bi se jo dalo videt 8-)

e-marko ::

Kdo jih bo imel med prvimi?
Pa daj se malo razpisati, no...:)
Podpira PB in podnapisi ne izginejo po določenem času?

LP
...somebody, somewhere...

tonite68 ::

Imam problem (yamada 6600), poskušal sem že vse mogoče nadgradnje ki sem jih našel na tem forumu,ampak moja yamada se še vedno ne odziva kot bi si želel.Namreč po približno 12-15 minutah podnapisi enostavno izginejo! Vse delam po priporočilih nasvetov na tem forumu vendar ne gre in ne gre.Vem to vprašanje je že bilo milijonkrat postavljeno,vendar .......
Kateri firmware mi priporočate in če je mogoče link do le-tega.
Lep pozdrav

joze ::

tukaj
tale fw sem uporabljal kar nekaj časa, je zelo izpopolnjen in ima ogromno možnosti, celo napisi na enoti so v slovenščini, podnapisi ne izginjajo, lahko nastavljaš velikost in barvo.Edina pomankljivost je, da nisem usposobil, da bi divx podnapisi prikazovali črko č, ampak prikažejo nekakšen drug znak.Jaz sem se hitro navadil živeti s to pomankljivostjo.
Preizkusi in poročaj.

piromann ::

Eno vprašanje !

Obstaja mogoče kak programček s katerim bi se dalo pogledati - simulirati delovanje yamade
tako da bi lahko videl kateri film(slika+zvok+sub) bo delal na yamadi 6700, ker imam blazno povrečje
vsak drugi film ne dela ?! (čeprav na compu bp.)

LP
piromann

xrado ::

in kdaj na bi nova Yamado 6800 pršla vn
live and die by the code | blog.xrado.si

Haby ::

Cao!

Imamo problem z y6600, namrec kolegica se je spravila fleshat player z najnovejso verzijo P.Y.P.S. in sedaj ne bere nobenega ploscka vec. Po tem, ko ga nekaj casa vrti, napise da Ni medija. Player je bil fleshan prejsni teden in je normalno predvajal ploscke vendar so bile napake v OSDju (za vsebino je kazal samo ikone, ne pa imena datotek).
Poizkusil sem se 1x fleshat z original FW pa tudi z P.Y.P.S. FW ampak ne zagrabi cdja (kot sem ze napisal). Zanimivo pa je, da traja ful casa (par min) preden napise Ni medija, med tem pa se slisi da se cd vrti (oz. zaganja) istocasno pa utripa tudi zaslon na playerju.
A je temu playerju se kaj pomoci (fleshanje prek kabla??) ali je kaksna HW napaka?
LP Svinja se valja v blatu in je srečna, če bi vedela, da je svinja ne bi bila srečna.

Malo sem prebiral my-yamada forum in ugotovil, da bi to naj bila HW napaka. Po tem ko sem odprl player sem ugotovil, da na zacetku (ko vstavis ploscek) malo trzne potem pa ga zacne obracati pa se to ga ne obraca cel cas ampak se vmes ustavlja in zaganja, med tem pa laser vseskozi trza in takrat ko tzne tudi zunanji displej utripne.
A se komu sanja kaj bi blo narobe, probal sem iztakniti "ribbon connector" in ga ponovno prikluciti ampak ni nic drugace, zdaj sumim motorcke, ceprav se vedno upam, da je samo zaflashan cip.
Ce se ima kdo kaksno idejo naj prosim napise.
LP Svinja se valja v blatu in je srečna, če bi vedela, da je svinja ne bi bila srečna.

OmaDesala ::

Joze (in ostali lastniki 6600) poskusi FW tukaj.Podpora za 1250 bi morala (baje) delati. FW je za 6600, 1250 kodna tabela, PBS + SUB + TXT..... izgleda ok. OSD je na zalost ceski, a to n itak problem (uporabis pac anglesko). Ce pa bi nekdo naredil slovenski prevod bi bilo se boljse. Je kdo ze probal? Rezultati?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: OmaDesala ()

Izgleda FW vsebuje tudi slovenski OSD (vsaj tako vidim v MTK Remakerju.

KleBac ::

@OmaDesala / in ostali lasniki DVX-6600

Sem priklopil nazaj DVX-6600, naložil tale FW (v15.rar) oz. YAMADA6600_v15_PBS_SUB_TXT_SRT_CZECH_1250.iso
in je stvar sledeča: izgleda ZELO LEPO. Sem si rekel: vau..bom le lahko obržal Y6600 (čustvena navezanost) in preprodal Quadrota....

Pa sem poiskusil:

PBS - dela OK
MENI - Slovenski
CP - 1250 čšžČŠŽ OK
SRT/SUB - dela OK....nekaj časa - le vrtite FFW FRW in *puf* izginejo.....

xvid+ac3 - malo FFW FWR in izginejo ... pa potem SLOW pa tako naprej.

Kako naj rečem, še vedno to ni to - Quadro pa je. Samo naj pri tem Quadrotu fonte mačkeno povečajo.....

Ajd

ps. Mogoče je moja Yamada DVX-6600 kaka čudna - pojma namreč nimam, kolk RAM-a ma: 4mb ali 8mb in kako to vpliva.....

In my life....I should do what I could !

OSA ::

symbolman a mi lahko prosim posljes odzipan file od tega firmwara za yamado 6600 (YAMADA6600_v15_PBS_SUB_TXT_SRT_CZECH_1250.iso) na moj mail: slystone@email.si, ker meni napise da je file corrupt ko hocem oodzipat..

hvala
OSA

zile ::

OSA: mogoče maš prestaro vezijo winrar-a.

symbolman: Hvala! Sem nalozil in deluje odlicno, pa se meni in ozadje sta lepsa kot sem imel prej...

Se enkrat hvala!

joze ::

Ja sem preizkusil, vse je OK, ampak jaz imam problem, ker mi ne bere posnetih dvd medijev, razen z enim fw ki je predelan z enote yakumo.Napaka je gotovo v optičnem pogonu in menjava fw je zaenkrat edina rešitev.

KleBac ::

Torej nihče od VAS nima problemov z IZGINJAJOČIMI podnapisi na Yamadi DVX-6600 ?

Kaj čmo.....ko sem imel DVX-6000 pa šumniki niso delal....

In my life....I should do what I could !

symbolman: podnapisi izginejo ce previjas z vecjo hitrostjo kot 4x, pa tudi ce izginejo se jih da dobit nazaj. Torej ne previjajte z vecjo hitrostjo kot 4x pa bo vse ok.... Drugace je pa ta fw dalec najboljsi zaenkrat za yamado 6600, razn tega da obcasno film malo zasteka...

lp

S182 ::

Tudi jaz bi prosil, če mi lahko kdo pošlje odzipan firmware
YAMADA6600_v15_PBS_SUB_TXT_SRT_CZECH_1250.iso), ker imam isti
problem kot OSA. Mail: firstsimon182@hotmail.com
Lp

deniss23 ::

a se splača kupit hišni kino yamada 6700 al ne? hvala

brabos ::

symbolman a mi lahko prosim posljes odzipan file od tega firmwara za yamado 6600(YAMADA6600_v15_PBS_SUB_TXT_SRT_CZECH_1250.iso) na moj mail: brane.j@volja.net
Sploh ga ne morem odzipat,skoz mi javlja neko napako.Hvala

LP Brabos

Zgodovina sprememb…

• spremenil: brabos ()

Stran kjer je rar datoteka je zelo pocasna in veckrat (vsaj meni) je preneslo nepopolno datoteko. Bodite vztrajni in poskusajte veckrat....

brabos in S182...FW poslan na email

predlagam da se ta file YAMADA6600_v15_PBS_SUB_TXT_SRT_CZECH_1250.iso prenese na eno drugo stran, kjer bo download normalen in ne bomo jokali da ne gre odzipat, ter da se sirsemu krogu ljudi sporoci da obstaja fw za yamado 6600, ki podpira PB, ac3+srt, sub, txt....

Marsikdo tega namrec ne ve in se še vedno trudi z odstranjevanjem ac3 in PB....

No, zato predlagam da nekdo da ta file na svojo stran pa bo problem resen, se mi pa zdi da je to trenutno najboljsi fw za 6600.

lp
OSA

Datoteki YAMADA6600_v15_PBS_SUB_TXT_SRT_CZECH_1250 sta na megaupload....
Prenesi FW za DVX6600 RAR oblika
Prenesi FW za DVX6600 ISO oblika

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: OmaDesala ()

A ni nobenga majstra za yamade tle, da bi poznal resitev mojega problema????

schurda ::

@deniss23: Kaj sprašuješ. Jasno, da se.
I want to know God's thoughts, the rest are details. (Einstein)

Stepni Volk ::

Haby - imam enak problem. Yamada 6600 ne zavrti vloženega diska. Nekaj cvili in se muči a ni nobenega efekta. Če disk samo malo zavrtiš v smeri urinega kazalca, zadeva začne delovati.
Ker nimam kakšnega mini ogledalca ali soseda zobozdravnika, mi ni čisto jasno ali motroček vrti disk in "ga ne zagrabi" ali je problem v el. motorčku, ki ne zmore začetnega navora premakniti disk oz. kakšna druga ovira, da se ne more zganiti.
Glede na silno cviljenje, se nekaj mora dogajati.

Če imaš zadevo v garanciji jo daj v servis.

Stepni Volk ::

V primeru, da ni več garancije, bo glede na navodila kriv:
- motorček ali
- mrzel lot

V primeru, da je kriv motorček, je potrebno:
- sčistiti / obnoviti motorček
- preveriti varovalke ali
- ga zamenjati

Glede na trgovske marže za rezervne dele, zna biti vse skupaj Totalka. Ceneje je kupiti nov predvajalnik, kot dati zamenjati motorček in plačati delovno uro serviserjev. Če vse skupaj postoriš sam, vzameš to kot hobi/izziv, potem je še nekaj računice v tem.

Zgodovina sprememb…

Stepni volk hvala za odgovor. Pri mojem playerju je problem, da ploscek suce ampak zdi se mi, da so problemi z glavo, saj tko zgleda, ker samo nekaj trza, takrat ko trzne pa spusti cuden zvok in zunanji zaslon playerja rahlo utripa. Laser dela. Cudno je tudi to, ne bere ne dvd ne cd, ker naj bi y6600 imele dva sistema za branje, enega za cd in drugega za dvd.
To da ni racunice tko vem, zato pa me zanima ce se lahko kaj storim sam oz. je player samo za v smeti. Najbolj bedno je pa to, da player dela cisto normalno, le nobenega ploscka ne bere;(( FW problem lahko 100% izkljucimo, ali je se kaj moznosti da bi flashanje s kablom pomagalo?

fitipaldi ::

Mene pa zanima če imaš že na cd-ju zapečen film in podnapise ,npr.lala.srt in dodaš podnapise lala.ENG.srt zakaj ne morem regulirat men obema in mi prikazuje samo prve podnapise

hvala

js ::

imam problem z yamado 6700. pri nanizankah (npr lost, prison break, desperate housewives) mi zjebe sinhronizacijo in zvok in slika nista usklajena. pri filmih xvd (dvd rip) pa je ok. fw mam v2a. a bi pomagalo če bi dal novi fw gor al to nima veze.

deniss23 ::

mi lahko kdo napiše kako se zapeče ta nadgradnja za yamado 6600 na cd...hvala?

tsh2 ::

ali se ne da priklopiti slusalk ali racunalniskih zvocnikov na yamado 6700? vidim da je nek tak prkljucek samo ko sem priklopil slusalke ni bilo zvoka.

kateri dvd predvajalnik v cenovnem rangu yamada 6700 je dober za vtenje mp3 cdjev? da na njega prikljucim racunalniske zvocnike ali slusalke? in da mogoce kaze mp3 tag.

everyone ::

Mene pa zanima, ali kdo ve kako oz. je že vgradil optični izhod v Yamado 6700? Če je to opcija pri izdelku, najbrž ni treba kaj dosti naredit. Morda samo optično glavo prišraufat?!?

schurda ::

@tsh2: Seveda lahko: Rabiš kabel, ki ima 2 moška činča in eno žensko banano.
I want to know God's thoughts, the rest are details. (Einstein)

deniss23: Odpres Nero, izberes meni File nato Open in izberes iso datoteko, vstavis prazen CD ter pritisnes burn. Sicer pa imas navodila na uradni strani tukaj

a s sinhronizacijo pa noben nima problemov?

IČA ::

tole predelaj
Če gre vse v redu, si očitno nekaj prezrl.

Sem pregledal in nič ne pomaga. prekodiral sicer nisn, ker da bi čist vsak del moral prekodirat bi pa blo mal preveč zamudno. bo zgleda treba deklc na yamadi odlomit in gledat divxe iz računalnika. tam vsaj dela, čeprav je mal bol glasno. :)
««
53 / 93
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
14725493 (10107) bizi72
»

[DivXviD] P.Y.P.S. FirmWare (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

35872960 (20779) koks2005
»

Yamada 6800 X PLUS

425155 (3246) pingec
»

[DivXviD] DirectSub urejevalnik podnapisov - podpora za Mediatek divx playerje (strani: 1 2 3 )

14527006 (14341) podtalje

Yamada 6700

Oddelek: Kaj kupiti
302383 (2009) Stepni Volk

Več podobnih tem